Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
jó trágya meccs eddig az Atleti - Cselszki, jöhetne Schürrle mondjuk Ramires helyére, simán le lehetne kontrázni ezt az Atletit...Dexxter Tailor
nem láttam még olyan Chelsea fant, aki így írta volna a csapat nevét 😀

amúgy mi 0-0ra jöttünk, ahogy nézem. Ha szerzünk egy gólt, nagyon jó, ha meg nem, az se gond. Csak ne kapjunk. bízik a hazai pályában Mou, de egy idegenben lőtt gól nagyon jó lenneBorbinho
és egyébként jövő héten mitől vannak annyival jobb helyzetben? vagy Murinnyó már a 0-0, tizenegyesekre gyúr?
mert szép dolog ugye a döntetlen, de a visszavágón csak akkor lesz elég ugyanez, ha az Atleti nem rúg egyet sem...slowmotion
Az, hogy a Bridge-en 41000 nézőből 39000 kék mezben lesz 😊
Komolyabb ziccere nem volt az Atletinek, már a 15.percben jöttek a beadások, ergo Mourinho csapata erőltette rá a játékát Simeone-ére. A tapasztalat nagyon sokat fog érni a visszavágón, lásd PSG.

Cech szezonjának vége, JT 1 hónapra out, Lamps eltitott.

Schwarzer
Azpi-Iva-Cahill-AC
Luiz-Ramires
WIZACAR
Eto'o

ez azért lényegesen támadóbb, de vannak még opciók. Van Ginkel felépült, Schürrle is ott van.
Ha az Atleti otthon nem tudott gólt lőni, akkor a Bridge-en hogy fog? Egy szvsz lényegesen jobb támadókkal rendelkező PSG-nek sem jött össze (bár nem sokon múlott, köszi Cavani 😀 ).

Ma hiányzott a kezdő hátvédünk, a legjobb szélsőnk (+ legjobb játékosunk szvsz) + a kezdő csatárunk.
+ Mou nyilatkozta meccs után, hogy a cél a BL, ezért szombaton a Pool ellen több kezdő is pihenni fog.

Félreértés ne essék, nem jutottunk tovább, sőt. De Mou a 0-0ért küldte ki a srácokat, és ez össze is jött. Én egy 1-1nek sokkal jobban örültem volna, de asszem Mourinho egy picit jobban ért hozzá.
KTBFFHBorbinho
persze. de ha az Atleti is beparkolja az Ikarust a tizenhatosra, akkor mi lesz? mert ugye a Dinamónak több gólt kellene rúgnia, hacsak nem a tizenegyesekre gyúr. szóval szerintem Murinnyót akár a saját fegyverével verhetik meg, mert az Atletinek is megy a bekkelés, ha az kell...
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
jó trágya meccs eddig az Atleti - Cselszki, jöhetne Schürrle mondjuk Ramires helyére, simán le lehetne kontrázni ezt az Atletit...Dexxter Tailor

amúgy mi 0-0ra jöttünk, ahogy nézem. Ha szerzünk egy gólt, nagyon jó, ha meg nem, az se gond. Csak ne kapjunk. bízik a hazai pályában Mou, de egy idegenben lőtt gól nagyon jó lenneBorbinho
és egyébként jövő héten mitől vannak annyival jobb helyzetben? vagy Murinnyó már a 0-0, tizenegyesekre gyúr?
mert szép dolog ugye a döntetlen, de a visszavágón csak akkor lesz elég ugyanez, ha az Atleti nem rúg egyet sem...slowmotion
Az, hogy a Bridge-en 41000 nézőből 39000 kék mezben lesz 😊
Komolyabb ziccere nem volt az Atletinek, már a 15.percben jöttek a beadások, ergo Mourinho csapata erőltette rá a játékát Simeone-ére. A tapasztalat nagyon sokat fog érni a visszavágón, lásd PSG.

Cech szezonjának vége, JT 1 hónapra out, Lamps eltitott.

Schwarzer
Azpi-Iva-Cahill-AC
Luiz-Ramires
WIZACAR
Eto'o

ez azért lényegesen támadóbb, de vannak még opciók. Van Ginkel felépült, Schürrle is ott van.
Ha az Atleti otthon nem tudott gólt lőni, akkor a Bridge-en hogy fog? Egy szvsz lényegesen jobb támadókkal rendelkező PSG-nek sem jött össze (bár nem sokon múlott, köszi Cavani 😀 ).

