Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Morgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkáljákMost vettek meg Kuddust 50ert
Beki
A BL indulas meghozta kedvet
Nottingham pedig Elanga es GW nelkul alsohaz lesz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
8 hónapja
primera jon Bradyvel a Birmingham doku sorozat. Prime eddig nem hibazott eddig ilyen temaban. Juve,Barca,Tottenham is kivalo volt.
8 hónapja
Közérdekű:Az első pillantásra az a benyomásom volt, hogy újabb f...szhosszabbító szer tárgyú mailt látok a céges levelezőben
🚨 DICK EXTENDS‼️
— Curaçao Football News (@Curacaofootbal1) July 10, 2025
Dick Advocaat has extended his contract and will remain as head coach of the Curaçao national team until the end of the year. #EOlaBlou pic.twitter.com/sVYJTBjnmC
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 hónapja
Közérdekű:Álommeló.
🚨 DICK EXTENDS‼️
Dick Advocaat has extended his contract and will remain as head coach of the Curaçao national team until the end of the year. #EOlaBlou pic.twitter.com/sVYJTBjnmC
zacknorb
8 hónapja
Oxana miatt majd mennem kell valamelyikbe 😊a művész mozikat elkerüli 😊nem megy a szuperman?dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
a művész mozikat elkerüli 😊nem megy a szuperman?dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b
Löfli
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Csúnya lesz ez a Paksnak.
8 hónapja
nem megy a szuperman?dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
dolgozni munkaidőben? na még mit nem!annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli
warr_b

Don't blink!
8 hónapja
annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streametAggyak munkát, kiccsávó?
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
annyira nincs semmi melóban, még a végén arra vetemedek, hogy bekapcsolom a Paks streamet

Don't blink!
8 hónapja
Crazy Jenő közvetíti a meccset a kurva életbeTavaly is bortány volt a Vajdahunyad ellen.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Amúgy idén nem kell panaszkodni, hogy az európai szuperkupában miért nincs benne a konfetti nyertese.Klub vb döntőjében a BL győztessel, bajnokságban az EL győztessel fognak játszani.
Poloska vagyok.
8 hónapja
www.theguardian.com/football/2025/jul/10/olivia-smith-world-record-transfer-1m-signing-arsenal-liverpool
Poloska vagyok.
8 hónapja
Közérdekű:🚨 DICK EXTENDS‼️
Poloska vagyok.
8 hónapja
Morgan Gibbs-White -> Tottenham 60M fontos kivásárlási árat kiperkálják
8 hónapja
Ez jó poén volt, de az előző hozzászólásodon is kacagtam! 😀Tenyleg odaszerkesztettek a nezoket a Madrid-BVB meccsre, annyira senkit sem erdekelt eloben a meccs? Tyi...bezzeg ha a Bayern tovabbjutott volna akkor telthaz lett volna 😀
Stez
| mielott Szokol nekem esik, csak hulyeskedem |
csebi
8 hónapja
Bár a 🍇lap nem hiteles forrás, de LK Jr. megint sérült lenne? Ismét izomproblémák???www.nemzetisport.hu/legiosok/2025/07/lisztes-krisztian-mario-gotzevel-keszult-a-frankfurt-edzesen
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
Konkrét sebességet nem, de ha mondjuk 100-ra van beállitva a tempomat, és elmegy melletted valami, akkor megfelelő tapasztalattal meg tudod saccolni, hogy 120-140 körül előz meg valaki, vagy 180-200 körülSzemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.A szemtanúk a tapasztalatok szerint nem nagyon tudnak megkülönböztetni sebességértékeket.
Matthew99
Willie Parker
Szerkesztette: slowmotion
8 hónapja
Tessèk 🥹Szemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.Név szerint?
Matthew99
ozibozi
Diogo Jota: egy kamionsofőr cáfolja a rendőrségi jelentést | Rangadó share.google/2qvqCRAm2Zyr2gTPH
8 hónapja
Szemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.A szemtanúk a tapasztalatok szerint nem nagyon tudnak megkülönböztetni sebességértékeket.
Matthew99
8 hónapja
tegnap a BL selejtezoben sajnos a Hamrun kikapott 2-0-ra a Zalgiris otthonaban. igy nem latok sok eselyt arra, hogy tovabbmenjenek. vszeg igy leesnek a konferencia ligaba, ahol a Shelbourne-Linfield vesztesevel jatszanak majd. kar lenne, mert ha tovabbjutnak akkor bar a Dinamo Kijev ellen nincs eselyuk tovabbmenni, viszont ott mar az EL-be esnenek le, ahol ha ki is kapnak bekerulnenek a konferencia liga PO korebe. ott meg bmi megtortenhetne ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Vályi Pista Partizán interjújában mondta, hogy ezek a "városi sportautók" se városra, se pályára nem alkalmasak, mivel ezek technikailag ténylegesen versenyautók. Profi sofőrrel versenypályán se biztonságosak, mindegyikbe kódolva van a tragédia, csak van akinek szerencséje van. Jotának nem volt.Szemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.Akkor mégsem tömeggyilkos?
Matthew99
szaba
8 hónapja
Szemtanúk szerint nem hajtottak gyorsan Jotáék.Akkor mégsem tömeggyilkos?
Matthew99