Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjuk mikor kihagyta biztos voltam be ne, hogy kapnak egyet, nehogymá ne legyen izgis a visszavágó. Pláne, hogy ha jól emlékszem pont a kispest csinálta meg pár éve azt a bravúrt, hogy többgólos előnyről kaptak zsinórban kettőt vagy hármat pár perc alatt, ráadásul idegenben. Ha jól emlékszem ki is estek a visszavágón. Szóval van ruti ebben.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ez nem a FIFA ahol a tizibol fej fölé mindig gol 😊Ezt mondd meg egy fiatal magyar gyereknek, aki a budos eleteben nem talalkozott ilyen nyomassal, meg helyzettel.bekúrod a másik oldalra, azt sem kell túlgondolni.Ha egy tizit tulgondolsz, elbaszod. Amikor meg siman bevagod, majd aztan ismet odaallsz, akkor azert egybol jonnek a gondolatok, hogy peldaul ugyanoda rugni nem biztos, hogy jo otlet, akkor mi legyen, hogy legyen, a vegeredmeny meg a kaosz lesz.De ez is milyen már.... Rúg egy védhetetlen tökéletes tizenegyest, majd rá 10 percre rá egy olyan hugymeleg rettenetet...Akkor egyezik a véleményünk. Én is félek attól, hogy Gazdi kihagyott tizenegyese még visszaüthet.Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
iktriad
gabokocka
iktriad
peach
Stez
úgy kell odamenni, hogy eleve eldöntötted, hova rúgod, akár kapussal együtt is 😊
slowmotion
En amugy meg mindig a magasan kozepre mellett vagyok, de nem kozepmagasan, mert a kapus labbal siman visszaerhet. De ugye az esetek javaban valamerre vetodni fog. A legbiztosabb magasan a helyere. Hacsak egyaltalan meg nem mozdul, azt akkor fogja.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ezt mondd meg egy fiatal magyar gyereknek, aki a budos eleteben nem talalkozott ilyen nyomassal, meg helyzettel.bekúrod a másik oldalra, azt sem kell túlgondolni.Ha egy tizit tulgondolsz, elbaszod. Amikor meg siman bevagod, majd aztan ismet odaallsz, akkor azert egybol jonnek a gondolatok, hogy peldaul ugyanoda rugni nem biztos, hogy jo otlet, akkor mi legyen, hogy legyen, a vegeredmeny meg a kaosz lesz.De ez is milyen már.... Rúg egy védhetetlen tökéletes tizenegyest, majd rá 10 percre rá egy olyan hugymeleg rettenetet...Akkor egyezik a véleményünk. Én is félek attól, hogy Gazdi kihagyott tizenegyese még visszaüthet.Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
iktriad
gabokocka
iktriad
peach
Stez
úgy kell odamenni, hogy eleve eldöntötted, hova rúgod, akár kapussal együtt is 😊
slowmotion
En amugy meg mindig a magasan kozepre mellett vagyok, de nem kozepmagasan, mert a kapus labbal siman visszaerhet. De ugye az esetek javaban valamerre vetodni fog. A legbiztosabb magasan a helyere. Hacsak egyaltalan meg nem mozdul, azt akkor fogja.
