Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Még ha kevesen is vannak de legalább van humor érzékük az MTK szurkolóknak
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Csoro Bale bejott 3-0nal a 70. Percben, majd 3-3 lett a vege. Nyilvan nem csak az o hibaja, de belohette volna az ajto-ablakot a 93. Percben
több mint 5 éve
Radó ismét villant, igaz tizből, de kétszer. VÁLOGATOTTBA VELE!
több mint 5 éve
Műtik van Dijk ACL sérülését, ebben a szezonban már nem játszik. A kurva anyádat Pickford.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Csak elszórakoztuk 3--0ról 😛
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 609
azt hittem szar eve lesz a malaganak, de nem..eddig 😀zaragozaban mar 2-vel mennek.. Vamo'
több mint 5 éve
Reális 👍A Salzburg leigazolta a 19éves amerikai válogatott Brenden Aaronsont, aki januárban, az MLS szezon után jön át a nagy vizen túlra.Vagy Szobi megy a padra Brenden meg a kezdőbe .
Arról szól a fáma h ő lenne Szoboszlai utódja, szal készülnek a B tervvel az eladás utánra is.
empty taxi
Rózsa Sándor (betyár)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A Salzburg leigazolta a 19éves amerikai válogatott Brenden Aaronsont, aki januárban, az MLS szezon után jön át a nagy vizen túlra.Vagy Szobi megy a padra Brenden meg a kezdőbe .
Arról szól a fáma h ő lenne Szoboszlai utódja, szal készülnek a B tervvel az eladás utánra is.
empty taxi
több mint 5 éve
Kane, Pochettino alatt center, neha szimpla erocsatar, neha target man volt. Amiben vilagklasszis lett szvsz (jo, errol vitaztunk, de sztem az). Most komplett csatart ker tole Muringyo. Jobb mint valaha volt. Es ezt mar a valogatottban is eszrevettem, hogy atalakul a szerepe. Pont ezert lenne fontos, hogy ilyen csatar mellett a ket szelso golveszelyesen es gyorsan, szogben vagjon be a boxba (ne a vonal mellett futva keresse, mikor fordul be), mint Son. Ehhez kell Bale, nem valami beadogato, vagy passzban elsosorban eros szelso. Jo lesz ez.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Kane - Son valami brutal az elmult par meccsen. Megint 2 golnal tartanak 7 perc utan. Remeljuk minel hosszabban kitart ez a forma 😀Kane 2
Duff
Elképesztő most látni ezt a csapatot...és a kispadon Bale, Lucas....
több mint 5 éve
Kane - Son valami brutal az elmult par meccsen. Megint 2 golnal tartanak 7 perc utan. Remeljuk minel hosszabban kitart ez a forma 😀
több mint 5 éve
A Salzburg leigazolta a 19éves amerikai válogatott Brenden Aaronsont, aki januárban, az MLS szezon után jön át a nagy vizen túlra.Arról szól a fáma h ő lenne Szoboszlai utódja, szal készülnek a B tervvel az eladás utánra is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/CGfPAb-HPROK7nVDTp_VsLLR8qScpOTfzK05Ak0/?igshid=1n47k9a3q6b9u
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nyilván azzal, hogy nem volt se bajnoki győzelem bónusz + a fizetéseket is eléggé visszanyesték nem lehetett a túloldalon meg igazolásokra pénzt kidobni. Pláne, hogy közben épül a stadion is. Elviekben így sikerült kihozni plusszosra a szezont az eladások nélkül is.Én csak 10 percet tudtam... Hánytam utána...Ez a Realtól egy halom fos volt...15 percet néztem belőle, elég volt, de ilyen csapattól nem is vártam mást. Jó, hogy Balet meg Jamest bunkós bottal kergették el, de a házikedvenc Isco, Marcelo, LV féle hitvány szintű játék és alibi nem probléma.
ThundersNFL
A brazil is honnan jutott erre az ótvar szintre hihetetlen,rég Miamiban kéne focizzon.
FLZOLI
ThundersNFL
Ez sokkal racionálisabb viselkedés mint az a bohóckodás amit a PL sok csapata lenyom az irreális tévés és szponzori pénzeket herdálva, miközben sorra rugdossák ki az embereket a csapatok körül. De nyílván ilyet csak a haterek mondanak.
több mint 5 éve
Nem baj, mindenki örülhet, helyreáll a világ rendje.sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.Negritis
ebben benne lehetett volna egy tavalyinál is durvább idény, erre a köcsög szomszédok miatt örülhetünk, ha a BL-helyeket megcsípjük.
nemcsak két pontot vesztettünk ezen a meccsen, hanem kb 10-15-öt alsó hangon még pluszban.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/legiosok/legiosok-magyar-kapust-igazolt-az-as-roma-hivatalos?fbclid=IwAR0RVHSM2QwHj8911CnzW_DD3YdAA8PJGkfzcnqn5J85voGLDz3aX7Wbz2A

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 609
Mondjuk a rossz utem es a veszelyes kifejezes mar sipszoert kivan.Leírtam a szabályokat, azt hogy olvasni vagy angolul nem tudtok, nem az én bajom.Nem a szabály érdekel. 5 évvel ezelőtti önmagamhoz képest kb már csak tized annyi meccset nézek, azok miatt is amik ezen a meccsen előkerültek. Ha a szabály szerint ez nem piros akkor rossz a szabály.Nekem se, mert a szabályok nem ismerete miatt kiakadni méltatlan hozzád 😊Nem akart Pickford serulest okozniNincs több kérdésem bíró úr
Borbinho
Azt meg ne magyarázza meg senki, hogy 2 ilyen milimétert képesek befújni.
