Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?tüsi91
Kabaré ez az egész banda.Schleck
Pont most megy Híradóban hogy az MTV nyert valami legjobb közszolgálati díjat.

Rákay Philip(pfej)

gusztustalan

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Ő mindenhez ért. Emlékszem milyen kiemelkedő volt a kézi eb-n is. 😀Gabesz92
birkózásnál jó 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kabaré ez az egész banda.

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Ő mindenhez ért. Emlékszem milyen kiemelkedő volt a kézi eb-n is. 😀

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na Deák-Horváth Péter mit keres kommentátorként EB-n?
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Amikor megláttam, hogy odakerült, néztem is Celtic meccseket, de egy épkézláb meccse sem volt abban a szezonban. 😀
Többnyire le is hozták a picsába mindig.Stez
Akkoriban 60 perceket játszott átlagban, azóta már 70 fölé jutott átlagban, bár őszintén szólva nem értem miért, mert az hagyján, hogy láthatjuk mire képes, de ezzel együtt ilyen 500 percenként talál be 😀fetomy
De ráadásul hogy talál be?
Emlékszem skót bajnoki meccsére, amikor úgy szerzett győztes gólt, hogy elesett a labdában és 5 méterről majdnem mellébaszta, de kapufáról bepattant.
De ott is 80. percben lőtte a gólt, és ha előtte 10 luftja, 35 esése nem volt, akkor egy sem. És összesen nem futott, izé sétált 5 kilométert az egész meccsen. 😀
Hatalmas arc. Esküszöm, régen láttam ennyire tehetségtelen, igazi favágó csatárt. 😀
Manapság leginkább ugyanezt Andy Carrollról tudnám elmondani, Őt majd az angol meccseken láthatjuk is eleget. 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amikor megláttam, hogy odakerült, néztem is Celtic meccseket, de egy épkézláb meccse sem volt abban a szezonban. 😀
Többnyire le is hozták a picsába mindig.Stez
Akkoriban 60 perceket játszott átlagban, azóta már 70 fölé jutott átlagban, bár őszintén szólva nem értem miért, mert az hagyján, hogy láthatjuk mire képes, de ezzel együtt ilyen 500 percenként talál be 😀
több mint 13 éve
Ha itt a nagy helyzetről beszélsz, annak köze nem volt a lökéshez 😊 Persze soccerben a csúnya nézés is piros, de itt ez semmi nem volt, akkor se ha utáljuk a görögöket 😊

Samaras meg ismét alkotott 😀 Serdülőben szokott ilyen lenni a nulla lövőtechnikával rendelkező játékosoktól, akik nem tudják irányítani a lövést csak belekúrnak egyet ahogy érik 😀fetomy
Mondtam a meccs elején, hogy Samarast majd figyeljétek 😀
én már évek óta rajta röhögök, mindig elviszik valami középcsapathoz kezdeni, de sehol sem húzza 1-2 idénynél tovább, mert rájönnek, hogy mekkora egy falábú hülye 😀
de hát szakadok rajta nagyon 😀 mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..Stez
2008 ota Celticben van 😀 szoval valamit beneztel.Toca
Többnyire le is hozták a picsába mindig.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Ráadásul össz-vissz volt karrierje során 3 csapatban 😀fetomy
De legalabb azok kozepcsapatok voltak akkor 😀
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
ez a lengyel második félidő óriási csalódás, nem lesznek jobbak mint Ausztria 4 éve. :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Tourhoz van szokva tul porgos neki ez a Soccer EB
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Hát ez két nagyon gyenge csapat,élvezhetetlen meccse volt.
Elképzelés nélküli játék,az elején azt hittem van valami a lengyelekben de nem,az csak a lelkesedés volt,betudom a hazai pályának.
több mint 13 éve
Ráadásul össz-vissz volt karrierje során 3 csapatban 😀
több mint 13 éve
Johet megegy lengyel 11-es WTF ez mit szivott ? 😀
több mint 13 éve
És jöhet még egy lengyel 11-es, de hol a labda...
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
öngól hiányzott volna még

meg újabb aranyköpés: "jöhet még egy lengyel tizenegyes"

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Mondjuk a gol vonalas biro az nem nezi hogy 2 cm-vel elotte arrebb toljak kemenyen a lengyelt?Toca
Ha itt a nagy helyzetről beszélsz, annak köze nem volt a lökéshez 😊 Persze soccerben a csúnya nézés is piros, de itt ez semmi nem volt, akkor se ha utáljuk a görögöket 😊

Samaras meg ismét alkotott 😀 Serdülőben szokott ilyen lenni a nulla lövőtechnikával rendelkező játékosoktól, akik nem tudják irányítani a lövést csak belekúrnak egyet ahogy érik 😀fetomy
én már évek óta rajta röhögök, mindig elviszik valami középcsapathoz kezdeni, de sehol sem húzza 1-2 idénynél tovább, mert rájönnek, hogy mekkora egy falábú hülye 😀
de hát szakadok rajta nagyon 😀 mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..Stez
2008 ota Celticben van 😀 szoval valamit beneztel.
több mint 13 éve
mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..Stez
Az nem Lewandowskiosz?fetomy
Nem, már honosították a lengyelek, ebbe a félidőbe már mészrevette a Knédli, hogy TALÁN valami lengyel is van emberünkben. 😀

több mint 13 éve
mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..Stez
Az nem Lewandowskiosz?
több mint 13 éve
Ez a Samaras hogyhogy nem játszott még az nb1-ben? Elesik a semmitől, futni nem tud, passzolni nem tud, lövést kontrollálni abszolút nem tud, az nb1-es csatár prototípusa.
több mint 13 éve
Mondjuk a gol vonalas biro az nem nezi hogy 2 cm-vel elotte arrebb toljak kemenyen a lengyelt?Toca

de hát szakadok rajta nagyon 😀 mondjuk azt sem hiszem el, hogy tényleg évek óta Ő a legjobb görög csatár..

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Uramisten... Komolyan két ilyen szerencsétlen suta csapatot...fetomy
van egy tippem hogy leoktatnák a faszrajzoló csapatát sajnos :/

több mint 13 éve
a 11-es előtt nem volt les?jjncaa
Engem is emeszt a kerdes , de olyan szogbol nem akartak ujra jatszani ahonnan latszik.
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
a 11-es előtt nem volt les?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

Samaras meg ismét alkotott 😀 Serdülőben szokott ilyen lenni a nulla lövőtechnikával rendelkező játékosoktól, akik nem tudják irányítani a lövést csak belekúrnak egyet ahogy érik 😀