Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Goldson duplázik, 0-2 a Rangersnek 😀legalább valami jó hír is van ma
Heisman
több mint 5 éve
Goldson duplázik, 0-2 a Rangersnek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
szerinted mekkora a WAR-ja csapaton belül? szerintem még így is simán pluszos.Jo hat a Pool fanok ugy erzik osszefogott ellenuk a vilag, mily meglepo.Nem. Mert pl. szerintem les volt előtte. De aki a labdára megy, az nem így, térdmagasságban, nyújtott lábbal megy oda, maradjunk annyiban.
Borbinho
Amúgy van Dijk idei játékát nézve nem akkora veszteség, ha csak kicsit sérült és csak pár meccset hagy ki.
Mikey
több mint 5 éve
Jo hat a Pool fanok ugy erzik osszefogott ellenuk a vilag, mily meglepo.Nem. Mert pl. szerintem les volt előtte. De aki a labdára megy, az nem így, térdmagasságban, nyújtott lábbal megy oda, maradjunk annyiban.
Borbinho
Amúgy van Dijk idei játékát nézve nem akkora veszteség, ha csak kicsit sérült és csak pár meccset hagy ki.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Jo hat a Pool fanok ugy erzik osszefogott ellenuk a vilag, mily meglepo.de baszki, térdmagasságban repül, ollóba fogja, mégis mi a jó szart kell egyáltalán gondolkozni bármin is?
Borbinho
a mozdulataidért felelősséggel tartozol, hiába mész a labdára, ha piros laposra sikerül egy mozdulat, akkor piros laposra sikerül.
(az pluszpont a hülye videobírónak, hogy sikerült oda behúzni a vonalat, ahol a védő lába támaszkodik a talajon. aha, a sarka az már másik játékosnak számít, vagy azzal nem lehet gólt szerezni?
ezek tipikusan azok a hibák, amik eldöntik egy meccs sorsát, nekünk szerencsére a kávé is lefőtt, de legalább két ponttal kijjebb is vagyunk.
több mint 5 éve
Jo hat a Pool fanok ugy erzik osszefogott ellenuk a vilag, mily meglepo.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nem akart Pickford serulest okozni, nagyon szerencsetlenul talalkoztak, es kulon pech h pont lent volt VVD laba.Én pedig Man Utd, Steelers és Red Sox szurkoló vagyok egyszerre.
Borbinho
több mint 5 éve
Erre irtam a konyokos peldat. Nyilvan ha paros labbal felrugta volna akkor piros.Nem akart Pickford serulest okozni, nagyon szerencsetlenul talalkoztak, es kulon pech h pont lent volt VVD laba.a belépő durva, és súlyos sérülés okozott. önmagában mindegyik sárgát ér. vagy akkor időn túl páros lábbal előre is lehet csúszni minden mindegy alapon?
A les miatt, meg mert egy labdara iranyulo cselekedet volt, szabaly szerint jogos, hogy nincs buntetes (ha lekonyokolnek vkit, akk nyilvan tok8 h les-e).
De, ettol fuggetlenul szerintem hulyeseg a szabaly. Ne legyen bunteto, mert halott volt a jatek, de konyorgom, nagyon sulyos serulest is okozhatott.
Nem tudom mi lenne a jo megoldas, mert egy 50-50 laszti volt, es nem emberre iranyult Pickford mozdulata, vegig a labdat nezte.
Ez pont egy bug a systemben.
Borbinho
slowmotion
De labdara iranyult. Ha VVD nem lassit le, es nem kell megnyujtania az utolso lepeset, hanem csak fut tovabb, akkor siman felboritja a kapus, mert nem lett volna suly a laban.
Tenyleg roka fogta csuka szitu. Ha kirobbant vna Pickford es letarolja VVDt, csinal egy tacklet, az elobb kapott volna pirosat, mert nem labdara iranyul.
Szerencsetlen szitu, remelem nem sulyos a serules es mihamarabb felepul VVD.
Egy sargat adhattak vna legalabb, de pont semmit nem szamitott volna a meccs v Van Dijk szempontjabol... :/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ez egyébként tényleg les volt? Nekem képekből úgy tűnt, csak a karja lógott be. Ki a legfrissebb insiderünk sérülések esetén amúgy?
több mint 5 éve
Nem akart Pickford serulest okozni, nagyon szerencsetlenul talalkoztak, es kulon pech h pont lent volt VVD laba.a belépő durva, és súlyos sérülés okozott. önmagában mindegyik sárgát ér. vagy akkor időn túl páros lábbal előre is lehet csúszni minden mindegy alapon?
A les miatt, meg mert egy labdara iranyulo cselekedet volt, szabaly szerint jogos, hogy nincs buntetes (ha lekonyokolnek vkit, akk nyilvan tok8 h les-e).
De, ettol fuggetlenul szerintem hulyeseg a szabaly. Ne legyen bunteto, mert halott volt a jatek, de konyorgom, nagyon sulyos serulest is okozhatott.
Nem tudom mi lenne a jo megoldas, mert egy 50-50 laszti volt, es nem emberre iranyult Pickford mozdulata, vegig a labdat nezte.
Borbinho
több mint 5 éve
Nem akart Pickford serulest okozni, nagyon szerencsetlenul talalkoztak, es kulon pech h pont lent volt VVD laba.A les miatt, meg mert egy labdara iranyulo cselekedet volt, szabaly szerint jogos, hogy nincs buntetes (ha lekonyokolnek vkit, akk nyilvan tok8 h les-e).
több mint 5 éve
Salah tragédia ma is. Firminótól is a válogatottbeli dupla úgy néz ki csak véletlen volt.
több mint 5 éve
Salah ezekkel a gurításokkal ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ott is vaaaan
több mint 5 éve
nah igen, ezért kell VvD és Allison a védelembe ...
több mint 5 éve
Allison fogta volna 😀 1-1
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Faszszopó Pickford.
több mint 5 éve
Közben megy a glasgow-i derby, vezet a Rangers.Arena4
több mint 5 éve
pickford?! remélem vvd-nek nincs nagy baja
több mint 5 éve
Ezt is ez a buzi digi adja?www.sport365.live/en/home
Nincs valakinek egy jó streamje?
Klaci79
Itt magyarul is van hd
Hajra Everton😀
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Ezt is ez a buzi digi adja?én ezen nézem
Nincs valakinek egy jó streamje?
Klaci79
givemeredditstreams.com/soccer/liverpool-live-stream
de itt tudsz mér keresni
reddit.soccerstreams.net/home
több mint 5 éve
ott is a vezetés egy szép kombó után Mané1 óra és Merseyside derbyS most fordul elő először, hogy a Mané, Firmino, Salah hármas egyszerre kezd az Everton ellen.
Heisman
Mikey
több mint 5 éve
1 óra és Merseyside derbyS most fordul elő először, hogy a Mané, Firmino, Salah hármas egyszerre kezd az Everton ellen.
Heisman
több mint 5 éve
1 óra és Merseyside derby