Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért Tuchel szépen beárazza Lampard edzői képességeitAmi nincs, azt nem volt nehez. 🙂
FLZOLI
több mint 5 éve
Barcás ügyfelemmel beszéltük, lassan kirúghatnák Simeone-t, jót tenne egy kis vérfrissítésAmióta pár hete az Atleti is zuhanórepülésben van, konkrétan a top 3 spanyol csapat képtelen megnyerni a ligát, és körbeadogatják mint a forró krumplit.Ez tény, évek óta nem tényezők a BL-ben sem már. Amennyire ledominaltak a 10es éveket törvényszerű volt a visszaesés.
Heisman
FLZOLI
aztán lehet idén megnyerik vele a spanyol bajnokságot 😊
Bayern győzelme idén is eléggé könnyen összejöhet
Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
Azért Tuchel szépen beárazza Lampard edzői képességeit
több mint 5 éve
Amióta pár hete az Atleti is zuhanórepülésben van, konkrétan a top 3 spanyol csapat képtelen megnyerni a ligát, és körbeadogatják mint a forró krumplit.Ez tény, évek óta nem tényezők a BL-ben sem már. Amennyire ledominaltak a 10es éveket törvényszerű volt a visszaesés.
Heisman
több mint 5 éve
Savicot pont látta a bíró pechjére... nálam max sárga
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Rüdiger 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
2 ilyen cigány csapatotkomolyan ennyi színészkedést
ekkora könyökös nem volt
több mint 5 éve
Amióta pár hete az Atleti is zuhanórepülésben van, konkrétan a top 3 spanyol csapat képtelen megnyerni a ligát, és körbeadogatják mint a forró krumplit.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Na légy jó Poolos és a Manu-t hozd ilyenkor mindig példának 😀vagy realCarrasco igazi Suarezi esést produkált, tényleg minden megvolt, a fáziskéséssel elkezdődő zuhanás, a látványosan repülő végtagtok és a zuhanás közben túldramatizált sikoly-arckifejezés.Ehhez Barca mez kell hogy tizi legyen 😊
Kampman
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
ugytudjuk.hu/cikk/2021-03-17_elhunyt-kiraly-ferencRIP
warr_b
Nagyon jó arc volt Feri bá, mindig mosolygott és poénkodott!
több mint 5 éve
ugytudjuk.hu/cikk/2021-03-17_elhunyt-kiraly-ferenc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 982
Holnap jonnek a cikkek h az olasz foci ujra godorben pedig par ev mar elindultak felfele
több mint 5 éve
vagy realCarrasco igazi Suarezi esést produkált, tényleg minden megvolt, a fáziskéséssel elkezdődő zuhanás, a látványosan repülő végtagtok és a zuhanás közben túldramatizált sikoly-arckifejezés.Ehhez Barca mez kell hogy tizi legyen 😊
Kampman
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Carrasco igazi Suarezi esést produkált, tényleg minden megvolt, a fáziskéséssel elkezdődő zuhanás, a látványosan repülő végtagtok és a zuhanás közben túldramatizált sikoly-arckifejezés.Ehhez Barca mez kell hogy tizi legyen 😊
Kampman
több mint 5 éve
Carrasco igazi Suarezi esést produkált, tényleg minden megvolt, a fáziskéséssel elkezdődő zuhanás, a látványosan repülő végtagtok és a zuhanás közben túldramatizált sikoly-arckifejezés.Bejött? Bejött.
Kampman

több mint 5 éve
Carrasco igazi Suarezi esést produkált, tényleg minden megvolt, a fáziskéséssel elkezdődő zuhanás, a látványosan repülő végtagtok és a zuhanás közben túldramatizált sikoly-arckifejezés.
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/eurofutball-a-belga-klubok-tamogatjak-az-osszeolvadast-a-holland-bajnoksaggal-2815707

több mint 5 éve
Mondjuk szerintem alapbol ez az egesz meccs nezhetetlen. Akinek tamadnia kellene, egymas utan ket passzt nem tud megcsinalni, a Madridnal meg ilyen szupertehetsegnek kikialtott, kifejezetten buta, nem csapatjatekos Vinicius probalkozik, es mondjuk minden 15. huzasa, amire az ember ravagja, hogy oke, ez jo volt. Egyebkent semmi.Milyen felszopast kap a Margit az m1en 😊majd megint benyögi valamelyik barom hogy milyen lehengerlő támadófocit játszunk.
