Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 934 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Realtól egy halom fos volt...
ThundersNFL
15 percet néztem belőle, elég volt, de ilyen csapattól nem is vártam mást. Jó, hogy Balet meg Jamest bunkós bottal kergették el, de a házikedvenc Isco, Marcelo, LV féle hitvány szintű játék és alibi nem probléma.

A brazil is honnan jutott erre az ótvar szintre hihetetlen,rég Miamiban kéne focizzon.
FLZOLI
Én csak 10 percet tudtam... Hánytam utána...
ThundersNFL
Mi se vagyunk jobbak 2 meccsig tartott a kúman csoda...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 456
Bayern, Inter... Piha! Felcsút-MTK!
nagylaza
A Budafok meg már dobogón...
warr_b
Szégyen ez az mb1
nagir
Ezért játszik a VASAS ott ahol, mert ott nem a klasszik falusi ostobaságoknak kell elmagyarázni azt hogy mi a les szabály 😉
Amúgy tök mind1 úgy sem értik😉
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Az Inter csinál ezen a meccsen, függetlenként undorítónak tartom 😀. Ritka nagy hentes brigádot faragott belőlük a maffiózó edzőjük. D'ambrosiot és Vidalt egy jobb meccsen már kiállították volna, de Barella is kb 2.5 percenként adja elő a hattyúk halálát.
MarioAna
Igazad van, nagyon!!!
nagir
Csúnya csontzene volt ez a meccs, mind2 csapatból ki lehetett volna állítani min. 2 játékost.
A végeredmény mindenesetre szimpatikus.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL
15 percet néztem belőle, elég volt, de ilyen csapattól nem is vártam mást. Jó, hogy Balet meg Jamest bunkós bottal kergették el, de a házikedvenc Isco, Marcelo, LV féle hitvány szintű játék és alibi nem probléma.

A brazil is honnan jutott erre az ótvar szintre hihetetlen,rég Miamiban kéne focizzon.
FLZOLI
Én csak 10 percet tudtam... Hánytam utána...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ThundersNFL

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 637 — beers & Packers
Tíz perccel a vége előtt 3-0 az MTK-nak. Tiszta szívemből sajnálom a rendkívül szimpatikus felcsúti csapatot, amely a semmiből élesztette újjá a magyar focit egy szépséges falu közepén.
nagylaza
A főnök előtt méghozzá, nem lesz ennek jó vége
FLZOLI
Hajdú B. ráadásul azt mondta a félidő végén, hogy megérdemelten vezet az MTK. Jó eséllyel visszaállítják a halálbüntetést.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Van Dyk 7-8 hónap... Keresztszalag...
Pickford egy paraszt...
Legalább 5 meccs utólag
Vagy addig amíg Van Dyk visszanem térhet...

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

több mint 5 éve
Tíz perccel a vége előtt 3-0 az MTK-nak. Tiszta szívemből sajnálom a rendkívül szimpatikus felcsúti csapatot, amely a semmiből élesztette újjá a magyar focit egy szépséges falu közepén.
nagylaza
A főnök előtt méghozzá, nem lesz ennek jó vége

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 100 — The Mathematician
Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve

Draft

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 633 — Cowboys fan
Cadiz wtf, ha ezt a formát tartanák idegenben, akkor elég erősen mehetnének a haccíntérér'
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 586
nagylaza
Mönchengladbach-Wolfsburg! ✌️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
nagylaza
warr_b
Szégyen ez az mb1

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
Az Inter csinál ezen a meccsen, függetlenként undorítónak tartom 😀. Ritka nagy hentes brigádot faragott belőlük a maffiózó edzőjük. D'ambrosiot és Vidalt egy jobb meccsen már kiállították volna, de Barella is kb 2.5 percenként adja elő a hattyúk halálát.
MarioAna
Igazad van, nagyon!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez mi volt ez a sorfal a Bayerntől 🤪😆😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az milyen Real kezdő...

Mint egy középcsapat, tele középszerű töltelékkel. Ha az öregek nem lennének még minőségégiek ez a csapat az El-ért lenne nagy harcban. Vicc hová jutott ez a csapat

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 629 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ide a bökőt, hogy azt egyikőtök sem jegyezte meg, hogy Robertson hogyan rúgott Allen után mikor felverte Mina, vagy melyik balfék.
Oliver jó bíró, tényleg szabály szerint jár el.
De az, hogy az FA-nel sosem fogok megbékélni legyen az szabályzás, döntések, felfogás miatt, az is biztos.
 www.youtube.com/watch?v=VCozLJbAPMQ&ab_channel=r%C3%A9vetegAlive
kristóf17
rúgott? meglökte deréktájban, aztán összeakadtak.
slowmotion
Mivel Robertson egy irtó aljas játékosunk tud lenni, meglesnék egy visszajátszást, mert az eddigiek pont nem azt mutatták, hogy a bal lába indokoltan került volna oly előre.
kristóf17
fullmatches, második félidő, 8:00-9:00 körül.
ez az alattomos kis skót köcsög direkt nekifutott Minának, hogy róla lepattanva nekiessen Allannak.
slowmotion
9:05-9:09. Konkrétan ellöki Mina. Egy szép nagyot ahogy mondod. Robertson ezek után ahogy kell pattan egyet és előreveri a balost, mert tudja, hogy ott van valamelyik. Az teljesen mindegy ki. Tökéletes alattomos megoldás. Érzéke van hozzá.
Azt érzem ebben a hozzászólásodban, hogy szerinted kinézem Andy-t, vagy utálom. Nem, kibaszott jó játékos, és rohadt vicces figura, aki az ilyen nagyképű bunkó szarokat, mint Richarlison, Messi, Suarez stb. rendre helyben hagyja, nagyon helyesen. Végre van egy ilyen játékosunk a büdös köcsögök ellen. Nagyon kedvelem. Kineveti magát miután elrúgja a labdát saját maga elől. Legjobb. Csak kiemeltem, hogy efölött sem érdemes elnézni, hiába a mi fiunk borja. Még egyszer, nekem nagyon hiányzott már egy ilyen játékos, aki letöri az ellenfelek szarvát ha megérdemlik. 😊
több mint 5 éve
Ide a bökőt, hogy azt egyikőtök sem jegyezte meg, hogy Robertson hogyan rúgott Allen után mikor felverte Mina, vagy melyik balfék.
De az, hogy az FA-nel sosem fogok megbékélni legyen az szabályzás, döntések, felfogás miatt, az is biztos.
kristóf17
slowmotion
Mivel Robertson egy irtó aljas játékosunk tud lenni, meglesnék egy visszajátszást, mert az eddigiek pont nem azt mutatták, hogy a bal lába indokoltan került volna oly előre.
kristóf17
fullmatches, második félidő, 8:00-9:00 körül.
ez az alattomos kis skót köcsög direkt nekifutott Minának, hogy róla lepattanva nekiessen Allannak.
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
kristóf17
slowmotion
több mint 5 éve
kristóf17
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
Mindenki nyugodjon le a picsába, Nápolyban verik Gasperiniéket!
Gattuso, Te Edző Legenda: Napoli-Atalanta 4-0 és még van egy félidő... 💪👍
nagir
Ja lehet még 4-4

BEARS BABY!

Sir Alex immortal