Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Tiszta szerda feeling. Akkor mi hagytunk ki mindent, csak már kaptunk hármat 😊peteynem emlékszem hogy ennyi tiszta zicceretek lett volna, ti is nyomtatok de inkább meddő volt, itt meg végig a 16oson belül pattogott a labda + 3 ziccerünk volt kb...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Tiszta szerda feeling. Akkor mi hagytunk ki mindent, csak már kaptunk hármat 😊
több mint 12 éve
Böde b+ ilyet nem lehet kihagyni...davemayerLeó +1
ÁÁÁÁ
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Böde b+ ilyet nem lehet kihagyni...ebből látszik milyen igazságtalan a foci, ezt a félidőt hogy nyerte meg a vidi te jó ég, még az x is számukra lett volna hízelgó...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Cartman én leszarom a Fradit is meg Kassait is meg a múltjukat is. Csak tetszett a szitu.
több mint 12 éve
Az első hozzászóló leírja a lényeget is :Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.Nevetséges szabályok, szánalmas indoklás:
Most az pont MLSZ van terítéken.cartman023
"A röviden, de tömegesen felhangzó sportszerűtlen, megbotránkoztató, gyűlöletkeltő skandálások között volt kirekesztő jellegű (cigányozás), és gyalázkodó jellegű is (pl.: „mocskos, piszkos Diósgyőr)."
Azért ez is érdekes
ulloi129.wordpress.com/2013/04/25/buntetesi-toplista/Sinisa
"Azért a lista ne tévesszen meg senkit.
Nézzétek meg, csak minket büntet a buz! MLSZ. A többi csapatok, csak a mi meccseinken kapnak büntetést (talán a városszéliek képeznek egyedül kivételt).
A többit egy-egy meccsen szedték össze a csapatok, s az mind a Fradi elleni meccs volt."
több mint 12 éve
Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.Nevetséges szabályok, szánalmas indoklás:
"A röviden, de tömegesen felhangzó sportszerűtlen, megbotránkoztató, gyűlöletkeltő skandálások között volt kirekesztő jellegű (cigányozás), és gyalázkodó jellegű is (pl.: „mocskos, piszkos Diósgyőr)."
Azért ez is érdekes
ulloi129.wordpress.com/2013/04/25/buntetesi-toplista/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Csukics aláver Mitrovicsnak. Felteszi a kezét és elnézést kér a fehérváritól. A közönség meg kórusban szídja Kassait. 😊BazzaniHát, ha ismernéd a fradi és Kassai múltját ,lehet hogy megértenéd.
több mint 12 éve
Szerinted majd az ÓÓÓbán csapata büntetést fog kapni?Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.vidisták szidták az mlsz-t,de ők bármit csinálhatnak,úgysem kapnak büntit.Kenny
Kicsit furcsa, hogy mindig a fradi kap, pedig 1000% hogy minden újpesti meccsen van olyan, hogy "ki nem ugrál ....." is, sőt a többi csapat is szokta csinálni. De ezt csak nálunk hallják meg csak.
Igazából sajnálom szegény erdőben lévő baglyokat, elvileg a jövő héten egy teljes erdőt akar megbüntetni az MLSZ, az éjjel-nappali huhogásokért.
több mint 12 éve
Csukics aláver Mitrovicsnak. Felteszi a kezét és elnézést kér a fehérváritól. A közönség meg kórusban szídja Kassait. 😊
több mint 12 éve
Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.vidisták szidták az mlsz-t,de ők bármit csinálhatnak,úgysem kapnak büntit.
több mint 12 éve
Na Fradi megint fizethet majd. Lassan szerintem annyit fizettek, hogy az új stadion ára meg is lesz.Most az pont MLSZ van terítéken.
több mint 12 éve
jójó gundi csak kussolj,és menj vissza maradj talpont vezetni.
több mint 12 éve
Kassai ismét jó formában...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
gólgelle belebotlott
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Róluk is mindent elhiszek péntek óta...Játszunk a Győrrel is.BazzaniKezdjük azzal, hogy kedden nem kapunk ki, onnantól én mindent elhiszek. Gyakorlatilag az egyetlen nehéz meccs, ami hátravan. Szerencsére az MTK is képes chokerkedésre gyakorlatilag bármikor.berger90Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
Nem is lehetetlen még a top6ba jutás sem.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Néha nektek is jár valami 😉
több mint 12 éve
Játszunk a Győrrel is.Kezdjük azzal, hogy kedden nem kapunk ki, onnantól én mindent elhiszek. Gyakorlatilag az egyetlen nehéz meccs, ami hátravan. Szerencsére az MTK is képes chokerkedésre gyakorlatilag bármikor.berger90Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
több mint 12 éve
Kezdjük azzal, hogy kedden nem kapunk ki, onnantól én mindent elhiszek. Gyakorlatilag az egyetlen nehéz meccs, ami hátravan. Szerencsére az MTK is képes chokerkedésre gyakorlatilag bármikor.Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?berger90Nem tudom, hogy láttad e a sorsolásunkat?
Nem is lehetetlen még a top6ba jutás sem.
több mint 12 éve
Mivan, Újpest-gyűlölők, ugye fájt látni, hogy nyertünk tegnap?
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hallottam már pár pletykákat Kovacal kapcsolatban, sajnos ezt a Tisza féle nyilatkozat is megerősítette, óriási gondok vannak edzőkérdésben 😕
több mint 12 éve
Cristiano megsérült elvileg. Biztos nem Mourinho féle smoke screen a Dortmundnak.... 😀
több mint 12 éve
Én ezt nem tudom, hogy más mennyit kapott. Neki ha jól tudom akkor nem az első balhéja. Nálam az ilyen minimum fél év bünti akárki csinálja.Senki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.kristóf17Most ez ellen mit fellebbezzenek?Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.MikeyNem lesz fellebbezés az eltiltás ellen. 😕
Miért érzem azt, hogy nyártól nem Liverpoolban fog játszani?!Zolika
Szerintem örüljön, hogy csak ennyit kapott.Bazzani