Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Socccer lehet a tippjátékban? Csak mert lenne egy javaslatom:Melyik játékosról kap több gólt a magyar labdarugó válogatott a kedd esti, Hollandia elleni mérkőzésen?:
Laczkó Zsolt
Vanczák Vilmos

több mint 13 éve
lehet jön Szakály D. is, mivan bazze tévések tarcsija leszünk???? sztem akkor már meccseinket is játsszunk sóstón.... 😀
|
több mint 13 éve
Ronaldo hosszabbít, ha minden igaz nettó 16!milliót/év fog kapni. (Euróban ofkorsz)Amadeus91Rado meg forintban?
több mint 13 éve
Ronaldo hosszabbít, ha minden igaz nettó 16!milliót/év fog kapni. (Euróban ofkorsz)Amadeus91talán most már akkor nem lesz szomorú kutyafej... 😊
|
több mint 13 éve
Ronaldo hosszabbít, ha minden igaz nettó 16!milliót/év fog kapni. (Euróban ofkorsz)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát én ma amatőrként 1200 néző előtt játszhattam, hazai pályán, életem legszebb napja lehetett volna, ha az a buzi bíró nem állítja ki a csapatkapitányunkat és nem kapunk ki 2-1-re az utolsó percekben. A második sárga egyébként egy vicc volt, komolyan mondom...fut a gyerek mellett a CSK, üldözik a labdát, srác lemarad, nagyot esik, jön a bíró: sárga, piros...a saját szememmel láttam a homorítást, a bíró meg benyelte...De az a hangrobbanás, mikor egyenlítettünk..egyszer mindenkinek meg kell élnie...ahogy éltetik...
Csodálatos volt, B-középpel, minden...
több mint 13 éve
Hát ez valami brutális volt. SVSE-Haladás II...Hali első negyedóra végén rúgott egy gólt. Gólszerzőnek volt egy sárgája, majd gólörömként kiment bohóckodni szögletzászlóhoz. Túlzott gólöröm, még egy sárga mehetett zuhanyozni 😀 Ilyet én még nem láttam 😀 Majd ment a szenvedés végig. Azért egy másodosztályban csak elvárható lenne, hogy 3 méterre pontos passzokat adjanak. A sztárigazolásokként bejelentett játékosok többségében meg szart se érnek. Inkább csak nevük van, tudásuk nagyon nincs. Egyik legszarabb a visszatérő Horváth András volt, anno egy meccsen a válogatottban is játszhatott (cseszett nagy gólt is vágott osztrákoknak), de amit ma művelt hát kész. Én lefutom bármikor. Majd 60-dik perc környékén büntetőt kaptunk, Hali kapusa meg mehetett zuhanyozni, kettős emberelőny 😀 Szerencsére berúgták, majd rá jó 10 percre meglett a győzelem is, természetesen Horváth góljával, aki az alibi teljesítmény után a meccs hőse lett. Mindig azt hiszem, hogy ennél már nincs lejjebb...
több mint 13 éve
Bajnokok Ligája Szerelmesek Figyelem!!Itt van a várva várt UEFA Champions League Fantasy Liga!
Nem kell mást tenned csak regisztrálnod magad a UEFA hivatalos fantasy oldalán , és csatlakoznod a Drukker Söröző Bajnoksághoz!
Csatlakozz te is a Drukker Söröző - UEFA Champions League Fantasy ligához!
Oszd meg ismerőseidnek is , és csatlakozzunk minél többen a ligához!
http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15804/clienthome.do
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 872912-422724
CSATLAKOZZ TE IS ÉS BARÁTOD IS!!!
több mint 13 éve
Remélem az Orange ellenünk is fásult lesz, bár továbbra is kétlem, hogy lenne ellenük keresnivalónk.Madmajd a magyar Cafu megoldja a dolgokat. 😀
több mint 13 éve
Remélem az Orange ellenünk is fásult lesz, bár továbbra is kétlem, hogy lenne ellenük keresnivalónk.
