Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan
na, a Hertha idény eleji formát mutat, negyed óra után kettővel égnek a Jagermeister FC otthonában
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 820 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tökmag - Paks C: 3-0

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
nem láttam az első félidőt, de úgy látom a Paks nem akar ma itt lenni....

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 084 — The Mathematician
Tökmagnak még meddig van szerződése a Fradival?
nagir
2022.06.30
warr_b
Köszönöm
Kiváncsi vagy ki, mikor és mennyiért viszi, mert nem tölti ki szvsz...
nagir
Nekem nagyon fura amúgy hogy eddig miért nem lehet arról hallani hogy vki érdeklődik, ilyen formában én magyar pályan nem tudom mikor láttam játszani bárkit. És azt sem lehet mondani hogy nemzetközi szinten szart se érne + európai viszonylatban ingyen lenne kb - egy francia v belga elso osztalyu csapatnak mar rég le kellett volna csapnia rá. Vagy egy komolyabb holland csapatba is beférne szvsz.
davemayer
valszeg az h 26 éves és sokat kér érte a fradi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
nagir
2022.06.30
warr_b
Köszönöm
nagir
Nekem nagyon fura amúgy hogy eddig miért nem lehet arról hallani hogy vki érdeklődik, ilyen formában én magyar pályan nem tudom mikor láttam játszani bárkit. És azt sem lehet mondani hogy nemzetközi szinten szart se érne + európai viszonylatban ingyen lenne kb - egy francia v belga elso osztalyu csapatnak mar rég le kellett volna csapnia rá. Vagy egy komolyabb holland csapatba is beférne szvsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
nagir
2022.06.30
warr_b
Köszönöm

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 820 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagir
2022.06.30

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Isael😱

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ez a Bognár meg ezért van most Pakson, kihaggya amit ki kell...

több mint 5 éve
Lovrencsinek hasznos ez a meccs, hát ezt jó tudni!🤬
nagir
Haraszti meg megtestesitette az igazi jo magyar focistat, a szajarol mindent le lehetett olvasni 😀
Kenny
Jah én is értettem!😂

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
nagir
Haraszti meg megtestesitette az igazi jo magyar focistat, a szajarol mindent le lehetett olvasni 😀

több mint 5 éve

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 483 — Lucas Scott
24 másodperc
Kampman
Paks meg kb a legerősebb kezdőjével áll ki.
Kenny
Haat azért van ket srác aki nem igazán játszik meg egy akinek első nb1es meccse.
Szerk. És a cserepadon nincs értékelhető játékos ...
csebi
semmi ertelme ennek a meccsnek, de igazad van.
Jojjon ki mindenki negativ teszttel a vegen.
Kenny
Sztem nem fogunk, saját magunkkal kurunk ki amúgy. Bár azt is kinezem h már megvannak a negatív tesztek a Dinamo meccsre.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
24 másodperc
Kampman
Kenny
Haat azért van ket srác aki nem igazán játszik meg egy akinek első nb1es meccse.
csebi
semmi ertelme ennek a meccsnek, de igazad van.
Jojjon ki mindenki negativ teszttel a vegen.

több mint 5 éve
24 másodperc
Kampman
Kenny

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
24 másodperc
Kampman

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 119
24 másodperc

több mint 5 éve
álljanak ki ahogy, a fradi kapja el és léptessék le a faszba
ennyit érdemel
Negritis
🤣🤣🤣 örülnél neki mi?! 🤣🤣🤣
davemayer
örülne neki a faszom, a játékosok nem azt érdemelnék
de a vezetőség egy erkölcstelen pöcegödör

ha a fradi csak konkrét ütközések esetén kérne halasztást elfogadom, de itthon a nemzetközi kupában játszó csapatok esetében az van h minden szarért halasztást kérnek
Negritis
Ebben a kettőben egyetértünk, a halasztásoknak én sem vagyok feltétlen híve, de nincs ia akkora jelentősége mint azt sokan gondolják.
davemayer
ha nincs akkora jelentőssége akkor a fradikának most miért se tetszik?
jaaa hogy most nekik lenne kevésbé előnyös
Negritis
Miért, egyébként meg a masik félnek hátrány szokott lenni? Pont ez az amit nem értetek, hogy ebben a helyzetben ez nem ugyanaz mint egy sima halasztás

