Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 609 — Patriots fan
Egy kicsit lehet vedeni ole urat. Mert az MU jatekospolitikaja borzalmas. Jomultkor irtam a tenyt, hogy a PL legjobban kereso 11 jatekosabol 6, azaz hat MU jatekos. Rengeteget koltenek, es ezeket a jatekosokat nem lehet igy eladni sem. De nem eleg jok. Rashford jo, de par kozepszeru csavo annyit keres, hogy borzalom. Es igy igazolni sem igazan lehet. Nem Ole rakta ezt ossze. Pogba nem is jatszik peldaul. Nem mintha elorebb lennenek vele, mikor megis. En biztos kirugnek par masik embert is.
ulpianus
Egyrészt maga a klub felépítése szerkezete is rossz/elavult (sportigazgató sincs wtf), és ráadásul ahogy írod is bűn rossz játékospolitikát folytat a klub Fergie óta, és még a sok selejt játékos tovább húzza a heti büdzsét....
Továbbá az sem normális, hogy már a 4. edző ül a padon, de még LVG frenetikus időszakából is van keretben játékos pl Luke Shaw akit bottal kergetnék el legszívesebben a csapattól. Annak örülök hogy Ole takarításba kezdett és a Fellaini,Darmian stb játékosokat elzavarták, akik soha nem voltak Mu szintű játékosok. Viszont sajnos még bőven vannak ilyen játékosok a keretben, de szerencsére párnak lejár a szerződése nyáron (sajnos Sanches visszajön a kölcsönből a fene enné meg).
Sok a sérült is jelenleg, és mivel takarítás volt a keret meg szűk, nyilván Ole is nehéz helyzetben van, főleg a jelenlegi középpályásokat elnézve, 0 kreativitás, nincs olyan aki igazán megtudná szervezni a játékot, így nehéz jó focit csinálni persze. De az szerintem abszolút pozitív Ole részéről, hogy a tehetséges fiatalok bőven kapnak játékperceket, Williams pozitív csalódás számomra, Greenwoodon meg látszik hogy borzasztóan tehetséges, ezeknek lehet örülni a szezonból 😊

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Kíváncsi vagyok Gúnárnál mikor fogy el türelem... a Burnley majdnem kieső volt a forduló előtt.
Valami nem oké Manchester piros felén..
LoveSobri
Mu szurkolóként lassan már elsüllyed az ember szégyenében amilyen focit játszik a csapat évek óta,idén már legalább a selejtes játékosok egy részét elpaterolták, ez a keret eléggé vékonyka is, meg minőségileg is eléggé hurka, nem voltam eddig se híve annak hogy évente kirúgjuk az edzőket, de lassan nálam is betelik a pohár Ole edzői tevékenységét látván. Középmezőnynél nem jobb a csapat(5-10. hely), na de b......kiesőjelölt csapatoktól kapunk ki 😕
Itt Ed Woodwarddal kezdvel,Ole mesterig kellene mindenkit elzavarni jó messzire, visszatalálni a megfelelő útra lehet Manchester vörös felén is eltart majd addig mint a Liverpoolnak.Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Ole kap e esélyt úgy, hogy mondjuk érkezik értelmes, minőségi 2 db középpályás és úgy nekifutnak a következő évnek v. ennyi volt és lefőtt a kávé.
manuszka86
Egy kicsit lehet vedeni ole urat. Mert az MU jatekospolitikaja borzalmas. Jomultkor irtam a tenyt, hogy a PL legjobban kereso 11 jatekosabol 6, azaz hat MU jatekos. Rengeteget koltenek, es ezeket a jatekosokat nem lehet igy eladni sem. De nem eleg jok. Rashford jo, de par kozepszeru csavo annyit keres, hogy borzalom. Es igy igazolni sem igazan lehet. Nem Ole rakta ezt ossze. Pogba nem is jatszik peldaul. Nem mintha elorebb lennenek vele, mikor megis. En biztos kirugnek par masik embert is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 609 — Patriots fan
Kíváncsi vagyok Gúnárnál mikor fogy el türelem... a Burnley majdnem kieső volt a forduló előtt.
LoveSobri
Mu szurkolóként lassan már elsüllyed az ember szégyenében amilyen focit játszik a csapat évek óta,idén már legalább a selejtes játékosok egy részét elpaterolták, ez a keret eléggé vékonyka is, meg minőségileg is eléggé hurka, nem voltam eddig se híve annak hogy évente kirúgjuk az edzőket, de lassan nálam is betelik a pohár Ole edzői tevékenységét látván. Középmezőnynél nem jobb a csapat(5-10. hely), na de b......kiesőjelölt csapatoktól kapunk ki 😕
Itt Ed Woodwarddal kezdvel,Ole mesterig kellene mindenkit elzavarni jó messzire, visszatalálni a megfelelő útra lehet Manchester vörös felén is eltart majd addig mint a Liverpoolnak.Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Ole kap e esélyt úgy, hogy mondjuk érkezik értelmes, minőségi 2 db középpályás és úgy nekifutnak a következő évnek v. ennyi volt és lefőtt a kávé.