több mint 6 éve
Nem neki kellett volna rúgni, pláne, hogy Moutari lerakta a labdát...Mindegy nyertünk egy meccset egy egész jó csapat ellen, és még tovább is juthatunk. Amúgy a másik értékelhető litván csapat 0-0-t játszott a Zvezdával....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
bekúrod a másik oldalra, azt sem kell túlgondolni.Ha egy tizit tulgondolsz, elbaszod. Amikor meg siman bevagod, majd aztan ismet odaallsz, akkor azert egybol jonnek a gondolatok, hogy peldaul ugyanoda rugni nem biztos, hogy jo otlet, akkor mi legyen, hogy legyen, a vegeredmeny meg a kaosz lesz.De ez is milyen már.... Rúg egy védhetetlen tökéletes tizenegyest, majd rá 10 percre rá egy olyan hugymeleg rettenetet...Akkor egyezik a véleményünk. Én is félek attól, hogy Gazdi kihagyott tizenegyese még visszaüthet.Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
iktriad
gabokocka
iktriad
peach
Stez
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Ha egy tizit tulgondolsz, elbaszod. Amikor meg siman bevagod, majd aztan ismet odaallsz, akkor azert egybol jonnek a gondolatok, hogy peldaul ugyanoda rugni nem biztos, hogy jo otlet, akkor mi legyen, hogy legyen, a vegeredmeny meg a kaosz lesz.De ez is milyen már.... Rúg egy védhetetlen tökéletes tizenegyest, majd rá 10 percre rá egy olyan hugymeleg rettenetet...Akkor egyezik a véleményünk. Én is félek attól, hogy Gazdi kihagyott tizenegyese még visszaüthet.Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
iktriad
gabokocka
iktriad
peach
több mint 6 éve
De ez is milyen már.... Rúg egy védhetetlen tökéletes tizenegyest, majd rá 10 percre rá egy olyan hugymeleg rettenetet...Akkor egyezik a véleményünk. Én is félek attól, hogy Gazdi kihagyott tizenegyese még visszaüthet.Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
iktriad
gabokocka
iktriad
több mint 6 éve
Akkor egyezik a véleményünk. Én is félek attól, hogy Gazdi kihagyott tizenegyese még visszaüthet.Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
iktriad
gabokocka
több mint 6 éve
Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!Konkrétan simán jobbak voltak, csak balfaszok. Kb 2-3x annyi lehetőségük volt, sztem igen jó kis csapat, ordas mákunk volt. Egyáltalán nem lepne meg ha kiesnénk.
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Azert ez szep volt. 4/4.Reszkess Európa, végre beérett az a sok munka, amit az adófizetők beletoltak a fociba 😀
Csak a magyar foci
ZoliMP
több mint 6 éve
Azért a kihagyott tizenegyesért és főleg a bekapott gólért nagyon kár volt. Nincs annyi különbség a 2 csapat között, mint azt az eredmény mutatja (eléggé szerencsés volt a meccsen a Honvéd, elég ha csak a 2 litván kapufára gondolok) . Vilniusban még kéne rúgnia egy gólt a Honvédnak!
több mint 6 éve
Hát lehet, hogy jövő héten Orosz Pali fog egyedül fancsali képet vágni...Nem oszt nem szoroz ez a kor. Se a Lokinak se nekunk nincs semmi eselyunk a fotablara.
pancser Kispest... így egy picit nehezebb lesz
NB2
A Fradi-Vidi duonak lehet az EL-re, de ha mar 1 bejutna is fasza lenne nagyon
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Baromi élvezetes amit a honvéd csinál, de abszolúte irreális. Se kondival nem lehet végig bírni ezt az ész nélküli rohanást, se 3 kapott gól nélkül nem lehet így meccset lehozni egy alsó-közép szinten szar csapat ellen. Szerencsére ez a litván csapat egyénileg gyenge, 10 kontrából nem bírtak végigvinni normálisan egyet...Ráadásul már 2-0 ide. 😊
peach
több mint 6 éve
Baromi élvezetes amit a honvéd csinál, de abszolúte irreális. Se kondival nem lehet végig bírni ezt az ész nélküli rohanást, se 3 kapott gól nélkül nem lehet így meccset lehozni egy alsó-közép szinten szar csapat ellen. Szerencsére ez a litván csapat egyénileg gyenge, 10 kontrából nem bírtak végigvinni normálisan egyet...
több mint 6 éve
Negonak intezzunk mar valamu letelepedesi kotvenyt.Már magyar 😀 Négó Lajos
Kenny
több mint 6 éve
Végre vezet a Honvéd, ráadásul egy Akadémista(Banó-Szabó) rúgta!
több mint 6 éve
Negonak intezzunk mar valamu letelepedesi kotvenyt.
több mint 6 éve
Milanov - > Nego 3 gól 😀
több mint 6 éve
Anyám, ez a 2 méteres csokifiú sem egy technikás játékos...
több mint 6 éve
IGGEEEEN! OTTVAN! 2-0! Jó ez a Tujic vagy ki, önzetlen valaki, végre..
több mint 6 éve
Vidi nem szarozott😊
több mint 6 éve
Életveszély ez a Szathmári a Lokiban...Szerintem az apja neve nélkül tuti nem lenne ott. Iszonyat miket csinál..
több mint 6 éve
Megjegyzem totál pocsék volt visszamenni a középkorba, hogy nem volt tegnap a fradi meccsen VAR. Az elmúlt hetek világeseményein baromira megszoktam😊