Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
ha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánSzép jinx padawan.
Toto21
Látom a szünetben megtalálták a gólcsap kulcsát. Így már egyáltalán nem Keane-os az eredmény, szemben ezzel a "poén"-nal. 😀
6 hónapja
Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
dande2
Azért történik a posztmodern is.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
6 hónapja
És ez a negyedóra vegre az ő dicserete is, valoszinu elbeszélgetett velukha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánSzép Jinx
Toto21
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
ha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánSzép Jinx
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Jobb is ha vezet a Fradi és nem kell kapkodni.. Gróf a végén nyakon csap megint valakit ha rohanni kellene
6 hónapja
az igen
6 hónapja
Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛
6 hónapja
Mentik Kín seggét 😁
Draft

6 hónapja
YoungZeeZee
9 653
bekapcsolta.... egybol 3-1😀
6 hónapja
A Fradi benyomta az Arsenal gombot?
Poloska vagyok.
6 hónapja
ha így folytatódik Keane nem éli meg a tavaszt a Fradi padjánAlakul ez..🤣
Toto21
6 hónapja
Ez a Fradi sima 9-24 csapat az EL-ben, a top8-hoz kevés, de a bottom8 az messze van, szóval az izgis rész az az egyenes kiesésben lesz majd.
6 hónapja
A faszt, tud ő lábbal isFel se néz, nem is megy sarokra, ez kurva szar volt megintCsak fejelni tud....
davemayer
Poloska vagyok.
6 hónapja
A MÁV most akart robbantani, de lekésett rólahatarok osztrak kollegak nemzetbiztonsagi kockazatnak nyilvanitottak a vonatot es nem engedik tovabb oket.mentek volna gyalog.
Kenny
csebi
6 hónapja
Igazad van, hagyjuk meg ezt a tèmát Löflinek 🥴Az inkább húgyos szar vagy szaros húgy.... Hát egyik sem valami keményez megint a fos és a hugy között van.Ha összeáll akkor szr is lesz 😏
Kenny
dande2
6 hónapja
Az inkább húgyos szar vagy szaros húgy.... Hát egyik sem valami keményez megint a fos és a hugy között van.Ha összeáll akkor szr is lesz 😏
Kenny
dande2
Draft

6 hónapja
ez megint a fos és a hugy között van.Ha összeáll akkor szr is lesz 😏
Kenny