több mint 6 éve
85. percben Old Traffordon 0-2 Burnley vezetésnél kirúgásnál nem volt senki az ő térfelükön...
MarioAna
Megfelel nekik a ketto - null. Meg is van.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
több mint 6 éve
Az MU kozben 0-1-re all a Burnley ellen. A kis norveg edzo nem tudom meddig tudja ezeket kimagyarazni, ha kikapnak.
ulpianus
Akarom mondani, 2-0-ra vezet a Burnley.

több mint 6 éve
Az MU kozben 0-1-re all a Burnley ellen. A kis norveg edzo nem tudom meddig tudja ezeket kimagyarazni, ha kikapnak.

több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 410 — Do Your Job
Lazio?....
Senki?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 733 — Jedi Master
Forza Juve! 😎
Eddig jó...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 873 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú ez nem volt egyszerű, de elég volt Grizmannak 2x villani.

A Roma ellen meg jól sikerült kezdeni.
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 036
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.
ulpianus
Van bizony! 😊

Már gyerekként kedvenc lett, mondjuk főleg annak köszönhetően, hogy apum összebarátkozott egy német bácsival, akinek jó barátja volt az akkori speaker és az egyik meccs előtt bemondták a nevemet, hogy üdvözöljenek 😊

Meg hát elhalmozott Dortmundos cuccokkal.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 790 — #NoStress
Amúgy te nem Arsenal fan vagy? 😀
dugo93
Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
ulpianus
Hasonló az ízlésünk: én a Van Gaal éra elejétől Ajax szurkoló vagyok, életem első igazi meccsélménye a 95-ös bécsi BL döntő volt. Litmanenéket imádtam.

Aztán műholdas Sky/BBC miatt lettem Arsenalos még Wenger éra előtt, Platt, Adams és Merson miatt.

A 90-es évek közepétől pedig a Dortmund a német csapatom, Kohler, Möller, Ricken, Sammer és Chapuisat.

Lehmann is milyen jó metszéspont!😁

Olaszban a Roma a kedvencem, nyilván Totti; spanyolban talán Valencia Mendieta miatt és mondjuk Cholot bírom.
Fast Willie
Zorc.
Ő “a dortmundi”.
20 évet játszott egyhuzamban Dortmundban, nem bóklászott összevissza, mint a fentiek.
Én Reutert kedveltem még a 90-es évekből.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 469 — nabege2@yahoo.com
Kedves Nézőink! Sajnos a kézilabda Európa-bajnokságon már nem rendeznek olyan mérkőzést, amely téttel bírna a magyar válogatott számára, emiatt a Sport1-en 20:30-tól a Juventus-Roma Olasz Kupa-mérkőzést közvetítjük élőben.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 263
dugo93
Elso az Arsenal. De Roma, es Dortmund szurkolo is vagyok. A Dortmund azert tetszett meg, mert, mint az Ajax, felepitik a jatekosaikat. jokat vesznek persze, de mindenki szintet lep, nem csilliardokbol epitenek csapatot. Gondolhatod, mekkora volt az oromom, mikor Aubameyang Dortmundbol az Arsenalba igazolt (nem kicsit keresett a nemet klub azon is).
ulpianus
Hasonló az ízlésünk: én a Van Gaal éra elejétől Ajax szurkoló vagyok, életem első igazi meccsélménye a 95-ös bécsi BL döntő volt. Litmanenéket imádtam.

