Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Ez nem csak a Honvédra vonatkozik.
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Ez egy top5-ös keret legalább.
Kenny
több mint 5 éve
Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Ez egy top5-ös keret legalább.
több mint 5 éve
Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsreKlopp küldi ki?
tippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből
Negritis
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsretippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
az nem kis gól volt, mondjuk Hendo passza előtte szintén tanári
több mint 5 éve
Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
több mint 5 éve
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
több mint 5 éve
Hát baszki hidegrázós ahogy 2.000-en éneklik Firmino dalát. Még majdnem meg is könnyeztem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Coady elfelejtette hogy ellenfél ma? 😄vagy azt h melyik csapatban játszik 😀
Mikey
több mint 5 éve
Coady elfelejtette hogy ellenfél ma? 😄
több mint 5 éve
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Emlékszem Bódogot is mindenki istenként várta, na aztán ő mekkora szakember, csak máshol eddig nem volt lehetősége igazán bizonyítani. Urbányi már lekommunikálta amúgy a szituációt?😊
iktriad
több mint 5 éve
a Gerrard bandwagonnál is lassú voltam anno 😀CuJo viszont kezdi belopni magát a szívembe 😀Még csak most? 😏
Negritis
Milyen érdekes hogy itt is megy az hogy minden harmadik széknél állnak/ülnek a szurkolók...
Mikey
bár ugye az első pool meccs amit láttam még Steve McManamennel volt 😀
bár akkoriban sajna nem sok meccset tudtam nézni de az a csapat megtetszett
aztán jött ugye 2001 meg az Owen-Fowler-Heskey csatártrió ami teljesen megbolondított
csatárok és védők szimpatikusabbak ilyen szempontból
amúgy a legfontossabb hogy Klopp is bízik benne és megkapja a perceket, ami a középpályán lévő tobzódást nézve meglepő
több mint 5 éve
CuJo viszont kezdi belopni magát a szívembe 😀Még csak most? 😏
Negritis
Milyen érdekes hogy itt is megy az hogy minden harmadik széknél állnak/ülnek a szurkolók...
több mint 5 éve
Hohó most érjen véget a PL 😛az a baj h hiába nyerne ma esetleg a pool nem fog élre állni
dande
mondjuk Neco Williams megint a kezdőben és a Matip-Fabinho duó sem túl bíztató
CuJo viszont kezdi belopni magát a szívembe 😀
több mint 5 éve
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...
több mint 5 éve
Hohó most érjen véget a PL 😛
több mint 5 éve
Mondtam hogy jó lesz 😆😎fuh micsoda dráma volt itt a végénMajd holnap a Kazincbarcelona-Vasas jó lesz.az a baj azzal, hogy a Fradi akkor lő gólt, amikor akar, hogy ilyen szar meccset még magyar szinten is ritkán lát az emberAkkor nem láttad a tegnapi Budafok Újpestet...nem sírt a labda ,hanem zokogott....
Klaci79
gordon
warr_b
kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Vagy azt hitted csak a Magyarországot vezető politikusok populisták?Egyáltalán nem gondolok ilyet.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
fuh micsoda dráma volt itt a végénMajd holnap a Kazincbarcelona-Vasas jó lesz.az a baj azzal, hogy a Fradi akkor lő gólt, amikor akar, hogy ilyen szar meccset még magyar szinten is ritkán lát az emberAkkor nem láttad a tegnapi Budafok Újpestet...nem sírt a labda ,hanem zokogott....
Klaci79
gordon
warr_b
több mint 5 éve
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!A csehek, belgák meg lazítanak, franciáknál 50ezren tüntetnek, hogy ne korlátozzák őket, az osztrákok szarnak a tesztelésre, svédek lassan elengedik a maszkot, egész Európában ugyanaz folyik, csak más masnikkal átkötve.
Mikey
A "nekünk élni kell", meg a "gazdaság nem omolhat össze".
Vagy azt hitted csak a Magyarországot vezető politikusok populisták? Mindegyik politikus az, ezért jut pozícióba, legyen miniszterelnök, polgármester, intézményvezető, stb.
több mint 5 éve
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!Tegnap Londonban is volt egy csomó Chelsea drukker, ránézésre kétezernél többen voltak...
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
2.000 néző lesz ma a Liverpool - Wolverhampton meccsen. Egyrészt ez baromi jó, másrészt vicces lesz ilyen keveset látni egy ekkora stadionban, harmadrészt én úgy tudtam, hogy Liverpool környéke az egyik leginkább fertőzött része Angliának szóval hogy a fenébe lehetünk elsők között, akik beengedhetnek nézőket?!www.youtube.com/watch?v=VCozLJbAPMQ
Mikey