Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Na kurva kiváncsi vagyok mi van Király kezdésének a hátterében, ha semmi akkor nálam Egervári eljátszotta az utolsó kártyáját is, rajzoljon egy f.szt a táblára a meccs után de utána kapja is be 😛davemayeraz áll, hogy Király év eleje óta folyamatosan véd, Bogdán meg most épült fel egy sérülésből, másfél hónapja nem védett
több mint 12 éve
köszi Gamer és Dave !
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Ez nem volt semmi! 😊ja Knézy azért most nőtt a szememben egy picit 😀
Így is kell!Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ez a Knézy-s beüvöltés instant klasszikus! 😀 😀 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha tud vki streamet azt nagyon megköszönöm, az m1 online nem megy innen lengyel barátainktól...Joey Tribbianidatafix.hu/OnlineTV
LOL Knézy
több mint 12 éve
ha tud vki streamet azt nagyon megköszönöm, az m1 online nem megy innen lengyel barátainktól...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Na kurva kiváncsi vagyok mi van Király kezdésének a hátterében, ha semmi akkor nálam Egervári eljátszotta az utolsó kártyáját is, rajzoljon egy f.szt a táblára a meccs után de utána kapja is be 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Király helyett Bogdán, Szabics helyett Elek, de igazából mindegy, sztem úgyis kikapunk
több mint 12 éve
Király – Vanczák, Mészáros, Korcsmár, Kádár – Koman, Pintér Á., Hajnal, Dzsudzsák – Szabics, Szalaiháát meglepődök, ha egy gólt se fogunk kapni. Sok gólos meccs tuti nekünk lesz jó?
Király kezdése no comment. Az pedig, hogy egy ilyen gyenge védelem elé egy védekezni képes középpályást tett Egervári, igen merész.Schleck
több mint 12 éve
Király – Vanczák, Mészáros, Korcsmár, Kádár – Koman, Pintér Á., Hajnal, Dzsudzsák – Szabics, SzalaiKirály kezdése no comment. Az pedig, hogy egy ilyen gyenge védelem elé egy védekezni képes középpályást tett Egervári, igen merész.
több mint 12 éve
Jó kis hangulat van a történelmi horvát-szerben (mondjuk az angol kommentátor szerint egy szerb szurkolót sem engedtek a meccsre)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
jó. akkor úgy fogalmazok, hogy bár igen könnyű nemzetközi összeesküvést vizionálni emögé, a Galatának kellene a legkevésbé sírnia, mivel talán a leginkább verhető ellenfelet kapta a 8 lehetőség közül.azért érdemes 1-1 top rangadót bemanipulálni, amitAzért elég nagy biznisz a soccer ahhoz, hogy ne bízzák a véletlenre.viszont ezzel a logikával a Real és a ManU nem egymást kapta volna, hanem a Galatát meg a Schalkét.slowmotion
Régebben sokszor megtörtént, hogy a topfavoritok, már a 16 vagy a 8 között összekerültek.
Ha ez az én bizniszem lenne, én se bíznám a véletlenre.
Van aki igen?Sobri Jóska
a semlegesek is néznek... 😊yooker
a Schalke és a Malaga talán a két leggyengébb csapat volt a 8 kiemelt közül, de ha a kettő közül kellene választanom, akkor a Schalkét választanám, mint aki gyengébb szezont fut.
szóval kikapják a legideálisabb ellenfelet oltári disznóval, és erre elkezdenek sírni, hogy a Realt kapják? mégis amúgy kivel szemben lenne reális esélyük a továbbjutásra? vagy úgy számolták, hogy a Malagát kapják, mert nekik az jár?
azt mondanám, hogy reálisan bárkivel szemben otthoni +0, idegenben -2 a legjobb, amire számíthatnak, mellesleg megkapták a második legnagyobb stadiont az idegenbeli meccsre, legalább pénzt sokat kapnak, ha ki is esnek.
egyébként meg úgy lehetne a legjobban elejét venni az ilyennek, ha a hallgatóságból hívnának ki valami tetszőleges embert. vagy kérjék meg a pápát, hogy húzza ki a neveket 😊
több mint 12 éve
azért érdemes 1-1 top rangadót bemanipulálni, amitAzért elég nagy biznisz a soccer ahhoz, hogy ne bízzák a véletlenre.viszont ezzel a logikával a Real és a ManU nem egymást kapta volna, hanem a Galatát meg a Schalkét.slowmotion
Régebben sokszor megtörtént, hogy a topfavoritok, már a 16 vagy a 8 között összekerültek.
Van aki igen?Sobri Jóska
a semlegesek is néznek... 😊
több mint 12 éve
Izrael-Portugália élő:www.youtube.com/user/Videosport?v=pMdpXn6XagQ&feature=g-user-lss
2:1 a kék-fehéreknek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Az túl feltűnő lett volna. Minden fordulóra kell egy top párosítás, ami a TV elé csábítja az embereket.
több mint 12 éve
Azért elég nagy biznisz a soccer ahhoz, hogy ne bízzák a véletlenre.viszont ezzel a logikával a Real és a ManU nem egymást kapta volna, hanem a Galatát meg a Schalkét.
Van aki igen?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Azért elég nagy biznisz a soccer ahhoz, hogy ne bízzák a véletlenre.Régebben sokszor megtörtént, hogy a topfavoritok, már a 16 vagy a 8 között összekerültek.
Van aki igen?
több mint 12 éve
BL-sorsolásMinden egyes sorsolásnál felmerül a bundázás (különböző hőmérsékletű, rezgő... golyók). Tuti, hogy az van amit a UEFA/FIFA akar. Én már fenn se akadok ilyeneken...
jjncaa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.