Soccer
42 feliratkozó
több mint 10 éve
Látom Sanyi bá kive3rte a biztosítékot :-9Pinyő meg megkapta a jutalmát Csányi megemlítette az ő nevét is a siker egyik részeseként. Ez bőven több, mint amit megérdemel.
Egyébként most rúgtuk a vezető gólt az M4-n 😀
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 933
„Guzmics feláll a padlóról” megtekintése a YouTube-onyoutu.be/5gMZ5cFX0Sw
Ra kene eszmelnie sok embernek h Szalait sem veletlenul hivja be mindenki...
több mint 10 éve
srácok! a Szalais videó melyik pubban készült?4es 6os-t olvastam
kösz előre is
NB2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
srácok! a Szalais videó melyik pubban készült?kösz előre is
több mint 10 éve
Ha már álmodozni se tudunk....Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:ez szép-szép, de akár összejöhet egy német-olasz-magyar-walesi csoport is
24 csapatból 16 továbbjut a csoportokból: az első és a második helyezettek, illetve a 6ból 4 legjobb csoport harmadik is továbbjut. Kapnánk egy Portugál-Ukrán-Albán csoportot (ha 3. kalaposok lennénk, szvsz azok leszünk), onnan akár még 4 pontunk is lehetne, ami simán jó. Nyilván ez még nagyon messze van meg így is csoda, de tényleg jó lenne ha nem boxzsáknak mennénk ki. A norvégok elleni 2 meccs játékával amúgy elég sok csapat ellen jó eredményt értünk volna el. (Nem az elithez tartozók ellen persze).
Borbinho
a jelenlegi állás szerint inkább arra van nagyobb sansz, hogy 4. kalaposak leszünk, de azért hajrá írek 😊
ZERO_L
Pl.:
A német, olasz, walesi, magyar csoportot felrajzolom neked.
1. forduló
Olaszo. - Németo. 0:0, szalonremi
Magyaro. - Wales 0:0, megsérül Bale, még ők örülhetnek
2. forduló
Németo. - Wales 2:0, Bale nélkül sima
Magyaro. - Olaszo. 0:0, olaszok nem akarnak kockáztatni, a terv: úgyis begyűrik Walest, és simán továbbmennek, itt jó a remi
3. forduló
Olaszo. - Wales 1:1, az olasz terv jó volt, de nem számoltak a 17 éves walesi cserecsókával, aki megküldte 20-ról, és beakadt a 89. percben
Magyaro. - Németo. 2:2, harmadik percben Dzsudzsi 11-est kap, belövi, a németek szépen fordítanak, de a meccs vége felé az egyik védőnk befejeli a szögletünket, a németek még erölködnek kicsit, de valójában simán továbbmennek így is, nem szakadnak bele..
És voilá, már tovább is jutottunk második helyen.
A csoport végeredménye:
1. Németo. 5p 4:2
2. Magyaro. 3p 2:2
3. Olaszo. 3p 1:1
4. Wales 2p 1:3
Írjam tovább? 😊
több mint 10 éve
arra akartam utalni, hogy várjuk meg a sorsolást mielőtt bármiféle kimenetelről beszélünkA kijutott csapatok fele hasonló kaliber, mint a norvég.Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:ez szép-szép, de akár összejöhet egy német-olasz-magyar-walesi csoport is
24 csapatból 16 továbbjut a csoportokból: az első és a második helyezettek, illetve a 6ból 4 legjobb csoport harmadik is továbbjut. Kapnánk egy Portugál-Ukrán-Albán csoportot (ha 3. kalaposok lennénk, szvsz azok leszünk), onnan akár még 4 pontunk is lehetne, ami simán jó. Nyilván ez még nagyon messze van meg így is csoda, de tényleg jó lenne ha nem boxzsáknak mennénk ki. A norvégok elleni 2 meccs játékával amúgy elég sok csapat ellen jó eredményt értünk volna el. (Nem az elithez tartozók ellen persze).
Borbinho
a jelenlegi állás szerint inkább arra van nagyobb sansz, hogy 4. kalaposak leszünk, de azért hajrá írek 😊
ZERO_L
Persze ez nem garancia arra, hogy megverjük őket, de szoros meccset tudunk játszani sztem 7-8 válogatottat kivéve mindenkivel.
gabokocka

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Látva igy az u21-et Sallain,Kalmáron,Hangyán kívül nem tudom kit tud előrántani a kalapból.Nagyon kiváncsi leszek mi lesz az utazó keret,az u20-as vb-n is húzott akkorákat hogy öröm volt nézni.
több mint 10 éve
m.youtube.com/watch?v=IbrpFnixVxQSzalai 10-es, engem megvett kilóra 😊
😊
gordon
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A kijutott csapatok fele hasonló kaliber, mint a norvég.Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:ez szép-szép, de akár összejöhet egy német-olasz-magyar-walesi csoport is
Borbinho
ZERO_L
Persze ez nem garancia arra, hogy megverjük őket, de szoros meccset tudunk játszani sztem 7-8 válogatottat kivéve mindenkivel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:ez szép-szép, de akár összejöhet egy német-olasz-magyar-walesi csoport is
Borbinho

több mint 10 éve
Jó nagy patkány banda ez a norvég, most is gőggel, lekezelően nyilatkoznak, pl: " kínos egy ilyen csapat ellen elszállni vagy nem lehetett volna egy ilyen csapattól kétszer is kikapni..." Veszíteni is tudni kell, meg tanulni, hogy a másik lenézése ritkán vezet eredményre...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Meg és főleg a filipovics féle maffiózók...www.nemzetisport.hu/nso_adatbank/17-u20-as-vilagbajnoksag-egyiptom-2000767ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).Annyi kiegészítés, hogy Korcsmár játszana még, ha nem lenne sérült.
