Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez NB2.Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Vagy félreértettem valamit?
Bazzani
Kenny
több mint 6 éve
Csak focistának kellett volna állnom... Egy Bogdán Ádi szintet simán hoztam volna. 😁Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
Kenny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Teljesen átlagos fizetés az NB1-ben 😀33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
Bazzani
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észHavi majd négy milla?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
streamable.com/619ljVégre egy magyar játékos, aki ki tud ülni nyilatkozni...
Tony Adams
Simon Krisztián 👍
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Érdekes sétálni egy kicsit a stadion környékén és megnézni milyen kocsik állnak ott, már abból komoly következtetéseket lehet levonni.Az szép összeg ... azért kérdeztem rá mert nem akartam elhinni h mb2ben ilyen fizu vanfeczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
Vasasnál van pénz lóvéra. Kíváncsi vagyok mikor fog elfogyni, főleg ha nem jutnak fel.
eaglesmcnabb
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ő is ment volna az MTK-ba, de inkább Angyalföldre fordult, mint Vernes?ezt itt most nem taglalnám ha nem baj, írtam pm-t.33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észKonkrét számokat honnan tudtok? 😊
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
több mint 6 éve
ezt itt most nem taglalnám ha nem baj, írtam pm-t.33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észKonkrét számokat honnan tudtok? 😊
eaglesmcnabb
warr_b
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észKonkrét számokat honnan tudtok? 😊
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
Jövőre MB1-et akarnak. Ha sikerül, a tévépénz ugrása kitermeli.Az szép összeg ... azért kérdeztem rá mert nem akartam elhinni h mb2ben ilyen fizu vanfeczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
Vasasnál van pénz lóvéra. Kíváncsi vagyok mikor fog elfogyni, főleg ha nem jutnak fel.
eaglesmcnabb
csebi
több mint 6 éve
Az szép összeg ... azért kérdeztem rá mert nem akartam elhinni h mb2ben ilyen fizu vanfeczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
feczesin, róla volt szó33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van észEz kis és hova?
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
33 évesen havi 12k EUR 3 évre. van ész
több mint 6 éve
Tud úszni? - Nem. - És ha megfizetem? (Hofi Géza)
több mint 6 éve
új tulaj, van pénz lóvéra.Nemár, mi a franc van nálunk?!😕 Meg milyen Fidesz pénz került most a Vasashoz hirtelen?Feczesin “pff máximum” Róbert az NB1 gólkirályaként leigazolt a Vasashoz. 😀Állítólag Litauszkival is tárgyalunk.
Heisman Trophy
warr_b
zavi27
ha idén feljutnak, akkor havi félmilliós prémiumot kapnak visszamenőleg. mindenki.
több mint 6 éve
Kész a stadion.NB2-ben kevesebb pénzt lehet vele mosni 😀Nemár, mi a franc van nálunk?!😕 Meg milyen Fidesz pénz került most a Vasashoz hirtelen?Feczesin “pff máximum” Róbert az NB1 gólkirályaként leigazolt a Vasashoz. 😀Állítólag Litauszkival is tárgyalunk.
Heisman Trophy
warr_b
zavi27
több mint 6 éve
Nemár, mi a franc van nálunk?!😕 Meg milyen Fidesz pénz került most a Vasashoz hirtelen?Feczesin “pff máximum” Róbert az NB1 gólkirályaként leigazolt a Vasashoz. 😀Állítólag Litauszkival is tárgyalunk.
Heisman Trophy
warr_b
több mint 6 éve
Feczesin “pff máximum” Róbert az NB1 gólkirályaként leigazolt a Vasashoz. 😀Állítólag Litauszkival is tárgyalunk.
Heisman Trophy

több mint 6 éve
Feczesin “pff máximum” Róbert az NB1 gólkirályaként leigazolt a Vasashoz. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Legalább egy súgógépet rakhattak volna oda ennek a bohócnak, hogy ne remegő kézzel olvassa a kártyákat.
több mint 6 éve
www.digisport.hu/41786/felelem-nelkuel-valt-nemet-a-pro-licences-edzoez de szenya cím😊)))
több mint 6 éve
Te jó ég Higany meg Dybala mi gólt hozott össze 😊 így tovább!