Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Minden bántás nélkül, de a politika és a Fidesz nélkül most nagyjából az NB3-ban csücsülnétek lábadozva a csődből, úgy, hogy valahogy próbáljátok visszaperelni a stadiont egy offshore cégtől, miközben a Berki félék még vígan tolnák ki a pénzt a hátsó ajtón. De legalább nem lenne vénaszkenner, és a B-közép csürhe kedves mondókákkal és rigmusokkal énekelnék meg a Cigánd SE elleni rangadót......De milyen áron?Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..Kenny
Akkor jok voltak a szurkolok amikor szavazni kellett a fideszre de mostmar nem jok.
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.Kenny
több mint 11 éve
az a baj, hogy az a fajta szurkolás és szurkoló, amellyel a fradi rendelkezik, az nem fér bele a nyugat-európai imidzsbe. Választani kell, hogy vagy nyugati stadion, árak, style vagy maradunk ennél a szurkolói nívónál, pár ezres jegyekkel. A kettő együtt nem megy.De milyen áron?Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..Kenny
Akkor jok voltak a szurkolok amikor szavazni kellett a fideszre de mostmar nem jok.
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.Kenny
több mint 11 éve
De milyen áron?Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.
több mint 11 éve
Mustafi -> Valencia 8,5millió euró +10% a későbbi eladásból.
több mint 11 éve
akinek a kommunizmusban jó volt az azt sírja vissza - "ejj amikor még csak ledobták nekem a jegyet és bent is voltam (már ha nem a Karesz állt a kapunál mert akkor ezt sem kellett) + lehetett jókat keménykedni, ma meg már a vérem kell nekik"- szintű eszmefuttatásokra számíthatunk 😊Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
kell is nekünk a nyugat meg nem is - az Ady-féle kompország ugye...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.
több mint 11 éve
keddig 13-14e belépőt adtak el a fradi-chelsea meccsre, azóta két kézzel osztogatják a vip-jegyeket (Főtaxi...), hogy telt ház legyen, szóval most már tényleg nyugodtan kijelenthetjük, az árakkal csúnyán mellélőttekTegnap hívott faterom pestről hogy szerezzen-e Főtaxin keresztül ( 10ezres taxibérlet mellé kapsz 2 db 25ezres jegyet...) de annyira elment az egésztől a kedvem, hogy inkább nemet mondtam.
még kapzsiságnak se nevezném, mert valószínűleg rosszabbul jönnek ki így, mintha 20%-kal olcsóbban minden jegyet elkapkodtak volna, csak a szokásos dilettanizmusbaggio
Tényleg csak azokat sajnálom akik előre megvették és most trükközniük kell.
több mint 11 éve
Van esélye a Debrecennek + a Rijeka moldáv csapatot kapott a feröeri után, szóval meglehetett volna a csoportkör a Fradinak is, ha sikerül túljutni rajtuk...ShilkorTalán ha a csoportkörig az összes kisorsolt ellenfél csapatszállító buszát eltérítették volna és legurítják a Gellért-hegyről a fanatikusok, akkor bizonyosan igazad lenne....
(Ja bocsánat, most nézem csak, hogy Málta lakossága 416 000 fő, egy részüknek pedig nem is kellett volna szabit kivennie a meccsre, ami kimeríthetetlen aranybányát jelentett volna a Sliemának 😕 )
több mint 11 éve
Ne legyen igazam, de megint a szokásos megint végigjárjuk a "meglehet-->meglesz-->meg kell lennie kik ezek?---> úristen falábúak menjenek kapálni--->esélyünk sem volt" folyamatábrát, vagy most mellőzzük a hurráoptimizmust kabalából?Amadeus91még a végére odabiggyeszteném a mi lett volna ha, kezdetű "szakértői" magyarázkodásokat 😊
több mint 11 éve
Gondolom a Varsó is erre fog hivatkozni,de nincs ilyen kitétel szerintem a szabályban, hogy mennyi időt játszott.Jogosulatlan volt a szereplése, vagy nem?Ugyanarra fognak hivatkozni mint a Loki annó. Kapnak egy büntetést aztán továbbmennek.
Jogosulatlan.Osztjónapot.laccoo74
Kivétel ha a Celticet nagyon tovább akarják tolni.
több mint 11 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.Hát nem is a kerületi MSZP-szervezet fogja kapni, Kubatov esetében ez azért előre látható... 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..
több mint 11 éve
keddig 13-14e belépőt adtak el a fradi-chelsea meccsre, azóta két kézzel osztogatják a vip-jegyeket (Főtaxi...), hogy telt ház legyen, szóval most már tényleg nyugodtan kijelenthetjük, az árakkal csúnyán mellélőttekmég kapzsiságnak se nevezném, mert valószínűleg rosszabbul jönnek ki így, mintha 20%-kal olcsóbban minden jegyet elkapkodtak volna, csak a szokásos dilettanizmus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
megint végigjárjuk a "meglehet-->meglesz-->meg kell lennie kik ezek?---> úristen falábúak menjenek kapálni--->esélyünk sem volt" folyamatábrát, vagy most mellőzzük a hurráoptimizmust kabalából?Amadeus91hú de jól megedzett téged a münchen 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
megint végigjárjuk a "meglehet-->meglesz-->meg kell lennie kik ezek?---> úristen falábúak menjenek kapálni--->esélyünk sem volt" folyamatábrát, vagy most mellőzzük a hurráoptimizmust kabalából?
