Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
www.origo.hu/sport/focivilag/20130104-john-terry-az-instagram-oldalon-jelentette-be-hogy-frank-lampard.html 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39138.phpJan Kirchhoff érkezik hozzánk. Végre egy nekem tetsző igazolás.
több mint 13 éve
Stez vajon pezsgőt bont? Pato-->CorinthiansPersze!
az álHerceg pedig rasszizmus miatt kirúgta nézők köze a labdát! 😊Divat
Okos húzás volt egy éve buzulni és nem eladni Patot több, mint 30 milláért a PSG-nek csak azért, mert bassza a Zsici lányát, majd ahogy szakítottak, eladni 15 milláért.
Megérte bazmeg.
A rasszizmusos dologban meg azért igaza volt, Emanuelsont is osztották ám szépen.
több mint 13 éve
MMO-ban van fejlődés! Platform játék lesz ez maximum, de nem sport az biztos.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
"Aczél Zoltán az SZTK pályaedzőjeként tér visszaA szakember bő egyéves kihagyást követően kapott ismét feladatot és munkát a magyar labdarúgás profi világában."
Új Fantasy MMO a láthatáron? 😀 Biztos jó lesz a grafikája! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Stez vajon pezsgőt bont? Pato-->Corinthiansaz álHerceg pedig rasszizmus miatt kirúgta nézők köze a labdát! 😊
|
több mint 13 éve
csóri dinamo, na majd dembábával...pincér megint alkot! 😀
|
több mint 13 éve
Nah a Chelseat is egy volt játékosuk intézte el, meg a tippmixemet is
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
cselzi 😂
több mint 13 éve
Gerrard már-már kezdi régi önmagát idézni, ami jó dolog.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
visszakerestem mert rémlett, de végül igazad lettsztem csak felkészülési meccsenDivatFilkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.lassan beutazta már egész Olaszországot.
Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). A sor a legfrissebb hírek szerint januárban a Cesenával folytatódhat.
pedig mekkora reménység volt ő is... 😀Divat
(amúgy ha jól rémlik az Interben játszott tétmeccsen)Amadeus91
07/08 -s évben volt nevezve egy kupameccsre az Inter keretében.
több mint 13 éve
sztem csak felkészülési meccsenFilkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.lassan beutazta már egész Olaszországot.
Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). A sor a legfrissebb hírek szerint januárban a Cesenával folytatódhat.
(amúgy ha jól rémlik az Interben játszott tétmeccsen)Amadeus91
|
több mint 13 éve
Filkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.lassan beutazta már egész Olaszországot.
(amúgy ha jól rémlik az Interben játszott tétmeccsen)
több mint 13 éve
Filkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). A sor a legfrissebb hírek szerint januárban a Cesenával folytatódhat.
pedig mekkora reménység volt ő is... 😀
|
több mint 13 éve
Ha meg Anzsi, akkor az EL-ben továbbment és a bajnokságban sem rossz.Anzsiból véletlenül nem azért ment el, mert igazoltak a helyére mást(nem jut eszembe kit), edző nem számított rá és kispadra is szorult? 😛
ZoliMP
Dinamo meg elég gyenge idén, mondjuk mostanában lehet beindult vmi, de szezon eleje Dzsudzsival az élen katasztrófa volt!
de valóban az ő dolga, az ő karrierje! túlbeszéljük... 😊
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ba pótolja majd ha sikerül megegyezni vele a fizujáról (a Newcastle-el már le van zsírozva), ugyanezt tudom mondani: We'll see..
több mint 13 éve
We'll see...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 509
Szoktam NSO-t olvasgatni, szörnyű😀
több mint 13 éve
Pár oldalon szoktam hozzászólásokat olvasgatni csak kíváncsiságból, hogy miket írogatnak az emberek és egyszerűen nem szoktam a szememnek hinni, hogy miket hoznak fel példának. KB. ha gólt rúg akkor milyen kocsija van, ha ilyen kocsija van akkor miért nem rúg gólt stb..de nem csak Balázs, mostanában Juhász Roland is kap hideget meleget.Sokaig egyetertettem de a moszkvai atigazolassal egyertelmu lett hogy csak a penzert ment ororszorszagba.
Lessen vagy Németh K-val és Szalaival.Németh liverpoolba igazolt és tétmeccsen nem játszott a nagy csapatban. Ha számítottak volna rá akkor már a kispadra ültették volna. (Gulácsit meg dobálják ide-oda) Már az elején lehetett tudni/érezni, hogy ebből nem lesz nagy Pool-i karrier.
Szalai? BL-be nevezte a REAL anno, de csak a spanyol 3. ligában játszott,meglehetősen gólerősen, Mainzba jó, jó helyen van, de csak ezután derül ki, hogy mi lesz belőle (1-2 hasonló év kell)...ellenben Dzsudzsák egy jó nevű együttes első csapatában kezdő és meghatározó játékosává vált és elég sok gólt és gólpaszt szállított éveken át. a D. Moszkvában sem vall szégyent..
Több ezer futbalista járt már így, nem érezte jól magát vhol hosszútávon..Anno a portugál válogatott Maniche is elvágyódott Moszkvából.
A többit leírtam már két beírással ezelőtt, de csak Puskás maradt meg😊
Balázs hívott, hogy többet ne védjem.
Ádiósz.
ZoliMP
Anzsibol az a Dinamo mint kis is derult inkabb visszalepes.
En szurkolok neki de ugy erzem ezt elbaszta.
