Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
A fehérorosz BL levegő résznél hangosan nevettem 😀 No offense, ha komolyan gondoltad akkor tök máshogy látjuk a csapatok teljesítményét/tudását.BorbinhoMillió dolgot lehet mondani, hogy mik a Fradi hiányosságai, de az biztos, hogy messze a legerősebb keretű magyar csapat jelenleg. Kapcsiból + 2 hét összeérés a BL 3. kör az EL 2.-hoz képest. Az tuti, hogy a bosnyákok elleni helyzetkihasználási ráta a Bate ellen se lett volna elég, de szerintem a tavalyi Lokihoz hasonló, végletekig kiélezett meccsre lettek volna képesek, ebben a Videotonban pedig semmilyen átütőerő nem volt. Mind1, jövőre alighanem kiderül mit tud a Fradi a BL-ben
több mint 10 éve
Ezt tedd el humorosba! 😀Ugyan kérlek, hogyan?BorbinhoHát a Fradi bár meglepően simán kizúgott, egy olyan csapat ellen tette, akinek a játéka nagyon nem ízlett neki, ráadásul ott volt a sok kihagyott helyzet (igaz az nekik mindig). Egy másik nap (szerdán csütörtök helyett) vagy egy másik levegőt szívva (bosnyák helyett fehérorosz, "EL levegő" helyett "BL levegő" ) nyerhettek is volna a Bate ellen, az pedig ugye már garantált EL csoportkör lenne. Ez a Videoton egyelőre egy tragédia, és még így is volt esélyük 172 percig. Ebből kiindulva a Lokinak is lehetett volna, bár azt gondolom többen megkérdőjelezik, hogy Verpecz valaha is úgy védett volna mint tegnap DanilovicRynald
A fehérorosz BL levegő résznél hangosan nevettem 😀 No offense, ha komolyan gondoltad akkor tök máshogy látjuk a csapatok teljesítményét/tudását.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Jogos, elfelejtkeztem a "vígaszágról". Akkor valóban van fejlődés! 😊Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.HanniA Vidi versenyben van szóval ja a szokásos augusztusban is versenyben van egy csapatunk. 😉
Jughead
több mint 10 éve
Ugyan kérlek, hogyan?BorbinhoHát a Fradi bár meglepően simán kizúgott, egy olyan csapat ellen tette, akinek a játéka nagyon nem ízlett neki, ráadásul ott volt a sok kihagyott helyzet (igaz az nekik mindig). Egy másik nap (szerdán csütörtök helyett) vagy egy másik levegőt szívva (bosnyák helyett fehérorosz, "EL levegő" helyett "BL levegő" ) nyerhettek is volna a Bate ellen, az pedig ugye már garantált EL csoportkör lenne. Ez a Videoton egyelőre egy tragédia, és még így is volt esélyük 172 percig. Ebből kiindulva a Lokinak is lehetett volna, bár azt gondolom többen megkérdőjelezik, hogy Verpecz valaha is úgy védett volna mint tegnap Danilovic
több mint 10 éve
Ugyan kérlek, hogyan?Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.HanniA Vidi versenyben van szóval ja a szokásos augusztusban is versenyben van egy csapatunk. 😉
Egyébként kár, hogy a Vidi így meggyengült akár a Fradi, akár a Loki indul a BL-ben az EL csoportkör legalább megvan szomorú ez (és a Vidi se volt messze csak jött megint egy francia és továbbjuttatta a BATE-t, nem ismerős ez valahonnan amúgy?) 😕 Abba meg kár bízni jelenleg, hogy EL selejtezőből valamelyik csapatunk bejusson a főtáblára.Jughead
A Fradi a Vidi és a Loki is 3 közepes csapattól kapott ki. Talán a Rosenborgot kiemelném, az ő játékuk tetszett a legjobban a 6 csapat közül (pech h a Lokié a 2. legjobb volt szvsz). Ha tegyük fel most a Loki vagy a Fradi lettek volna a Vidi helyében, itt ugyan úgy kizúgtak volna, és akkor az EL-ben ugyan úgy nem kiemeltként várhatnák többek között az Ajaxot, Bilbaot, Fenert, Bordeaux-t, Sotont, a Dortmundról nem is beszélve 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Abba meg kár bízni jelenleg, hogy EL selejtezőből valamelyik csapatunk bejusson a főtáblára.JugheadIgen sajnos az a 4 kör totál lutri, főleg az utolsó 2. Az EL csoportkörbe is a BL selejtezőn keresztül vezet a könnyű út, aki kiemelt a 2. körben, annak walesi bajnok szintű csapatokkal kell megbirkóznia, a 3. körben jöhet ugye nehezebb ellenfél, de csak 1 ilyet kell kiverni a garantált EL csoportkörhöz
több mint 10 éve
Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.HanniA Vidi versenyben van szóval ja a szokásos augusztusban is versenyben van egy csapatunk. 😉
Egyébként kár, hogy a Vidi így meggyengült akár a Fradi, akár a Loki indul a BL-ben az EL csoportkör legalább megvan szomorú ez (és a Vidi se volt messze csak jött megint egy francia és továbbjuttatta a BATE-t, nem ismerős ez valahonnan amúgy?) 😕 Abba meg kár bízni jelenleg, hogy EL selejtezőből valamelyik csapatunk bejusson a főtáblára.
több mint 10 éve
Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.Hannia vidinek még összej... ááá mindegy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tehát a szokásos. Augusztus első hete van, és nincs versenyben csapatunk. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
több mint 10 éve
Respect a norvég szurkereknek, jól tolják
több mint 10 éve
Csúnya verés lesz ebből, nem hosszabbítás
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
na 2-0, most már csak a lokinak kéne hozzátennie a magáét és jöhet a hosszabbítás 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 687
ez tenyleg komikus mar.De nem is ertem.
