Soccer

42 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 366 — NFL bracket champion '26
JÓVÓT! Ja nem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 402 — Keep pounding
"A klubok évekkel ezelőtt jelezték, nem támogatják a Szuperkupa-meccset, mert nem illeszkedik a nemzetközi porondon szereplő csapataink felkészülésébe"

ezt csak úgy itt hagyom
zinedine5
Azóta több helyen lejött, hogy hazugság az egész, amit a MLSZ kiadott mint közlemény, hiszen a klubok nem kérték, hogy ne legyen szuperkupa, illetve a versenykiírásban tavaly és idén is benne volt, szintén ellentétben azzal, ami elhangzott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
"A klubok évekkel ezelőtt jelezték, nem támogatják a Szuperkupa-meccset, mert nem illeszkedik a nemzetközi porondon szereplő csapataink felkészülésébe"

ezt csak úgy itt hagyom
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 819 — Omar's Coming Yo!
Feczkó nagyon okosan nem égeti meg magát egy csúfos kieséssel.

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 762
Ronaldo nem tud autót vezetni 😀
hányat is vert hozzá a falhoz? 😀 2 v 3?
Negritis
Ha ez is szempont Dzsuzsi a legjobb 😀

Más...
Ha ezt nem fogadásból csinálta akkor oltári paraszt... (Griezmannról van szó, ha esetleg nem értené valaki)
 youtu.be/-7cDWSmxZ1A
NB2
Vagy mondjuk 2 perccel előtte már gratulált neki..

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 060 — #NoStress
Effenberg, plane abban a sorban, gigalol. Max fantasyligában, ahol a lapokért pluszpont jár. Szerintem TOP 300-ba nem raknam, mondjuk egy post-Maradona listan..

Sammert berakod (detto) a nala kb feltucatnyi, klasszissal jobb olasz vedo helyett? Es ez csak az olasz vedok egyelore... de Totti befert 😀

Tok jo dolgokat irsz utana, de ezek a komolyan nem veheto listak csak alaassak a mondanivalodat...
Igor
Ez nem lista.
Csak dobáltam pár nevet random, aki eszembe jutott, és nem kapus vagy védő. Roby Carlos még így is belecsúszott, és a nagy kedvencem, Mario Basler, meg nem. Pedig ha mondjuk csocsóznánk, és egy alltime csapatba kéne húzni neveket, én vele kezdeném.
Pedig ő nálad egy top1000-s listán se lenne rajta. :p

Hogy egy hasonlattal éljek olyan ez mint a teniszben a Federer (aka Messi féle született zseni) vs Nadal (aka Ronaldo, azaz az ember, aki tökéletesre képezte magát) összehasonlítás. Talán kicsit objektívebb az, hiszen az egyéni címek miatt jobban össze lehet hasonlítani (Fed GOAT státuszát nehéz elvitatni), de egyébként ugyanúgy két különböző stílus, két domináns játékos és mind kettő mellett lehet érvelni, de végül az ízlés dönt.
Jughead
Viszont a Sobri féle "Nincs olyan faktor nála, amiben gyenge (2), vagy közepes (3), legfeljebb néhány amiben nem kiváló (5), csak jó (4)." Osztályozásnál Ronaldonál nincs, Messinél van olyan faktor.
eaglesmcnabb
Nálam érzelmileg Messi is, Cé is teljesen nulla.
Mesi zsenije megkérdőjelezhetetlen, mégis objektíven helyezem elé Ronaldot.
Mégpedig azért mivel én is fociztam, és mindig is előnyben részesítettem azokat a játékosokat, akik sokat lőttek kapura, szinte bárhonnan, mint akik cselezgettek, passzolgattak.
Cselből, passzból még sose lett gól, ellenben lövésből annál inkább.
Írtam korábban is, hogy sokszor a védekezés a lövéssel kezdődik, mert ha nem gól is lehet szöglet, lepattanó, de ha mellé is megy van esély visszazárkózni, míg egy rossz passzt, vagy cselt követően egyből kontrázhat az ellenfél.
Nekünk ezt verték a fejünkbe, és olyannyira sikerült, hogy egyszer kispályás tornán a lesérült a kapusunk helyére beugorva is sikerült gólkirályságig vinnem, 6 félpályán túlról lőtt góllal. (Sőt, egyik kedvenc történetem, hogy az akkor már az olimpiát megjárt Zavadszkyt állítottam be a kapuba egy kispályás baráti meccsen, mert csak passzolgatott és a tiszta lövőhelyzeteket se vállalta el, gondolom nem érezte volna korrektnek, ha egy baráti meccsen lő 12 gólt. 😊 )
Nekem ez a mindenhonnan tüzelési képesség, a pontos és erős lövések, és a végtelen győzniakarás és brutális gólérzékenység az, ami tulajdonképpen Ronaldót mindenki elé helyezi, még akkoris, ha sose drukkoltam se neki, se a portugáloknak, se a Madridnak, vagy a MU-nak.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 29 647 — nabege2@yahoo.com
Negritis
Ha ez is szempont Dzsuzsi a legjobb 😀

