Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem akarunk mi VBt rendezni 2026-ban? Akkor legalább biztos kijutnánk 😉 Ennyi stadionnal + beszállna Ausztria/SzerbiaLesz 1 a Puskás ami VB képes 😀
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Nem akarunk mi VBt rendezni 2026-ban? Akkor legalább biztos kijutnánk 😉 Ennyi stadionnal + beszállna Ausztria/Szerbia
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
úgy értem a Brightonnak kellene (?) egy-két plusz millió, ha bent akarnak maradni jövőre isBrighton gyönyörűen elbaszta 😀A Newcastle eleg penzesnek szamitott az angol nb2-ben,de akkor is szep eredmeny megnyerni a ligat.
Még jó hogy csak a pénz számít, a feljutás megvan.
Heisman Trophy
Beniteznek meg nem derogalt ott maradni es megcsinalni.
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 534
Brighton gyönyörűen elbaszta 😀A Newcastle eleg penzesnek szamitott az angol nb2-ben,de akkor is szep eredmeny megnyerni a ligat.
Még jó hogy csak a pénz számít, a feljutás megvan.
Heisman Trophy
Beniteznek meg nem derogalt ott maradni es megcsinalni.
több mint 8 éve
Brighton gyönyörűen elbaszta 😀Még jó hogy csak a pénz számít, a feljutás megvan.
több mint 8 éve
Nyilván azért mert most is beszélni,mert nyártól se itt se Soroksáron nem lesz munkája.Sajnos.Bánni fogjuk mi még ezt,hogy elherdáljuk a legendáinkat 😕Ébredj már fel Gabi.Van egy olyan radiomusor, hogy golterapia, Lipcsei Peter szerepelt volna benne csak...
www.facebook.com/szszjn/videos/852386914925645/
Kenny
www.youtube.com/watch?v=riIw53pouTY
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 534
Ébredj már fel Gabi.Van egy olyan radiomusor, hogy golterapia, Lipcsei Peter szerepelt volna benne csak...
www.facebook.com/szszjn/videos/852386914925645/
Kenny
www.youtube.com/watch?v=riIw53pouTY
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 8 éve
Sziasztok,Én azt, hogy gatyán keresztül megpróbálni kiverni, ráadásul egy focimeccsen, egy másik csapat játékosának... több, mint merész vállalás.
Nem tudom ti elemeztétek-e itt ezt a szitut, de a csapból is ez folyik...
kephost.com/images/2017/05/06/lz1.jpg
Mit gondoltok?
JC6
több mint 8 éve
és aztán még meg is köszönhetjük, hogy nem állították ki Minyont.jó lenne behúzni azért valahogy a 'Senal kupát
kétszer is 0-0-t játszottunk a Sotonnal a bajnokságban úgy, hogy a meccs legjobbja mindkétszer Forster lett, és hogy a két meccsen összesen nullaszor találta el a kaput a Soton.
fasza.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
közben bajnokok a jordik, feljutott a brighton, és kiesett az angol klu klux klán csapat, a blackburn 😕de legalább robin hoodék bennmaradtak...
eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
közben bajnokok a jordik, feljutott a brighton, és kiesett az angol klu klux klán csapat, a blackburn 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
és aztán még meg is köszönhetjük, hogy nem állították ki Minyont.5. hely, a csapat nagy része meg repülhet. Én már nagyon várom.
kétszer is 0-0-t játszottunk a Sotonnal a bajnokságban úgy, hogy a meccs legjobbja mindkétszer Forster lett, és hogy a két meccsen összesen nullaszor találta el a kaput a Soton.
fasza.
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
és aztán még meg is köszönhetjük, hogy nem állították ki Minyont.kétszer is 0-0-t játszottunk a Sotonnal a bajnokságban úgy, hogy a meccs legjobbja mindkétszer Forster lett, és hogy a két meccsen összesen nullaszor találta el a kaput a Soton.
fasza.
több mint 8 éve
a büntiig elég unalmas volt a meccsremélem Milner beveri
hogy b^đĐä|~ˇ^
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok,Nem tudom ti elemeztétek-e itt ezt a szitut, de a csapból is ez folyik...
kephost.com/images/2017/05/06/lz1.jpg
Mit gondoltok?
több mint 8 éve
Múltkor már előjött, hogy rögbiben is van ilyen, itt a válasz a tettre:Nem volt egy nehéz jóslat:
www.origo.hu/sport/futball/20170506-hedi-ouedjdi-rogbi-eltiltas.html
Egész életére eltiltották és a lényeg:
"A francia szövetség azzal indokolta a büntetés mértékét, hogy Ouedjdi nemcsak a játékvezető testi épségét veszélyeztette, de a sportág megítélésének is súlyos károkat okozott."
NB2
Tudom, ez persze egyedi eset és nem általános, de a múltkor valaki nagyon mondta, hogy bezzeg a rögbiben mennyire tisztelik a bírókat....Aki nem, azt pedig örökre eltiltják.
24.hu/sport/2017/04/28/egyetlen-utessel-torte-ripityara-a-biro-allkapcsat-video/
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Félidőben meleg volt még a pite, de végül simán nyertünk Mezőkövesden. Utolsó 3 forduló, két csapat maradt :24 éve várok erre, és pont nem leszek itthon az utolsó fordulóban... Szóval én abban reménykedem, hogy Debrecenben lesz a bajnokavatás, épp ezért oda le is megyek. 😊 (Legutóbb akkor mentem ki pénzért bajnokira, amikor bronzérmesek lettünk azzal, hogy 2-0-ra vertük a Győrt otthon. Idegenben jóég se tudja mikor voltam legutóbb)
Kispest-MTK
Újpest-Vidi
Loki-Kispest
Vidi-Fradi
Meg Kispest-Vidi
Nagyon örülnék ha 1993 után megint bajnok lenne a Honvéd. Utolsó fordulóban megpróbalok még a meccsre is kijutni. 😀
CS.A.K
Borbinho
Nem kell hozzá több, minthogy 3-mal több pontot szerezzünk a köv. 2 meccsen. És akkor a Kispest nemcsak bajnok, hanem azt is elintézi, hogy átéljem a helyszínen. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Félidőben meleg volt még a pite, de végül simán nyertünk Mezőkövesden. Utolsó 3 forduló, két csapat maradt :Kispest-MTK
Újpest-Vidi
Loki-Kispest
Vidi-Fradi
Meg Kispest-Vidi
Nagyon örülnék ha 1993 után megint bajnok lenne a Honvéd. Utolsó fordulóban megpróbalok még a meccsre is kijutni. 😀
CS.A.K
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Múltkor már előjött, hogy rögbiben is van ilyen, itt a válasz a tettre:www.origo.hu/sport/futball/20170506-hedi-ouedjdi-rogbi-eltiltas.html
Egész életére eltiltották és a lényeg:
"A francia szövetség azzal indokolta a büntetés mértékét, hogy Ouedjdi nemcsak a játékvezető testi épségét veszélyeztette, de a sportág megítélésének is súlyos károkat okozott."
több mint 8 éve
én már nem sajnálom h Stu lelépjó, de az emberre nem lehet építeni
több mint 8 éve
Így akkor jöhet (de jó is lenne...) Morata a Poolba ha úgy van. Mivel sajnos Studge lépni fog valszeg, kell egy parádés csatár, mert az Origi, Firmino, felépülő Ings nem elég 😊De mivel Mbappe francia, így valszeg játszani is fog Benzema helyett egyébként. Más nemzetiségnek esélye nem lenne szerintem 😀
több mint 8 éve
nem tudom mit húzzák a szátokat néhányan.ha Mbappe a Liverpoolba akarna jönni, akkor én összetenném mindkét kezem.
persze azt még nem tudjuk, a következő 5-8 évben mennyire lesz sérülékeny, de kiszabott gyors, labdabiztos, technikás, és 18 éves. szépen lassan felépítik a testi erejét is, és complete package lesz belőle.