Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 987
En tobbrol hallottam. De ez amugy csak az atigazolas, az ugynoki jutalekrol es a valoszinuleg NB I-ben top1-2 fizeteserol nem is beszelve. Csaloka azert ez a tultolt gyozelmi tanc a media reszerol a tavozasa kapcsan.

Mondjuk az gyozelem, hogy a palibol kihoznak valami hasonlo penzt, mint amiert vettek, mert hogy Saldanha egy lusta diszno, akinek az erteke innen mar csak csokkenni fog, azt en eleg eselyesre vennem. Es szerintem a Fradi azert is adja el, mert ezt Hajnal is latja mostmar. A csavonak ezzel a mentalitassal szvsz neki megvolt a maximum polca.
Stez
Belső körökben 5M € a vételár fut, de abból osztottak vissza
8 hónapja
“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”

Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.
zacknorb
Én ezeket tudom, csak számomra rohadt vicces 😃
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 998 — Kinek mit intézett a kormánya
“A Golazo külön cikket szentel, hogy a kolozsváriak szponzor nélküli mezekben voltak kénytelenek játszani Pakson, a magyarországi szerencsejáték-törvény miatt”

Ez nekem új, annak fényében hogy a Paks mezén nagy betűkkel olvasható a TIPPMIX😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Mert az államiakon kívül semmi más nem lehet, nem bonyolult ez. Jelen analógiában a vegas.hu is államinak számít. So legyen NER-es, így tökéletes.

Poloska vagyok.
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …
csebi
Milyen komoly profittal?

Alapbol transferen honapokig az volt, hogy 4 millio EUROERT vettek (fura modon ez nemreg at lett irva 3 millara) Saldanhat, akinek az erteke akkor 8 millio EURO volt. A pali akkorat jatszott, hogy egyetlen ev alatt az erteke 5 millio eurora csokkent, most pedig a Fradi eladja 5 millio DOLLARERT (nem tudom, feltunt-e masnak is, hogy itt mar direkt dollarban irnak csak az eladasi arrol, hogy tobbnek tunjon), es az 5 millio dollar az valojaban 4.3 millio euro korul van.

Ugyhogy azon felul, hogy megy a trukkozes az arfolyammal, hogy ezzel atverjenek, ez konkretan egy karmentes a Fraditol, hogy minimalis nyereseggel kiszalljon a csavobol, amig meg lehet.

Es ezt ezen felul rohadtul elbasztak. Mert ha van tokuk es nem engedik, hogy Saldanha hat honapon keresztul alibizzen es basszon az edzesekre, ehelyett szigoruan fogjak, raveszik a munkara, o pedig ezaltal kepes lett volna futni harom hosszt, nem pedig 30 perc utan a seggen veszi a levegot es meghal a palyan, akkor az edzok rendesen jatszattak volna, o meg valoszinuleg jobb szamokat hoz, az erteke meg nem csokken le több mint felere. A Fradi ebbol rohogve kihozhatott volna egy 7-10 millios bizniszt, megduplazva a csavoba beleolt penzt, ha odafigyelnek, ehelyett elherdaltak a lehetoseget.
Stez
Vmiert úgy rémlett h 3 millió alatt vettük.
csebi
En tobbrol hallottam. De ez amugy csak az atigazolas, az ugynoki jutalekrol es a valoszinuleg NB I-ben top1-2 fizeteserol nem is beszelve. Csaloka azert ez a tultolt gyozelmi tanc a media reszerol a tavozasa kapcsan.

Mondjuk az gyozelem, hogy a palibol kihoznak valami hasonlo penzt, mint amiert vettek, mert hogy Saldanha egy lusta diszno, akinek az erteke innen mar csak csokkenni fog, azt en eleg eselyesre vennem. Es szerintem a Fradi azert is adja el, mert ezt Hajnal is latja mostmar. A csavonak ezzel a mentalitassal szvsz neki megvolt a maximum polca.

