Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Számomra még mindog kicsit fájó hogy a védelmet nagyon nem látom életképesnek és ahogy egy halvány Barca kipasszolta a dolgokat, úgy félek a Bayern is kifogja. Mondjuk Iker véd legalább ott is ( ha bajnokságban is ő védene akkor akár bajnokok is lehettnénk).Emellett DiMaria-Bale játéka remélem kicsit önzetlenebb lesz. Gyakorlatilag rommá nyert meccs lett majdnem X mert nem voltak hajlandóak lepasszolni labdákat.
Isco meg ennyire gyenge volt nekem egyre jobban tetszik a játéka bár nem tudom ki helyett lehetne kezdő.
több mint 11 éve
evpotyaja.gif 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Szerintem ha jön valaki akkor a Klopp lesz. Rá meg illenek a feltételek. Én mondjuk ( ha esetleg visszavonják a tiltást) rárepüln Reusra is.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Messi újra csak a létszám miatt volt a pályán. Innen is látszik, hogy (sajnos) mekkora hatalma van a csapatban, mást az ilyen sétálásért már rég lecseréltek volna. Ez a szezon 0-ás lesz, oké, semmi gond, volt és még lesz is ilyen, viszont remélem Tata lemond és a helyére hoznak egy igazi edzőt. Valami "zsarnok" kellene, aki meg meri tenni, hogy a lelketlen játékért kispadoztasson vagy lecseréljen sztárokat.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 513
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/u18-gibraltarral-ikszeltek-a-magyar-fiatalok-2329409erröl lemaradtam.
mondjuk nagy reklamja nem volt.
több mint 11 éve
Mondjuk a Bayern ellen ez lehet kevés lesz de nektek legalább már van egy kupátok, nekünk ha így haladunk a következő 3 évben nem lesz újabb (tudom maradjak csendben nyertünk eleget az elmúlt években 😛)dandeCR majd jön lát és győz nem kell aggódni 😀
több mint 11 éve
Mondjuk a Bayern ellen ez lehet kevés lesz de nektek legalább már van egy kupátok, nekünk ha így haladunk a következő 3 évben nem lesz újabb (tudom maradjak csendben nyertünk eleget az elmúlt években 😛)
több mint 11 éve
jó szarok voltunk CR nélkül. De a végén jött geret 😀 atyavilág, ezt vártam már mikor használjuk ki hogy a világ leggyorsabb játékosa... hát most először...a bíró szerintem kurva jó volt nem fújt le minden egyik odlalon se.
Az MTK meccs meg kritikán aluli, mintha nem is akarnánk nyerni, C csapattal állunk ki, frankricsi NB2be nem kezdett, bele is lőtte 2 méterről a kapusba. kurvára megérte lekésni emiatt a szaros 0-0 miatt dimariska góljáról. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
egész meccsen 100 métere voltunk a Real játékosoktól csak idő kérdése volt mikor megy el valaki már korábban el kellett volna dönteniükKomolyan sokkal jobb lett volna ha kapunk egy 5-st vagy 6-st akkor talán már holnap kirúgják Tata-t. Nem ő van a pályán de az-az ő felelőssége, hogy küldi fel őket, húzzon vissza oda ahonnan jött
több mint 11 éve
úgy is van ez a hülye futóbolond meg is érdemeljük
több mint 11 éve
Bale körbefutja a világot 😀
több mint 11 éve
jaja, jövő vasárnap a liverpooli meccsen fog szerintem eldőlni mindenneeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...Dexxter TailorSzerencsétlen Mannone...
De a lényeg, hogy innentől már a Chelsea kezében van a saját sorsa. 😊Schleck

Don't blink!
több mint 11 éve
neeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...Dexxter TailorSzerencsétlen Mannone...
De a lényeg, hogy innentől már a Chelsea kezében van a saját sorsa. 😊
több mint 11 éve
neeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...

Don't blink!
több mint 11 éve
Végül is eddig nem játszik rosszul a Barca csak nagyon sz.rul 😛
több mint 11 éve
Hogy ez a Wes Brown nevű hentes hogy játszhat még mindig a Premier League-ben, azon mindig megdöbbenek.
több mint 11 éve
Az a szívbemarkoló 1 perc...- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ha már úgy tűnik a Barca nem nyerhet bajnokságot és Angliában a Spurs sem, a Poolnak nagyon nagyon örülnék ha behúznák. Gerrard miatt is meg klub miatt is. Owent meg Carraghert sajnálom, hogy már nincsen a csapatban, (igaz Owennek van bajnoki címe a MU-val) de így is nagyon szép lesz ha összejön. Hajrá 😀!dandeOwen... hmmm... nem, amióta továbbállt a Szarkáktól is, azóta nem sajnálom, hogy bármilyen győzelemből kimarad.
több mint 11 éve
Ha már úgy tűnik a Barca nem nyerhet bajnokságot és Angliában a Spurs sem, a Poolnak nagyon nagyon örülnék ha behúznák. Gerrard miatt is meg klub miatt is. Owent meg Carraghert sajnálom, hogy már nincsen a csapatban, (igaz Owennek van bajnoki címe a MU-val) de így is nagyon szép lesz ha összejön. Hajrá 😀!
több mint 11 éve
nagyon fogjátok Fortuna kezét... mindenki bajnok lehet csak ez a k Pool ne, azt hallgatni h Fergie után majd ők következnek...persze... 😛 davemayer
több mint 11 éve
Uli öröksége továbbél.Sebastian Rode Frankfurt-->BayernAmadeus91és ingyen! úgy tűnik ez a sláger 😊gamerkr
több mint 11 éve
Sebastian Rode Frankfurt-->BayernAmadeus91és ingyen! úgy tűnik ez a sláger 😊
több mint 11 éve
körülményektől eltekintve erre senki nem mondhatja hogy nem szép.
Talán még egy-egy u19 u21-es meccsre meg is telhet.