Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez nem volt les, köszönjükIgen gyanús volt h nem.
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A fagyi akkor járna jól, ha ma kiszopnának, mert különben elviszik a faszit innen.Azt mondják előbb-utóbb főtáblára akarnak jutni. Akkor pedig hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy le kell győzni legalább egy erősebb csapatot.
ozibozi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Még a csapatkapitányuk is csak egy kamu Simon-hasonmás.Ez az esőhang meg... méltatlan egy európai focicsapathoz.
Még műközönséghangjuk sincs? Ergyák.
több mint 5 éve
Mondjuk ezt a Brown sárgát nem értem. Ez vagy piros vagy semmi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ez a celtic jóval erőssebb , mint a tavalyi dinamo.
több mint 5 éve
Baszki ez közel volt
több mint 5 éve
Öngól
több mint 5 éve
Magyar szurkoló vagyok.Sobri egy kicsit inkább egy másik topikban randalírozz 😀A vége azért lehetett meleg mert a 38.percben kikapcsoltam a streamet mert mennem kell melózni... remélem csodát tesznek a fiúk, nem kérdés hogy megérdemelnék, nem kis teljesitmény volt ez a félidő egy magyar csapattól.Egy magyartól egy skót ellen ez a minimum.
Remélem Rebrovot nem viszik el...
davemayer
Gondolom minden értékelhető skót (meg ír, meg walesi) a PL-ben játszik. Vagy valami erősebb bajnokságban.
A skót futball egy kalap szar, klubszinten, válogatottszinten egyaránt.
Sobri Jóska
Heisman Trophy
Te a skótoknak drukkolsz?
Skótbérenc vagy?
több mint 5 éve
Nem hiszem, hogy kondi gond van. Egyszerűen ők gyorsabbak fejben, mozgásban. S a végén elkapták a ritmust, a Fradinál jött picit a pánik is. A tempokulonbséggel nem tudsz mit kezdeni. Szerencsére a Celtic tippre nem fogja 45 percig ezt tudni, de jó 5-8 percei lehetnek.
több mint 5 éve
Sobri egy kicsit inkább egy másik topikban randalírozz 😀A vége azért lehetett meleg mert a 38.percben kikapcsoltam a streamet mert mennem kell melózni... remélem csodát tesznek a fiúk, nem kérdés hogy megérdemelnék, nem kis teljesitmény volt ez a félidő egy magyar csapattól.Egy magyartól egy skót ellen ez a minimum.
davemayer
Gondolom minden értékelhető skót (meg ír, meg walesi) a PL-ben játszik. Vagy valami erősebb bajnokságban.
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ha annyi húszezresem lenne, ahányszor ezt már hallottam magyaroktól (a 70-edik percig egyenrangú ellenfelek voltunk, stb) .... a 90-es évek óta ez megy.Szerintem elfáradtak sajnos. Most egy kis pihi, de 60-70 perctől kutya kemény lesz megintPedig félidő közepén egész jól tartottuk néha a labdát. Ez a vége nagyon nem tetszett ...Felkapcsoltak a skótokkijon az osztalykulonbseg most.
petey
Jo lenne kihuzni a felidoig.
Kenny
csebi
kapitnono
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
A vége azért lehetett meleg mert a 38.percben kikapcsoltam a streamet mert mennem kell melózni... remélem csodát tesznek a fiúk, nem kérdés hogy megérdemelnék, nem kis teljesitmény volt ez a félidő egy magyar csapattól.Egy magyartól egy skót ellen ez a minimum.
davemayer
több mint 5 éve
Ki ez a dísz külföldi?
több mint 5 éve
Ehhez a masszív szláv tördeléshez szerintem az erőnlét kevés lesz, de kivételesen nem undorral nézek egy fagyi meccset, szóval mindenképpen ki fognak szopni. És mikor a sok okos megmagyarázza, hogy egy edző nem fontos. Bármi lesz a vége, ez a faszi komoly csávó. 😉
több mint 5 éve
A vége azért lehetett meleg mert a 38.percben kikapcsoltam a streamet mert mennem kell melózni... remélem csodát tesznek a fiúk, nem kérdés hogy megérdemelnék, nem kis teljesitmény volt ez a félidő egy magyar csapattól.Remélem Rebrovot nem viszik el...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Neked is kedvedet szegné ha ilyen megalázó helyzetbe kerülnél, hogy simán vezetsz, idegenben, egy komolytalan csapat ellen, aki egy félidő alatt egyet lő a kapudra, de mégis strapálnod kell magad, hogy a saját nívódon lévő csapat ellen játszhass. Diszkriminatív ez nagyon.Pedig félidő közepén egész jól tartottuk néha a labdát. Ez a vége nagyon nem tetszett ...Felkapcsoltak a skótokkijon az osztalykulonbseg most.
petey
Kenny
csebi
több mint 5 éve
46. Perctől már kemény lesz, nekünk fognak esni.Szerintem elfáradtak sajnos. Most egy kis pihi, de 60-70 perctől kutya kemény lesz megintPedig félidő közepén egész jól tartottuk néha a labdát. Ez a vége nagyon nem tetszett ...Felkapcsoltak a skótokkijon az osztalykulonbseg most.
petey
Kenny
csebi
kapitnono
Amúgy ez az albán gyerek mutatott eddig bmit bmeik meccsen?
több mint 5 éve
Kurvára nincs már szufla?Nekem is úgy tűnt, mintha elfáradtak volna. De azt meg nem hiszem. 40 perc után?
petey
több mint 5 éve
Szerintem elfáradtak sajnos. Most egy kis pihi, de 60-70 perctől kutya kemény lesz megintPedig félidő közepén egész jól tartottuk néha a labdát. Ez a vége nagyon nem tetszett ...Felkapcsoltak a skótokkijon az osztalykulonbseg most.
petey
Kenny
csebi

több mint 5 éve
Pedig félidő közepén egész jól tartottuk néha a labdát. Ez a vége nagyon nem tetszett ...Felkapcsoltak a skótokkijon az osztalykulonbseg most.
petey
Kenny