Más...
Ha ezt nem fogadásból csinálta akkor oltári paraszt... (Griezmannról van szó, ha esetleg nem értené valaki)
 youtu.be/-7cDWSmxZ1A
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 064 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 594 — je suis poloska
Hogy egy hasonlattal éljek olyan ez mint a teniszben a Federer (aka Messi féle született zseni) vs Nadal (aka Ronaldo, azaz az ember, aki tökéletesre képezte magát) összehasonlítás. Talán kicsit objektívebb az, hiszen az egyéni címek miatt jobban össze lehet hasonlítani (Fed GOAT státuszát nehéz elvitatni), de egyébként ugyanúgy két különböző stílus, két domináns játékos és mind kettő mellett lehet érvelni, de végül az ízlés dönt.
Jughead
igen.

Viszont a Sobri féle "Nincs olyan faktor nála, amiben gyenge (2), vagy közepes (3), legfeljebb néhány amiben nem kiváló (5), csak jó (4)." Osztályozásnál Ronaldonál nincs, Messinél van olyan faktor.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 762
Effenberg, plane abban a sorban, gigalol. Max fantasyligában, ahol a lapokért pluszpont jár. Szerintem TOP 300-ba nem raknam, mondjuk egy post-Maradona listan..

Sammert berakod (detto) a nala kb feltucatnyi, klasszissal jobb olasz vedo helyett? Es ez csak az olasz vedok egyelore... de Totti befert 😀

Tok jo dolgokat irsz utana, de ezek a komolyan nem veheto listak csak alaassak a mondanivalodat...
Igor
Fúúú, de nehéz lenne olyan listát írni, hogy ne kössön bele senki 😀

Én ~2001 óta nézek soccert.. Elkezdtem írni az azóta lévő top 10-et, de 4 név után rájöttem, hogy ez nem fog menni 😀

