Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ott dőlt el h Sigurjonssont levitték, 85 percig kivette Szoboszlait, élettől is elvette a kedvet.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Túl sok Sobrit olvastam az elmúlt években! A németeket el lehet -sajna- kapni, mert egyelőre nekem nagyon nem tetszik, amit Lőw mostanság csinál a Nationalelffel. Ha Müllert addig visszafogadja, akkor persze más Katarina Witt fekvése.lolElmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
briareos
több mint 5 éve
Mint mikor a fürdőszobában nyomod a szelfit, csak ezúttal a telefon képernyőjévelAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
1000ért rendelj fiatal kurvat, ő tudni fogja.Azt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
minden telefonon van printscreen funkció, google segítségével megtalálod h a tieden hogyan működikAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Stroke
több mint 5 éve
Ja és bár nem volt ott, de:Meg akkorát Jinxeltem hogy csak NA 😛 😉
ROSSI MÁGIA!!!!!
iktriad
több mint 5 éve
milyen telód van betyárAzt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
csak Szalait addig tanítsák meg labdát kezelni
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azt hogyan ? Vagy az mi ?Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
Mi van veled, benyomtál?Elmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
Mintha én írtam volna, tele pozitivitással.
Én 5 pontot érzek, 1 győzelem, 2 remi.
Ha meg elmarad az EB, akkor holtversenyes első hely.
több mint 5 éve
Nem engedi telefonról kifotózniVegyél újat ! Sobri itt lenne iPhone-t ajánlana
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Nem engedi telefonról kifotózniscreenshot
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Én egy n betűt is olvastam a pia szóba 😉nem olvastam vissza, grat nem mind egyszerre kokora és kurvákra költeni, maradjon piára isNem dehogy írtam is Magyar csapat szerez gólt élő fogadás2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍de ugye nem az Xet
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Ja és bár nem volt ott, de: ROSSI MÁGIA!!!!!
több mint 5 éve
Nem engedi telefonról kifotózniképernyőfotó és imgur.
Valakinek valami ötlet ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Bozsik még ebbe is képes behozni a Fradit, istenem ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem engedi telefonról kifotózni Valakinek valami ötlet ?
több mint 5 éve
lolElmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
több mint 5 éve
Akkó zenéljünk.Izland az új Finnország, kizárt, hogy nincs bennük valami szíriuszi vér.
www.youtube.com/watch?v=H49RAnhN9K8&ab_channel=BSE86
empty taxi
több mint 5 éve
Na most akkor elmondom, hogy az elmúlt 30-35 évben nem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy mi rúgunk gólt a 88 és 91. percben, hanem fordítva.....Skandinávok ellen tudunk ilyet, más ellen nem naon 😀
Ezt könnyebb megszokni. 😊
csi77

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nem olvastam vissza, grat nem mind egyszerre kokora és kurvákra költeni, maradjon piára isNem dehogy írtam is Magyar csapat szerez gólt élő fogadás2000 eruoval megkuldtem 😍😍😍😍😍😍de ugye nem az Xet
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Na most akkor elmondom, hogy az elmúlt 30-35 évben nem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy mi rúgunk gólt a 88 és 91. percben, hanem fordítva.....Van egy-két ellenpélda, de amúgy: igen.
Ezt könnyebb megszokni. 😊
csi77
több mint 5 éve
Franciákat nem is kell majd. Németek addig szarok amíg Müller nem tér vissza.Elmult 3 torna gyoztesevel egy csoportban, not bad, not bad. 😊Sima továbbjutás. Cé már öreg, a németek szarok (sajna), a franciákat meg majd Nego megkenni, hogy leadják a meccset.
Vrij6
iktriad
több mint 5 éve
Na most akkor elmondom, hogy az elmúlt 30-35 évben nem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy mi rúgunk gólt a 88 és 91. percben, hanem fordítva.....Ezt könnyebb megszokni. 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png