Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Kenő milyen fos tizit lőtt. 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Nem értem, hogy miért az a hír hogy Dzsudzsák góltól mentette meg a Moszkvát amikor 3-1re így is elbaszták őket a rangadón. Jó mondjuk index hír ,de azért vicc hogy mióta Dzsudzsák ott van csak kikaptak,de minden magyar portál fényezi mennyire jól játszik... jah persze ért cserélték le most is...
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
pusztán a győr nem akar alázni,ennyiJoci
Ja már ők se? 😀fetomy
véber után szabadon 😀Joci
Gyuri most szomorú, bemutatkozásként megvertük őket hazai pályán 😊 Mi már alázunk!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A poén az lett volna ha azt mondják atombomba fog robbanni.szaba
nem. a poen az lett vna ha nem mondjak be es felrobban.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Már nagyon unom ezt a fradi mezt, szép meg minden de nem igazi fradi mez... Jó lenne ismét zöld-fehér csíkosban látni a csapatot, de nem abban a szar vékony csíkosban ami nekünk meg pl. a Diósgyőrnek is van, az undorító.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
A poén az lett volna ha azt mondják atombomba fog robbanni.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Meglátták a fejedet, azt rögtön beparáztak mi?fetomy
Ja már ők se? 😀fetomy
véber után szabadon 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
bombariadó az eto parkbanJoci
Ja már ők se? 😀
több mint 13 éve
pusztán a győr nem akar alázni,ennyi

több mint 13 éve
Meglátták a fejedet, azt rögtön beparáztak mi?
több mint 13 éve
bombariadó az eto parkban

több mint 13 éve
nem hiszem el.Fake
Nem csodálom, Ábrahám népe sosem hisz a keresztényeknek :/fetomy
na azert engem fradistanak nezni nemtudom h birsz ... sztem kicsit sem hasonlitok se a jocira se a divatra 😕Fake
Dehogynem az orrotok ugyanolyan nagy, az meg épp elég 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem abban, hogy "nye."fetomy
nem hiszem el.Fake
Nem csodálom, Ábrahám népe sosem hisz a keresztényeknek :/fetomy
na azert engem fradistanak nezni nemtudom h birsz ... sztem kicsit sem hasonlitok se a jocira se a divatra 😕
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
miben ?Fake
Hol marad mögüle a "nyannya"?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
miben ?Fake
nem hiszem el.Fake
Nem csodálom, Ábrahám népe sosem hisz a keresztényeknek :/
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Rudi kielemezte,hogy nem lesz meccs 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miben ?Fake
nem hiszem el.
több mint 13 éve
miben ?Fake
Szerintem abban, hogy "nye."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miben ?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
nem. nem az a mas hanem tudod ezeknek az eloiteleteknek van bizonyos alapja is. annak az eloiteletnek is ami nekem jutott osztalyreszul meg annak is ami neked ...
mindenesetre nekem mar csak ennyi is eleg volt a nagy igazsagotokbol. ha zavi27 es te vmi nevtelenul fikazo seggarcuakkal azt mondjatok h velem nem lehet ertelmesen beszelni akkor abbol ket kovetkeztetest vagyok hajlando levonni. egyreszt veletek folottebb lehet masreszt ha ti mondjatok az minden bizonnyal ugy is van 😀Fake
minden második szavad obszcén/értelmetlen fröcsögés. Aki nem ért egyet veled, vagy ezt megmeri neked mondani az egyből névtelen seggarcú köcsög lesz. Nem védted meg az álláspontod, hanem ugatni kezdtél egyből. Most is.

