Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
a franciák mindig lefizetik a partjelzőket/bírókat?Dexxter Tailor
miután konkrétan lenyilatkozták hogy az sem lenne baj ha úgy jutnának tovább mint anno az írek ellen így ez elég nyilvánvaló

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 568 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a franciák mindig lefizetik a partjelzőket/bírókat?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
franciák is ezzel két fos lepattanós góllal....ráadásul ez les volt :Speach
annyira éreztem, hogy továbbszerencsétlenkedik magukat, franc essen bele. De legalább egy percet nem nézek a vb-ből.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
BENZEMA! KARIMMM!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Vezetnek a görögök!!!NB2
A horvátok is. Ennek örülök, mert egy izlandi gól és ki is jutottak. A kockás köcsögök meg mehetnek haza sírni.berger90
miért, a horvátok már nem rúghatnak gólt? 😊Dexxter Tailor
emberhátrányban nehéz lesz...

Burkina Faso meg nagy csalódás, Algéria sima 1-0-val jutott ki, előbbieknek egyetlen helyzete se volt, leszámítva a végén az önkapufát... Így a legutóbbi rendező kivételével ugyanazok a csapatok kvalifikálták magukat Afrikából, melyek 2010-ben is.jjncaa
sajnálom Izlandot, bár ha a gyenge horvátoknak egy nyomorult gólt nem tudtak lőni, tényleg semmi keresnivalójuk a vébén. Burkina Faso-t szívből sajnálom, még Zambia ekkora csalódás, akik Afrika Kupa-győztesként nincsenek ott.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
franciák is ezzel két fos lepattanós góllal....ráadásul ez les volt :S

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Remélem a svédek kijutnak, végén CR színésznő arcát megnézném.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 221 — nabege2@yahoo.com

jjncaa
De nem lehetetlen, 2-0 nekik.
Görögök is lőttek egyet, apró szépséghiba, hogy a saját kapujukba.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Vezetnek a görögök!!!NB2
A horvátok is. Ennek örülök, mert egy izlandi gól és ki is jutottak. A kockás köcsögök meg mehetnek haza sírni.berger90
miért, a horvátok már nem rúghatnak gólt? 😊Dexxter Tailor

Burkina Faso meg nagy csalódás, Algéria sima 1-0-val jutott ki, előbbieknek egyetlen helyzete se volt, leszámítva a végén az önkapufát... Így a legutóbbi rendező kivételével ugyanazok a csapatok kvalifikálták magukat Afrikából, melyek 2010-ben is.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Hirtelen csak angolt találtam

www.time4tv.com/2012/10/sky-sports-1.phpNB2
Ez is tökéj 😊
több mint 12 éve
Hirtelen csak angolt találtam

www.time4tv.com/2012/10/sky-sports-1.php
több mint 12 éve
Valaki tud adni streamet a Svéd - Portugálhoz?
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 568 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Vezetnek a görögök!!!NB2
miért, a horvátok már nem rúghatnak gólt? 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Vezetnek a görögök!!!NB2
A horvátok is. Ennek örülök, mert egy izlandi gól és ki is jutottak. A kockás köcsögök meg mehetnek haza sírni.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
zlatan eltökéltnek tűnik 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Vezetnek a görögök!!!
több mint 12 éve
A sportklubos vagy a digisportos meccshez lesz vajon stream? Mert itthon győzött a Barátok Közt... 😕
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
mai európai vb-pótselejtezők:

20:00, Románia - Görögország
20:15, Horvátország - Izland
20:45, Svédország - Portugália - SPORTKLUB
21:00, Franciaország - Ukrajna - DIGISPORT1

illetve már megy az utolsó afrikai meccs, ahol ki kellene szurkolni az első felvonás során 3-2-re nyerő Burkina Faso kvalifikációját Algéria ellen 😊 0-0 jelenleg az állás
 firstrownow.eu/watch/222344/1/watch-algeria-vs-burkina-faso---fifa-world-cup-2014.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
bml$z:"Súlyosbító körülményként esett latba, hogy a szurkolók fenti megnyilvánulásai után a hangosbemondó csak három esetben szólította fel sportszerű szurkolásra a nézőket."

uram atyám...van még hova süllyedni???? lassan a hajráfradiért is 2M lesz! 😀😀😀

|
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Csak hogy mennyire vannak eltévedve fejben/kommunikációban a játékosok:

"...nekünk is adódtak helyzeteink a második félidőben, ha azok bemennek, akkor megint egy másik meccsről beszélünk. Aztán megkaptuk az egyenlítő gólt, utána meg a többit, de ettől függetlenül nagyon jó meccset játszottunk."

