Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért számomra hatalmas csalódás a csigazabálók, kibaszott jól tolták selejtezőkön, nagyon ment a fiataloknak, itt az EB-n meg lófaszt se csináltak még.
több mint 13 éve
Spanyol- Francia ha az Angol-Francián valaki elaluldt akkor ez alatt téliálomba fog szenderülni...
több mint 13 éve
Seb Larsen, assist a kapufától, azt is meg kellett volna játszani

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
az nem igazságtalan, hanem szimplán szar 😀Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon.fetomymadden?Höri
JJ: Ja, olimpiát is szoktam nézni, pedig az ott szereplő sportok közül kb. semmit nem nézek egyébként.
több mint 13 éve
soccer: ha érdektelen a meccs, akkor olyan unalmas hogy nézhetetlen, ha drukkolsz valakinek, akkor meg szétbasz az ideg. Hát a faszomat .
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
meg az Eurovíziós Dalfesztivál 😂ami ugye óriási nagy vonzereje ezeknek a tornáknak, hogy válogatottak, tehát "tulajdonképpen" országok csatáznak egymás ellen, ezt ilyen körítéssel az olimpia tudja még visszaadni, sajnosjjncaaJó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.fetomy
több mint 13 éve
ami ugye óriási nagy vonzereje ezeknek a tornáknak, hogy válogatottak, tehát "tulajdonképpen" országok csatáznak egymás ellen, ezt ilyen körítéssel az olimpia tudja még visszaadni, sajnosJó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon.fetomymadden?
több mint 13 éve
Nekem ne mondd, én is teljesen elszoktam a soccertől, régen pedig reggeltől-estig azt néztem.Jó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.fetomy
A Milan meccseket megnézem, de már azokra is nehezen veszem rá magam, csak azért, mert kedvenc csapatom.
több mint 13 éve
Jó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊StezSzokja a faszom. Nem véletlen, hogy amekkora kurvanagy soccerbuzi voltam, statisztikákat vezettem, meg napi 15 órában fociztam, és most ott tartok, hogy egyedül EB-t és VB-t nézek, mert mégiscsak világesemény. Mégegy ennél igazságtalanabb szar nincs a világon, és manapság már unalmasabb is egyre kevesebb.
több mint 13 éve
Glen Johnson bebaszta volna ezt is 😊Jó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀pontosítanék: ezt a sportot megadott gólra játsszák 😛jjncaa
Stez
több mint 13 éve
Jó, hát mondjuk ezt jobb, ha megszzokod, a következő években még elég gyakran fogsz találkozni vele soccerben. 😊Nem az akaráson van a hangsúly, az csak egy része 😛Az a szép ebben a sportban, hogy a negyeddöntő 8 csapatából úgy kb. 6 nem lenne ott, ha nem a gólok döntenének, hanem hogy ki játszik jobban, ki akar jobban.fetomyJó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀
Azerbajdzsán is legalább annyira EB-t akar nyerni, mint sokan, mégsem fognak. 😀Stez
Egyszerűen arról van szó, hogy pl. ma a sokkal gyengébb ukránok simán lejátszották az angolokat, mégis baszhatják.
JJ: az meg a másik 😛 gólokban 1-1 van 😊fetomy
több mint 13 éve
A meccs egyetlen pozitívuma eddig, hogy kövi meccsen nem játszik ez a balfasz Mexes 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem az akaráson van a hangsúly, az csak egy része 😛Az a szép ebben a sportban, hogy a negyeddöntő 8 csapatából úgy kb. 6 nem lenne ott, ha nem a gólok döntenének, hanem hogy ki játszik jobban, ki akar jobban.fetomyJó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀
Azerbajdzsán is legalább annyira EB-t akar nyerni, mint sokan, mégsem fognak. 😀Stez
Egyszerűen arról van szó, hogy pl. ma a sokkal gyengébb ukránok simán lejátszották az angolokat, mégis baszhatják.
JJ: az meg a másik 😛 gólokban 1-1 van 😊
több mint 13 éve
Jó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀pontosítanék: ezt a sportot megadott gólra játsszák 😛
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
bazdmeg, lassítják Terry mentését másik szögből, és még oda is hajolt a vonalbíró és direkt sasolta a labdát, hogy bent van-e, hát jól látta 😀Stez

---
több mint 13 éve
Az a szép ebben a sportban, hogy a negyeddöntő 8 csapatából úgy kb. 6 nem lenne ott, ha nem a gólok döntenének, hanem hogy ki játszik jobban, ki akar jobban.fetomyJó, azért ez a sportot gólra játsszák. 😀
Azerbajdzsán is legalább annyira EB-t akar nyerni, mint sokan, mégsem fognak. 😀
több mint 13 éve
Hart viszont remekül véd, öröm nézni, hogy az elmúlt 10 év után végre először nincs kapusgondunk.
több mint 13 éve
Az a szép ebben a sportban, hogy a negyeddöntő 8 csapatából úgy kb. 6 nem lenne ott, ha nem a gólok döntenének, hanem hogy ki játszik jobban, ki akar jobban.
több mint 13 éve
bazdmeg, lassítják Terry mentését másik szögből, és még oda is hajolt a vonalbíró és direkt sasolta a labdát, hogy bent van-e, hát jól látta 😀
több mint 13 éve
ott volt fetomy, ki látta? 😀JC6Én! De mondjuk én folyamatosan látom magamat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ott volt fetomy, ki látta? 😀
több mint 13 éve
az 5 idomított vakond MarioAna😂 😂 😂

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
jó nem örülök, hogy pont a magyar bíró volt a f@sz, de Hurkával az eb előtt fogadtam, hogy legalább egy meg nem adott gól ilyen helyzetből biztos lesz 😀 óriási, nem térek magamhoz 😂a labdarúgás az emberiséggel kapcsolatos minden sztereotípiámat alátámasztja, imádom ezt a csodálatos sportágat 😊

---
több mint 13 éve
áááááááááááááá bazdmeg, erre miylet véd ez a majom, pedig már Gundi is gólt kiáltott 😀