NSOn olvasgass kommentek kozott ha igazan retardalt embereket keresel , de komolyan venni vagy akar foglalkozni veluk enm erdemes 😀
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 509
Pár oldalon szoktam hozzászólásokat olvasgatni csak kíváncsiságból, hogy miket írogatnak az emberek és egyszerűen nem szoktam a szememnek hinni, hogy miket hoznak fel példának. KB. ha gólt rúg akkor milyen kocsija van, ha ilyen kocsija van akkor miért nem rúg gólt stb..de nem csak Balázs, mostanában Juhász Roland is kap hideget meleget.Lessen vagy Németh K-val és Szalaival.Németh liverpoolba igazolt és tétmeccsen nem játszott a nagy csapatban. Ha számítottak volna rá akkor már a kispadra ültették volna. (Gulácsit meg dobálják ide-oda) Már az elején lehetett tudni/érezni, hogy ebből nem lesz nagy Pool-i karrier.
Szalai? BL-be nevezte a REAL anno, de csak a spanyol 3. ligában játszott,meglehetősen gólerősen, Mainzba jó, jó helyen van, de csak ezután derül ki, hogy mi lesz belőle (1-2 hasonló év kell)...ellenben Dzsudzsák egy jó nevű együttes első csapatában kezdő és meghatározó játékosává vált és elég sok gólt és gólpaszt szállított éveken át. a D. Moszkvában sem vall szégyent..
Több ezer futbalista járt már így, nem érezte jól magát vhol hosszútávon..Anno a portugál válogatott Maniche is elvágyódott Moszkvából.
A többit leírtam már két beírással ezelőtt, de csak Puskás maradt meg😊
Balázs hívott, hogy többet ne védjem.
Ádiósz.
több mint 13 éve
Lehet ma érzékeny vagyok, de vhogy a hangnem nem nagyon tetszik😀.Akkor mert csaptal fel vedougyvednek ha ennyire nem erdekel 😀
Minden betűbe ne kössünk bele. Tudom, hogy Puskástól messze van, de sokan azt remélték, hogy egy top ligába fog kerülni ahol nem a kiesés ellen netán a 7-12-ig fog küzdeni, hanem EL, BL helyekért..sokszor pl. a Valenciát lehetett olvasni vele kapcsolatban, aminek semmi alapja nem volt. (mondjuk múlt évben is BL helyért ment, úgy ahogy a PSV-nél is. NEm vagyok sem holland se orosz liga rajongó, de oroszoknál több a nagy presztizzsel bíró meccs, mint a hollandoknál. ( pl. Moszkvai csapatok )
Ha meg Anzsi, akkor az EL-ben továbbment és a bajnokságban sem rossz.
Az a baj annyira megemelkedett az ára Dzsudzsinak, hogy kevés top ligás csapat adna ennyi pénzt amennyit a D. Moszkva kérne érte. Gondolom nem akarnak milliókat bukni rajta
Amúgy meg még mindig nem a Te/Mi életed /életünk hanem az övé. Ha buta akkor buta, ha hülye helyre igazolt akkor az Ő dolga, ha szépek a fogai ha csúnyák, ha Linda, ha Ferrari..
Miatta nem fogom kitakarni magam az éjszaka.Remélem Ti sem teszitek😊
ZoliMP
En leszarom a magyar focit csak megjegyeztem hogy szegeny ostoba mondjuk Szalaihoz merve, lehet jobb jatekos de lehet a hulyesege miatt fog kisebb karriert befutni.
A többi resze meg mindig hulyeseg amit irsz mert ennyi erovel Nemethet meg a Poolban , Szalait meg a Realban lattak sokan mar szoval Szalai a Puskas 😀
Ui.: csak vicc ne szívd mellre 😊
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 509
Lehet ma érzékeny vagyok, de vhogy a hangnem nem nagyon tetszik😀.Minden betűbe ne kössünk bele. Tudom, hogy Puskástól messze van, de sokan azt remélték, hogy egy top ligába fog kerülni ahol nem a kiesés ellen netán a 7-12-ig fog küzdeni, hanem EL, BL helyekért..sokszor pl. a Valenciát lehetett olvasni vele kapcsolatban, aminek semmi alapja nem volt. (mondjuk múlt évben is BL helyért ment, úgy ahogy a PSV-nél is. NEm vagyok sem holland se orosz liga rajongó, de oroszoknál több a nagy presztizzsel bíró meccs, mint a hollandoknál. ( pl. Moszkvai csapatok )
Ha meg Anzsi, akkor az EL-ben továbbment és a bajnokságban sem rossz.
Az a baj annyira megemelkedett az ára Dzsudzsinak, hogy kevés top ligás csapat adna ennyi pénzt amennyit a D. Moszkva kérne érte. Gondolom nem akarnak milliókat bukni rajta
Amúgy meg még mindig nem a Te/Mi életed /életünk hanem az övé. Ha buta akkor buta, ha hülye helyre igazolt akkor az Ő dolga, ha szépek a fogai ha csúnyák, ha Linda, ha Ferrari..
Miatta nem fogom kitakarni magam az éjszaka.Remélem Ti sem teszitek😊
több mint 13 éve
Így kellett volna írnom--> "Puskás" és úgy értve, hogy sokan benne látták azt a személyt aki végre -újra- egy NAGY EURÓPAI csapatban fog játszani.Ez hülyeség, attól ő még nagyon messze volt.
ZoliMP
Amúgy ha a neved aláírásba raknád és nem manuálisan az üzid végére írnád tudnám értékelni, csak mert így szar idézni.
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 509
Így kellett volna írnom--> "Puskás" és úgy értve, hogy sokan benne látták azt a személyt aki végre -újra- egy NAGY EURÓPAI csapatban fog játszani.__
zéé