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
És ezt még csak bele sem akartam vonni 😊
Wyatt
És milyen jól tetted ugyanis ehhez a pénznek aztán végképp semmi köze de hánytorgassátok fel ezt is, gz. De nekem van szemellenzőm 😂😂😂
davemayer
én hoztam fel, és sztem van köze. van egyetlen csapat ma Magyarországon, amely csak magyar labdarúgókat alkalmaz. mi komoly magyar közpénzből működünk úgy, hogy jobb napokon a kapuson és a jobb bunkón kívül mki külföldi lenne a kezdőben. ezért úgy gondolom, hogy segíthetnénk egy tényleg magyar csapaton mikor mi bármikor bármilyen halasztást kértünk akkor senki sem ellenkezett, és támogatott minket ellentétben más magyar csapatoknál, akik szintén nemzetközi szereplés miatt kértek volna halasztást, de nem kapták meg.
ebből nagyon könnyen kijöhettünk volna jól, és szimpatikusan ehhez képest az arrogáns hozzáállásunk hírét mélyítettük. ugyanúgy, mint Tokmac kitüntetésénél csak mert Kubinak nem szimpi a polgármester.

Szerkesztette: csebi

több mint 5 éve
ennyit érdemel
Negritis
davemayer

ha a fradi csak konkrét ütközések esetén kérne halasztást elfogadom, de itthon a nemzetközi kupában játszó csapatok esetében az van h minden szarért halasztást kérnek
Negritis
Ebben a kettőben egyetértünk, a halasztásoknak én sem vagyok feltétlen híve, de nincs ia akkora jelentősége mint azt sokan gondolják.
davemayer
ha nincs akkora jelentőssége akkor a fradikának most miért se tetszik?
jaaa hogy most nekik lenne kevésbé előnyös

több mint 5 éve
ennyit érdemel
Negritis
davemayer

Negritis

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
És ezt még csak bele sem akartam vonni 😊
Wyatt
És milyen jól tetted ugyanis ehhez a pénznek aztán végképp semmi köze de hánytorgassátok fel ezt is, gz. De nekem van szemellenzőm 😂😂😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
ennyit érdemel
Negritis
davemayer

hangoztatják hogy olyan erős a keret hogy mindenhova van 2 ember és bármire készen állnak
de egy válogatott szünet alatt már semmire se mennek?!
hagyjuk már a faszomba

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én mindent értek, és nyilván itt nem lehet mondani, hogy egy csapat a hibás. Ettől még a szájíz most sokaknál nem jó. Ezt azért ha nagyon akarják, konstruktívan meg lehet oldani. Ha az egyik csapatnak viszont az a reakciója, hogy sajtóhírekre helyreigazítást közöltet, nem reagál a megkeresésekre átigazolási ügyekben, és ha igen, akkor is annyit, hogy nem reagálunk, majd ezek után egy klub halasztási megkeresésére sem hajlandó reagálni, majd mikor végre mégis, akkor meg azt, hogy felejtsd el, akkor nehéz szimpatikusnak tartani a hozzáállást. Ettől még hajrá, és remélem, összejön a Dinamo legyőzése, mert akkor reális lenne a BL-csoportkör, ami nagyon pozitív lenne. Csak azért vannak ezek a kis tüskék közben :9
Wyatt
Nem reagalnak átigazolasokra, szted miert nem? Bárki meghallja hogy fradi duplazza az arakat, nemzrtkozi talalgatasokra meg ugyan miert reagalnanak?
A paks halasztasi kerelmere reagaltak, azt hogy mivel fent all a veszélye hogy ha belemennek sérül az erdekuk ezert nem mentek bele azokkal a feltetelekkel amiket kinaltak.

A vicc az egészben hogy emiatt most rásütitek hogy köcsögök.
davemayer
Nem látod ezt napi szinten, de egy borzalmasan arrogáns, végtelenül ellenszenves hozzáállásról van szó kb minden területen, így pedig azért nehéz úgy nézni, hogy jaj hát most épp magukkal foglalkoztak, amúgy jó srácok.

Reagáltak igen, kb napokkal később, hogy köszi, de nem. Nem emiatt köcsögök. Nem csak emiatt 😊