Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
B+ ez kemény volt. Szobo centerezhetett volna előtte
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
6 hónapja
Örüljünk a 3 pontnak kb...... A Fortuna megint kihúzta a szarból a kopaszt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Nagy Zsolt mekkora idióta....Jól szállt be. Kb. csak rossz megmozdulása volt itt a végén
Bazzani
6 hónapja
Huh
6 hónapja
majdnem elkúrták...
6 hónapja
Arsenal ellen bezzeg
Draft

6 hónapja
Lukacs egy percig nem akart kapuraloni, csak beljebb tolni es elesni szemben a kapuval. zseni😃
6 hónapja
Na esély a Szobo gólra
Draft

6 hónapja
Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottbanPedig nagyon jo kis jatekos. Itt a helye.
csebi
6 hónapja
YoungZeeZee
9 651
hova megy?Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottbanpedig nyartol jo esellyel az ulloin kergeti a labdat Alex helyen.
csebi
Kenny
6 hónapja
Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottbanpedig nyartol jo esellyel az ulloin kergeti a labdat Alex helyen.
csebi
6 hónapja
Dominik azert nagyon rutinosan oli az idot.erre van most szükség, ennél több már úgysincs ebben
mar-mar pofatlanul.
Kenny
6 hónapja
Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottban
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Dominik azert nagyon rutinosan oli az idot. mar-mar pofatlanul.
6 hónapja
kerkez elképesztő mélyen van amúgy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
Levinni egyszerre a két középső közepedet nagy ötlet volt
6 hónapja
Séfert nettó emberhátránynak érzemPedig az első negyedórában jó volt de azóta szörnyű
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Mondjuk Schaferrel is az a baj, hogy hatvan percig kiraly, azzal meg is hal. Husz perce semmit nem csinal, ot is le kene hozni, ha mar bekkelni akarunk.
6 hónapja
Séfert nettó emberhátránynak érzem
Draft

6 hónapja
Most annyira nem aggodok mint az írek ellenMondom én, hogy tűzzel játszunkfőleg Dibusszal a kapuban 😀
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Toto21