NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
170
23
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért ez a svéd csapat teljesen kaotikusan játszik -> kifejezetten szórakoztató lett a kamikaze meccs.Mellberg 2 gól, Martin Olsson mint a mérgezett egér össze vissza, és csatárt játszik, Ibra meg kb defensive midfielder az esetek 60%-ában... az angol csapat meg alapból néhány bohóccal kezdett, és behozták Walcottot is 😛
Mellberg hattricket! Nem Wellberg! Vagy Mellbeck!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
A ballábas Källström ezt miért jobbal rúgta mikor ink balra jött? :/empty taximert nálam van fantasyban, tehát evidens, hogy nem lőhet gólt 😊
ez meg megint micsoda gól öcsém 😮
több mint 13 éve
A ballábas Källström ezt miért jobbal rúgta mikor ink balra jött? :/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Kib@szott jó lett a meccs 😊gdavidmondjuk ez is tipikus socceres szakmázgatás 😊 jó lett a meccs <-> született 2-4 gól, micsoda meglátás 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ősszevissza beszél....
több mint 13 éve
Mellbergre jó hatással volt, hogy múltkor lebuziztam. 😀És Walcotté tényleg nem pattant meg, csak egyszerűen nem látott belőle semmit Iszákos.
több mint 13 éve
Sebas... ööö, kikerül Ibrahimovichoz, ááááá. 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 13 éve
"azt hiszem jó játékvezetői döntés" 😂BostonNa, én nem véletlen nem nézem magyarul. Nem vagyok hajlandó

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Szerintem se pattant meg
több mint 13 éve
Ez rohadtul nem pattant meg. Vak ez a kommentátor?
több mint 13 éve
Áááá, megpattan. :/ Mondjuk jó meccs lett belőle. 😀
több mint 13 éve
Kezd beindulni a meccs.

több mint 13 éve
Ez a falábú gólvágok meccse.Lehetne 5-4 a vége..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Kib@szott jó lett a meccs 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
több mint 13 éve
ez jó 😀Óóóó-ó-ó-ó-óóó-óóó... duplázott Mellberg! Ejha..IgorAddig keverte a kommentátor Welbeckkel míg szerepet cseréltek 😀empty taxi

több mint 13 éve
😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
több mint 13 éve
Rooneyra nem is lesz szükség az utsó meccsen 😀
több mint 13 éve
Óóóó-ó-ó-ó-óóó-óóó... duplázott Mellberg! Ejha..IgorAddig keverte a kommentátor Welbeckkel míg szerepet cseréltek 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Óóóó-ó-ó-ó-óóó-óóó... duplázott Mellberg! Ejha..Régen kedveltem faramuci, enyhén favágó védőmunkáját.. de most így gólvágóként nem is tudom.
Meghasonlok fiatalkori önnönmagammal..
több mint 13 éve
Igeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
Hát mi van itt?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: