Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 48 679 — Whoops, looks like something went wrong.
Wenger a szezon végén lelép, hivatalos

*heavy breathing*
ZERO_L
Belichick es Brady is. Hosszas gyasz lesz, a futball legendas alakjai akasztjak szogre a cipoket. Brady visszavonulasaval pedig Gronkowski is megy. Faj. Nehez. De el kell fogadni. A The Mirror szerint McDaniels szoban meg megallapodott az Arsenallal, ahogy veget er a szezon, kinevezik. A cel, hogy a klub megtartsa az eddig megszokott tamadofocit.

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 199 — situational football
Wenger a szezon végén lelép, hivatalos

*heavy breathing*

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 756
Haaaatt, vege a dalnak 😀

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-megvan-az-idei-elso-topligas-kieso-nyert-a-betis-2630911
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 index.hu/sport/futball/2018/04/17/guzmics_piros_lap_kina/

ettől a Koroknai gyerektől is csak annyit kérdeznék irodalmi stílusban: hogy a faszba' nem lehet ebben látni a szándékosságot?
Guzmó meg fasz volt, oda akart taposni, csak nem gondolta, hogy pont a csávó feje kerül oda. nálam az ilyen minimum 3-6 hónap eltiltás.
slowmotion
Kapott is egy 10 meccset. Teljesen megérdemelten.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon nagy forma 😀😀😀
 youtu.be/Q1TXk7ZdiQE
Matthew99
Az a durva hogy egy nagyképű fasz aki tud igazán gyökér is lenni a pályán, de mégis mindenki (én is) imádja 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 448 — Invisible man
Nagyon nagy forma 😀😀😀
 youtu.be/Q1TXk7ZdiQE

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 386 — Keep pounding
Iktriadek is kapnak egy stadiont
Amadeus
Már két éve kapjuk, ez lesz asszem a hatodik eredménytelen közbeszerzés.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 780
Iktriadek is kapnak egy stadiont
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 386 — Keep pounding
Még a végén PAFC - Balmaz MK-döntő lesz 2500 néző előtt.

Amúgy nagyon durván lejt a hazai pálya ma..csóri Loki.
#JC6
500 néző nem lenne...
Nem eshet meg az a szégyen, hogy ezek megnyerjék a kupát...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Még a végén PAFC - Balmaz MK-döntő lesz 2500 néző előtt.

Amúgy nagyon durván lejt a hazai pálya ma..csóri Loki.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én nem értem a Dió vezetőségét.
Hát mi a tökömért vonják meg a szolgálati autót, amikor oda sem kellett volna adniuk? Ilyen Tamás Márk meg noname NB3-as emberek, új VW-eket kapnak, komolyan az eszem megáll. A közeg, a vezetőség, az állam úgy elkényezteti ezeket a "futballistákat", hogy szolgálati lakás meg kocsi, plusz 1-2 millió havonta, na meg a cafeteria, aztán csodálkoznak, ha ellustulnak, nem hajtanak, nem akarnak (khmm, tudnak..) futballozni?!?
Vicc..
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 756

ettől a Koroknai gyerektől is csak annyit kérdeznék irodalmi stílusban: hogy a faszba' nem lehet ebben látni a szándékosságot?
Guzmó meg fasz volt, oda akart taposni, csak nem gondolta, hogy pont a csávó feje kerül oda. nálam az ilyen minimum 3-6 hónap eltiltás.
slowmotion
Az a kemeny hogy Kina II. vonalbol van bevalogatva.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 909 — Cowboys fan

több mint 8 éve
Nagyon örülök Nagy Ádi góljának, óriási gátat szakíthatott át vele. Számomra eddig példaértékű a hozzáállása, nem szaladt haza 1 év után, hogy nem szeret az edző. Dolgozik, halkan, csendben... Csak így tovább! Érdemes megnézni, hogy a gólja után mennyi szeretetet kap a többiektől. Komolyan, elérzékenyültem..
#JC6
Igen azt én is néztem, hogy mki hogy örül. Amúgy a csatár aki lekeszitette simán el vállalhatta volna ő is.
csebi
de legalább volt annyi esze, hogy Nagynak nem kellett fordulásból lőnie, és az összes védőt meg a kapust is látta.
slowmotion
es o szerezte a labdat nem?
ZoliMP
fogalmam sincs
több mint 8 éve
Tejesember 256
Diósgyőrnél megunták az utóbbi meccsek eredményeit: ,,Félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette meg a labdarúgókat a DVTK. A pénzbüntetés mellett a játékosok kötelesek leadni a használatra kapott személygépkocsikat április 17-én, kedden. Az intézkedést az utóbbi hetek eredménytelensége és a mutatott hozzáállás miatt hozta meg a klub."
Tejesember
akkor elegge biznak az edzoben😊
ZoliMP
Bíznak vagy nem bíznak benne nem fognak újabb balekot találni, aki elvállalná ennek a csapatnak az edzői padját. Mindenki szív vele, bárkit hoznak ide, a szezon végére tojnak a játékosok az egészre és teljesen motiválatlanul játszanak. Tavaly is el kellett játszani ugyanezt. Elek be is sértődött rajta és azért próbálja mai napig megmagyarázni, hogy a Kazahsztán bajnokság erősebb, mint a spanyol másodosztály és azért igazol csak Boratékhoz, hogy fejlődni tudjon és nem a pénz miatt.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 756
Nagyon örülök Nagy Ádi góljának, óriási gátat szakíthatott át vele. Számomra eddig példaértékű a hozzáállása, nem szaladt haza 1 év után, hogy nem szeret az edző. Dolgozik, halkan, csendben... Csak így tovább! Érdemes megnézni, hogy a gólja után mennyi szeretetet kap a többiektől. Komolyan, elérzékenyültem..
#JC6
Igen azt én is néztem, hogy mki hogy örül. Amúgy a csatár aki lekeszitette simán el vállalhatta volna ő is.
csebi
de legalább volt annyi esze, hogy Nagynak nem kellett fordulásból lőnie, és az összes védőt meg a kapust is látta.
slowmotion
es o szerezte a labdat nem?
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 756
Diósgyőrnél megunták az utóbbi meccsek eredményeit: ,,Félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette meg a labdarúgókat a DVTK. A pénzbüntetés mellett a játékosok kötelesek leadni a használatra kapott személygépkocsikat április 17-én, kedden. Az intézkedést az utóbbi hetek eredménytelensége és a mutatott hozzáállás miatt hozta meg a klub."
Tejesember
akkor elegge biznak az edzoben😊
több mint 8 éve
Tejesember 256
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 914 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Roberto Firmino is the only player in the Premier League this season to win 60+ tackles and create 50+ chances.
62 tackles won 💪
53 chances created ✨
Get you a No.9 that can do both.

A legKloppabb játékos!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
#JC6
csebi
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 744 — Lucas Scott
#JC6

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 900 — "Montoya por favor!"
lol west brom megnyerte (hivatalosan is) a PL-t a City-nek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Kommentár nélkül: Salah 40 gól.
Mikey
Zseni a faszi. Remélem raktok rá vagy 500 milliós kivásárlási záradékot.
Coolearie
Én már nem tudom mi a jobb. 700 milkás, vagy, hogy nincs is a szerződésben.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Kommentár nélkül: Salah 40 gól.
Mikey
Zseni a faszi. Remélem raktok rá vagy 500 milliós kivásárlási záradékot.