Soccer
42 feliratkozó
több mint 11 éve
továbbra is Caroll óta a legrosszabb igazolásés Big Andy is csak azért volt rossz, mert nem sikerült a helyét megtalálni
nameg megregulázni off field (milyen érdekes hogy Marioval is így állunk)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
tessék, már megérte leigazolni 😀
több mint 11 éve
egy új dolgot is megtudtam, ha egy csapat 6 sárgát szed össze akkor az FA megbüntetiörülök hogy meglett a győzelem, de a majdnem elbohóckodtuk
több mint 11 éve
Annyira tudtam, hogy Balo most fogja berúgni nanááááááááááááEgyébként tragikusan szörnyű meccs főleg a mi részünkről, nem is értem mit akartunk... így majdnem semmit érővé tesszük a csövesek elleni győzelmet azontúl, hogy őket megverni mindig jó, de sokra nem mentünk vele...
gratu a Poolnak!
több mint 11 éve
Ibe-Lallana-Ballo szép támadás voltmost már csak ki kell húzni a végéig
több mint 11 éve
istenem de bealudtunk 😕Mario!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
a partjelző adta meg, a bíró továbbot intettozibozitudom, azért mondtam hogy nálam tisztán az volt
amúgy megint megvan az előny erre nyom a Spurs, ha én ezt megértem
több mint 11 éve
jogos,csak azok a csábító szorzók' 😊3.9 a döntetlen, 5,5 volt a vendég győzelem... érdemes volt mindkettőt játszani😊 ha nem kapnak ki perszeoziboziliga utolsó ellen soha nem szoktam fogadni,lehet most kellett volna 😊Kenny
több mint 11 éve
a partjelző adta meg, a bíró továbbot intett
több mint 11 éve
és a Papa be is vágja ahogy kellelég tiszta büntető volt nálam
több mint 11 éve
3.9 a döntetlen, 5,5 volt a vendég győzelem... érdemes volt mindkettőt játszani😊 ha nem kapnak ki perszeoziboziliga utolsó ellen soha nem szoktam fogadni,lehet most kellett volna 😊
több mint 11 éve
3.9 a döntetlen, 5,5 volt a vendég győzelem... érdemes volt mindkettőt játszani😊 ha nem kapnak ki persze
több mint 11 éve
Szerintem jobban járna a Nocckánti ha lekapcsolná a fb oldalát. A következő 2 napban kész lesz ott mindenki 😀Milyen stílusérzéke van már a gyereknek,üreskapura nem.Megvárja míg kimennek a magyarok akkor lövi az elsőt.
NOOOO Bajnyer NOOO Party!!!NB2
😀
több mint 11 éve
Szerintem jobban járna a Nocckánti ha lekapcsolná a fb oldalát. A következő 2 napban kész lesz ott mindenki 😀NOOOO Bajnyer NOOO Party!!!
több mint 11 éve
fck, Kane 😕az milyen kapufa volt Stu-tól?!
több mint 11 éve
a német áll talán legközelebb a "tutihoz", de nekem ez tetszik mert így megéri bent maradni és megéri minden meccsen The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 11 éve
www.facebook.com/nottscountyfootballclub/posts/10152745500887983zseniál 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Mondjuk a kicsik mire kapnak annyit, mikor a fél világ a top5-6 meccsei miatt nézi a PL-t...a nagyok aránytalanul keveset kapnak, a kicsik aránytalanul sokat (nem a spanyol modell a cél, de lehetne "igazságosabb" az elosztás)
Bajner betalált, most fog felrobbanni a Notts fb oldala 😀😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
megszereztünk a vezetést, erre a Spurs elkezd focizni ...Stu viszont ezt elbakta
több mint 11 éve
érdekes, más (nem én) meg az angol-ra mondja, hogy nonszensz... 😀ZERO_Larra azért kiváncsi lennék, hogy miért
ott ugye a "nagy" meccsek után jár a "nagy" lóvé
szal ha sok komoly TV-s meccsed van akkor kapsz többet, nem csak akkor ha te vagy a real-barca
nem véletlen hogy az első csak 1,5x annyit kap mint az utolsó
de a német is hasonló
az meg, hogy az összegek durvák hát igen de a nézettség is hasonló
több mint 11 éve
érdekes, más (nem én) meg az angol-ra mondja, hogy nonszensz... 😀elfogult? igenez a két kép azért sokat elárul arról, hogy mennyire is fair a spanyol liga ...Ennyire elfogult marhaságokat összehordani, már bocsi.... Az ne zavarjon, hogy a Real és a Barca is egyénileg, külön-külön tárgyalt a TV-kel, míg a PL egységesen, csomagban árusít.flzoli
és még így se tudják tartani a pénzügyi fairplay szabályait?
az első kép 2009-2010et mutatja a 2. 13-14et
a 3. pedig, hogy mi lenne ha az EPL is olyan "fair" lenne mint a La Liga
Negritis
marhaság? kurvára nem, rohadtul nonszensz az ahogy a pénzek eloszlanak a spanyol bajnokságbanNegritis

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
elfogult? igenez a két kép azért sokat elárul arról, hogy mennyire is fair a spanyol liga ...Ennyire elfogult marhaságokat összehordani, már bocsi.... Az ne zavarjon, hogy a Real és a Barca is egyénileg, külön-külön tárgyalt a TV-kel, míg a PL egységesen, csomagban árusít.flzoli
Negritis
marhaság? kurvára nem, rohadtul nonszensz az ahogy a pénzek eloszlanak a spanyol bajnokságban
több mint 11 éve
ez a két kép azért sokat elárul arról, hogy mennyire is fair a spanyol liga ...Ennyire elfogult marhaságokat összehordani, már bocsi.... Az ne zavarjon, hogy a Real és a Barca is egyénileg, külön-külön tárgyalt a TV-kel, míg a PL egységesen, csomagban árusít.
Negritis