Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
mármint Szalaiszabics a svedek ellen.Szépen belepüfölte Szalai ahelyett hogy alábökött volna.emelt már át valaha valakit tudatosan?
Matthew99
slowmotion
a ciki az h szalai fel sem nezett, a kapus mar a foldon volt.
ZoliMP
mert más igen, pl Stieber két éve az osztrák kapust
több mint 8 éve
a skótok egyébként miért játszottak román mezben?Nem annyira román, de nekik úgy 20 éve idegenben vagy ez a sárga van vagy az ennél sokkal ocsmányabb rózsaszín.
slowmotion
több mint 8 éve
Akkor jó az X....😊2 góllal kevesebbet kaptunk, mint Kazahsztán ellen!S kettővel kevesebbett lőttünk 😛
Vrij6
dande

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 756
szabics a svedek ellen.Szépen belepüfölte Szalai ahelyett hogy alábökött volna.emelt már át valaha valakit tudatosan?
Matthew99
slowmotion
a ciki az h szalai fel sem nezett, a kapus mar a foldon volt.
több mint 8 éve
2 góllal kevesebbet kaptunk, mint Kazahsztán ellen!S kettővel kevesebbett lőttünk 😛
Vrij6
több mint 8 éve
2 góllal kevesebbet kaptunk, mint Kazahsztán ellen!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
LOLkeens.....
több mint 8 éve
Ennyi erővel simán tolhatnának egy fiatal Football Manager geek mágust is a padra, miközben valamelyik U-s válogatott játszik a felnőtt csapat nevében. Ennyit velük is össze lehet hozniEzeknél a sz**háziaknál még az is jobb lenne, kár ezekért a repjegyet/buszjegyet fizetni
több mint 8 éve
valahol azért vicces, hogy egy brit focin szocializálódott válogatott ellen a beadásokban látjuk a megoldást.a skótok egyébként miért játszottak román mezben?
több mint 8 éve
Szépen belepüfölte Szalai ahelyett hogy alábökött volna.emelt már át valaha valakit tudatosan?
Matthew99
több mint 8 éve
Szépen belepüfölte Szalai ahelyett hogy alábökött volna.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Legalább szivarkészítésben...:/Örülnénk mi annak, ha costa rica szintjét tudnánk.2017: Andorra és Luxemburg után győzelem a lettek és Costa Rica ellenKampmanEngesztelő győzelem a lettek és Costa Rica, a két futballnagyhatalom ellen. Szürreális. Nem az írásod. A tények. 😕
Burkus
peach
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Örülnénk mi annak, ha costa rica szintjét tudnánk.2017: Andorra és Luxemburg után győzelem a lettek és Costa Rica ellenKampmanEngesztelő győzelem a lettek és Costa Rica, a két futballnagyhatalom ellen. Szürreális. Nem az írásod. A tények. 😕
Burkus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
2017: Andorra és Luxemburg után győzelem a lettek és Costa Rica ellenKampmanEngesztelő győzelem a lettek és Costa Rica, a két futballnagyhatalom ellen. Szürreális. Nem az írásod. A tények. 😕
több mint 8 éve
Már nem. De mivel a magyar védelem átlagosan három gólt kap meccsenként, még vár ránk egy-két gól. (Bár ha a tizit berúgják, már kettő lenne.)Igen, ez most egy békés 0-0-nak néz ki, esetleg valamelyik csapat talál egy gólt.Szerintem most is kihozzák egy x-re.Ma hány góllal kapunk ki?😛A nagy égések után általában van egy engesztelőmeccs, amivel pont megússzák a további kritikákat.
dande
2006: Málta után hazai győzelem a bosnyákok ellen
2013: Bukarest és Amszterdam után hazai győzelmek az észtek és Andorra ellen
2017: Andorra és Luxemburg után győzelem a lettek és Costa Rica ellen
Kampman
Matthew99
Kampman
több mint 8 éve
Szabónak se sok fingja volt arról mit is kéne csinálnia. Jobb híján otthagyta az egész oldalát üresen 😀
több mint 8 éve
Mit akart Kleinheisler? Nem egy okos játékos az tuti.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Laci sem lett okosabb kazasztánban 😊
több mint 8 éve
Elég jól megy eddig a busztaktikára épülő kontrajáték gyakorlása a skót B ellen. Már csak át kéne kontrázni magunkat a félpályán.
több mint 8 éve
Igen, ez most egy békés 0-0-nak néz ki, esetleg valamelyik csapat talál egy gólt.Szerintem most is kihozzák egy x-re.Ma hány góllal kapunk ki?😛A nagy égések után általában van egy engesztelőmeccs, amivel pont megússzák a további kritikákat.
dande
Kampman
Matthew99
több mint 8 éve
Szerintem most is kihozzák egy x-re.Ma hány góllal kapunk ki?😛A nagy égések után általában van egy engesztelőmeccs, amivel pont megússzák a további kritikákat.
dande
Kampman

több mint 8 éve
Ma hány góllal kapunk ki?😛A nagy égések után általában van egy engesztelőmeccs, amivel pont megússzák a további kritikákat.
dande
több mint 8 éve
Ma hány góllal kapunk ki?😛Ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészt mindig, mindenféle válogatottnak szurkolok, hogy nyerjen. Másrészt bennem van egy olyan érzés is, hogy remélem kitömnek minket. Fura?
dande
több mint 8 éve
Ma hány góllal kapunk ki?😛
több mint 8 éve
Hát Sobri, azt hittem, ha némítalak, kikerüllek, de ha más válaszol neked, akkor ez az opció nem él, sajna...Kemény világ ez.
Két dolog.
Első: "...hogy szar a focink és a rá adható megoldások során olyannyira sok ember egzisztenciája kerülhet veszélybe, hogy ilyen logikus megoldások születnek."
Ez egy kicseszett nagy vicc. Trollkodás. Nevetséges.
Sok ember egzisztenciája... kiké? Akik X év alatt megszedték magukat? Csányi, a klubvezetők, a klubvezető-politikusok, az edzők, a játékosok? Mindenki, akinek minimum 100 millió csücsül a számláján? Hogy mesterségen lent tartják a focinkat a béka feneke alatt 10-20-30 évig, amíg megszedik magukat? Aztán már bánja kánya, mit csinál az utánuk következő.. ezért képtelenség eltakarítani egy Kaszinós Gyurit, 8 helyen megbukott edzőket, alibiző játékosokat... a mai közegben ez senkinek sem érdeke. Sem Viktoré, senkié. Minden a kezükben, ami a focihoz köthető, az NSO állandóan reményt kelt, a szurkoló meg pofára esik. Mindig. Bár az is hülye, aki hisz nekik.
Mondjuk nem nehéz, látva a migráns-rémületet, mi a fele országot uralja...
Az egész szar, az egész. A média, a vezetők, a klubok, a játékosok, edzők, médiaszemélyiségek, mindenki. Egy kezemen meg tudom számolni, hány hiteles ember van a magyar futballban. A többiek senkit nem engednek a húsos fazékhoz, nincs feltörekvő, fiatal edző-generáció, hiszen esélyük sincs bekerülni. Nem jó a rendszer. Nagyon nem. A múltban élnek, állandóan ezzel jönnek. Volt interjú Raullal, több nagy játékossal, harmadik kérdés: Puskás, negyedik: magyar válogatott, ötödik: látta e az EB-t? Hűbéruras rendszer. Régen a földek voltak felosztva, most a focink van... kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk...
A KFVF-hasonlatod is egy vicc. Csak egy példa: ha annyi erőt fordítanának igazi munkára, mint amennyit rám fordítottak 2 napig, máshol tartanánk. A cégünk kihelyezte adott pontra szabályosan az utcára a kukánkat, amiben volt egy nekem címzett, felbontott boríték darab, rajta a lényeges infókkal. Egy hajléktalan kutakodott kicsit és pont az én fecnim esett ki az utcára. Jött a felügyelő bácsi, megállt, lefotózott mindent, jelentést írt, következő héten tértivevényes levél formájában idézést kaptam az V. kerületben, hogy közterületen való szemetelésért eljárás indult ellenem és tanúként hallgatnának meg. Ha nem jelentkezem sem az első, sem a második felszólításra, akkor jön értem a rendőrség és előállít. Egy 5x8-as papírdarab miatt. Bementem, felvették a jegyzőkönyvet, pontosan meg kellett mondanom hol voltam akkor, amikor a fényképek készültek, mi indokolta, hogy otthagyom a szemetem, mi történhetett és megfeddtek, hogy többet ilyen ne forduljon elő...
#JC6
Némíts mindenkit, aki hozzám szól, az a biztos.
Mit ér a homokba dugott struccfej, ha a sok sobribérenc felkavarja a homokot?!
Nem értem a Fidesszel mi a bajod. Németh Sándor is megmondta, hogy rájuk kell szavazni, ő meg meglepne, ha tévedne. Szavazz csak a Fideszre nyugodtan, és hidd el, lesz még pár stadion, ami az alapfeltétele a jó focinak.
Aztán pár év türelem, és tuti megindulunk felfelé, meglátod.
Ja, és még ha ilyen jól ki is tudod dumálni magad, meg rákenni egy szegény hajléktalanra, azért inkább ne szemetelj.