Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szivics nem szarozik a Paksnál, Csernya meg Éger visszakerült a kezdőbe, és az általam is megjósolt Tököli-Lázok-Simon csatártrióval kezdenek 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
 www.hatharom.hu/article/ebc3b4-a-vedekezo-futballt-nem-kell-kitalalni-ennyit-er-itthon-a-szakma

Remek cikk, remek humor.tüsi91
remek cikk ám, ctl-c+v egy régebbi nst blogbejegyzésből

nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/03/Mit_er_az_edzo_ha_magyar/

ha már schmittel valaki, akkor csinálja már ügyesebben.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
+Ugye tavaly azzal volt magyarázva,hogy a Bilbao kiverte a MU-t,hogy "leszarják" az EL-t,mert a bajnokság a fontos,amit sikeresen be is buktak,pedig szerintem az EL trófea könnyebben meglehetett volna nekik,ha nem "szarják le" és a bl helyre is odaértek volna attól függetlenül,ebben biztos vagyok...JoeyPorter
Nem , ez tévhit az EL trófea a nagyklubboknál nem számít. Akkor ráadásul még elől voltak vagy nagyon közel a Cityhez mindenképpen nekik a BL kiesés után csak a PL serleg nyújtott volna némi vigaszt.
EL eredményeket ezért érdekesek mert a nagy klubbokat totál nem érdekli.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Nesze neked világ "legjobb" bajnoksága 😊JoeyPorter
Európa Ligában is már évek óta megy a nyalatás, de azért még mindig ellövik a szokásos közhelyt, miszerint a Premier League a legerősebb. Pedig vizet se vihet a Primera Divisiónnak. eaglesmcnabb
Igen persze. Mivel volt egy szuperkupa meccs amiben a Chelsea totál szétesve motiválatlanul, ráadásul 2 gyors gól után totál beleszarva kinyalt a szezon elején ami kb annyira számít hogy csak na ezért a PD már sokkal jobb.
Nem lényeg hogy a BL csoportkörben tavaly az összes angol megelőzte a spanyol riválisát és az egyetlen angol-spanyol összecsapást a kieséses körben angol nyerte mert most kikaptak.
Sőt Chelsea kiverte a Barcát ergo Atletico>>>Barca
De mivel a Spanyol kiscsapatoknak sokkal fontosabb volt az EL mert a bajnokságban már úgyse volt esélyük semmire és a Bilbao kiverte a Manut ezért PL tényleg sokkal rosszabb...
Amúgy én jobban szeretem a PD-t több meccset is nézek onnan, de azért PL a legerősebb közhelynek elég erős alapjai vannak.Toca
hát nem tudom, éppen az szokott az érv lenni, hogy a spanyol bajnokságban csak a barca meg a real jó a többi meg szar.
Ennek ellenére, az EL-ban, ahol középcsapatok játszanak, évről-évre rendre a spanyol csapatok uralkodnak. annyira hogy a 4 között legutóbb 3 spanyol csapat volt, a két elődöntőt (EL+BL) figyelembe véve pedig 8-ból 5 spanyol csapat, míg 1 angol.
ha a 2011-est nézzük akkor 3-1 a spanyolok javára, ha a 2010-est akkor 2-2, 2009-ben pedig amikor az angol bajnokság tényleg sokkal jobb volt mint a spanyol akkor 3-1- volt az angolok javára.