8 hónapja

8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 871 — Lucas Scott
Amúgy elképesztő h ebből a Saldanha storybol végül Hajnal komoly profittal tud kiszállni …
csebi
Milyen komoly profittal?

Alapbol transferen honapokig az volt, hogy 4 millio EUROERT vettek (fura modon ez nemreg at lett irva 3 millara) Saldanhat, akinek az erteke akkor 8 millio EURO volt. A pali akkorat jatszott, hogy egyetlen ev alatt az erteke 5 millio eurora csokkent, most pedig a Fradi eladja 5 millio DOLLARERT (nem tudom, feltunt-e masnak is, hogy itt mar direkt dollarban irnak csak az eladasi arrol, hogy tobbnek tunjon), es az 5 millio dollar az valojaban 4.3 millio euro korul van.

Ugyhogy azon felul, hogy megy a trukkozes az arfolyammal, hogy ezzel atverjenek, ez konkretan egy karmentes a Fraditol, hogy minimalis nyereseggel kiszalljon a csavobol, amig meg lehet.

Es ezt ezen felul rohadtul elbasztak. Mert ha van tokuk es nem engedik, hogy Saldanha hat honapon keresztul alibizzen es basszon az edzesekre, ehelyett szigoruan fogjak, raveszik a munkara, o pedig ezaltal kepes lett volna futni harom hosszt, nem pedig 30 perc utan a seggen veszi a levegot es meghal a palyan, akkor az edzok rendesen jatszattak volna, o meg valoszinuleg jobb szamokat hoz, az erteke meg nem csokken le több mint felere. A Fradi ebbol rohogve kihozhatott volna egy 7-10 millios bizniszt, megduplazva a csavoba beleolt penzt, ha odafigyelnek, ehelyett elherdaltak a lehetoseget.
Stez
Vmiert úgy rémlett h 3 millió alatt vettük.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
csebi
Milyen komoly profittal?

8 hónapja

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 998 — Kinek mit intézett a kormánya
Én inkább úgy fogalmaznék hogy így volt, mai román utánpótlás simán lesüllyedt a magyar szintjére, ugyanúgy nem nevelnek ki nagy tehetsegeket már mint mi.
davemayer
Hát azért jóval előrébb vannak, nonstop adják az embereket a topligákba, jók az U válogatottak...

Viszont a bajnokságuk bármilyen rangsort is olvasok, a magyar mögött van (Fradi hatás)

Poloska vagyok.
8 hónapja
az andorrai Santa Colomára 15-ös odds volt eredmények.com szerint, 3-0-ra mennek a 40. percben 😀
Löfli
1-4 lett a vége, remélem a bosnyákoknak jól fizettek.

egyéb érdekes eredmények:
Tre Fiori (san marino) - Pyunik Jereván (örmény) 1-0
Runavik (feröer-sz) - HJK (finn) 4-0
Vllaznia (albán) - Daugavpils (lett) 0-1 (7.5-ös odds)

Löfli
Vajon melyik 2 meccs vitte a szelvényt 😀

Poloska vagyok.
8 hónapja
Közben a Birkirkara 1-0ra verte a moldáv ellenfelet ami tavaly csoportkörös volt!!!

8 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Az Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.
zacknorb
Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
15-20 éve a román bajnok automatikusan BL-csoportkörös volt.
Kampman
Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jól
ozibozi
Ez nem névváltoztatás hanem egy új klub, a steaua szétvált a tulaj miatt. Kb ugyanaz a helyzet mint a bolgároknál, a cska ma 2 klub gyakorlatilag, az egyik a régi szurkolóké a másik meg a tulajé 🤣
davemayer
Előrébb van a román bajnokság minden tekintetben mint a magyar. Több a kompetitív csapat, nem csak akkor tűnik fel egy csapat ha az emberek adója oda megy.
Értékesebb is és több az értékes hazai focista, mint nálunk magyaroknál.
KeyG
kurva szar ezt beismerni, de igy van.
Kenny
Én inkább úgy fogalmaznék hogy így volt, mai román utánpótlás simán lesüllyedt a magyar szintjére, ugyanúgy nem nevelnek ki nagy tehetsegeket már mint mi.
Nálunk van egy fradi, náluk meg a csb es a cfr, ennyi, mindkettő mögött pénzes magánember áll. Ha ők nem lennének ennyi sem lenne.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
8 hónapja
Tök jó atmoszférája van ennek a paksi stadionnak.
Amúgy rég láttam ennyi technikai hibát, bár a szemem a Mennyeiben edződött.
Nem olyan erős ez a CFR, de szerintem Gyurka elengedi a jövő heti meccset.
8 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 626 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az andorrai Santa Colomára 15-ös odds volt eredmények.com szerint, 3-0-ra mennek a 40. percben 😀
Löfli
1-4 lett a vége, remélem a bosnyákoknak jól fizettek.