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 031 — Dr Kongó fan

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 949
Alakul az évszázad tipszmiksze az Ukrajna-Málta meccsen
Kampman
Össze is jött. 😀 Sokan kaszálhattak szép nagy pénzt.
Vrij6
10-10 csere volt a meccsen😊
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 941
szóval a végén, azért csak az érzelmek...érvek pro-kontra, kb ennyi...
a kulcs azért ott lesz: ki mekkora személyes tapasztalattal bír, | vagy mekkora fotelsporter'... 😊 |
de lehet simán más miatt is...
(szerintem amúgy aki látta Zizut, Messit, CR-t játszani, az örüljön, mert kb ugyanolyan szerencsés, mint aki a maga idejében Pelét, Puskást, Cruijffot láthatta...)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 911
főleg, hogy valakit "CSAK"kiszolgálnak, | persze hogy nem csak, de | vagy ki is szolgál mellette... Áh...
aki focizott egy kicsit magasabb szinten, mint a szomszéd fiúval a parkkban, az pont tudja. 😊
a többit hagyjuk. (én reálos vok amúgy)
ozibozi
Kiszolgálják az ok. Viszont azért kb csak CR-t kellene fognia az ellenfélnek és így rúgott 10-et az utolsó 5 BL meccsén.
Egyszerűen olyan ütemben , gyorsasággal, ritmuserzekkel érkezik és most annyira topon van hogy a legjobb védelmeknek sem volt sok esélye.
Egyébként forma függő, CR képzettebb és sokoldalúbban , Messi meg a született zseni olyan labdaérzékkel amit nem lehet tanulni, kinek melyik jön be jobban az meg ízlés kérdése ...
Toca
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 899 — Vikings fan
főleg, hogy valakit "CSAK"kiszolgálnak, | persze hogy nem csak, de | vagy ki is szolgál mellette... Áh...
aki focizott egy kicsit magasabb szinten, mint a szomszéd fiúval a parkkban, az pont tudja. 😊
a többit hagyjuk. (én reálos vok amúgy)
ozibozi
Kiszolgálják az ok. Viszont azért kb csak CR-t kellene fognia az ellenfélnek és így rúgott 10-et az utolsó 5 BL meccsén.
Egyszerűen olyan ütemben , gyorsasággal, ritmuserzekkel érkezik és most annyira topon van hogy a legjobb védelmeknek sem volt sok esélye.
Egyébként forma függő, CR képzettebb és sokoldalúbban , Messi meg a született zseni olyan labdaérzékkel amit nem lehet tanulni, kinek melyik jön be jobban az meg ízlés kérdése ...
több mint 9 éve
főleg, hogy valakit "CSAK"kiszolgálnak, | persze hogy nem csak, de | vagy Ő ki is szolgál mellette, úgy, hogy kb 10 éve min. hozza is ua-zt... Áhh...
...aki focizott is egy kicsit magasabb szinten, mint hogy a szomszéd fiúval a parkban, ligetben, az pont tudja. 😊
...a többit hagyjuk. (amúgy inkább Real-os vok amúgy)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 949
Messi mellé még csak-csak, de elé az szimpla érzelem...
ozibozi
Szerintem C. Ronaldo sokoldalubb, mint Messi viszont Messi olyan dolgokat tud -akar- zsigerbol is amit C. Ronaldo -talan-nem.
Ha nekem kene valasztanom a ket jatekos kozul akkor C.Roni attol fuggetlenul, hogy nem szimpatikus a manusz...

Jo kis vita lesz ebbol 😊
több mint 9 éve
Messi mellé még csak-csak, de elé az szimpla érzelem...
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 060 — #NoStress
Próbálok markánsan, karakteresen fogalmazni:
Vonatkoztassunk el a pályán kívüli és az emberi dolgoktól (amikről ráadásul szinte semmit se tudok), de bátran ki merem jelenteni, hogy C.Ronaldo a jelenkor legjobb futballistája. Számomra undisputed.
Sőt, Maradona óta láttam Zicot, Platinit, van Bastent, Matthaust, Sammert, Effet, Klinsmannt, R. Baggiot, Tottit, a brazil Ronaldot, Ronaldinhot, Romáriót, Rivaldot, Roberto Carlost, Figot, Zidanet, Cantonat, Rault, Beckhamet, Messit.
(Puskásékat, Pelééket, Beckenbauert, Cruyff-t nem láttam játszani, teljesen más, sokkal kötöttebb volt akkor a soccer.)
És számomra ő az alltime top1 focista.
És ezt függetlenül mondom attól, hogy milyen statjai vannak, mennyire van rá felépítve az aktuális csapata (minden csapat a góllövőjére van felépítve, mivel ő lő gólt - eléggé logikus), milyen címei vannak.
Nincs még egy ennyire jól versenyző, gólerős, átütő, technikás, atlétikus, egyaránt jól fejelő, távolról, közelről, állítottból, kapásból lövő játékos.
És nincs rossz éve, konzekvensen jó teljesítményt nyújt.
Nincs olyan faktor nála, amiben gyenge (2), vagy közepes (3), legfeljebb néhány amiben nem kiváló (5), csak jó (4).
Ja, és nem emlékszem olyan meccsre, ahol a MU-nak vagy a RM-nak szurkoltam volna, ha kellett választani csapatot a kettő közül, aki épp játszott.
(Én a német, olasz, régi holland focit szeretem, régebben, még Koeman idején a Barcát követtem, angoloknál meg Bergkamp, Overmars Arsenálját.)