több mint 11 éve
Van esélye a Debrecennek + a Rijeka moldáv csapatot kapott a feröeri után, szóval meglehetett volna a csoportkör a Fradinak is, ha sikerül túljutni rajtuk...
több mint 11 éve
Young Boys meglehet de addig fel kene epulnie a serulteknek.
több mint 11 éve
Gondolom a Varsó is erre fog hivatkozni,de nincs ilyen kitétel szerintem a szabályban, hogy mennyi időt játszott.Jogosulatlan volt a szereplése, vagy nem?Jogosulatlan.Osztjónapot.
több mint 11 éve
A lehető legjobbat, a fiatal fiúkat kaptuk. Nem annyira erős csapat ez, ráadásul tele vannak sérülttel is.Belarusz futball csapatai közül a BATE legrosszabb esetben EL csoportkör, plusz a Soligorsk meg a Dinamo Minszk még selejtez érte, miután belga és román csapatot ütöttek ki.Ennyire rövid az emberek memóriája
Ezenkívül svéd csapat ellen volt kazah továbbjutó, osztrák csapat ellen moldáv továbbjutó, lengyel csapat ellen izlandi továbbjutó, csak valahogy mi nem vagyunk soha képesek masszív bravúrokra (vagy tisztesebb helytállásra) erősebb csapatok ellen, persze kivétel a kevés magyarral felálló Videoton két éve.tüsi91
Diósgyőr vs Litex Lovecs
Közben eldőlt, hogy őket kaphatja a Debrecen:
Lokomotiv Moszkva (orosz)
Borussia Mönchengladbach (német)
Sparta Praha (cseh)
Villarreal (spanyol)
Young Boys (svájci)
Orosz szagot érzek megint... Mondjuk annyira nevetséges ez az irányított sorsolás (is)baggio
több mint 11 éve
Azért a súlyozás érdekes. A 86. percben állt be a srác a visszavágón, de jogosulatlan szereplés miatt 3-0 a celticnek.pont most akartam linkelni, hát ez legdurvább evör epic fail...slowmotionCeltic Lennonnal a padon simán hazazavarta volna a polákokat, csak hát ő tiplizett szezon végénslowmotionÚgy néz ki nélküle is ment 😀
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-gigantikus-celtic-mazli-tovabbjutas-az-1-6-ellenere-2355523NB2
Értem én, hogy a szabály az szabály, na de gyerekek, mekkora befolyása volt a mérkőzés végkimenetére? Semennyi.
több mint 11 éve
pont most akartam linkelni, hát ez legdurvább evör epic fail...Celtic Lennonnal a padon simán hazazavarta volna a polákokat, csak hát ő tiplizett szezon végénslowmotionÚgy néz ki nélküle is ment 😀
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-gigantikus-celtic-mazli-tovabbjutas-az-1-6-ellenere-2355523NB2
több mint 11 éve
Celtic Lennonnal a padon simán hazazavarta volna a polákokat, csak hát ő tiplizett szezon végénslowmotionÚgy néz ki nélküle is ment 😀
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-gigantikus-celtic-mazli-tovabbjutas-az-1-6-ellenere-2355523
több mint 11 éve
Hoeness szépen kitalálta csak aztán éppen nem ragaszkodott hozzá 😀Sippel 27 éves, Neuer csapattársa volt az U-20-son.
K.P. Boatenget meg Thiagohoz hasonlítani... ezek után felesleges bmiről beszélnünk...
Amúgy egy fiatal utánpótlás válogatottnak nem biztos, hogy nagyszerű lehetőség padozni Neuer mögött...csebi
több mint 11 éve
Celtic Lennonnal a padon simán hazazavarta volna a polákokat, csak hát ő tiplizett szezon végénAz FK Partizan sem lenne rossz ellenfél, legalábbis mostanában elég gáz csapatoktól kaptak ki. Bár benne van a pakliban, hogy a fiaink beszarnak Belgrádban.Schlecka Celtic meg kapott egy hatost a Legia Warszavától 😊 vannak azért olyanok itt, akik kis szerencsével kiejthetőek lennének. nem sok, de van.
persze én inkább azt várom, hogy belehúzzunk a Lyonba, és utána jönnek a 4-2-es felkészülési meccs eredményével majd az emberekkaszo
több mint 11 éve
A bolgár csapatokat vagy 5 éve verjük zsinórban, lásd DVSC. 😊