Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Nem mer olyan nagyot álmodni mint Dzudzák.
Ő a mi sztárunk, nem a Szalai féle szorgos hangyák.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 285 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/legiosok/szalai-a-kepessegeim-alapjan-a-mainz-kategoriaja-vagyok-egyelore-2203267
Végre egy játékos aki tudja a helyét és nem hiszi magáról, hogy mert volt 1-2 jó szezonja egy csapatban őt már a Real meg a Manchester szerződteti...
Lehet ahhoz van köze hogy ő inteligens tanult ember a maga nevében és nem buta mint egy tök ?...
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 435
Az igen 😀

www.origo.hu/sport/focivilag/20121228-hivatalos-sved-szo-szuletett-ibrahimovic-taplosagai-nyoman.html
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
 ulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/

videjjót check 1:02-nél, Levi hatalmas... 😀

Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?Divat
TevezAsbee
or David Villa!Divat
Kantának én is örülnék.rajczit el nem tudom képzelni Fradi mezben,főleg hogy mikor még a dózsások is kedvelték,ahol csak tudta gyalázta a Fradit.Kiss
Azért kedveltük!😊zavi27
Nekem van pár dózsás "haverom" akik kőkeményen szidták az utóbbi hónapokba,mondjuk az más kérdés ,hogy ennek a fele inkább a Fradit utálja ,mint a dózsát szereti.Kiss
Jó hát az uccsó pár hónap az más, de előtte évekig nem így volt szerintem.
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?Divat
TevezAsbee
or David Villa!Divat
Kantának én is örülnék.rajczit el nem tudom képzelni Fradi mezben,főleg hogy mikor még a dózsások is kedvelték,ahol csak tudta gyalázta a Fradit.Kiss
Azért kedveltük!😊zavi27
Nekem van pár dózsás "haverom" akik kőkeményen szidták az utóbbi hónapokba,mondjuk az más kérdés ,hogy ennek a fele inkább a Fradit utálja ,mint a dózsát szereti.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 131
Kíváncsi vagyok, Rodgers meddig marad a helyén ilyen játékkal.
Mert igazán nem is a 6-7-6 a lehangoló, hanem az abszolút kilátástalan játék.
Mikey
S ha félév után mondjuk kivágod az edzőt az tényleg megoldás...tüsi91
s hol irtam olyat h EN elkuldenem rodgerst?
onmagam szembekopese lenne kb. (emlekezzetek h kitartottam rafa es king kenny mellett is.)
en mar az ev vegi top10 helyezest is jonak tartanam. (ezt szerintem a bajnoksag elott irtam is itt.)
mert ebben a keretben nincs tobb.
am valami taktikat jo lenne latni akkor is a folyamatos ad hoc megoldasok helyett.
vagy valami minimalis fejlodest. mert most mar az is idoszeru lenne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 285 — Vikings fan
Mikey
S ha félév után mondjuk kivágod az edzőt az tényleg megoldás...tüsi91
Lehet ekezni Rodgers, lehet egy Mou kitudna hozni egy Par W vel tobbet, de azert ebben a keretben sokkal tobbet nem erzek. Amikor Gerrard jol jatszik akkor minden jo, ha meg szar minden szar kb igy tudnam leirni.
Barmennyire imadom SteveG-t kicsit elkopott motor, hol jar hol nem
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mikey
S ha félév után mondjuk kivágod az edzőt az tényleg megoldás...
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979

De majd jön Sturridge és megváltja a világot.

Ja nem.Mikey
Évek óta sajnos borzasztóan gyenge a csapat játéka. Néha jön egy pár meccses jobb periódus-ami alatt el kezd reménykedni az ember, hogy hátha...-, aztán csak a szenvedés van megint.
Ma olyan érzésem volt, mintha senki nem akart volna játszani. Nem volt öt jó passz egymás után, a párharcokat rendre elveszítették, semmi elképzelés nem volt a játékban, és -ami a legjobban bosszant már hetek óta- nincs sebessége a csapatnak.
Nagyon csalódott tudok lenni ilyenkor...

több mint 13 éve
Én inkább arra, hogy Suarez meddig marad, mert sztem nagyon frusztrálja őt, hogy nem megy a csapatnak és nyilván ezer kérője van.Beki
Egy kisebb összeget fel mernék tenni arra, hogy januárig.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ez szép győzelem volt ma a Villa ellen pedig az eslő félidő utáőn nem tűnt olyan könnyűnek a dolog mégha már akkor is domináltunk. Így tovább! A Liverpoolt meg nagyon sajnálom hihetetlen, hogy nem bírják megtalálni a megfelelő menedzsert.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Ja nem.Mikey
Én inkább arra, hogy Suarez meddig marad, mert sztem nagyon frusztrálja őt, hogy nem megy a csapatnak és nyilván ezer kérője van.
több mint 13 éve

Ja nem.

több mint 13 éve
Tizenegyest ítéltek a Liverpool javára. Először az idei bajnokságban. Mindössszesen 1621 percet kellett rá várni. Hip-hip-hurrá!

Egyébként borzasztó a csapat. Még mindig szar középszernek lenni...

több mint 13 éve
And it has been speculated that Sturridge may have a clause in his contract stipulating that he will always be played up front, having been consigned to the wing on occasion at Chelsea.

But Rodgers said at a Christmas Eve press conference: "You can keep writing and saying these things but no one will come into this club and demand where they play, that's for sure."SkySports
Nooormális??

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója

TevezAsbee
or David Villa!Divat
Azért kedveltük!😊
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

TevezAsbee
or David Villa!Divat
Kantának én is örülnék.rajczit el nem tudom képzelni Fradi mezben,főleg hogy mikor még a dózsások is kedvelték,ahol csak tudta gyalázta a Fradit.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

TevezAsbee
or David Villa!

|
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Tevez

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan

Kardomba dőlnék...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!!Divat
a másik pedig Tischler Patrik lesz, legalábbis remélem.deyell
ő sztem kizárt sajnos, bár mint korábbi ződ nevelés Csikit is emlegetik...vmeik csak jön! 😊

|
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!!Divat
a másik pedig Tischler Patrik lesz, legalábbis remélem.deyell
Van miből, hála istennek. Tudod, van az a cigány vicc, hogy megjött e már a segélyem, nem tudom, tőlem már levonták. Na, ugyanez Fradival.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Szép lenne Rajczi zöld mezben.
Kantát sztem magyar csapat nem tudja kifizetni, olyan nagy nevekre ne számítsatok. Nálunk legalább megmondták, hogy senki nem jön. 😊

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
a másik pedig Tischler Patrik lesz, legalábbis remélem.

chemicals keep me under control

több mint 13 éve

Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?

|