jó nyilván nincs olyan liga ahol a bajnokságok 10 legszarabb csapata versenyez, de valami alapján össze kell hasonlítanunk a kettőt.
az utóbbi 2 évben nemzetközi szinten összesen 16 meccs volt spanyol és angol csapat között, ebből 8 spanyol, 6 angol győzelem és 2 döntetlen.
De ami a legdurvább adat, hogy egyenes kieséses rendszerben az elmúlt 2 évben 6 alkalommal találkozott spanyol és angol csapat nemzetközi kupákban, ebből 5 spanyol, és mindössze 1 angol győzelem született.:
2011: Barca vs Arsenal 4-3
Real-Tottenham 5-0 kettősgyőzelem
Barca-Manchester 3-1
2012: Stoke-Valencia 0-2 kettősgyőzelem
Manchaster-Bilbao 3-5 kettősgyőzelem
Chelsea-Barca 3-2

szerk.: Azzal meg kár jönni hogy a Barca meg a Real az esetek 90%-ában tönkreveri az aktuális ellenfelét spanyolhonban, ha külföldön is ugyanez az arány. Ráadásul spanyolok, nyilván velük jövök 😀, majd ha egy angol középcsapat kinyalatja kettős győzelemmel a Realt vagy a Barcát mint tette a Bilbao a MU-val akkor majd én leszek az első aki megemelem kalapom. Amíg erre csak fordítva van példa addig kár erről vitázni. Nem hinném hogy egy angol csapat leszarná az EL-t, vagy a BL-t, vagy az Atletico leszarná a spanyol bajnokságot, ha csak a realtól meg a barcától kapna ki az atletico akkor is csak 12 pont hátrányt szedne össze max, mégis majdnem 50 pont hátrányt szereztek a Reallal szemben, ez is azt bizonyítja hogy kiegyensúlyozott a bajnokság, még ha a 2 ász ki is emelkedik. A szakadék ugye Angliában is meg van, csak míg ott csak 19 ponttal ment el a 2 manchesteri gárda, a spanyoloknál 30+-al, de annyival jobb is szvsz a 2 spanyol gigász a 2 angolnál. eaglesmcnabb
+Ugye tavaly azzal volt magyarázva,hogy a Bilbao kiverte a MU-t,hogy "leszarják" az EL-t,mert a bajnokság a fontos,amit sikeresen be is buktak,pedig szerintem az EL trófea könnyebben meglehetett volna nekik,ha nem "szarják le" és a bl helyre is odaértek volna attól függetlenül,ebben biztos vagyok...

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Strestik még a keretben sincs, de gáz 😀
több mint 13 éve
Igen így kerekebb hogy érted
Európa Ligában is már évek óta megy a nyalatás, de azért még mindig ellövik a szokásos közhelyt, miszerint a Premier League a legerősebb. Pedig vizet se vihet a Primera Divisiónnak. eaglesmcnabb
Igen persze. Mivel volt egy szuperkupa meccs amiben a Chelsea totál szétesve motiválatlanul, ráadásul 2 gyors gól után totál beleszarva kinyalt a szezon elején ami kb annyira számít hogy csak na ezért a PD már sokkal jobb.
Nem lényeg hogy a BL csoportkörben tavaly az összes angol megelőzte a spanyol riválisát és az egyetlen angol-spanyol összecsapást a kieséses körben angol nyerte mert most kikaptak.
De mivel a Spanyol kiscsapatoknak sokkal fontosabb volt az EL mert a bajnokságban már úgyse volt esélyük semmire és a Bilbao kiverte a Manut ezért PL tényleg sokkal rosszabb...
Amúgy én jobban szeretem a PD-t több meccset is nézek onnan, de azért PL a legerősebb közhelynek elég erős alapjai vannak.Toca
hát nem tudom, éppen az szokott az érv lenni, hogy a spanyol bajnokságban csak a barca meg a real jó a többi meg szar.
Ennek ellenére, az EL-ban, ahol középcsapatok játszanak, évről-évre rendre a spanyol csapatok uralkodnak. annyira hogy a 4 között legutóbb 3 spanyol csapat volt, a két elődöntőt (EL+BL) figyelembe véve pedig 8-ból 5 spanyol csapat, míg 1 angol.
ha a 2011-est nézzük akkor 3-1 a spanyolok javára, ha a 2010-est akkor 2-2, 2009-ben pedig amikor az angol bajnokság tényleg sokkal jobb volt mint a spanyol akkor 3-1- volt az angolok javára.