@KJuraszik
több mint 13 éve
Ginger nem játszott... 😕Pihentettük a holldandok elleni meccsre ne aggodj .
www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/besic-bombagolja/20120907/c/1672Divat
Azért remelem a holland helyzetkihasznalas ellenunk is marad, mert lesz gond hatul.
több mint 13 éve
Ginger nem játszott... 😕www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/besic-bombagolja/20120907/c/1672
|
több mint 13 éve
Vezetjük a csoportot simán. Lipták akkor gólpasszt adott . Priskin 1. Labdaérimtésből betalált. Gera amíg fent volt hihetetlen jó volt . És a Sioni Messi(ás) , a csodálatos,az elképesztő Vancák Vili úgy húzott el a széleken mint Lahm vagy Marcelo. Úgy cselezett/tolta meg a labdat mint Croni csak faltolni. tudtak. Beadasa meg annyira pontosan érkezett Szalaihoz mintha DiMaria/Xavi/Iniesta adta volna be. Nem hiaba lett ő a legjobb külföldi gól lövőnk és hiaba keszültek belőle az Andorraikat , villanásaival eldöntötte a meccset.Hollandia retteg.
több mint 13 éve
SpoertGéza megint hozza magát !egy 0 : 5 után (akárki is volt az ellenfél ) miért kell szenvedős kiütésről írni ???
mellesleg Németország 3:0-ra verte Feröert...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mindig is mondtam, hogy Hörit szövetségi kapitánynak, de le se szartak... 😕
több mint 13 éve
Nem értelek titeket fiúk.Folyamatosan ekéztek mindenkit eredmény nélkül, nekem elég egyszer felírni, hogy Vanczák egy fasz, erre azonnal sikerül Cafu reinkarnációjaként robotolni a pályán.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sajna a meccset nem tudtam élőben követni, viszont a leírásokból eléggé jó meccsnek tűnt! Az ellenfél volt ennyire gyenge, vagy jó formát mutatott a válogatott?eszméletlen nagyok voltunk, senkit nem bírtak tartani az andorrai sztárok! 😀 király meccs volt, mindenki nagyon jól játszott, az ellen át sem jött a félpályán, Sanyika a félidőben elaludt, én meg 2-0 után kikapcsoltam, de jó volt! 😀
MarioAna
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én örülni fogok a 3. helynek is...már most...
több mint 13 éve
Hollandok 50 méteres passzból gól! Nem semmi volt. A második félidőben még helyzetük sem volt pedig. Amúgy darálós meccs volt: ment a dulakodás állandóan, rossz szerelés kísérletek tömkelege. De a törökök sem voltak valami nagy számok. Szerintem simán van esélyünk a törökök ellen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Történelmi diadal 😀
több mint 13 éve
Tessek mekkora gólpaszt adott. Mindenki ilyen vedősorrol álmodik 😊Lipinek kéne már odaérnie egy fejessel JoeyPorterTe is tudod az igazi klasszisra akárhogy készülhet az ellenfél , villan kettőt és eldönti a meccset.TocaÚgy látszik még sem eléggé 😀JoeyPorterDe az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.TocaFelfutott Vilma 😊JoeyPorterúgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀DivatVanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 13 éve
Lipinek kéne már odaérnie egy fejesselTe is tudod az igazi klasszisra akárhogy készülhet az ellenfél , villan kettőt és eldönti a meccset.TocaÚgy látszik még sem eléggé 😀JoeyPorterDe az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.TocaFelfutott Vilma 😊JoeyPorterúgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀DivatVanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 13 éve
Te is tudod az igazi klasszisra akárhogy készülhet az ellenfél , villan kettőt és eldönti a meccset.Úgy látszik még sem eléggé 😀JoeyPorterDe az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.TocaFelfutott Vilma 😊JoeyPorterúgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀DivatVanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri