Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
sajtospingvin
119
Akkor is megvoltak ezek a hibái, csak Kurtoá kisegítette vagy mázlija volt. Hamar padon lesz Alonsonál, bár látva a két bites társát mit művel…Ősszel nem ezt láttuk...Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
Szerintem hulla fáradt mindkettő... Rüdiger meg öreg a 68 meccses szezonhoz
gyurczi
8 hónapja
Asencio szerintem tavasszal is overrated volt.Ősszel nem ezt láttuk...Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
gyurczi
Poloska vagyok.
8 hónapja
Real tesz róla hogy biztosan Dembelé kapja az aranylabdát, 😁Bár eddig sem volt semennyi kérdés szerintem

8 hónapja
Ősszel nem ezt láttuk...Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
sajtospingvin
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
8 hónapja
sajtospingvin
119
Előember elqrtaÁszenszió gyerek is megér egy misét. A srácnak nem sok köze van a Madrid szinthez.
ozibozi
8 hónapja
Ezek a névváltoztatások ritkán sütnek el jólAz Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
15-20 éve a román bajnok automatikusan BL-csoportkörös volt.
Kampman
8 hónapja
Az Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.Az a kemény, hogy a Steaua odáig jutott, hogy július elején játszania kell andorrai csapatok ellen.
zacknorb
15-20 éve a román bajnok automatikusan BL-csoportkörös volt.
8 hónapja
Korai eszőbuktatás
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
8 hónapja
Előember elqrta
8 hónapja
Az Inter Escaldes komolyan visszahozta az FCSB ellen.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez a ringyó porsés’ mama akart lenni. Közel van. Neki csak egyre kell koncentrálnia, hogy szüljön egyet. Innentől sínen lesz az élete, nem egy idióta a luvnya, pont tudja mitől döglik a légy. Ő már nem aranyásó, ő már aranybánya tulajdonos.
Erről szól az életük.
-már bocs, de
Max egy “Hülye” ember sajnálja ezeket, mert ez egy játszma, amiket ők játszanak, es az egyszeri mezei halandó ezt nem értheti.
Itt lényegtelen a qrvázás, a temetésre elmenés is magánügy lenne, csak ez egy napon volt.
A lényeg annyi lesz majd vlsz, hogy ha jól megy majd a játék a szezon elején senkit nem fog érdekelni, ha meg szarul, akkor majd előveszik ezért.
Az egész rendszer álszent, de az igazán jó játékosoknak mindent megbocsátanak a szurkolók. A csak jó játékosok apróságok miatt is kegyvesztettek lehetnek.
8 hónapja
Abból mekkora hír lesz, ha utólag kiderül, hogy itthon elsikálták, hogy a Poolnál ne tudjàk a valósàgot...Amúgy ez alapból vicces, mert ha abszolút nem derül ki semmi, az asszonynak akkor is tudnia kellett, hogy ez csak egy szar fedősztori. 😀Most tényleg az a téma napok óta, hogy egy melós nem ment el egy kollégája temetésére, helyette inkább mulatott egy jót? Ez amugy sem megcsalás, mert másik országban volt az asszony.azért nem adja ki, mert azzal mentette ki magát, hogy a terhes feleséggel van. ha tehát Angliában lett volna a feleség, és Szoboszlai úgy van mellette, hogy leutazik Badacsonyba, akkor... szóval érted. epic failure. és azzal Slot előtt is elássa magát.
Szokol
slowmotion
dugo93
8 hónapja
bumzi mlszmuszáj volt átrakni a Vidi-Honvédot hétfő este8-ra. igazi nézőcsalogató időpont gec.
8 hónapja
Amúgy ez alapból vicces, mert ha abszolút nem derül ki semmi, az asszonynak akkor is tudnia kellett, hogy ez csak egy szar fedősztori. 😀Most tényleg az a téma napok óta, hogy egy melós nem ment el egy kollégája temetésére, helyette inkább mulatott egy jót? Ez amugy sem megcsalás, mert másik országban volt az asszony.azért nem adja ki, mert azzal mentette ki magát, hogy a terhes feleséggel van. ha tehát Angliában lett volna a feleség, és Szoboszlai úgy van mellette, hogy leutazik Badacsonyba, akkor... szóval érted. epic failure. és azzal Slot előtt is elássa magát.
Szokol
slowmotion
8 hónapja
Nem volt olyan sok...Igazi csemegék ma a BL-selejtezőkben:az ír-észak-ír derbi komolynak ígérkezik
18:00 Zalgiris (LTU) - Hamrun (MLT)
19:30 Steaua (ROM) - Inter Escaldes (AND)
19:30 Ludogorec (BUL) - Dinamo Minszk (BLR)
20:45: Shelbourne (IRL) - Linfield (NIR)
warr_b
Löfli
BEK/BL:
1970/71: Glentoran-Waterford
1979-80: Linfield-Dundalk
1984-85: Linfield-Shamrock Rovers
2005-06: Glentoran-Shelbourne
EL:
2016-17: Linfield-Cork City
KL:
2024-25: Larne-Shamrock Rovers
Hatból csak egyszer ment tovább az észak-ír...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Igazi csemegék ma a BL-selejtezőkben:az ír-észak-ír derbi komolynak ígérkezik
18:00 Zalgiris (LTU) - Hamrun (MLT)
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Arabok is tesznek egy szívességet Atalantának, hogy elviszik Reteguit, aki a csíra 1 szezonos csoda csatár tipikus példája... 65 misi b+...
8 hónapja
Kudus -> Tottenham hírvigó 55M font
8 hónapja
Igazi csemegék ma a BL-selejtezőkben: 18:00 Zalgiris (LTU) - Hamrun (MLT)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Most tényleg az a téma napok óta, hogy egy melós nem ment el egy kollégája temetésére, helyette inkább mulatott egy jót? Ez amugy sem megcsalás, mert másik országban volt az asszony.azért nem adja ki, mert azzal mentette ki magát, hogy a terhes feleséggel van. ha tehát Angliában lett volna a feleség, és Szoboszlai úgy van mellette, hogy leutazik Badacsonyba, akkor... szóval érted. epic failure. és azzal Slot előtt is elássa magát.
Szokol
8 hónapja
Most tényleg az a téma napok óta, hogy egy melós nem ment el egy kollégája temetésére, helyette inkább mulatott egy jót? Ez amugy sem megcsalás, mert másik országban volt az asszony.
8 hónapja
A Lyon megnyerte a fellebbezést, maradnek Ligue1 és EL. Most jön a Crystal Palace és az UEFA kérdése.
Poloska vagyok.