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Kampman
Össze is jött. 😀 Sokan kaszálhattak szép nagy pénzt.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 951

Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 819 — Omar's Coming Yo!
 www.ladbible.com/more/uk-daily-ladness-inspirational-lion-of-london-took-on-terrorists-shouting-fk-you-im-millwall-20170606

hős vagy őrült nem tudom,egy biztos millwall drukkerek nem teljesen normálisak az fix

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 952
fejezzétek be az offolást és inkább nézzétek a Balmaz-Várda csatát az m4-en az mb1-ért!
baggio
Összefut a nyál a számban a következő szezon potenciális mennyei csatáira gondolva

Felcsút vs Paks vs Kövesd vs Balmaz/Kisvárda
Kampman
 reset.hu/2017/05/30/epp-most-pusztul-el-a-magyar-futballhagyomany-maradeka-is/
NB2
4 pesti csapat, Miskolc, Debrecen, Fehérvár, Szombathely + 4 olyan település aminek a lakosságszáma összesen 55.000 fő.

Közben meg 14 megyeszékhelynek nincs nb1-es csapata, sőt 13 megyének sem. Nehezen értem meg, hogy ez, hogy szolgálja a magyar foci fejlődését.
zinedine5
Huhu, egész jó cikk. Hát igen, sikerült pont a tömegbázist kiírtani a magyar futballból.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 899 — Vikings fan
Mellesleg Ramos lábára rálépett Cuardado (van jó pár videó, gif ahol látszik)
Toca
Nem lépett rá, egymáshoz ért a két cipő, miközben ment a labdáért... de ezek szerint ezentúl Ramost nem lehet 1 méteren belül megközelíteni.

Nem volt okos húzás, de megint az ártatlan embert baszogatod.

Instant sárga minden színészkedésért, a súlyos esetekért instant piros.... ennyi,
1 éven belül megszűnne ez a fetrengés az egész sportban.
Igor
Én nem Ramost védem , én már 5 éve azt mondom hogy el kene kezdeni az egész színészbandat kiszórni a picsaba. Először csak sárga, utána 3. utan 5 meccs eltiltást stb. rögtön megszűnne ez.
Cuardado annyiban hibás hogy odalépett és kívülről 100 lassítás alapján megmondom, hogy most hozzaert vagy megtaposta vagy csak elhajintotta magát, de ott egyből a bíró annyit lát, hogy kontakt volt és az egyik elesik.
Ezzel nem felmentem Ramost vagy a bírót (vagyis hat a partjelzőt mert ő ott állt gondolom ő szólt a sporinak) csak ettől meg így van.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 064 — The Mathematician
Mellesleg Ramos lábára rálépett Cuardado (van jó pár videó, gif ahol látszik)
Toca
Nem lépett rá, egymáshoz ért a két cipő, miközben ment a labdáért... de ezek szerint ezentúl Ramost nem lehet 1 méteren belül megközelíteni.

Nem volt okos húzás, de megint az ártatlan embert baszogatod.

Instant sárga minden színészkedésért, a súlyos esetekért instant piros.... ennyi,
1 éven belül megszűnne ez a fetrengés az egész sportban.
Igor
esélytelen, ráadásul NBA-ben sem működik igazán mert akit kéne sose veszik elő
mondjuk mostanában ennyire gáz cucc nem rémlik:
 www.youtube.com/watch?v=7LcuksJonNo

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!