Negritis
Azért az nagy szó hogy helyzet nélkül két gólig is eljutott a Madrid ebben a párharcban 😀 Sír a labda 😀
Félidőben Vinicius le, szertáros be!!!
eaglesmcnabb
A Madrid nem jatszik jol, megis az az erzesem, mintha egy Juventus jatszana a Fradival, az egyik csapat meg tartalekosan, rossz jatekkal is siman uralja a meccset.
több mint 5 éve
Mendy Ramos támadósor előre, a duó Benzema és meg is van a tuti receptMilyen felszopast kap a Margit az m1en 😊majd megint benyögi valamelyik barom hogy milyen lehengerlő támadófocit játszunk.
Negritis
Azért az nagy szó hogy helyzet nélkül két gólig is eljutott a Madrid ebben a párharcban 😀 Sír a labda 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Milyen felszopast kap a Margit az m1en 😊majd megint benyögi valamelyik barom hogy milyen lehengerlő támadófocit játszunk.
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Milyen felszopast kap a Margit az m1en 😊Pedig meg se énekeltek az őskáoszt ami a Realnál van 😊 Mindenki mindenhol rohangál, kétszer nem támadnak úgy hogy mindenki a posztján lenne...
Negritis
több mint 5 éve
Milyen felszopast kap a Margit az m1en 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 982
frissnek tunik az Atalanta.remelem nyernek 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 982
Winston Bogarde szinten egyikuk sem tolta😂Annyiban biztosan elfogult vagyok, hogy en allandoan azt traktalom neked is, hogy varjuk meg, mi lesz a dologbol, mert ugy is csak 2-3 ev mulva latod majd, hogy akkor ez az igazolas hogyan is sult el. Foleg ugy, hogy Hazard-nal olyan problema van, ami korabban sosem vetodott fel nala, emiatt meg adja magat, hogy neki kellene egy edzovaltas, es valami olyan faszi, aki tenyleg fel tudja razni.Hogy a feketére azt mondom hogy fekete, a fehérre meg azt hogy fehér, az nem elfogultság, hanem tény. Nem azért kritizáltam mert nem kedveltem, hanem azért mert gyengén játszott meccsről meccsre. Te pedig most is véded, mikor nulla okot adott rá. Na ez az elfogultság szerintem.csak két kijelentésre reagálnék, és részemről befejeztemIgen, te vagy az elfogult. Azert vagy elfogult, mert meg meg sem szaradt a tinta Hazard szerzodesen, de te mar szetfikaztad, es minden adando alkalommal ujra megteszed, igazabol csak keresed a lehetoseget arra, hogy oszthasd. Az, hogy meg palyara sem lepett, de mar negativan kezelted, megmutatja azert, hogy abszolut elfogult vagy.
"alig-alig lehet olyan jatekost emliteni, aki Hazard vagy Bale modjara elkenyelmesedett volna."
Ezt az ordas közhelyt hogy Bale elkényelmesedett. Nézd meg milyen fizikuma volt akkor is amikor nem játszott. Szó nem volt elkényelmesedésről, egyszerűen Zidane kirakta a csapatból, mert ki nem állhatta. Úgy meg kurva nehéz volt jól játszani, hogy kaptál 20 perceket csereként, vagy hónapokig meccskeretbe se jutottál. De ha ezt is tette volna, akkor is érthető lenne 4 BL címmel a zsebben. Emberünk nem ivott alkoholt, nem járt bulizni, annyit tudtak felróni neki hogy szabadidejében elment golfozni.
"alig talalsz akkora csodoket, mint ami az MU-nal Pogba, vagy a Barcanal Griezmann, Dembele, netan a Realnal Hazard vagy Bale".
Bale mint átigazolási csőd 100 fölötti gólszámmal és 4 BL címmel, amiből kettőnél ő rúgta a győztes gólt, a harmadiknál meg döntőbe rúgta a csapatát az elődöntőben egy 1-0-ás City elleni párharcban 😀 Vicces.
Végülis más TOP csapatok mint a City vagy a PSG meg azon güriznek kb. 10 éve hogy meglegyen valahogy az első címük dollármilliárdokból, sztárok sokaságával 😀
Közben hazard-t műteni kell, nem 4-6 hét kiesés lesz hanem season ending.