jó nyilván nincs olyan liga ahol a bajnokságok 10 legszarabb csapata versenyez, de valami alapján össze kell hasonlítanunk a kettőt.
az utóbbi 2 évben nemzetközi szinten összesen 16 meccs volt spanyol és angol csapat között, ebből 8 spanyol, 6 angol győzelem és 2 döntetlen.
De ami a legdurvább adat, hogy egyenes kieséses rendszerben az elmúlt 2 évben 6 alkalommal találkozott spanyol és angol csapat nemzetközi kupákban, ebből 5 spanyol, és mindössze 1 angol győzelem született.eaglesmcnabb
Nah az ilyen vitákat szeretem. Az a baj, hogy azért nem csak az egyenes kiesést néztem mert 6ból 5-ben a Real és a Barca játszott és ők szvsz a PLből is kiemelkednének. Emellett volt egy Bilbao win a Manu ellen.
Csoportmeccseket nézzük ott 4 angol win 2 döntetlen.
De igazából nehéz összehasonlítani, márcsak azért is mert pl. EL-t az angol klubbok leszarják, mert akik ott indulnak inkább szenvednek a PL-ben hogy BL helyre jussanak.
Élcsapatok szintjén szerintem kb egálban vannak, de az összszínvonal és kiegeyensúlyozotságban a PD messze van a PL-től.
Mondjuk a nagy PL fölény sincs, szerintem sose volt ez mindig olyan hogy éppen kinek jön ki jobban a lépés.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
 www.hatharom.hu/article/ebc3b4-a-vedekezo-futballt-nem-kell-kitalalni-ennyit-er-itthon-a-szakma

Remek cikk, remek humor.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska

De ami a legdurvább adat, hogy egyenes kieséses rendszerben az elmúlt 2 évben 6 alkalommal találkozott spanyol és angol csapat nemzetközi kupákban, ebből 5 spanyol, és mindössze 1 angol győzelem született.:
2011: Barca vs Arsenal 4-3
Real-Tottenham 5-0 kettősgyőzelem
Barca-Manchester 3-1
2012: Stoke-Valencia 0-2 kettősgyőzelem
Manchaster-Bilbao 3-5 kettősgyőzelem
Chelsea-Barca 3-2

szerk.: Azzal meg kár jönni hogy a Barca meg a Real az esetek 90%-ában tönkreveri az aktuális ellenfelét spanyolhonban, ha külföldön is ugyanez az arány. Ráadásul spanyolok, nyilván velük jövök 😀, majd ha egy angol középcsapat kinyalatja kettős győzelemmel a Realt vagy a Barcát mint tette a Bilbao a MU-val akkor majd én leszek az első aki megemelem kalapom. Amíg erre csak fordítva van példa addig kár erről vitázni. Nem hinném hogy egy angol csapat leszarná az EL-t, vagy a BL-t, vagy az Atletico leszarná a spanyol bajnokságot, ha csak a realtól meg a barcától kapna ki az atletico akkor is csak 12 pont hátrányt szedne össze max, mégis majdnem 50 pont hátrányt szereztek a Reallal szemben, ez is azt bizonyítja hogy kiegyensúlyozott a bajnokság, még ha a 2 ász ki is emelkedik. A szakadék ugye Angliában is meg van, csak míg ott csak 19 ponttal ment el a 2 manchesteri gárda, a spanyoloknál 30+-al, de annyival jobb is szvsz a 2 spanyol gigász a 2 angolnál.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amúgy én jobban szeretem a PD-t több meccset is nézek onnan, de azért PL a legerősebb közhelynek elég erős alapjai vannak.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
Ha csupán a ligameccsek színvonalát nézzük, akkor a PL még mindig a legjobb szerintem, utána Bundesliga és PD. Olaszt nem nézek már jóideje, de szerintem nem is nagy baj.
több mint 13 éve
Európa Ligában is már évek óta megy a nyalatás, de azért még mindig ellövik a szokásos közhelyt, miszerint a Premier League a legerősebb. Pedig vizet se vihet a Primera Divisiónnak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Nesze neked világ "legjobb" bajnoksága 😊