Grat az Evertonnak. Mondanám, hogy megkűzdöttek érte, de a megverekedtek jobb jelző.
alatriste
Borbinho
A labda már egy méterrel odébb gurul, Pickford pedig térdmagasságban támaszkodó lábba szál bele úgy, hogy nyújtott a bal lába.
Ha legközelebb les van utána gondolom kis késsel is le lehet szúrni a másikat.
alatriste
Szar a szabály, a legelső posztomban leírtam.
Illetve állóképet kiragadni, amikor 50-50es labdára érkezik messziről kapus + támadó is, nem szerencsés. A videón is nagyon durva a belépő, de látszik, hogy Pickford végig a labdát nézi, persze hogy "kirúg" a végén. 10ből 9x felborítja a támadót aki átesik rajta, most nagyon szerencsétlenül pont a támaszkodó lába volt VVD-nek. De ezt is leírtam már.
Ha belevetődött volna VVD-be, piros. De a labdára ment. Rossz ütemben, és veszélyesen. De a bíró a szabályoknak megfelelően járt el.
Idénre módosították, hogy mi számít lesnek, tavaly nem lett volna lesen VVD, idén már annak számít.
A végén meg amit a tv-ben rajzoltak vonalak nem igazán voltak párhuzamosak a 16ossal...
Borbinho
Hany olyan piros volt ahol a labdara ment de rossz utemben..hany olyan piros volt ahol labdara ment veszelyesen.
Van dijknek meg lehet reszeltek.kemeny munka visszajonni oda ahol volt.
több mint 5 éve
Egy jól működő csapat el tudja viselni 3 ember hiányát. Nyilván nem CR Messi kaliberű emberről beszélünk akik a csapatuk alfai és omegai.de most kapásból három van: Alisson, van Dijk, meg - bármennyire is vicces két meccs után - Thiago is ki fog hagyni a hírek szerint.Valahol ez törvényszerű, hogy előbb utóbb jön egy kulcsember sérülése.sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.Negritis
ebben benne lehetett volna egy tavalyinál is durvább idény, erre a köcsög szomszédok miatt örülhetünk, ha a BL-helyeket megcsípjük.
nemcsak két pontot vesztettünk ezen a meccsen, hanem kb 10-15-öt alsó hangon még pluszban.
slowmotion
Inkább az a ritka mák ami tavaly és előtte volt, hogy kb mindenki többé kevésbé vegigtolta nagyobb sérülés nélkül.
FLZOLI
slowmotion
A nagyobb baj, hogy eleve docogott a szekér, kb a leállás óta keresgélni magát a Pool. Lehet a motiváció a probléma, szetesett a koncentráció, passz, nem követem annyira. Valahol ez is törvényszerű, Kloop olyan magas fokon égeti és pörgeti a csapatait, hogy előbb utóbb kell legyen visszaesés. Mondjuk azt még nem láttam, hogy ezt tudta volna kezelni hosszabb távon szóval érdekes idény lesz ez ebből a szempontból is.
több mint 5 éve
Ettől függetlenül jó lenne ha osszeszedne magát valamelyik angol csapat, mert elég volt a pannonbajorok arcoskodásából, legalább a BL-Ben. A spanyolok ribcsderbyznek, a juve gyér, a PSG csövesbánat még mindig szóval nem nagyon lesz kihívó 😊
több mint 5 éve
de most kapásból három van: Alisson, van Dijk, meg - bármennyire is vicces két meccs után - Thiago is ki fog hagyni a hírek szerint.Valahol ez törvényszerű, hogy előbb utóbb jön egy kulcsember sérülése.sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.Negritis
slowmotion
Inkább az a ritka mák ami tavaly és előtte volt, hogy kb mindenki többé kevésbé vegigtolta nagyobb sérülés nélkül.
FLZOLI
több mint 5 éve
Valahol ez törvényszerű, hogy előbb utóbb jön egy kulcsember sérülése.sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.Negritis
slowmotion
több mint 5 éve
sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.Negritis
több mint 5 éve
mediaklikk.hu/cikk/2020/10/16/varga-akos-utazhat-barcelonaba-megvan-az-m4-sport-bl-kerete/Djugarden az Knezy volt
volt amit nem Hajdubé közvetített a Fradi meccsei közül a BL-ben?
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
mediaklikk.hu/cikk/2020/10/16/varga-akos-utazhat-barcelonaba-megvan-az-m4-sport-bl-kerete/volt amit nem Hajdubé közvetített a Fradi meccsei közül a BL-ben?