Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
En tobbrol hallottam. De ez amugy csak az atigazolas, az ugynoki jutalekrol es a valoszinuleg NB I-ben top1-2 fizeteserol nem is beszelve. Csaloka azert ez a tultolt gyozelmi tanc a media reszerol a tavozasa kapcsan.Belső körökben 5M € a vételár fut, de abból osztottak vissza
Mondjuk az gyozelem, hogy a palibol kihoznak valami hasonlo penzt, mint amiert vettek, mert hogy Saldanha egy lusta diszno, akinek az erteke innen mar csak csokkenni fog, azt en eleg eselyesre vennem. Es szerintem a Fradi azert is adja el, mert ezt Hajnal is latja mostmar. A csavonak ezzel a mentalitassal szvsz neki megvolt a maximum polca.
Stez
8 hónapja
Én ezeket tudom, csak számomra rohadt vicces 😃“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
8 hónapja
“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
8 hónapja
En tobbrol hallottam. De ez amugy csak az atigazolas, az ugynoki jutalekrol es a valoszinuleg NB I-ben top1-2 fizeteserol nem is beszelve. Csaloka azert ez a tultolt gyozelmi tanc a media reszerol a tavozasa kapcsan.Vmiert úgy rémlett h 3 millió alatt vettük.Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …Milyen komoly profittal?
csebi
Alapbol transferen honapokig az volt, hogy 4 millio EUROERT vettek (fura modon ez nemreg at lett irva 3 millara) Saldanhat, akinek az erteke akkor 8 millio EURO volt. A pali akkorat jatszott, hogy egyetlen ev alatt az erteke 5 millio eurora csokkent, most pedig a Fradi eladja 5 millio DOLLARERT (nem tudom, feltunt-e masnak is, hogy itt mar direkt dollarban irnak csak az eladasi arrol, hogy tobbnek tunjon), es az 5 millio dollar az valojaban 4.3 millio euro korul van.
Ugyhogy azon felul, hogy megy a trukkozes az arfolyammal, hogy ezzel atverjenek, ez konkretan egy karmentes a Fraditol, hogy minimalis nyereseggel kiszalljon a csavobol, amig meg lehet.
Es ezt ezen felul rohadtul elbasztak. Mert ha van tokuk es nem engedik, hogy Saldanha hat honapon keresztul alibizzen es basszon az edzesekre, ehelyett szigoruan fogjak, raveszik a munkara, o pedig ezaltal kepes lett volna futni harom hosszt, nem pedig 30 perc utan a seggen veszi a levegot es meghal a palyan, akkor az edzok rendesen jatszattak volna, o meg valoszinuleg jobb szamokat hoz, az erteke meg nem csokken le több mint felere. A Fradi ebbol rohogve kihozhatott volna egy 7-10 millios bizniszt, megduplazva a csavoba beleolt penzt, ha odafigyelnek, ehelyett elherdaltak a lehetoseget.
Stez
csebi
Mondjuk az gyozelem, hogy a palibol kihoznak valami hasonlo penzt, mint amiert vettek, mert hogy Saldanha egy lusta diszno, akinek az erteke innen mar csak csokkenni fog, azt en eleg eselyesre vennem. Es szerintem a Fradi azert is adja el, mert ezt Hajnal is latja mostmar. A csavonak ezzel a mentalitassal szvsz neki megvolt a maximum polca.
8 hónapja
“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
8 hónapja
Vmiert úgy rémlett h 3 millió alatt vettük.Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …Milyen komoly profittal?
csebi
Alapbol transferen honapokig az volt, hogy 4 millio EUROERT vettek (fura modon ez nemreg at lett irva 3 millara) Saldanhat, akinek az erteke akkor 8 millio EURO volt. A pali akkorat jatszott, hogy egyetlen ev alatt az erteke 5 millio eurora csokkent, most pedig a Fradi eladja 5 millio DOLLARERT (nem tudom, feltunt-e masnak is, hogy itt mar direkt dollarban irnak csak az eladasi arrol, hogy tobbnek tunjon), es az 5 millio dollar az valojaban 4.3 millio euro korul van.
Ugyhogy azon felul, hogy megy a trukkozes az arfolyammal, hogy ezzel atverjenek, ez konkretan egy karmentes a Fraditol, hogy minimalis nyereseggel kiszalljon a csavobol, amig meg lehet.
Es ezt ezen felul rohadtul elbasztak. Mert ha van tokuk es nem engedik, hogy Saldanha hat honapon keresztul alibizzen es basszon az edzesekre, ehelyett szigoruan fogjak, raveszik a munkara, o pedig ezaltal kepes lett volna futni harom hosszt, nem pedig 30 perc utan a seggen veszi a levegot es meghal a palyan, akkor az edzok rendesen jatszattak volna, o meg valoszinuleg jobb szamokat hoz, az erteke meg nem csokken le több mint felere. A Fradi ebbol rohogve kihozhatott volna egy 7-10 millios bizniszt, megduplazva a csavoba beleolt penzt, ha odafigyelnek, ehelyett elherdaltak a lehetoseget.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …Milyen komoly profittal?
csebi
8 hónapja
Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Én inkább úgy fogalmaznék hogy így volt, mai román utánpótlás simán lesüllyedt a magyar szintjére, ugyanúgy nem nevelnek ki nagy tehetsegeket már mint mi.Hát azért jóval előrébb vannak, nonstop adják az embereket a topligákba, jók az U válogatottak...
davemayer
Viszont a bajnokságuk bármilyen rangsort is olvasok, a magyar mögött van (Fradi hatás)
Poloska vagyok.