egyéb érdekes eredmények:
Tre Fiori (san marino) - Pyunik Jereván (örmény) 1-0
Runavik (feröer-sz) - HJK (finn) 4-0
Vllaznia (albán) - Daugavpils (lett) 0-1 (7.5-ös odds)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Morgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkálják
Beki
Most vettek meg Kuddust 50ert
A BL indulas meghozta kedvet

Nottingham pedig Elanga es GW nelkul alsohaz lesz
sapka
Tottenham All-In-t tol. 😀 kiváncsi leszek mi sül ki belőle
Toto21
Mi ebben az All-in, minden nyáron elkölt ennyit a csapat.
Sixo
Na jó de tavaly nem kezdöket vettek 😁 Bergval meg Gray inkabb fiatal mint prem kezdö
Mondjuk Solanke nagy dobás volt

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csúnya lesz ez a Paksnak.
Nomac
Egyelőre szép jinx padawan.

bumzi mlsz
muszáj volt átrakni a Vidi-Honvédot hétfő este8-ra. igazi nézőcsalogató időpont gec.
petey
8 éve a bajnoki címről döntött ez a párosítás. Már az NB I-ben. Jogos az MNF treatment.
8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 166 — LIGHTS OUT!
Beki

sapka
Toto21
Mi ebben az All-in, minden nyáron elkölt ennyit a csapat.

8 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 626 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 303 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mekkora meccs volt ez a Kutaisi-Ordabaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 199
Beki

sapka
Toto21
Csirke?
Grillcsirke

Szerkesztette: Willie Parker
8 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 199
Szemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.
Matthew99
A szemtanúk a tapasztalatok szerint nem nagyon tudnak megkülönböztetni sebességértékeket.
Willie Parker
Konkrét sebességet nem, de ha mondjuk 100-ra van beállitva a tempomat, és elmegy melletted valami, akkor megfelelő tapasztalattal meg tudod saccolni, hogy 120-140 körül előz meg valaki, vagy 180-200 körül
slowmotion
Csak a szemtanúk itt nem az előzött autóban ültek.
Az meg, h 3 km-rrel arrébb mentek 140-nel, semmit nem jelent.

Az előzött autó sebessége az érdekes, most műhold-GPS adatokat vesznek fel, m az autópályán voltak àthaladó kapuk.
8 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 066
Beki

sapka
8 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 082
A negyedosztályú angol Cheltenham Town 33 éves csatára, Ryan Bowman három és fél évre szóló eltiltást kapott, amiért megsértette az FA fogadási szabályzatát. A vizsgálat szerint Bowman az elmúlt tíz évben összesen 6397 alkalommal fogadott, ebből 240 fogadás akkor történt, amikor a Shrewsbury Town játékosa volt, sőt egyet még egy mérkőzés közben is megkötött.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
8 hónapja
Az, ingyen is csinálnám. Curacao powaaaa!!!
warr_b
A Curacaoért még itthon is fizetni kell xdd

Poloska vagyok.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 303 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közérdekű:

zacknorb
Álommeló.
Őszentsége Sobri Jóska
Az, ingyen is csinálnám. Curacao powaaaa!!!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"