Ezt egy 4-2-es szopás után bírta nyilatkozni Radó.somoskovig
mezei bébi se sokkal jobb:
„Az első félidőben megleptük az osztrákokat, mert nemcsak eredményesen, de jól is futballoztunk."
ja abban a 25 percben tényleg jók voltunk, csak kár, h volt egy második félidő is, ahol meg...Divat
Nem láttam magyar meccset nagyon régóta, de úgy tudom külföldön már nagyon hosszú hagyománya van a második félidő megtartásának. Lehet ez lepte meg a magyar elitet 😀 de majd most legalább az állam megmenti a suttyókat és minden szép és jó lesz (egy darabig)...

u.i.: Bocs, nem bírtam ki hogy ne pofázzak bele 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve

"...nekünk is adódtak helyzeteink a második félidőben, ha azok bemennek, akkor megint egy másik meccsről beszélünk. Aztán megkaptuk az egyenlítő gólt, utána meg a többit, de ettől függetlenül nagyon jó meccset játszottunk."

Ezt egy 4-2-es szopás után bírta nyilatkozni Radó.somoskovig
mezei bébi se sokkal jobb:
„Az első félidőben megleptük az osztrákokat, mert nemcsak eredményesen, de jól is futballoztunk."
ja abban a 25 percben tényleg jók voltunk, csak kár, h volt egy második félidő is, ahol meg...

|
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 193 — Chiefs GM

Ezt egy 4-2-es szopás után bírta nyilatkozni Radó.

több mint 12 éve
pinyőnek küldeném szeretettel:

hihetetlen ez az "ember".... 😀

|
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
De örömmel olvasom, hogy miután a győri témában már nem tudod felületes ismereteid üres frázisait puffogtatni, eljutottunk odáig, hogy Tarsoly és Pintér jogosan tiltott ki győri szurkolókat, mert magoltak. Köszönöm. Készülök lassan kosárlabda meccsre, csak aztán nehogy ott hagyjam majd a végén az üres flakont! 😊Szokol
És egyébként ha már kosár, ott is ugyanúgy megvannak a nagy rivalizálások és számos olyan szurkoló kijár, akik focira is, viselkedésükön pedig általában nem változtatnak. Azért itt nyugaton a Sopron-Szombathely-Körmend-Zalaegerszeg négyes szokott érdekes dolgokat produkálni, ott is megy ugyanúgy az anyázás meg minden, bár az Amadeus féléknek ez valami miatt ott nem böki a szemét... 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
feltettem, mint látod egy faeke egyszerűségével vetekedő választ kaptam. Te sokat írtál legalább, még ha hülyeséget is.
Hogy lehet a nézőké a csapat? Tulajdonrészt vásároltok benne?Amadeus91
Nekem tetted fel, más válaszolt, de megteszem neked én is. Azért lehet (és nem kell) szétköpködni a szotyimagot, mert a magolás egy évszázadok alatt kialakult szurkolói szokás Magyarországon. Magyarul amikor a tulajdonos kikalkulálja a jegyárat, akkor beleszámítja a takarítás költségét is. Az más kérdés,hogy ez megvalósul-e vagy sem. Gondolom azt te is tudod, hogy minden szolgáltató és kereskedő egységben szoktak takarítani, mert ahol az emberek megfordulnak, fogyasztanak, ott bizony halmozódik a kosz. Nem is értem ezt a kérdést, de válaszoltam neked.

Én legalább válaszoltam neked. Te viszont nem. Triviális tévedéseid nem kívánod esetleg elismerni?

A most feltett kérdésedre pedig már előre válaszoltam, amikor is megjegyeztem neked, hogy túl egzakt lesz neked ez a megközelítés, ezért inkább azt írom, hogy.. olvasd vissza, értelmezz. És bár érted te mire gondoltam, jobb játszani a hülyét és a túlontúl racionális embert.

Szóval ha már megfelelő információk híján játszod a megmondó embert és már ilyen szépen számoztad a témákat, akkor kérlek aszerint válaszolj. Vagy ne. Az is válasz.Szokol
nem.
Az meg ne haragudj, hogy egy bunkó dolgot azzal indokoljunk, hogy ez hagyomány. Priceless.Amadeus91
Bunkó dolog? A magolás? Ki szerint? Szerinted! Szerintem meg nem! Szerintem a bunkó dolog a fingás. Az is csak nyilvánosan. Vagy például bunkó dolog a pop corn a moziban, mert zörög, csámcsog és széthullajtja a paraszt. Mégis járok moziba. Vége a filmnek, jön a takarító, pont. Továbbra sem látom a problémád. A stadionok tisztaságát érintően pont a maghéj a legkisebb probléma, de ezt ugye megint tapasztalat útján tudnád megismerni. Az meg nincs. Vagy ha van is, nem sok.

De örömmel olvasom, hogy miután a győri témában már nem tudod felületes ismereteid üres frázisait puffogtatni, eljutottunk odáig, hogy Tarsoly és Pintér jogosan tiltott ki győri szurkolókat, mert magoltak. Köszönöm. Készülök lassan kosárlabda meccsre, csak aztán nehogy ott hagyjam majd a végén az üres flakont! 😊