Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
De ezek a jelöltek max majd nyártól lesznek, mert most a félelmetes nevű Andrea Stramaccioni lett az allenatore

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
biztos Capello lesz az utódStez
Én VillasBoasra szavazok.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Fair play to Fergie, building for the future and bringing in the youngsters. Oliver will make a great replacement for Howard Webb.

This.Cubehor
OMG

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Fair play to Fergie, building for the future and bringing in the youngsters. Oliver will make a great replacement for Howard Webb.

This.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
biztos Capello lesz az utód

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ranieri kirakva.

több mint 13 éve
Ahogy néhány Juvés hír megjelent tegnap: "Finalmente una vittoria contro una piccola!" (Végre győztünk egy kis csapat ellen!) 😀

több mint 13 éve
de röhögni fogok, amikor az Inter még a BL-ben sem indulhat jövőre, annyira gyengék

több mint 13 éve
Na akkor jöhet az Internél az 5. edző két szezonon belül 😀

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Höri után kiderült,hogy Miku is Csempiöncsip fan :o

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Szerintem még külföldön sem nagyon rugdosták volna ki ilyen szituban,nem hogy itt :rolleyes: Legalább is én 1-2 kivételtől eltekintve nem emlékszem,olyan nagy sportszerűségre,ahol kb hasonló előfordult volnaJoeyPorter
Persze hogy nem, ez eros elfogultsag volt. Osszefoglaloban is kiderult, hogy osszesegeben meg a Fradi jott ki minimum egalra az iteletekbol, mecsbol. Meg nem adott Haladas gol joval korabban mar 1-1 lett volna, tizik jogosnak tuntek kapust senki nem tamadta o jott ki hulyen, kihagyott Hali tizi korabban, 2 kenesei kapufa stb stb.zavi27
a meg nem adott haladás gólt már kitárgyaltuk hogy full nem jutottunk volna el odáig ha kassai nem fasz.

am meg zavi óta tudjuk hogy az edző csere mindenre megoldás, + veled nem lehet beszélniJoci
Ez most abszolut nem tudom hogy jon ide, de nem azt irtam, hogy az mindenre megoldas, minden hsz-ben ott volt akkor hogy a jatekosok is gyengek,es szarok, de ezek mellett el kene mar kuldeni Zorant az eredmenytelensege, celtalan jatek miatt.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
joci már megint be van iva...

|
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Magyar fociban ilyen? C'mon man...empty taxi
Szerintem még külföldön sem nagyon rugdosták volna ki ilyen szituban,nem hogy itt :rolleyes: Legalább is én 1-2 kivételtől eltekintve nem emlékszem,olyan nagy sportszerűségre,ahol kb hasonló előfordult volnaJoeyPorter
Persze hogy nem, ez eros elfogultsag volt. Osszefoglaloban is kiderult, hogy osszesegeben meg a Fradi jott ki minimum egalra az iteletekbol, mecsbol. Meg nem adott Haladas gol joval korabban mar 1-1 lett volna, tizik jogosnak tuntek kapust senki nem tamadta o jott ki hulyen, kihagyott Hali tizi korabban, 2 kenesei kapufa stb stb.zavi27
a meg nem adott haladás gólt már kitárgyaltuk hogy full nem jutottunk volna el odáig ha kassai nem fasz.

am meg zavi óta tudjuk hogy az edző csere mindenre megoldás, + veled nem lehet beszélni

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
kulturált ember ilyenkor kirúgja a labdát.gabtsi
Persze hogy nem, ez eros elfogultsag volt. Osszefoglaloban is kiderult, hogy osszesegeben meg a Fradi jott ki minimum egalra az iteletekbol, mecsbol. Meg nem adott Haladas gol joval korabban mar 1-1 lett volna, tizik jogosnak tuntek kapust senki nem tamadta o jott ki hulyen, kihagyott Hali tizi korabban, 2 kenesei kapufa stb stb.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Szerintem még külföldön sem nagyon rugdosták volna ki ilyen szituban,nem hogy itt :rolleyes: Legalább is én 1-2 kivételtől eltekintve nem emlékszem,olyan nagy sportszerűségre,ahol kb hasonló előfordult volna

több mint 13 éve
ja és csak úgy érdekességképen a meg nem adott gólról, nekünk ősszel 2! ugyanilyet nem adtak meg Zsivónak...