Ma hiányzott a kezdő hátvédünk, a legjobb szélsőnk (+ legjobb játékosunk szvsz) + a kezdő csatárunk.
+ Mou nyilatkozta meccs után, hogy a cél a BL, ezért szombaton a Pool ellen több kezdő is pihenni fog.

Félreértés ne essék, nem jutottunk tovább, sőt. De Mou a 0-0ért küldte ki a srácokat, és ez össze is jött. Én egy 1-1nek sokkal jobban örültem volna, de asszem Mourinho egy picit jobban ért hozzá.
KTBFFH

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 581 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Cech has been taken to the CEMTRO Clinic where it's been confirmed he has a dislocated shoulder"
Courtois a visszavágón nem akar nálunk védeni? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan

mert szép dolog ugye a döntetlen, de a visszavágón csak akkor lesz elég ugyanez, ha az Atleti nem rúg egyet sem...
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 236 — nabege2@yahoo.com
Hát nem ez a meccs lesz amit 1080p-be eltárolok a gépen😊
Kiváncsi leszek, hogy ha lesz tere az Atletinek mennyivel lesz jobb.
Viszont a Chelsea a 4 szögletét és 2 jó helyről jövő szabadrugását, baromira eltékozolta.

Chelsea-nek drukkolva már nekem is gusztustalan volt az időhúzásuk.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
nézem ezt a Tajti-ügyet, csóró gyerek... nem lett volna szabad egy 16 éves kölköt ilyen helyzetben hozni.
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 276 — Csodabogár
mintha mennyei meccset néznék 😀 ez a Cselzi-Atleti

több mint 11 éve
közben Lampard meg Mikel sem játszik jövőhéten, érdekes lesz a középpályánkDexxter Tailor
Luiz-RamiresBorbinho
épp ettől tartok, passzolni egyik se nagyon tud 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
közben Lampard meg Mikel sem játszik jövőhéten, érdekes lesz a középpályánkDexxter Tailor
Luiz-Ramires

előttük meg WIZACAR. És még lesz egy Schürle cserénk is.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
közben Lampard meg Mikel sem játszik jövőhéten, érdekes lesz a középpályánk

Don't blink!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezen nem tudom miért lepődik meg az ember Műringyó tétre menő, nehéz ellenfelek elleni meccsein izgalmat keresni kb annyi esély van mint a magyar foci edzők között jó edzőt találni 😛.
Meg tudja szervezni a stabil játék ölő taktikát aztán ha le tud csapni lecsap de egyébként semmi.(jó ezt sem kis dolog tökélyre fejleszteni de ne várjunk tőle túl sokat) S legfeljebb a bíró a hülye meg rajta kívül mindenki ha rosszul jön ki belőle.
több mint 11 éve

amúgy mi 0-0ra jöttünk, ahogy nézem. Ha szerzünk egy gólt, nagyon jó, ha meg nem, az se gond. Csak ne kapjunk. bízik a hazai pályában Mou, de egy idegenben lőtt gól nagyon jó lenne

több mint 11 éve
jó trágya meccs eddig az Atleti - Cselszki, jöhetne Schürrle mondjuk Ramires helyére, simán le lehetne kontrázni ezt az Atletit...

Don't blink!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
OFF: Jajj de tudtam, hogy Dercenben a város felállít egy céget a stadionüzemeltetésre. 6000 ember szórakozását a többség állja majd, merthogy nem lesz pluszos, de még nullszaldós se, az is biztos.

Az meg ne zavarja őket, hogy a 4-es főúton elrobogó állatszállító kamionok miatt, a Nagyállomásnál időnként töményebb trágyaszag van, mint egy tanyán. Milyen jó is lesz, amikor nyáron 40 fokban órákig lehet majd érezni a bűzt, amit a kettes villamos látványa sem tud enyhíteni.Tony
nyereséges üzlet és punkt. Aki az ellenkezőjét állítja, az labanc politikát folytat és a Brüsszelből irányított balliberálisok - Cohn-Bendit - szekerét tolja. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
OFF: Jajj de tudtam, hogy Debrecenben a város felállít egy céget a stadionüzemeltetésre. 6000 ember szórakozását a többség állja majd, merthogy nem lesz pluszos, de még nullszaldós se, az is biztos.

