Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Megint City X, totál pesszimistának kell lenni aki nem hiszi el, hogy a Pool nyeri a PL-t 😊25+ pont előnynél majd elhiszem. 😀
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Megint City X, totál pesszimistának kell lenni aki nem hiszi el, hogy a Pool nyeri a PL-t 😊
több mint 6 éve
Aztan sokat er vele. Orokke csak a Bayern hatat nezi a dijatvetelnel, a BL-ben ugyszinten van egy szint, amit keptelenek meglepni es kis tulzassap minden 25 ev alatti jatekos ugy megy oda, hogy ugrodeszkakent gondol a Dortmundra.ezért a kedvenc soccer csapatom 😀
Hiaba baromi szimpatikus csapat, hogy egyszeruen keptelen olyan klubba valni, amit tenyleg komolyan vesznek a sztarok... A BVB az orok masodik, ami mindig szopatja fel even at a Bayernt, majd a vegen valahogy allandoan sikerul elszurnia.
Stez
több mint 6 éve
Aztan sokat er vele. Orokke csak a Bayern hatat nezi a dijatvetelnel, a BL-ben ugyszinten van egy szint, amit keptelenek meglepni es kis tulzassap minden 25 ev alatti jatekos ugy megy oda, hogy ugrodeszkakent gondol a Dortmundra.Hiaba baromi szimpatikus csapat, hogy egyszeruen keptelen olyan klubba valni, amit tenyleg komolyan vesznek a sztarok... A BVB az orok masodik, ami mindig szopatja fel even at a Bayernt, majd a vegen valahogy allandoan sikerul elszurnia.
több mint 6 éve
Haaland nem szarral gurigázik, huszonöt perc alatt mesterhármas a bundeszliga-debütálásánÍrtam már korábban - BVB nagyon jól csinálja
slowmotion
Haaland lesz a következő 100+ M-es eladásuk.
Ja nem, az Sancho lesz, akkor az utána jövő... 🤑🤑🤑🤑
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Pont ezért nem ők fognak kiesni, mert mesterségesen fel vannak pumpálva.Ahham.Sokkal inkább, mint a senkit nem érdeklő, mesterségesen felpumpált Kisvárda, Felcsút, kövesd félék...Nem tudok vele vitatkozni.A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Vagy félreértettem valamit?
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
Marhára kell még két pesti csapat.
Bazzani
warr_b
Majd nézd meg hogy ezek esnek e ki....
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Kaposvár + Paks szerintem.Rákóczi stipistop (sajnos nem játszhatunk minden fordulóban a Loki ellen 😀), de mellénk jöhet bárki.Ahham.Sokkal inkább, mint a senkit nem érdeklő, mesterségesen felpumpált Kisvárda, Felcsút, kövesd félék...Nem tudok vele vitatkozni.A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
Bazzani
warr_b
Bazzani
de mi most különben is a "kivesszük a pénzt, és bedöntjük a csapatot" projektet futjuk.
slowmotion
Jó a Paksért sem hullajtanék könnyeket a nézőszám miatt, de legalább egy fullmagyar csapat.
több mint 6 éve
Rákóczi stipistop (sajnos nem játszhatunk minden fordulóban a Loki ellen 😀), de mellénk jöhet bárki.Ahham.Sokkal inkább, mint a senkit nem érdeklő, mesterségesen felpumpált Kisvárda, Felcsút, kövesd félék...Nem tudok vele vitatkozni.A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
Bazzani
warr_b
Bazzani
de mi most különben is a "kivesszük a pénzt, és bedöntjük a csapatot" projektet futjuk.
több mint 6 éve
Ahham.Sokkal inkább, mint a senkit nem érdeklő, mesterségesen felpumpált Kisvárda, Felcsút, kövesd félék...Nem tudok vele vitatkozni.A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
Bazzani
warr_b
több mint 6 éve
Mi lenne ha casemiro jol focizna? Hihetetlen ez a pali, elol hatul elit.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Haaland nem szarral gurigázik, huszonöt perc alatt mesterhármas a bundeszliga-debütálásán
több mint 6 éve
Sokkal inkább, mint a senkit nem érdeklő, mesterségesen felpumpált Kisvárda, Felcsút, kövesd félék...Nem tudok vele vitatkozni.A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
Bazzani

több mint 6 éve
😊A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
több mint 6 éve
Nem tudok vele vitatkozni.A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
Kenny
több mint 6 éve
A Vasas felfog jutni, vagy így vagy úgy.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
több mint 6 éve
Odavitték Priskint.Simán benne van ez is, igen.Nem nagyon làtok olyat a Vasason kívül aki fel akarna jutni (+MTK).A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728
Mondjuk bárki is jut fel, vastagon kell majd erősítenie, ha nem akar egyből visszapottyanni...
warr_b
Lesznek itt látványos leolvadások, mint ahogy a Gyirmót szokta.
Gondolom szóltak fenntről nekik, hogy mehet a buli.
Bazzani
A Győrt nem tudom mit akar.
warr_b
Szerintem erőlködni fognak, de messze gyengébb keret mint a Vasas.
több mint 6 éve
Simán benne van ez is, igen.Nem nagyon làtok olyat a Vasason kívül aki fel akarna jutni (+MTK).A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728
Mondjuk bárki is jut fel, vastagon kell majd erősítenie, ha nem akar egyből visszapottyanni...
warr_b
Bazzani
A Győrt nem tudom mit akar.

több mint 6 éve
Nem nagyon làtok olyat a Vasason kívül aki fel akarna jutni (+MTK).A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728
warr_b
több mint 6 éve
A tabella jelenleg nem ezt mutatja 😉Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
dawyd728

több mint 6 éve
dawyd728
4 198
Játékerőre gondoltam, h gyenge lábakon állunk.Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728
warr_b
több mint 6 éve
Pénzes ausztrál tulaj.Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
dawyd728

több mint 6 éve
dawyd728
4 198
Budafok szurkolóként mondom, h nagyon gyenge lábakon állunk. Simán össze tudunk csuklani. Plusz nem is tudnának otthon játszani nb1-es meccseket. Nem látom mitől érné meg nekünk az nb1.Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
Stez
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Meg a top5-ben sincsenek a bajnoksagban, 11 pontot kellene hozniuk a Budafokon, az MTK kis tulzassal befoghatatlan kategoria. Ha nem jut fel egybol a Vasas, jol rakur es dobhatja is kukaba ezeket a penzeket. Azert eleg kockazatos ez, de hat az o dolguk.még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani
slowmotion
több mint 6 éve
A dupla kezelést csak a zebrák nem látták a Qpr gólnál...

több mint 6 éve
még. nyilván azért költik rá a világmindenpénzét a Vasasra, hogy feljussanak.Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny
Bazzani