Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Tony értem én, hogy kell kapus, védő, edző stb, de jelenleg a barca ki van zárva az átig. piacról! 😀peach
Edzőt attól még válthatunk. 😀
Egyébként egyenlőre vagyunk kizárva. Én nem lepődnék meg, ha fellebbezés után ez a büntetés el lenne tolva (egy másik konkrét szezonban lépne hatályba) vagy mondjuk x éven belül kellene letudni. El ne töröljék semmiképp, az nem szülne jót.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Tony értem én, hogy kell kapus, védő, edző stb, de jelenleg a barca ki van zárva az átig. piacról! 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 823 — Lucas Scott
Látszik hogy nem volt CR, azért voltunk önzőek, ha ő játszik akkor azért letesszük neki 5-ből 4-szer...
itt emg bale gólja annak aki nem látta. Nálam eddig az év gólja 😊
 www.youtube.com/watch?v=g-Qw-rpP0v4eaglesmcnabb
így láttam a híreket, azt hittem vmi Maradona féle nagy gól volt, nem értem, hogy ebbe mi ez a nagy gól? ok, elfutott szépen és kész, végülis ha azt mondják, hogy ő a leggyorsabb, akkor nem ártana néha megmutatni, csak Kroosnak van idén két szebb gólja már szvsz
remélem a Real ezzel jól lakott az évre, és most már a Bl-ből is kiesnek valamint a bajnokságot is levezetik 😕)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 147 — je suis poloska
Látszik hogy nem volt CR, azért voltunk önzőek, ha ő játszik akkor azért letesszük neki 5-ből 4-szer...
itt emg bale gólja annak aki nem látta. Nálam eddig az év gólja 😊
 www.youtube.com/watch?v=g-Qw-rpP0v4

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem ha jön valaki akkor a Klopp lesz. Rá meg illenek a feltételek. Én mondjuk ( ha esetleg visszavonják a tiltást) rárepüln Reusra is.Toca
Egy Klopp mentalitású edző ráférne a csapatra. Bár az kérdés mennyire parancsolhatna Messinek, mert jelenleg ő a főnök és nem Martino (már ami a saját játékát és szerepét illeti).
Reus mellett nem ártana 3 védőt is beszerezni és egy kapust, mert katasztrofális a hátsó alakzatunk.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 317 — Vikings fan
Számomra még mindog kicsit fájó hogy a védelmet nagyon nem látom életképesnek és ahogy egy halvány Barca kipasszolta a dolgokat, úgy félek a Bayern is kifogja. Mondjuk Iker véd legalább ott is ( ha bajnokságban is ő védene akkor akár bajnokok is lehettnénk).
Emellett DiMaria-Bale játéka remélem kicsit önzetlenebb lesz. Gyakorlatilag rommá nyert meccs lett majdnem X mert nem voltak hajlandóak lepasszolni labdákat.
Isco meg ennyire gyenge volt nekem egyre jobban tetszik a játéka bár nem tudom ki helyett lehetne kezdő.
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 582 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
evpotyaja.gif 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Szerintem ha jön valaki akkor a Klopp lesz. Rá meg illenek a feltételek. Én mondjuk ( ha esetleg visszavonják a tiltást) rárepüln Reusra is.
több mint 11 éve
Messi újra csak a létszám miatt volt a pályán. Innen is látszik, hogy (sajnos) mekkora hatalma van a csapatban, mást az ilyen sétálásért már rég lecseréltek volna. Ez a szezon 0-ás lesz, oké, semmi gond, volt és még lesz is ilyen, viszont remélem Tata lemond és a helyére hoznak egy igazi edzőt. Valami "zsarnok" kellene, aki meg meri tenni, hogy a lelketlen játékért kispadoztasson vagy lecseréljen sztárokat.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 513
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/u18-gibraltarral-ikszeltek-a-magyar-fiatalok-2329409

erröl lemaradtam.
mondjuk nagy reklamja nem volt.
több mint 11 éve
Mondjuk a Bayern ellen ez lehet kevés lesz de nektek legalább már van egy kupátok, nekünk ha így haladunk a következő 3 évben nem lesz újabb (tudom maradjak csendben nyertünk eleget az elmúlt években 😛)dande
CR majd jön lát és győz nem kell aggódni 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk a Bayern ellen ez lehet kevés lesz de nektek legalább már van egy kupátok, nekünk ha így haladunk a következő 3 évben nem lesz újabb (tudom maradjak csendben nyertünk eleget az elmúlt években 😛)
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 147 — je suis poloska
jó szarok voltunk CR nélkül. De a végén jött geret 😀 atyavilág, ezt vártam már mikor használjuk ki hogy a világ leggyorsabb játékosa... hát most először...
a bíró szerintem kurva jó volt nem fújt le minden egyik odlalon se.

Az MTK meccs meg kritikán aluli, mintha nem is akarnánk nyerni, C csapattal állunk ki, frankricsi NB2be nem kezdett, bele is lőtte 2 méterről a kapusba. kurvára megérte lekésni emiatt a szaros 0-0 miatt dimariska góljáról. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
egész meccsen 100 métere voltunk a Real játékosoktól csak idő kérdése volt mikor megy el valaki már korábban el kellett volna dönteniük

Komolyan sokkal jobb lett volna ha kapunk egy 5-st vagy 6-st akkor talán már holnap kirúgják Tata-t. Nem ő van a pályán de az-az ő felelőssége, hogy küldi fel őket, húzzon vissza oda ahonnan jött
több mint 11 éve
úgy is van ez a hülye futóbolond meg is érdemeljük
több mint 11 éve
Bale körbefutja a világot 😀
több mint 11 éve
neeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...Dexxter Tailor
Szerencsétlen Mannone...
De a lényeg, hogy innentől már a Chelsea kezében van a saját sorsa. 😊Schleck
jaja, jövő vasárnap a liverpooli meccsen fog szerintem eldőlni minden

Don't blink!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
neeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...Dexxter Tailor
Szerencsétlen Mannone...
De a lényeg, hogy innentől már a Chelsea kezében van a saját sorsa. 😊

több mint 11 éve
neeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...

Don't blink!
több mint 11 éve
Végül is eddig nem játszik rosszul a Barca csak nagyon sz.rul 😛
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hogy ez a Wes Brown nevű hentes hogy játszhat még mindig a Premier League-ben, azon mindig megdöbbenek.

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Az a szívbemarkoló 1 perc...

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Ha már úgy tűnik a Barca nem nyerhet bajnokságot és Angliában a Spurs sem, a Poolnak nagyon nagyon örülnék ha behúznák. Gerrard miatt is meg klub miatt is. Owent meg Carraghert sajnálom, hogy már nincsen a csapatban, (igaz Owennek van bajnoki címe a MU-val) de így is nagyon szép lesz ha összejön. Hajrá 😀!dande
Owen... hmmm... nem, amióta továbbállt a Szarkáktól is, azóta nem sajnálom, hogy bármilyen győzelemből kimarad.
több mint 11 éve
Ha már úgy tűnik a Barca nem nyerhet bajnokságot és Angliában a Spurs sem, a Poolnak nagyon nagyon örülnék ha behúznák. Gerrard miatt is meg klub miatt is. Owent meg Carraghert sajnálom, hogy már nincsen a csapatban, (igaz Owennek van bajnoki címe a MU-val) de így is nagyon szép lesz ha összejön. Hajrá 😀!
több mint 11 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
nagyon fogjátok Fortuna kezét... mindenki bajnok lehet csak ez a k Pool ne, azt hallgatni h Fergie után majd ők következnek...persze... 😛 davemayer