Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom mikor láttam Dzsudzsit utoljára ennyire motiváltnak.És lehet szarul látom, de végre stabilnak tűntünk hátul. Juhászt kéne még eltakarítani innét, ez a Lang-Kádár-Forró dolog jól nézett ki.
több mint 11 éve
Végeredmény:Görögország 0 - 1 Feröer-szigetek
xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gera miért engedte ki a lasztit 4 percnél?😊Nem játszottunk jol,szepen.egyertelmu.
Szerintem nem vagyunk olyan jók, mint most majd hallani fogjuk, megvan a 3 pont, de nekem nem tetszik a játék.
(elnézést ha illúzióromboló voltam😕 )NB2
De engem speciel nem erdekel.lenyeg a W.jussunk ki az EBre rossz játékkal.alairnam barmikor
több mint 11 éve
Gera miért engedte ki a lasztit 4 percnél?😊Mentalitás van,így pedig ehet várni a jó játékot. Eddig nem is volt mire fel elvárni.
Szerintem nem vagyunk olyan jók, mint most majd hallani fogjuk, megvan a 3 pont, de nekem nem tetszik a játék.
(elnézést ha illúzióromboló voltam😕 )NB2
több mint 11 éve
Gera miért engedte ki a lasztit 4 percnél?😊Szerintem nem vagyunk olyan jók, mint most majd hallani fogjuk, megvan a 3 pont, de nekem nem tetszik a játék.
(elnézést ha illúzióromboló voltam😕 )
több mint 11 éve
Huhhhh a lényeg a W, a többit fedje jótékony homály 😀
több mint 11 éve
Én nem tudom mit csinált Pali Dzsudzsákkal, de ez az ember egy állat mióta ő a szöv kap.TocaHelyretette.hal istennek.
Amugy Lang Adam for prezident.
Lang Juhász Korcsmar jo lesz középre.
több mint 11 éve
Következő (rohadt) fontos lépés: Dárdait maradásra bírni.
több mint 11 éve
Én nem tudom mit csinált Pali Dzsudzsákkal, de ez az ember egy állat mióta ő a szöv kap.
több mint 11 éve
Azért ez túlzás... Mondjuk cserék, kis sérülések + a gól + Király cipője kijön az.5 perc? Mire?NewmanMondjuk csak a gól után állt vagy három percig a játék 😊Jakehomer
több mint 11 éve
5 perc? Mire?NewmanMondjuk csak a gól után állt vagy három percig a játék 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Amúgy Papp P. második gólja.
több mint 11 éve
Mit hosszabbít ez 5 percet......
több mint 11 éve
Amúgy iszonyat mit lendített Lov a játékunkon... Jó csere DárdájHanniNem rossz mikor nem csak egy szélsőnk van.
több mint 11 éve
Amúgy iszonyat mit lendített Lov a játékunkon... Jó csere DárdájHanniSimon játékán nem volt nehéz lendíteni de valóban 😀
több mint 11 éve
Amúgy iszonyat mit lendített Lov a játékunkon... Jó csere Dárdáj
több mint 11 éve
Gabi, te ravasz mackó, te 😀
több mint 11 éve
Korhut Gyula LOL
több mint 11 éve
LOVEEEEEEEEEEEEEEE---ReNCSICCCCCCCCCCCCCCCCSSSSSSSSS 😀
több mint 11 éve
Akkor most lehet a 90 és a 91.percben gólokat kapni és veszteni 😛
több mint 11 éve
Aki nem lusta, Feröer mikor nyert utoljára meccset idegenben értékelhető csapat ellen (magyarul fifa100)?Hannien.wikipedia.org/wiki/List_of_Faroe_Islands_national_football_team_results
bocs, lusta vok véginézni...
több mint 11 éve
namivan? visszakeressem hányszor fikáztátok?????????????????????JC6Nem volt nehéz keresés, mert ma egyszer sem 😀