Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egész jól nézz ki a Manu, de inkább szélső hatvedeket kéne szerezzen mint egy szélsőt.
A Sevilla nem túl combos, de a felfutasokkal simán be tudnak kotorni egy gólt még

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
ennyire hülyék ne legyünk már....be kell rúgni a ziccereket....Martial tökömnek akarod gólvonalig cipelni a lasztikat

Szerkesztette: manuszka86

több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hegyi Iván szerint a Sevilla medrében zajlik a meccs. Szerintem a Unitednak simán vezetnie kellett volna szünetben is. Amennyi 2v2, 3v3 szitut elbasztak.
több mint 5 éve
Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..
JoeyPorter
Én még ott tartok, hogy a Borkait váltó új fideszes polgi nem ad lóvét a focistáknak. Ezek szerint le vagyok maradva?
nagylaza
Önkormányzat nem ad. DAC-nak ad inkább.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan
Sikerült két gól előnyből ikszelni a Viharsarokban, alakul ez.

Ha a Csákvárt nem sikerül megverni otthon, akkir szerintem Waltner megy is.
slowmotion
Azért, ahogy nézem, volt két kaposvári kiállítás.
nagylaza
Hát az még kiderül, hogy ez mentség-e, vagy súlyosbító tényező
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Ég kék, fű zöld, labda kerek, Bruno Fernandes büntetőből szerez vezetést a MU-nak

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez az EL meccs is jo. Egesz jok vannak a heten.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 627 — beers & Packers

slowmotion
Azért, ahogy nézem, volt két kaposvári kiállítás.
több mint 5 éve
Remélem a 444-es csávó nézi ezt a Győr meccset,ha már annyira hiányolta őket a cikkben az NB1-ből..És egy forinttal nem gazdálkodnak kevesebből mint egy Kisvárda vagy Mezőkövesd..
JoeyPorter
Én még ott tartok, hogy a Borkait váltó új fideszes polgi nem ad lóvét a focistáknak. Ezek szerint le vagyok maradva?
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
JoeyPorter
Pont akartam kérdezni, hogy az Etoval mi a tosz van?
warr_b
Ez a keret ennyire képes..Van kb.3 értékelhető játékosuk,ötlettelen,0 játék..

több mint 5 éve
JoeyPorter
Legalább nem kell öklendezve kinyitni a Kisalföldet.
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
hmm Fred a kezdőben hajaj.....hát nem a legélesebb fegyverünk a kezdőben az tuti 😊

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
JoeyPorter
Pont akartam kérdezni, hogy az Etoval mi a tosz van?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
Eddig ez a szegedi dobos barna projekt is elég szarul néz ki...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
Thiago menni Pool. Kezdobe szerintem kevés, legalább is egészséggel nem bírja majd a darálót, de 12.ember lehet belőle, mert az esze és a szeme egy klasszissal mindenkinél jobb lesz a kp-n
FLZOLI
A középpályán erőteljes rotáció van, azt bírhatja.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Thiago menni Pool. Kezdobe szerintem kevés, legalább is egészséggel nem bírja majd a darálót, de 12.ember lehet belőle, mert az esze és a szeme egy klasszissal mindenkinél jobb lesz a kp-n

több mint 5 éve
Egyszerűen nem vagytok hajlandók tudomásul venni, hogy most zajlik éppen az évszázad rangadója:
 www.youtube.com/watch?v=dHmAuUN3rCY
nagylaza
Az angyalföldi srácok jelentős vezetésük birtokában sem vettek vissza a tempóból, az utolsó percekig nyomás alatt tartották a lelkesedésből jól vizsgázó ellenfelet. A küzdelmes, időnként színvonalas és közönségszórakoztató játékot hozó mérkőzés fölényes piros-kék győzelmet hozott, amely független szakértők szerint ilyen arányban is megérdemelt.
A Kozármislenyben megrendezett találkozó végeredménye:
Szentlőrinc - Vasas, 1-5.
nagylaza
Remekül hozod egy 1980-as évekbeli megyei hírlap stílusát 😀
Kampman
Kösz, igyekeztem!😊 (Ozibozi megelőzött, én is valami hasonlót akartam írni: nem biztos, hogy ehhez a stílushoz vissza kell menni a nyolcvanas évekbe.)
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 435
A mai nso-nál klasszisokkal színvonalasabb. 😉
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 113
Egyszerűen nem vagytok hajlandók tudomásul venni, hogy most zajlik éppen az évszázad rangadója:
nagylaza
Az angyalföldi srácok jelentős vezetésük birtokában sem vettek vissza a tempóból, az utolsó percekig nyomás alatt tartották a lelkesedésből jól vizsgázó ellenfelet. A küzdelmes, időnként színvonalas és közönségszórakoztató játékot hozó mérkőzés fölényes piros-kék győzelmet hozott, amely független szakértők szerint ilyen arányban is megérdemelt.
nagylaza
Remekül hozod egy 1980-as évekbeli megyei hírlap stílusát 😀

több mint 5 éve
nagylaza
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 495 — nabege2@yahoo.com
Kommentatornak csak nem esik le, hogy azert akadt ki ennyire a diosgyori tamado, mert alapbol lefujta a szitut ahelyett hogy tovabbengedte volna a spori. Felpattant egybol, latszott hogy meg akarja es meg fogja tudni jatszani a labdat.
Siman elonyszabalyt kellett volna hasznalni, 3 az egyben vittek volna kb a 16osrol, helyette kaptak egy szabadrugast az oldalvonalnal 40 meterre a kaputol...
Az meg h ilyennel kiallitjak ket sargaval a 93.percben...
Remelem kap par het pihenot ez a spori, mert amugy is eleg sokat tevedett mindket oldalra.
Borbinho
Hát én itthon üvöltöttem, hogy te marha nem azért hisztizik, mert pirosat akart hanem előnyszabályt!
Az mondjuk vicces volt, hogy 92.40-kor fújta le a szabálytalanságot, 94.30-ig állt a játék, elvégzik a szabit, majd lefújta. És 4 perc volt a hosszabbítás. Nah az ilyentől is 200 lesz a vérnyomásom.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Pont időben lemegy az EL meccs előtt szerintem ez a korona dolog a Felcsútnál

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kommentatornak csak nem esik le, hogy azert akadt ki ennyire a diosgyori tamado, mert alapbol lefujta a szitut ahelyett hogy tovabbengedte volna a spori. Felpattant egybol, latszott hogy meg akarja es meg fogja tudni jatszani a labdat.
Siman elonyszabalyt kellett volna hasznalni, 3 az egyben vittek volna kb a 16osrol, helyette kaptak egy szabadrugast az oldalvonalnal 40 meterre a kaputol...
Az meg h ilyennel kiallitjak ket sargaval a 93.percben...
Remelem kap par het pihenot ez a spori, mert amugy is eleg sokat tevedett mindket oldalra.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."