Kenő pedig a legbesztebb ez nem vitás, meg is rakom mixen!Divat
K. Balazs? 😀

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
persze, persze.
ezért kezdtem így, hogy ez már csak szőrszálhasogatás, nem igazi elvárás.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ja és csak úgy érdekességképen a meg nem adott gólról, nekünk ősszel 2! ugyanilyet nem adtak meg Zsivónak...

Kenő pedig a legbesztebb ez nem vitás, meg is rakom mixen!

|
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Magyar fociban ilyen? C'mon man...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
gabtsi: ha egy kapus nem elég határozott, és minimál testi kontakt után elkezd fetrengeni az miért automatikusan szabad kifelé?
peach
azért mert a minimális testi kontakt is tilos az ötésfelesen belül, és szabadrúgás jár érte kifelé, nincs kérdés, hogy mennyire értek hozzá. nem lehet. hibázott jova ? biztosan. szabálytalan volt, igen. többi részletprobléma.

a második gólnál meg jó láthatóan ostorcsapásszerűen csapott hátra a feje, nem kicsit esett. lehet színészkedett, lehet h nem, ezt nem keneseinek kell eldönteni sztem. kulturált ember ilyenkor kirúgja a labdát.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
kassai mindig ilyen okoskodóan és nagyképűen vezeti a meccseit az NB1-ben, szal ezen kár meglepődni! semmi következetesség nincs benne, Kenőmájasnak nem ad sárgát műesésért, Pölönek igen...
Jova eset? nem kell sokat visszamenni, csak a honvéd meccsig, ugyaneza szitu honvéd saját védője rálökött vkit sántára, érdekes módon kifele szabad volt...amúgy egyik se volt sztem szabálytalan, de érdekes módon megint mi voltunk a fasz rossz végén...
Abdi is mekkora fasz volt a végén többször is, nem érdemeltünk győzelmet a játék képe alapján, de még ígyis meglehetett volna. és Dömének qrvára igaza van, h állandóan minket szopatnak a bírók az ítéleteikkel, és meglepődnek ha ezek után nem kapna eltiltás... 😀

|
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Jovának mind a meg nem adott gól előtt, mind a második gól előtt idegből bele kellett volna öklözni a labdába és akkor most nincs miről beszélni.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
gabtsi: ha egy kapus nem elég határozott, és minimál testi kontakt után elkezd fetrengeni az miért automatikusan szabad kifelé?

iskolában úgy tanítják, hogy térdet felhúzva tarolok mindent így megyek a lasztiért, nem ilyen tutyi-mutyi módon... sztem nem volt szabálytalan. 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
jovát leütközték az ötésfelesen belül, szabadrúgás kifelé. nincs is semmilyen meg nem adott gól.gabtsi
Ja. Orosst elütötte Jova. Tizenegyes. 😛

http://www.youtube.com/watch?v=WLV6TMkRsWg
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
jovát leütközték az ötésfelesen belül, szabadrúgás kifelé. nincs is semmilyen meg nem adott gól.gabtsi
sztem is így van, de ezt már nem mertem beírni 😉

elsőre a haladás második gólja előtti ütközésre is azt mondtam hogy kifelé szabad de a lassítás megmutatta hogy mekkora gáz a védelem...davemayer
az már csak szőrszálhasogatás, hogy ha megsérül a kapus, jobb helyeken megáll a játék, "bátyámnak küldeném két DP közé" kenőnél nem.gabtsi
Jova megsérült? Amikor látta, hogy nincs szabadrúgás, egyből felpattant, csak akkor már jött a bepassz. Ha nem kezd el fetrengeni, akkor lett volna esélye visszazárni időben..