jól sikerült menedzselni azt a csapatot is.
gabtsi
empty taxi
azért ebből a keretből több is lehetett volna, ha a "szakma" értené a dolgát
Negritis
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/nso_adatbank/17-u20-as-vilagbajnoksag-egyiptom-2000767ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).Annyi kiegészítés, hogy Korcsmár játszana még, ha nem lenne sérült.
gabtsi
empty taxi
azért ebből a keretből több is lehetett volna, ha a "szakma" értené a dolgát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).Annyi kiegészítés, hogy Korcsmár játszana még, ha nem lenne sérült.
gabtsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Pont ezt akartam írni, magam pótselejtező előtti ismétlésével együtt, hogy ezzel a játékkal 1-0/0-1-re bárki ellen jók vagyunk.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintem reálisan nézve lesz esélyünk a továbbjutásra a csoportból. Mielőtt lehülyéztek:24 csapatból 16 továbbjut a csoportokból: az első és a második helyezettek, illetve a 6ból 4 legjobb csoport harmadik is továbbjut. Kapnánk egy Portugál-Ukrán-Albán csoportot (ha 3. kalaposok lennénk, szvsz azok leszünk), onnan akár még 4 pontunk is lehetne, ami simán jó. Nyilván ez még nagyon messze van meg így is csoda, de tényleg jó lenne ha nem boxzsáknak mennénk ki. A norvégok elleni 2 meccs játékával amúgy elég sok csapat ellen jó eredményt értünk volna el. (Nem az elithez tartozók ellen persze).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Pár gondolat a kijutással kapcsolatban: - Mikor utoljára EB-n voltunk még nem éltem, pedig 38 éves vagyok, kb akkor ismerkedtek meg a szüleim.....
- Mexikónál 9 éves voltam, későn kezdődtek a meccsek, nem is nagyon emlékszem, csak a nagy blamára a ruszkik ellen. Még a vb előtt az iskolában (harmadikos voltam) nagy matricagyűjtési és albumba ragasztási láz volt (Bazza, te is erre céloztál, nem?). A nyár végére, iskolakezdésre már ciki volt, akinek még megvolt, legtöbb landolt a szekrény aljában vagy a kukában.
- Lehet, hogy ennek hatására, nem tudom, de majd tíz évig nem érdekelt a foci, csak 1995-től néztem újra. Hát nem éppen a legsikeresebb időszaka a volt a válogatottnak, bár benne volt az olimpiai kijutás (nem felnőttek) is.
A legszebb mégis abból az időszakból Csank csapat finnek elleni utolsó meccse volt, ahol a egy tarkón rúgott sirályról pattant be a labda, ezzel mehettünk pótselejtezőre a jugók ellen. Hogy örültünk!
A meccsek előtt a magyar "sportszakma" jelentős része olyanokat nyilatkozott, hogy minden meccs előtt 50-50 % az esély, meg okos játékkal meglephetjük őket, stb...Egyedül Katzirz Béla mondta azt, hogy ha valaki reálisan nézi, kb 2% esélyünk van. A többit tudjuk.....
Ez is már lassan 20 éve volt, azóta semmi, csak reménykedés, meg önbizalom a selejtező sorozat előtt, aztán kapitányváltások sorban. Én is kissé belefásultam az állandó égésbe, idegesített a sikertelenséggel fordított arányban növő arc, az egyre nagyobb különbség a nemzetközi és a magyar foci között. Ezt a sorozatot nem is néztem úgy, mint korábban.
Most eltekintve attól, hogy 24 csapatos az EB, gyenge csoport volt és még a harmadik is selejtezőt játszhatott, én örülök. Különösen úgy, hogy oda-vissza meccsen győzve jutottunk ki. Végre van három meccsünk, ahol nem kell választanom kedvencet.
Szerintem gólt és legalább egy pontot is szerzünk..... D
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Finneket kétszer megvertük, Norvégia pedig majdnem Finnország --> kijutunk 😀Egy hónapja írtam, tulajdonképpen bejött 😊
ervinator
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ami még érdekes számomra, hogy a 2009-es u20-as vb bronzérmes csapatából, mindössze Németh játszott (illetve Kádár még az a korosztály, de nem játszotta VB-n) a norvégok ellen, vagy egyáltalán a sorozatban (fejből mondom Varga Roland és Megyer is csak kerettag volt).jól sikerült menedzselni azt a csapatot is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
és akkor ott van még Gulácsi-Németh is 25-26 évesek asszem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Jah és csak a boldogság margójára:Bogdán (26), Megyó (25)
Fiola(25),Guzmó(27),Lang(23),Kádár(25)
Dzsudzsi(29)kleinheisler(21)Nagy Ádám(19)Lovre(27)
Böde(30)Priskin(30)
Szóval még kb öt évig ha nincsenek nagy formahanyatlások ez a színvonal hozható... a cserékről nem beszélve, a korokat fejből írtam 😊
több mint 10 éve
és ami lemaradt: mekkorát meccselt már Storck! mind a két meccsen! valaki emlékszik ilyenre magyarországon az elmúlt évtizedekben ?az összes buzi magyar edző bekaphatja a faszt!
egy nagy ádám (aki a mezőny legjobbja volt) vagy a kis scholes sose lett volna kezdő sem a klubjában sem a válogatottban ha magyar edzője van. hiszen csak "tehetségek".
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
tényleg most jut eszembe, hogy vajon Pinyő kap jutalmat a kijutásért?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.