Az meg ne zavarja őket, hogy a 4-es főúton elrobogó állatszállító kamionok miatt, a Nagyállomásnál időnként töményebb trágyaszag van, mint egy tanyán. Milyen jó is lesz, amikor nyáron 40 fokban órákig lehet majd érezni a bűzt, amit a kettes villamos látványa sem tud enyhíteni.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 comment.blog.hu/2014/04/22/stadiont_avattak_felcsuton_megirom
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
kizárt

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem ez "hirtelen felindulás" volt (mármint az azonnali kirúgás), azzal, hogy nyert az Everton nem csak a BL, az EL esélye is úszott. A táblázat szerint ha az MU utolsó 4 meccsét nyeri és az Everton mindig kikap, akkor lesz mindkettejüknek 39 pont. Na most érdekes lenne, ha a Hull illetve Southampton ellen ne szednének össze 1 pontot (mármint az Everton).
Lehet az eredmény(telenség) úgy felkúrta Glazeréket, hogy idegből rögtön kidobták. Inkább nézik Giggset, ennél rosszabb úgyse lehet már.
több mint 11 éve
azért most, mert most lett biztos, hogy nincs BL (és szinte biztos h EL sem). senki nem akarta, hogy arról szóljanak a következő hetek, hogy maradevagykibasszák. ez így korrekt sztem, és akkor a VB előtti fölhajtásnak (játékosmozgásnak) már az új edző vághat neki.

szerintem ebben semmi unfair nincs.

én Ole párti lennék.

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
nemtom, én örülök.

komoly erény a hibás döntést hamar belátni, felvállani és minimalizálni veszteséget.

de abban nem bízok, hogy nincs lejjebb. Gillt nem szabadott volna (fergievel egyszerre) elengedni.gabtsi
annak hogy elküldték szerintem minden józan (nem ilyen "de Fergie is 3 évet kapott" ) MU drukker örül, itt inkább arról van szó hogy ezt miért pont most tették meg, sokkal tisztább lett volna már ha a szezon végén a mérleget meghúzva hirdetik ki, még ha a döntés már meg is született előtte. Mondjuk ha meg akarják nézni hogy Giggs fel tudja-e rázni őket erre ezek a tét nélküli meccsek akár jók is lehetnek.

Nem hiszem egyébként hogy most egy Van Gaal-al jól járna a United, szerintem Giggs-et sokkal hamarabb elfogadná mind a csapat mind a szurkolók, kérdés hogy ért-e annyira hozzá hogy elbírjon ezzel most vagy hagyni kéne neki még időt a tanulásra.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nemtom, én örülök.

komoly erény a hibás döntést hamar belátni, felvállani és minimalizálni veszteséget.

de abban nem bízok, hogy nincs lejjebb. Gillt nem szabadott volna (fergievel egyszerre) elengedni.

több mint 11 éve
Ez egy szánalmas döntés. Nem az, hogy kirúgták Moyest, hanem ahogyan, amikor tették. Moyes lehet lesülyesztette az eredményeket, de ezzel a lépéssel a klub saját magát is.

Kibaszhatták volna nyáron tisztelettel. De ez?tüsi91
igen, szerintem is így van, egyszerűen semmi sem indokolta azt hogy ezt most tegyék meg. Ha télen teszik, nekem oké, ha nyáron akkor is de 4 meccsel a vége előtt úgy hogy már semmi tét gyakorlatilag (EL még lehet de kinek kell...?) ez rossz döntés, de ami rosszabb az az üzenet amit magában hordoz.
Hallottam egy olyat is hogy állítólag már télen eldöntötték csak meg akarták várni mi lesz a BLben- hát gratulálok... Ne az öreg holland legyen (bár a másik, az a Hiddink az lehetne 😊 ), akkor inkább maradjon Giggs, hátha érte hajtanak majd.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez egy szánalmas döntés. Nem az, hogy kirúgták Moyest, hanem ahogyan, amikor tették. Moyes lehet lesülyesztette az eredményeket, de ezzel a lépéssel a klub saját magát is.

Kibaszhatták volna nyáron tisztelettel. De ez?
több mint 11 éve
Annyiból megértem, hogy már minden mindegy az Unitednek. A Community Shielden kívül nem nyert semmit, ráadásul ha jól tudom, még nemzetközi porondról is lemarad(hat?)nak. Innentől kezdve már mindegy ki ül a kispadon.

Eközben az Everton már most több ponttal áll, mint ahogy tavaly az idény végén állt. Szóval duplán szopóroller ez Moyes-nak, bár vigasztalhatja a 4 millió fontos végkielégítése (ami egy éves fizetése amúgy).
több mint 11 éve
A MU a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Moyes-nak reszeltek.

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-united-david-moyes-tavozik-a-klubtol-hivatalos-2330615Tony
nem pont most kellett volna, de ez volt az egyetlen ésszerű döntés, tisztán látszott hogy ő nem lett volna képes megújítani ezt a csapatot.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal