Soccer
42 feliratkozó
7 hónapja
A szomorúbb az hogy Dombi azóta gyerekeket is tanit Debrecenben..Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.soha nem felejtem el, hogy nekünk az taktikai elem volt, hogy beküldjük a dombit mert gyors és hátha felrúgják és kapunk egy tizenegyest. az, hogy focizni nem tudott senkit nem zavart.
ozibozi
peach
7 hónapja
Hogy próbálnak provokálni mindenkit a retkekIrish culture része
remontada
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Szétfossa a lelkétŐ a WC-n küzd a vébére jutásért.Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.szüntelenül dolgozik az aranyerén.
iktriad
shagi0206
iktriad
Draft

7 hónapja
Hogy próbálnak provokálni mindenkit a retkek
7 hónapja
Misebor megártottbe van baszva. nézd el nekiHopp itt van wifi bele tudok nèzni a londoni meccsbe 😛hogy milyen meccsbe?
dande2
shagi0206
Toto21
7 hónapja
Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.soha nem felejtem el, hogy nekünk az taktikai elem volt, hogy beküldjük a dombit mert gyors és hátha felrúgják és kapunk egy tizenegyest. az, hogy focizni nem tudott senkit nem zavart.
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Ő a WC-n küzd a vébére jutásért.Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.szüntelenül dolgozik az aranyerén.
iktriad
shagi0206
7 hónapja
Vajon ez az ír Manning olyan jól passzol, mint Peyton/Eli vagy mint Archie? 😀Comebackbe talán Eli a legerősebb....
iktriad
Draft

7 hónapja
Vajon ez az ír Manning olyan jól passzol, mint Peyton/Eli vagy mint Archie? 😀
7 hónapja
szüntelenül dolgozik az aranyerén.Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.Ertem a poent, csak nem ertem, mert fogalmam sincs, ki ez a csavo, de #iktriadingNa kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
iktriad
Stez
iktriad
7 hónapja
Talán 1 😰Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!nem tudom. De azóta volt már szöglet, mióta kiírtad, hogy 4? 😀
Klaci79
shagi0206
7 hónapja
Kérdezd meg Löflit, ha kijön a klotyóról.Ertem a poent, csak nem ertem, mert fogalmam sincs, ki ez a csavo, de #iktriadingNa kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
iktriad
Stez
7 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!nem tudom. De azóta volt már szöglet, mióta kiírtad, hogy 4? 😀
Klaci79
7 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!Angliában már kapott ilyenért
Klaci79
7 hónapja
Ertem a poent, csak nem ertem, mert fogalmam sincs, ki ez a csavo, de #iktriadingNa kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
iktriad
7 hónapja
Kerkez túl sok Dombi videót nézhetett a Neten mostanában.
7 hónapja
Ez nem volt semmi, de ha már igen, hog nem sárga???!!!
7 hónapja
3-1
7 hónapja
Hol a sárga spori
7 hónapja
Nem latom, ez egy madar ir csapat. Rugtak egyet, majd totalis erdektelenseggel visszaalltak a sajat terfelukre, inaktivan magukra huzva a magyarokat, ekkora taktikai hiba utan szerintem siman kapnak egy harmadikat is, ahogy kitamadnak.Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiKapunk kettőt?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 hónapja
Na kell gyorsan egy harmadik, aztan csokiŐ fogja pótolni Szalait?
Stez
7 hónapja
Itt is egy Manning? Ezek mit csináltak a világban? Szórtak a magokat…😂