több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 626 — C-lver'N'Blacc
Igencsak erős ez az Atletico.. De jó lenne ha a bajnokságban megtréfálnák a 2 nagyot végre.. 😊 megérdemelnének egy bajnoki címet is.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Essien ---> Real
Lass ---> AnzsiAmadeus91
a jó büdös kurva anyjukat, elűzik a kedvencemet... Ki lesz a következő? Pepe? 😥eaglesmcnabb
Khedira volt a másik opciónk, de inkább Martinezre költöttünk
több mint 13 éve
Essien ---> Real
Lass ---> AnzsiAmadeus91
a jó büdös kurva anyjukat, elűzik a kedvencemet... Ki lesz a következő? Pepe? 😥

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
fetamás barátom, most akkor mi a nem jó ötlet? elvesztem mondataidban testvérem 😀 fáradt vagyok... 😀JC6
Ha a csapatokat (a meccset) akarod nézni és nem a hangulatért (ordítani) mész ki, akkor se a kanyarba, se az eredményjelző alá ne vegyél jegyet. (Ezekről a helyekről a túlsó kaput távcsővel se látod.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetamás barátom, most akkor mi a nem jó ötlet? elvesztem mondataidban testvérem 😀 fáradt vagyok... 😀
több mint 13 éve
Essien ---> Real
Lass ---> Anzsi
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
JC6: Megnéztem pontosan. Ha nem annyira mozgat a fedett MOL tribün (onnan max B vagy C), akkor mindenképp az F-G szektort javaslom. Nem olcsóbb annyival sztem a többi szektor, amennyivel meg rosszabbul látsz. Legalábbis én néztem már az összes szektorból lentről és fentről is, de a kanyarból és az eredményjelző alól a távolabbi kapuból szerintem nem sokat látni, szóval ha nem csak a hangulat, viszont mindkét csapat érdekel, akkor szerintem nem túl jó ötlet 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Remélem a öltözőben Di Matteo egy jó nagy pofont lekever David Luiznak. Undorító volt az, amit ezen a meccsen védekezés címén bemutatott a brazil.

több mint 13 éve
E-LŐ-RE KÉK LIBÁK? Előre kék libák lálálálá- lálálálálálá. Mekkora győzelem megint 😀
Szarabbak vagyunk mint az ellen és nyerjük a meccset, na 2 hét múlva tessék megbaszni az egrieket és meg lesz tuti a bent maradás 😀
Tischler meg Vass megint csere volt bassza meg pedig elment Lázok... de azért Kanta -Zsidai nyalatott rendesen 😛

közben meg látom Falcao nagyon akarja azt a kurva aranylabdát .Remélem a City meccsen is ennyi lesz az eredmény a madridiak javára. Hiába gyenge ez a spanyol bajnokság 😀

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Charlie Adam ---->Stoke CityAmadeus91
😕 😕

edit: Udinese, Young Boys, Macskakaja az EL-ben. Érdekes lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
4-0, áááááá, még egyet. 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
NSO 😀 😀 😀

45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3JC6
Mondjuk az is kérdés számomra hogy Turan a kugratás után hogy lőt a hosszú kapuba de ez már részlet kérdés 😊Toca
hát így... 😀

|
több mint 13 éve
NSO 😀 😀 😀

45. perc: Turan remek labdával ugratta ki a tizenhatos bal oldalánál Falcaót, majd higgadtan a hosszú kapuba helyezett. Klasszikus mesterhármas! 0–3JC6
Mondjuk az is kérdés számomra hogy Turan a kugratás után hogy lőt a hosszú kapuba de ez már részlet kérdés 😊