8 hónapja
Vajon melyik 2 meccs vitte a szelvényt 😀az andorrai Santa Colomára 15-ös odds volt eredmények.com szerint, 3-0-ra mennek a 40. percben 😀1-4 lett a vége, remélem a bosnyákoknak jól fizettek.
Löfli
egyéb érdekes eredmények:
Tre Fiori (san marino) - Pyunik Jereván (örmény) 1-0
Runavik (feröer-sz) - HJK (finn) 4-0
Vllaznia (albán) - Daugavpils (lett) 0-1 (7.5-ös odds)
Löfli
Poloska vagyok.
8 hónapja
Közben a Birkirkara 1-0ra verte a moldáv ellenfelet ami tavaly csoportkörös volt!!!
8 hónapja
Én inkább úgy fogalmaznék hogy így volt, mai román utánpótlás simán lesüllyedt a magyar szintjére, ugyanúgy nem nevelnek ki nagy tehetsegeket már mint mi.kurva szar ezt beismerni, de igy van.Előrébb van a román bajnokság minden tekintetben mint a magyar. Több a kompetitív csapat, nem csak akkor tűnik fel egy csapat ha az emberek adója oda megy.Ez nem névváltoztatás hanem egy új klub, a steaua szétvált a tulaj miatt. Kb ugyanaz a helyzet mint a bolgároknál, a cska ma 2 klub gyakorlatilag, az egyik a régi szurkolóké a másik meg a tulajé 🤣Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jólAz Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
15-20 éve a román bajnok automatikusan BL-csoportkörös volt.
Kampman
ozibozi
davemayer
Értékesebb is és több az értékes hazai focista, mint nálunk magyaroknál.
KeyG
Kenny
Nálunk van egy fradi, náluk meg a csb es a cfr, ennyi, mindkettő mögött pénzes magánember áll. Ha ők nem lennének ennyi sem lenne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
Tök jó atmoszférája van ennek a paksi stadionnak. Amúgy rég láttam ennyi technikai hibát, bár a szemem a Mennyeiben edződött.
Nem olyan erős ez a CFR, de szerintem Gyurka elengedi a jövő heti meccset.
8 hónapja
az andorrai Santa Colomára 15-ös odds volt eredmények.com szerint, 3-0-ra mennek a 40. percben 😀1-4 lett a vége, remélem a bosnyákoknak jól fizettek.
Löfli
egyéb érdekes eredmények:
Tre Fiori (san marino) - Pyunik Jereván (örmény) 1-0
Runavik (feröer-sz) - HJK (finn) 4-0
Vllaznia (albán) - Daugavpils (lett) 0-1 (7.5-ös odds)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Na jó de tavaly nem kezdöket vettek 😁 Bergval meg Gray inkabb fiatal mint prem kezdöMi ebben az All-in, minden nyáron elkölt ennyit a csapat.Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
A BL indulas meghozta kedvet
Nottingham pedig Elanga es GW nelkul alsohaz lesz
sapka
Toto21
Sixo
Mondjuk Solanke nagy dobás volt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
8 hónapja
Csúnya lesz ez a Paksnak.Egyelőre szép jinx padawan.
Nomac
bumzi mlsz8 éve a bajnoki címről döntött ez a párosítás. Már az NB I-ben. Jogos az MNF treatment.
muszáj volt átrakni a Vidi-Honvédot hétfő este8-ra. igazi nézőcsalogató időpont gec.
petey
8 hónapja
Mi ebben az All-in, minden nyáron elkölt ennyit a csapat.Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
sapka
Toto21
8 hónapja
az andorrai Santa Colomára 15-ös odds volt eredmények.com szerint, 3-0-ra mennek a 40. percben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Mekkora meccs volt ez a Kutaisi-Ordabaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Csirke?Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
sapka
Toto21
Grillcsirke
Szerkesztette: Willie Parker
8 hónapja
Csak a szemtanúk itt nem az előzött autóban ültek.Konkrét sebességet nem, de ha mondjuk 100-ra van beállitva a tempomat, és elmegy melletted valami, akkor megfelelő tapasztalattal meg tudod saccolni, hogy 120-140 körül előz meg valaki, vagy 180-200 körülSzemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.A szemtanúk a tapasztalatok szerint nem nagyon tudnak megkülönböztetni sebességértékeket.
Matthew99
Willie Parker
slowmotion
Az meg, h 3 km-rrel arrébb mentek 140-nel, semmit nem jelent.
Az előzött autó sebessége az érdekes, most műhold-GPS adatokat vesznek fel, m az autópályán voltak àthaladó kapuk.
8 hónapja
Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőleMorgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
sapka
8 hónapja
A negyedosztályú angol Cheltenham Town 33 éves csatára, Ryan Bowman három és fél évre szóló eltiltást kapott, amiért megsértette az FA fogadási szabályzatát. A vizsgálat szerint Bowman az elmúlt tíz évben összesen 6397 alkalommal fogadott, ebből 240 fogadás akkor történt, amikor a Shrewsbury Town játékosa volt, sőt egyet még egy mérkőzés közben is megkötött.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Az, ingyen is csinálnám. Curacao powaaaa!!!A Curacaoért még itthon is fizetni kell xdd
warr_b
Poloska vagyok.
8 hónapja
Az, ingyen is csinálnám. Curacao powaaaa!!!Közérdekű:Álommeló.
🚨 DICK EXTENDS‼️
— Curaçao Football News (@Curacaofootbal1) July 10, 2025
Dick Advocaat has extended his contract and will remain as head coach of the Curaçao national team until the end of the year. #EOlaBlou pic.twitter.com/sVYJTBjnmC
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"