Nem is értem hogy lehet egy lapon említeni a két játékost. Biztos csak én vagyok az elfogult?
eaglesmcnabb
De kerdezem en, hogy ha Hazard vegul marad ilyen uveg, de azon a keves meccsen mondjuk szerez fontos golokat, es netalantan a Real bajnok is lesz tobbszor, illetve Hazard golatlaga mondjuk nem lesz kirivoan szarabb, mint Bale-e, vajon azt mondanad, hogy volt ertelme? Megvalaszolom a kerdest, akkor is ugyanugy azt mondod majd, hogy nem. Engem csak az zavar, hogy a csavonak nincs eselye kb. bizonyitani, de te rogton szapulod, mikozben en pedig ugy gondolkozom, hogy ha mar Bale-lel sikerult, akkor Hazard-ral is turelmesnek kell lenni, aztan meglatjuk 2-3 ev mulva, hogy mi lett belole. Mivel ezeknel eleg egyetlen apro momentum, es gyokeres valtozas allhat be. Esetunkben valoszinuleg kellene egy edzo, aki nem Zidane, es aki fejben felrazza a gyereket. Mert ugy tunik, hogy Zidane-nak neki ennyi volt az edzoi tudasa, es o pluszt mar nem tud kihozni itt egyenileg sem Hazard-bol, sem masokbol. BL-cimek ide vagy oda, szerintem a jelenlegi Realnal kb. az o szemelye a legnagyobb kerdojel.
Stez
Aláírom hogy mikor idejött az volt a véleményem, hogy szar lesz és annyi pénzért többet tudna bale, ezért fölös volt idehozni. Mondjuk egyelőre az idő engem igazol, mert tényleg szar. 10 meccsre lebontva nagy átlagban volt 1 elfogadható meccse, kilenc szar és nulla kiemelkedő.
Tény hogy mondtad hogy ne kritizáljam egy meccs/hónap/szezon után, adjak neki időt. Ok. 2. szezonjában ugyanolyan szar, csak még többször sérült, most sem szabad szapulni. Mikortól lehet? Tisztára mint a danny watkins és a marcus smith féle első körös eagles pickek. Első meccstől látszott hogy ordas nagy bust mindkettő, de nem lehetett szidni az eagles topikban, mert kevés idő telt el. Aztán 3 év alatt kikopott mindkettő nemhogy a csapatból, hanem még a ligából is. Utána már szerencsére lehetett rájuk azt mondani hogy bust.
Ráadásul a belga kapcsán nem egy 20 éves gyerekről beszélünk, akinek még sok ideje van. Jövőre 31 év lesz és eddig nem mutatott semmit nálunk, nem valószínű hogy 31 évesen fog feljavulni és egyből húzóember lesz. Legalábbis a történelem során nagyon kevés ilyen játékos volt. De ha mégis feljavul megkövetem magam hidd el. Mint pl. Zidane-al kapcsolatban megkövettem, akit folyamatosan hypeoltam mikor idejött hogy milyen jó edző lesz. Aztán tényleg jó volt egy ideig (azért csak berántott/bemákolt 3 BL-t egy mások által felépített Madriddal), de a pár kifutott szezon után bebizonyosodott hogy azért bőven vannak nála hiányosságok edzői kvalitásokban.
Hogy Zidane a kérdőjel és egyben a probléma és ezért mennie kell abban egyetértek, legfőképpen azért mert ragaszkodik a már régen nem működő dolgokhoz/játékosokhoz, de ha menni fog akkor viszi magával a sleppjét Edennel az élen.
eaglesmcnabb
Meg nem artana, ha a kibaszott jarvany veget erne, mert egyebkent epp nehany napja irtam egy hosszu cikket a realos serulesekrol, es azert nem veletlen, hogy az osszes eronletit edzo azt mondja, hogy ilyen csonka felkeszulessel, mint ami az ideny elott volt, halal utana profi szinten jatszani, es hogyha valaki itt megserul, az oriasi szarban lesz. Nincs ideje rendesen felepulni, mert tulsagosan is telitett a naptar, a top csapatoknal pedig sokszor ido elott visszaeroltetik a jatekost, aki pedig ha raserul, akkor ebben a koronavirusos idoszakban egyszeruen keptelen lesz normalisan felepulni. Ebben az idoszakban, ha valaki megserul, akkor frusztraltta valik, onnantol pedig meg lesz love az egesz. Nem tud rendesen pihenni, megfelelo figyelmet szentelni a rehabilitaciora.
Azt mondjak, hogy a serulesbol valo felepules egyik, ha nem a legfontosabb eleme az elvas es a pihenes. Ha az valakinel nem mukodik zavartalanul, nem fog tudni rendesen felepulni. Nem tudom, Hazard-nal egyebkent mennyire jatszik szerepet a frusztracio, de szerintem biztosan. Ez a barom meg meg gondolom zabal is, ezert keptelen leadni a plusz kilokat.
Stez
4 ev 11 meccs.