Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 215 — Csodabogár
a feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.
petey
Mint a ligakupa döntőn ?Toca
azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.davemayer
igen, mert ha szerdán nyertetek akkor már soha többet nem kaptok ki, ez a logika 😂 mellesleg senki nem állított ilyeneket amit leírtál. nyerjünk 1 góllal az is 3 pont 😛

imádom, mondtam hogy most lesz már rangja a LK-nak hogy a Fagyi megnyerte az elsőt 😀

de nyugodj meg, nyerni fogtok, mert ha én esetleg azt mondom nyerhetünk és mégse akkor falkában jönnek a megmondóemberek hogy bezzeg...petey
Ha úgy játszunk mint szerdán,akkor bárkit megverünk itthon.
Örülnék ha nyernénk,de nem akarom,hogy az MTK dobogón legyen.Kenny
ezzel én is így vagyok, de ha most meg nyer a Vidi akkor (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) előkerülnek a vidi bajnoki címét fírtató írások amit meg én nem akarok már látni. Nyerje meg a Győr, az egész év alapján megérdemlik, a fradi meg verjen meg mindenkit innentől és érjen be a 2. helyre.
Ezzel elégedett lennék 😀davemayer
ez a tavaszi Győr simán kikapna az őszitől. elmúlt 4 forduló 2 pont. nekünk egy picivel könnyebb a hátralevő sorsolás, mint a tietek vagy az MTK/GYőré. Izgalmas lesz, az MTK sem adja fel.

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 165
Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.Mikey
Nem lesz fellebbezés az eltiltás ellen. 😕
Miért érzem azt, hogy nyártól nem Liverpoolban fog játszani?!Zolika
Ha eladják, az nem emiatt lesz. És akármekkora zseni, én viszont az ilyen dolgai miatt nem sajnálnám egyáltalán ha eladnák. Máshol írtam már, de egy ilyen játékos NE húzzon magára Liverpool mezt...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
a feladat adott, kiosztunk egy zakót a Fradinak és hipp-hopp 7 pont már csak a Győr előnye.
petey
azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.davemayer
igen, mert ha szerdán nyertetek akkor már soha többet nem kaptok ki, ez a logika 😂 mellesleg senki nem állított ilyeneket amit leírtál. nyerjünk 1 góllal az is 3 pont 😛

imádom, mondtam hogy most lesz már rangja a LK-nak hogy a Fagyi megnyerte az elsőt 😀

de nyugodj meg, nyerni fogtok, mert ha én esetleg azt mondom nyerhetünk és mégse akkor falkában jönnek a megmondóemberek hogy bezzeg...petey
Örülnék ha nyernénk,de nem akarom,hogy az MTK dobogón legyen.Kenny
ezzel én is így vagyok, de ha most meg nyer a Vidi akkor (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) előkerülnek a vidi bajnoki címét fírtató írások amit meg én nem akarok már látni. Nyerje meg a Győr, az egész év alapján megérdemlik, a fradi meg verjen meg mindenkit innentől és érjen be a 2. helyre.
Ezzel elégedett lennék 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 519 — Omar's Coming Yo!
petey

Örülnék ha nyernénk,de nem akarom,hogy az MTK dobogón legyen.

több mint 12 éve
petey

de nyugodj meg, nyerni fogtok, mert ha én esetleg azt mondom nyerhetünk és mégse akkor falkában jönnek a megmondóemberek hogy bezzeg...

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.youtube.com/watch?v=CFc5D9Qr9Yg

www.youtube.com/watch?v=8yblq5-sCsE

www.youtube.com/watch?v=K5KxLvQXKrs

Érdemes rászánni azt a néhány percet!
több mint 12 éve
Suárez 10 meccses eltiltást kapott. Összesen az már 18 meccs két és fél év alatt. Ez így nem fasza.Mikey
Most ez ellen mit fellebbezzenek?
Szerintem örüljön, hogy csak ennyit kapott.Bazzani
Senki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.kristóf17
Emiatt nem lesz gólkirály. 😀Stez
RvP lenyomná akkor is ha játszhatna

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 701 — Whoops, looks like something went wrong.
Senki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.kristóf17
Emiatt nem lesz gólkirály. 😀

több mint 12 éve
petey
azt ők leszarták akár hazai pályán volt, akár a legjobb összeállításukban léptek pályára, nem akartak nyerni mert egy ligakupa döntő csak és már annyiszor nyertek. Majd holnap, holnap 1-5 lesz figyeld meg, Juhász és Caneira látványosan összeszoknak és a fradi csak 0-4nél tud egy Jova 11-essel szépíteni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
petey
Mint a ligakupa döntőn ?
több mint 12 éve
petey
Persze...davemayer
én is ezt mondom, jó hogy egyre gondolunk 😀petey
mondjuk hogy ha ennyire kijön a lépés az egyik meccsen a másikon tuti semmi sem jön össze... de jó hogy Moniz az edző, ő ilyennel nem szokott törődni 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Senki más nem kapott volna ennyit a ligából 😉 Sírhat az örömtől.
több mint 12 éve
petey
Persze...davemayer
én is ezt mondom, jó hogy egyre gondolunk 😀

több mint 12 éve
petey
Persze...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Ha a MLSZ túllátna a saját önös érdekein, mások lehúzásán, a spanok zsebének kitömésén és a szurkolók a magyar foci jövőjét tartanák szem előtt, akkor azonnal kineveznék szövetségi kapitánynak Szivicset!

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Szivics gratulál a Győrnek a bajnoki címhez. 😀
több mint 12 éve
De milyen gólokkal! Ez brutálisan nagy volt. 😀Schleck
Az év góljai. 😀 Szivicsre kíváncsi vagyok.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De milyen gólokkal! Ez brutálisan nagy volt. 😀

több mint 12 éve
Never say never moment of the year. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Győr - Paks: év meccse.szaba
egyszer lenne Diósgyőrben egy Sivic szintű edző 😕

grat, király meccs volt valóban 😊
több mint 12 éve
Győr - Paks: év meccse.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
Braunschweig -->Bundesliga 1

www.origo.hu/sport/focivilag/20130426-a-nemet-focicsapatok-atvettek-a-hatalmat-europaban.html

Origó írt a német foci helyzetéről
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 110 — Axel Foley
A fene. Hemi szerint Lanzafame mindenképpen visszamegy Olaszországba a nyáron. 😕iktriad
Ott biztos jobbak az oddsok.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 827 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A fene. Hemi szerint Lanzafame mindenképpen visszamegy Olaszországba a nyáron. 😕iktriad
Nem kaptok több tizenegyest 😀Asbee
Majd visszahozzuk Danilot. 😀