Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 542
...a Hertha meccs felvezetőjében az orosz szpíker mikor 'Dárdájt' bemutatta, a mostani szituációt is megemlítve kijelentette: hogy a múlt héten sorsdöntő pontot szerzett a magyar válogatottal... és mivel most 2 nálánál 'nem erősebb' csapattal fog játszani így nagy esélye van kijutni az EB--re, ahol már vlsz nem 'Dárdaj' fogja őket irányítani, mert ha jövőre bent maradnak a Herthát fogja választani. Ennek első lépése a mai meccs, amit mindenképp meg kellene nyernie, hogy nyugalom legyen a csapat háza táján. -ecsetelte az érdekes, nem gyakori szitut az orosz nézőknek... 😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 478 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Knézy visszatért és már jinxeli is a Honvédot: "Lehet, hogy meglesz az első győzelmük hosszú-hosszú idő után?"Kampman
Ha nyerünk, minden hátralévő meccsünket ő közvetítse(legfeljebb majd lenémítom a TVt. 😀)
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.iktriad
Jah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ki a kicsit nem becsüli... 😀iktriad
Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀Toca
Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀iktriad
Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀Toca
Olyat még nem ettem. 😀 Amire te gondolsz az a mazochizmus.
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀iktriad
Mit akarsz most jösztök el kieső helyről #divatfan 😀Toca
Ne jinxeld el itt nekem. De Király Gabi már a következő fordulóban jöhet védeni a Haliban. 😀
Amúgy Szentes Lázár Lil' Mancinitől várja, hogy majd jobb lesz a Hali? Sok sikert...

Költői kérdés: Andrea Mancini mit keres még az NB1ben?
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 629 — Vikings fan
Jah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀Toca
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀iktriad
Mit akarsz most jösztök el kieső helyről #divatfan 😀
több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 189
Knézy visszatért és már jinxeli is a Honvédot: "Lehet, hogy meglesz az első győzelmük hosszú-hosszú idő után?"

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 478 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja, mellesleg Phoenix Suns fan is vagyok. 😀
több mint 11 éve
Újradefiniálod a mazoismus fogalmát 😀
több mint 11 éve
Meg Honvédos, ha már soccer topik. 😀
több mint 11 éve
Tökéletes Jags fan hozzáállás! 😀
több mint 11 éve
Ki a kicsit nem becsüli... 😀
több mint 11 éve
Jah az előző 6 hétben bebukjuk a bajnokságot, aztán most kitömjük a Granadát, kurva boldog vagyok ... 😀
több mint 11 éve
9-1. Az igen. Jó húsvétjuk van a Real szurkolóknak.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 014 — #NoStress
---video---Kenny
Végignéztem.
Függetlenül attól, hogy igaza van, nem bír egy értelmes mondatot elejétől a végéig elmondani. Repkednek az alany és az állítmány nélküli csapongó mondatok.
Nem csodálkozom, hogy "nem bírja átadni a zeteszívet". Ilyen elbaszott kommunikációval az is kész csoda, hogy egy edzést le tud menedzselni.
Respektálom az elszántságát, elkötelezettségét, de 2015-ben, aki emberekhez beszél, ne így tegye, mert semmi haszna nem lesz, tökéletesen eredménytelen az ennyire primitív, összeszedetlen kommunikáció.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 659 — Omar's Coming Yo!

Simon Tibor!

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
wow, a Red Bull megvette a Leeds-t...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Real Madrid to sign Falcao in €43.5m deal

Real Madrid are eyeing a shock €43.5 million (£32m) deal for Radamel Falcao. Carlo Ancelotti is keen on the Colombia striker with Javier Hernandez set to return to Old Trafford when his loan expires.

Source: Daily Express
Sunday, April 5, 2015 00:09ozibozi
Elég indokolatlannak tűnik egy cseréért ennyit fizetni, 2 csatárral meg kételm, hogy valaha is játszunk majd.
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 542
Real Madrid to sign Falcao in €43.5m deal

Real Madrid are eyeing a shock €43.5 million (£32m) deal for Radamel Falcao. Carlo Ancelotti is keen on the Colombia striker with Javier Hernandez set to return to Old Trafford when his loan expires.

Source: Daily Express
Sunday, April 5, 2015 00:09
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
Idézet egy jó barátomtól:
Rooney félpályás találata után most Charlie Adam saját térfeles gólja is nekem jutott. Biztos azért, mert kapusként az volt a rémálmom, hogy egyszer ilyet kapok...Kandó Tamás sportriporter Digi Sport

És tényleg így volt. 😊

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 562 — "Grammar maci"
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀Dexxter Tailor
és egy ilyen gól miatt nem jön a hendikeppem egy olyan szelvényen amin 42 fontból nyertem volna 715-öt... így is nyertem mert 5/7-ben játszottam meg de csak 176-ot (persze máskor 4-0-lal hazaküldik még ezt a favágó stoke-t is de naná h nem most)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 008 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ellenfél félpályájáról gólt kapni 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 029
Özil valóban nincs élete formájában, de hogy szar lenne az barokkos túlzás. Nem látványos amit csinál, de így is neki van az egyik legjobb key pass/game mutatója a ligában, talán cask Cesc-nek van jobb, de nem akarok hülyeséget írni.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Özil? XD bleeeh.

Jol kezdodik ma is.5. perc. Griziiiiii! 0-1. 8-)
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 934 — Eagles & Seahawks fan
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...

szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
😊 Megértem, hogy nem olyan könnyű a foci igazi szépségeit észrevenni, de hogy egy Özilben sem sikerül az azért elég meh.

TOP 3 KTK világszinten. Ez tény.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 199 — situational football
azzal együtt, hogy Öziltől soha nem voltam elájulva, sőt eléggé túlértékeltnek tartottam mindig is, hihetetlen mekkora sz*r játékos lett belőle...

szerk.: ezek után törvényszerű volt, hogy a szabadot berúgta.Mikey
nézz több Arsenal meccset és észreveszed mekkora zseni a srác

látványba nem egy Suarez-Hazard-Messi-CR, de olyanra képes amit kevesen irányító poszton

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 665
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕Negritis
ilyen játékkal még az EL-ről is. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 388 — The Mathematician
ahogy nézem lemondhatunk a BLről 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!