Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Merey Andreat ki tartja kepernyon?

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
Sőt, ha a portugálok szépen végigvernek mindenkit, mi meg kétszer az örményeket, akkor az ír-örmeny meccs eredményétől függően az írek ellen itthon akár ki is kaphatunk, de a döntetlen simán elég.

6 hónapja
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..
Szesze
Vargával 1 baj van..agyilag zokni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatár
Szesze
Ja,kicsit fiatalabb lenne,szerintem ilyen francia meg olasz középcsapatokba simán kezdene.
6 hónapja
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Varga kurva jó volt megint, érthetetlen mit keres ő még itthon.. Kerkeznek volt már jó meccse a válogatottban? Szobó meg elemi hibát vétett, ha hibázott Kerkez (sztem igen), ha nem..
Szesze
focisták többsége azért nem agysebész.. szerintem bármelyik top bajnokság középcsapatában simán megállná a helyét, egyedül a sebessége nem az igazi, de így is kurva jó középcsatár
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 792 — Whoops, looks like something went wrong.
Egész meccsen úgy játszottak velünk mint macska a gombolyaggal....
Ket lovesunkbol lett ket gol. De amugy en a portugaloknal sem lattam tul sok nagy helyzetet, az elso goljuk totalis benazas utan jott, aztan egy tizi, a vegen meg tavolrol okosan bekurta a gyerek. De nagy helyzetukre nem igazan emlekszem CR lovesen kivul, amit Toth vedett az elejen.

6 hónapja
ozibozi New York Giants 21 051
Szesze
És taktikát is csak nagyvonalakban képes értelmezni, ösztönös faszi
6 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 781 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Himnusz után Buzi Mlsz jól hallottam? 😊

6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 700 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szesze

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Az a baj hogy ez így volt, más kávéház, kis szerencsével lehetett volna
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 842 — Lucas Scott
Bozsik meg a Fortuna… istenem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 945 — Kinek mit intézett a kormánya
Kár, mindkét meccsben lehetett volna több, mint amennyi végül lett.

Ezzel együtt a sorsunk a saját kezünkben, legalábbis ami a 2. helyet illeti.
Kampman
Ergo várható eredmények várhatón felüli játékképpel.

Poloska vagyok.
6 hónapja
fake.id 1 724 — tush push aficionado
elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepe
fake.id
Zseni a csávó.
Őszentsége Sobri Jóska
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?
fake.id
De. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.
Őszentsége Sobri Jóska
sztem csak elveszi a levegőt a fiatalabbak elől. 2004ben a már vb győztes scolarinak volt annyi esze, hogy az első meccs után teret adott neki. martinez meg a belgákból sem hozta ki a maximumot, persze hogy ugyanezt csinálja a portugálokkal is. a játékoskeret minőségéhez semmi köze a szövkapnak
6 hónapja
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 717
Ez volt a realitás

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 288 — #NoStress
A mai forduló után 10 ponttal már matematikailag is sima a második hely.

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 945 — Kinek mit intézett a kormánya
elképesztőnek tartom, hogy a közvetlen világelitbe tartozó, a legutóbbi ebn a nyolc között nagy nehezen kizúgó portugáloknál ez a vén csotrogány, bullshit bajnokságban alibiző hisztiánó még mindig az univerzum közepe
fake.id
Zseni a csávó.
Őszentsége Sobri Jóska
az elmúlt 10-15 évben pont az volt a croni lore, hogy a zseni az messzi, ő viszont annyit dolgozott a focipályákon betöltött státuszáért, ami emberi szavakkal körülírhatatlan nem?
fake.id
De. De az, hogy a világ egyik legjobb válogatottjában még 40 fölött is meghatározó, az azt jelenti, hogy mindezek mellé még zseni is.
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy hogy mivel ő már nagyobb, mint a válogatott, építeni kell rá.

Poloska vagyok.
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 700 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
hogy a faszomba alszik bele egy PL jatekosunk ebbe?
Kenny
Szar passz is volt
csebi
A passz nagyobb hiba volt szvsz, mint a megelozes. Oda nem adunk igy labdat.
Stez
Teljesen jó ütemben ment a passz, csak Kerkez befékezett, mert mindenáron maga mögé akarta pörgetni. Ha kifutja, és visszapasszol a védelemhez v kapusig, akkor onna valaki felkurja előre, es nincs gól.
slowmotion
Kockazatos passz volt, semmi szukseg sem lett volna ra ilyen helyzetben. Pont, hogy lassitanunk kellett volna a jatekot, folosleges volt ezt odaeeroltetni.
Stez
Végülis mindent is meg lehet magyarázni. Az egyetlen passzopciója Szalai volt a szelen, akinek a passzopciója éppen elszaladt előle. Bár persze ha felkúrja előre, akkor nem kapunk gólt belőle. Ettől függetlenül a passz ha kockázatos is volt, de abszolút ütemre és lábra ment volna.
6 hónapja
Most nem jött a Rossi mákfaktor....
Az mostanában amugysem állandó. Moneytimeban annyira nem jó a sorozata az utóbbi 1-2 évben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Érik az örmény sztori.
Baltás koreográfia már készül

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 717
Kár, mindkét meccsben lehetett volna több, mint amennyi végül lett.

Ezzel együtt a sorsunk a saját kezünkben, legalábbis ami a 2. helyet illeti.

6 hónapja
Oldalra hátra nem előre, hova sietett?
6 hónapja
Sikerült 3 pontot benn hagyni a zsákban

6 hónapja
Most nem jött a Rossi mákfaktor....

Draft

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 342 — Saturday Night Lights
Nagy meccs volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)