Aztán műholdas Sky/BBC miatt lettem Arsenalos még Wenger éra előtt, Platt, Adams és Merson miatt.

A 90-es évek közepétől pedig a Dortmund a német csapatom, Kohler, Möller, Ricken, Sammer és Chapuisat.

Lehmann is milyen jó metszéspont!😁

Olaszban a Roma a kedvencem, nyilván Totti; spanyolban talán Valencia Mendieta miatt és mondjuk Cholot bírom.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Németeknél Bremen után nálam is a Dortmund jön (a Bremen ugye a Fradi színek, 😊 aztán , az akkori Rehagel majd Schaaf csapat meg Lisztes miatt )
dande
Divatok. Csak a Fortuna 😛 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 873 — Így remélem megfelelek nektek.....
Németeknél Bremen után nálam is a Dortmund jön (a Bremen ugye a Fradi színek, 😊 aztán , az akkori Rehagel majd Schaaf csapat meg Lisztes miatt )
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 469 — nabege2@yahoo.com
Van itt meg vki, aki Dortmund szurkolo, mint jomagam? Mindensetre, egyik kedvenc erocsataromat a 19 eves norveg erocsatart (nagyon kellett egy), E. Haalandot leigazolta a klub. Elso meccsen az Augsburg ellen 3-1-es meglepo hatranynal be is allt. Ha mar ott volt, rugott egy mesterharmast. A bundas ligaban cserekent o volt az elso ilyen. Es a Dortmund nyert 5-3-ra. Jo kezdet.
ulpianus
A 90-es években amikor még a foci volt az első, akkor szerettem őket, hány és hány legendes meccset játszottak az Auxerrel és amúgy is az UEFA kupákban. Főleg persze a szurkolóik miatt imádtam őket, azóta kihűlt a kapcsolat😊
több mint 6 éve
Nekem is nagyon szimpi a Dortmund. Na és persze látszik az, hogy mi történik akkor, ha megvan ez a rendszer ami remekül felépíti a játékosokat és még pénz is van mellé --> Pool. Nyilván van kapcsolat a két csapat között.
dugo93
Peldau Klopp is onnan jott, ha mar Pool.

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 638
dugo93
ulpianus
Nekem is nagyon szimpi a Dortmund. Na és persze látszik az, hogy mi történik akkor, ha megvan ez a rendszer ami remekül felépíti a játékosokat és még pénz is van mellé --> Pool. Nyilván van kapcsolat a két csapat között.

több mint 6 éve
dugo93

több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 638
ulpianus
Azt én is néztem. Nagyon durva számai vannak a gyereknek. Játszani még nem láttam sokat, de elég ösztönös zseninek tűnik.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 579
Rosszkor szulettem, vigan megeltem volna akkor 😀
akkor most nem mondhatom, hogy azok a regi szep idok.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Vidéki megye 2es középcsapatokban is lazán összejön 160 nettó, és nem feketén, hanem szépen lepapírozva. Hogy honnan? TAO
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 790 — #NoStress
JC6 van meg vagy El Caminon van (bocsi, kihagyhatatlan volt)? vagy kinek van belsos infoja, hogy BLSZ1 es nb3 szinten miket fizethetnek?

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-ujabb-volt-valogatott-jatekos-igazolt-a-blsz-i-listavezetojehez-2743489

😀
ZoliMP
Volt erről cikk 1-2 éve, már nem tudom hol, hogy 3-400-at ott is lehet keresni. Sőt, még BLSZ III -ban is van olyan csapat, aki egy-két jobb játékosnak fizetést tud adni.
Sobri Jóska
Durva, ez hogy eri meg?! (koltoi kerdes persze)
Vicc az egesz.
ZoliMP
Úgy, hogy van pénz dögivel.