Soccer
42 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezt nem vágom. Boli gólja nem is volt les, a labda mögül jött. Erre 1-3 helyett 2-2 lett, Csiki viszont lesről jött vissza. Mindegy, a lényeg a W.Szerintem a partjelzőn és Jenőn kívül kb mindenki látta, hogy Boli kb másfél méterrel volt a labda mögött. (Jenő szerint centiken múlott. Ja, olyan 150 centin).
Nagyra értékelném ha télen eladnánk Zubkovot. Katasztrófa a pali.
O1G
Zubkov csak kölcsönben van, nem adhatjuk el. 😀

több mint 6 éve
Ezt nem vágom. Boli gólja nem is volt les, a labda mögül jött. Erre 1-3 helyett 2-2 lett, Csiki viszont lesről jött vissza. Mindegy, a lényeg a W.Nagyra értékelném ha télen eladnánk Zubkovot. Katasztrófa a pali.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Knézy tisztában van a foci szabályaival amúgy? Nem úgy tűnik...sajnos a Jenő hatalmas nagy bohóc.
Bálesz
több mint 6 éve
Knézy tisztában van a foci szabályaival amúgy? Nem úgy tűnik...

több mint 6 éve
azé' remélem Rebrov becseréli Bőlét valamikor
több mint 6 éve
Na akkor induljon az új időszámítás, sok sikert a Freddy+BFG párosnak, remélem megkapják ezt az évet.Hát igen, 2 nap alatt nem lehe csodát tenni, ez a védelem még mindig borzalmas. kétszer lekontráztak minket és mindkétszer azt láttam, hoy a középpályások kellemes tempóban kocognak. Az meg, hogy Chambers hol kószált a másodiknál rejtély.
Hajrá Arsenal.
Tony Adams
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na akkor induljon az új időszámítás, sok sikert a Freddy+BFG párosnak, remélem megkapják ezt az évet. Hajrá Arsenal.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 969
Ujra megnezve a golt.Illetve erre nem tudott volna kijonni, szoval feleslegesa nyakaba varni. nem volt magas labda es a roviden is volt erkezo.De most nem értem.Jogod van hozzá, de másnak is, hogy megkérdőjelezze annak véleményét, aki egy játékos nyakába varrja a vereséget.
Egy szurkoló miért nem varrhatja egy játékos nyakába a vereséget?
Elismerem hogy Dibusznak vannak néha extra bravúrjai, de hát ez a dolga banyek! Tegyen hozzá extrát, ha már a csapatnak nem megy.
Hiába van két óriási védése, ha az utolsó percben 2 méterre (!!!!!) a kaputól, nem 12 méterre, csak kettőre, nem jön ki!!! A vak is látta hogy jön a beadás!
Szar volt Lovre, persze, de ő mindig... de Dénesről csomó gólt kapunk és az mindig fáj..
O1G
Gergőbácsi
ZoliMP
A beadasnal mar rossz helyen allt, indokolatlan volt h a kapufanal allt.
Szoval lehet szidni Dibusz.Jobb helyezkedessel siman lehuzza.
több mint 6 éve
paraquayban?😊Strand vb-n valami iszonyat milyen idő volt az elődöntőn!December 1.-én nem tudom mi volt az elképzelés azért....
NB2
FLZOLI
több mint 6 éve
Strand vb-n valami iszonyat milyen idő volt az elődöntőn!December 1.-én nem tudom mi volt az elképzelés azért....
NB2
több mint 6 éve
Strand vb-n valami iszonyat milyen idő volt az elődöntőn!
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Nekem a francia meccsre jutott jegy, mondjuk nem mindegy, hogy magyar francia, vagy koszovo francia. Utóbbit lehet elpasszolnám.Nekem is hasonlo. De en kimegyek mindenkepp. Amig nem lesz BL donto a Puskasban addig ugyse jon ide ennyi normalis focista😃Elég jó lesz a budapesti csoport, nemet, francia, portugál...Két csoportmeccs jegyem van meg egy nyolcaddöntő. Legrosszabb esetben keresek némi aprót 😎
somoskovig
peach
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
nem gondoltam volna, h Josenak 10 szerzett gólhoz elég lesz 3 meccsEz még Pocaknak szól van ideje idény végéig elrontani 😊 😛
Duff
több mint 6 éve
Nekem is hasonlo. De en kimegyek mindenkepp. Amig nem lesz BL donto a Puskasban addig ugyse jon ide ennyi normalis focista😃Elég jó lesz a budapesti csoport, nemet, francia, portugál...Két csoportmeccs jegyem van meg egy nyolcaddöntő. Legrosszabb esetben keresek némi aprót 😎
somoskovig
peach
több mint 6 éve
Naaa. Ez számára dícséret.Köszönöm!Most Atkinson tényleg fújt mikor még a sorfalat állították? Addig nem akarok anyázni míg ki nem derül tényleg így volt-e.tényleg
kristóf17
slowmotion
| Büdös rohadt kis szopadék élőlény. |
kristóf17
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Elég jó lesz a budapesti csoport, nemet, francia, portugál...Két csoportmeccs jegyem van meg egy nyolcaddöntő. Legrosszabb esetben keresek némi aprót 😎
somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ha kijutnánk a három pesti meccs magyar francia, magyar portugál, francia portugál lenne. Hát faszom, jussunk már ki, még ha 0-15 lenne is a vége.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Halálcsoport. 😀 😀 😀És lehet szerb-horvát is, ha kijutnak a szerbek. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Elég jó lesz a budapesti csoport, nemet, francia, portugál...
több mint 6 éve
haha, tényleg, és egy Brighton-játékos ott áll Trent mellett, ami ugye illegal formation
több mint 6 éve
hát akkor az ide PL már tényleg a Poolésajna messze nem
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
nem gondoltam volna, h Josenak 10 szerzett gólhoz elég lesz 3 meccs