Mondjuk a gmonters tagjakent.Civilben ha ahhoz van kedvem nem mehetnek be barmilyen meccsre barhova?
több mint 10 éve
Kösz Garancsi,pedig azt hittem már bejutok egy meccsre😀Kubatov letelefonált Fehérvárra sajnos.
több mint 10 éve
Marika ---> psgAmadeus91érdekes ez a profi foci, egy percig sem akart a Unitedban játszani de mivel a Real el akarta ide adni kényszerűségből idejött. Örülök hogy továbbáll mert jövőre már fele annyit sem fizetett volna érte senki annyira rosszul érezte itt magát ő is meg a családja is. Van akinek nem való Anglia, ők tipikusan ilyenek voltak, az idő pl kikészítette (meg persze a betörés is nagy trauma lehetett, de az egy idő után már csak indok volt). Vicces volt látni egy hónapja a United store-ban halomban álltak a Di Maria-s bögrék, felületes szemlélőnek úgy tűnhetett hogy csak az ő nevével van meg Falcao-éval - már akkor egyértelmű volt sztem hogy a következő szezont már nem itt kezdi.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Marika ---> psg
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Casoni meg jól mutatta, mekkora kóklerbaggio
😀 😀 😀- a kiállítás után ha játékosként kinéznék az edzőmre és azt látnám, hogy az edzőm a fejét a kezébe temetve gyak. összeroskadva a fejét csóválva üldögél nem biztos, hogy a szunnyadó oroszlán jönne ki belőlem a meccs további részére...peachpont erre céloztambaggio
én kérek elnézést!
több mint 10 éve
A Vidi kapcsán nekem az jutott eszembe, hogy valami marhára félrement a felcsúti házassággal.igen, az hogy ebben a szituációban tényleg nem szerezték meg Tischlert számomra is rejtély. Lehet nem engedték el hogy nehogy a pályán kiessen a gyakadémia és meg kelljen menteni a zöld asztalnál (vissza kelleni tölteni az nb1et pl)
Az hogy a rákban lehet, hogy miközben ünnepelt bajnokunk egy rohadt gólt nem tud rúgni, addig a tavalyi mb1-ben húzójátékosnak tekinthető támadók (Pekár, Márkvárt) mennek az Akadémiába a Vidi helyett, a góllövő Tischler-Lencse párost meg nem tudják ugyanúgy átcsoportosítani Fehérvárra mint Danilovicsot? Akkor ennek mi értelme van így vaze? Kiskokót küldeném le a rákba Felcsútra, gürizzen ott a csekkért.Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
A Vidi kapcsán nekem az jutott eszembe, hogy valami marhára félrement a felcsúti házassággal.Az hogy a rákban lehet, hogy miközben ünnepelt bajnokunk egy rohadt gólt nem tud rúgni, addig a tavalyi mb1-ben húzójátékosnak tekinthető támadók (Pekár, Márkvárt) mennek az Akadémiába a Vidi helyett, a góllövő Tischler-Lencse párost meg nem tudják ugyanúgy átcsoportosítani Fehérvárra mint Danilovicsot? Akkor ennek mi értelme van így vaze? Kiskokót küldeném le a rákba Felcsútra, gürizzen ott a csekkért.
több mint 10 éve
Nem tudom, miért olyan nehéz elfogadni, hogy a belorusz foci (bajnokság) is jobb, mint a magyar. Nem sokkal és ellenük néha még esély is van. néha...tavaly pont, idén burcsa
több mint 10 éve
Nem ment át az orvosin.Hogy fontos dolgokról is beszéljünk: mindegyikünk kedvence, a svájci görög Jorgosz Szamarasz jelenleg a Sampdoriánál van próbajátékon.empty taxiÉn tudok róla hetek óta, de reméltem, hogy kamu. Serie B jövünk.Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
amúgy pont mi magyarok csodálkozunk Messi kirohanásain? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
- a kiállítás után ha játékosként kinéznék az edzőmre és azt látnám, hogy az edzőm a fejét a kezébe temetve gyak. összeroskadva a fejét csóválva üldögél nem biztos, hogy a szunnyadó oroszlán jönne ki belőlem a meccs további részére...peachpont erre céloztam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 687
Engem egy dolog zavart.Nem lattam h meg akarnak halni, illetve h fogyhat el a kondi a meccs vegere?Bozsiknak igaza van.A Bate amit tud azt barmikor tudja hozni.A magyarok meg befosnak. Casoni masabb szituban van most.Nem lehet megitelni a munkassagat.