Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.eaglesmcnabbNem semmi:
Cristiano Ronaldo's game by numbers vs. Atletico:
0 goals
0 shots on target
0 take-ons completed
0 chances created
0 crosses completed.
több mint 11 éve
jogos, akkor csak a végeredményrőlhogy lehet, hogy egyetlen szó se esik Dárdai mai meccséről? 😊baggioPedig esett.Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hogy lehet, hogy egyetlen szó se esik Dárdai mai meccséről? 😊baggioPedig esett.
több mint 11 éve
hogy lehet, hogy egyetlen szó se esik Dárdai mai meccséről? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szánalmas, a Vasastól is kaptunk volna négyet ilyen játékkal. Ilyen szarul még a Barca elleni ötösnél se játszottunk. Hiányzók ide vagy oda. Mondjuk Modric nélkül igazán jó meccsünk nem volt, Pepe nélkül meg nem hoztunk le gól nélkül meccset. Történelmi mélypont. A csapatnál ma csak maga CR volt szarabb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Mondjuk így, hogy a fél kezdő sérült, országos 1es meccs volt 😀
több mint 11 éve
hogy is szokták mondani?gatya.
beárazták a reált? 😀Negritis
kb úgy érezhetik magukat most az atleti drukkerek mint mi a 2-6 után.
több mint 11 éve
hogy is szokták mondani?beárazták a reált? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Kikapott az Arsenal, hátrányban a Manchester City, ...Schleck...és a So'ton sem vezet egyelőre. :fingerscrossed:
szerk.: a 93. percben azért csak megnyerték. Jellemző.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Kikapott az Arsenal, hátrányban a Manchester City, vezet a Chelsea és a Hertha. De tökéletes ez eddig. 😊
több mint 11 éve
nagyon szépen játszik az atleti,öröm nézni cr vergődését😀Kennyde legalább továbbra is hisztizik mint egy fürdős kurva 😀
több mint 11 éve
nagyon szépen játszik az atleti,öröm nézni cr vergődését😀
több mint 11 éve
Nagy piros (troll) pont a nemzeti sport twitterének: @NSOnline Visszacsábították Rossit
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Casillas megint jó formában van.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
szabógyuri egy igazi paraszt😀Most olvastam. Nagyon 😀😀 -os a sztori. Mondjuk én nagyon csíptem/csípem Rossit. De ez azért ez elég gáz megoldás így....
felkészülés közben felállítani az edződ,és visszahozni a régit...
szép.Kenny
Bár Rossi upgrade szinte minden magyar mesterhez képest, leszámítva persze Szanyó K-t, azért ennek a döntést megmagyarázni kb olyan lesz, mint Gene Smithnek megindokolni az Alualu/Anger draftot.
több mint 11 éve
szabógyuri egy igazi paraszt😀felkészülés közben felállítani az edződ,és visszahozni a régit...
szép.
több mint 11 éve
nem láttam az esetet, csak kicsit utána olvastamettől függetlenül itt nem fognak "fejek" hullani, kijelölnek 2 főbűnös, odavágják az oroszlánoknak őket és a többiek röhögnek az egészen
a fifa meg más zsebébe rakja a casht legfeljebb
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!Ha a FIFA-n múlik semmi sem lesz az ügyből. Szépen befizetik a Guinea-i foci elnököt pár körre szűz thai lányokhoz a szavazatáért cserébe és szépen szőnyeg alá söprik az egészet. Esetleg kirúgják a portást és 3 securityst hogy látszódjon, hogy most mérgesek...
Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!NB2
több mint 11 éve
Jéééééé hogy aszondja aszondja végre 😀már azt hittem, Moratti hülyült meg öregkorára 😉
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-az-interes-elnok-szerint-a-juvenak-32-bajnoki-cime-van-2393211dande
több mint 11 éve
Jéééééé hogy aszondja aszondja végre 😀www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-az-interes-elnok-szerint-a-juvenak-32-bajnoki-cime-van-2393211
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!a FIFA? egyelőre semennyire. az ANK-t az afrikai szövetség jegyzi, első körben nekik kell szankcionálni.
Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!NB2
több mint 11 éve
Szombatra ne csinálj programot, ha már van akkor még most mond le:13:45 - North London Derby
16:00 - Madrid Derby
18:30 - Merseyside Derby
20:45- Juve Vs Milan

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!
több mint 11 éve
Mennyi idő alatt keresed meg a topfocisták bérét 😊Míg átolvastam a statisztikákat Ronaldo keresett 15 ezret,szép 😀
www.bbc.com/news/world-31110113NB2