Ezek alapján tényleg nem lehet veled normálisan beszélni. (Zavinak ebben igaza is volt). Abba meg ne menjünk bele, hogy én hozzád sosem szóltam ezen a fórumon, te viszont eddig 2-3szor hozzám, mind a 2-3 a legalpáribb, legbunkóbb beugatás volt, úgy, hogy sosem volt előtte vitánk.Amadeus91
nye. az imenti parbeszedben szamold meg legyszives az obszec/ertelmetlen frocsogo szavaimat. 1 jelzot biggyesztettem egy viselkedesformara. nem szemelyre nem zavira viselkedesformara. aki nem ert egyet velem (elofordult mar parszor ezen a forumon es nem lett mindbol automatikusan barom sot ezt egy paran igazolhatnak is ha ez alapbol nem lenne egy ovodas veszekedes 😉) az erveljen legyen kedves es ne a meggyozodeseihez ragaszkodjon. zavi legalabb megprobalt ervelni es nem kapott tolem semmifele dehonesztalo jelzot nemtudom eltudod-e olvasni ... azt te kaptad meg a kispalyas kispajtasaid akik a nagy kinyilatkozatasra miszerint velem nem lehet ertelemesen beszelni (ami neked egyebkent kulonosen nagy erosseged) egybol nyomkodtak a pluszt mint a felorultek. most nem vedtem meg az allaspontom hanem egybol elkezdtem ugatni ? 😀 te erted amugy amit irsz v csak jar a kezed ? 😀 ezek alapjan amit irsz valoban nem lehetne velem normalisan meg abnormalisan se beszelni de halistennek nemigen irtal le igazat v olyat aminek ne mondana ellen a vita ami feljebb volt es amibe kegyeskedtel belepofazni.
az meg h te sose szoltal hozzam en viszont 2-3 alkalommal is bicskanyitogato modon azt vallalom es teljes mertekben igazad van. siman elmehetnek a szinte minden topikban jelenlevo konstans eszosztasod mellett szotlanul es eskuszom az esetek tulnyomo tobbsegeben el is megyek mert annyira ertelmetlen dolgokat mondasz/irsz ami miatt turaztatnia is folosleges magat az embernek. sajnos tobb mint fel ev alatt viszont nalam 2-3 alkalommal viszont elszakadt a cerna es nem tudtam szo nelkul hagyni nagy vilagmegvalto igazsagaidat mester. igerem viszont ezentul meginkabb odafogok arra figyelni h hiabavalo karaktereket meginkabb ne ejtsek es koszonom joindulattal telitett figyelmeztetesedet 😉Fake
igazad van. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát, hogyne. Csak tudod, ami az egyiknél retard, az legyen a másiknál is. 😊 Vagy urambátyám módjára, az "máááás"?Amadeus91
nem. nem az a mas hanem tudod ezeknek az eloiteleteknek van bizonyos alapja is. annak az eloiteletnek is ami nekem jutott osztalyreszul meg annak is ami neked ...
mindenesetre nekem mar csak ennyi is eleg volt a nagy igazsagotokbol. ha zavi27 es te vmi nevtelenul fikazo seggarcuakkal azt mondjatok h velem nem lehet ertelmesen beszelni akkor abbol ket kovetkeztetest vagyok hajlando levonni. egyreszt veletek folottebb lehet masreszt ha ti mondjatok az minden bizonnyal ugy is van 😀Fake
minden második szavad obszcén/értelmetlen fröcsögés. Aki nem ért egyet veled, vagy ezt megmeri neked mondani az egyből névtelen seggarcú köcsög lesz. Nem védted meg az álláspontod, hanem ugatni kezdtél egyből. Most is.

Ezek alapján tényleg nem lehet veled normálisan beszélni. (Zavinak ebben igaza is volt). Abba meg ne menjünk bele, hogy én hozzád sosem szóltam ezen a fórumon, te viszont eddig 2-3szor hozzám, mind a 2-3 a legalpáribb, legbunkóbb beugatás volt, úgy, hogy sosem volt előtte vitánk.Amadeus91
nye. az imenti parbeszedben szamold meg legyszives az obszcen/ertelmetlen frocsogo szavaimat. 1 jelzot biggyesztettem egy viselkedesformara. nem szemelyre nem zavira viselkedesformara. aki nem ert egyet velem (elofordult mar parszor ezen a forumon es nem lett mindbol automatikusan barom sot ezt egy paran igazolhatnak is ha ez alapbol nem lenne egy ovodas veszekedes 😉) az erveljen legyen kedves es ne a meggyozodeseihez ragaszkodjon. zavi legalabb megprobalt ervelni es nem kapott tolem semmifele dehonesztalo jelzot nemtudom eltudod-e olvasni ... azt te kaptad meg a kispalyas kispajtasaid akik a nagy kinyilatkozatasra miszerint velem nem lehet ertelemesen beszelni (ami neked egyebkent kulonosen nagy erosseged) egybol nyomkodtak a pluszt mint a felorultek. most nem vedtem meg az allaspontom hanem egybol elkezdtem ugatni ? 😀 te erted amugy amit irsz v csak jar a kezed ? 😀 ezek alapjan amit irsz valoban nem lehetne velem normalisan meg abnormalisan se beszelni de halistennek nemigen irtal le igazat v olyat aminek ne mondana ellen a vita ami feljebb volt es amibe kegyeskedtel belepofazni.
az meg h te sose szoltal hozzam en viszont 2-3 alkalommal is bicskanyitogato modon azt vallalom es teljes mertekben igazad van. siman elmehetnek a szinte minden topikban jelenlevo konstans eszosztasod mellett szotlanul es eskuszom az esetek tulnyomo tobbsegeben el is megyek mert annyira ertelmetlen dolgokat mondasz/irsz ami miatt turaztatnia is folosleges magat az embernek. sajnos tobb mint fel ev alatt viszont nalam 2-3 alkalommal viszont elszakadt a cerna es nem tudtam szo nelkul hagyni nagy vilagmegvalto igazsagaidat mester. igerem viszont ezentul meginkabb odafogok arra figyelni h hiabavalo karaktereket meginkabb ne ejtsek es koszonom joindulattal telitett figyelmeztetesedet 😉
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
de te retard vagy nem,amadeus?Joci
hát, hogyne. Csak tudod, ami az egyiknél retard, az legyen a másiknál is. 😊 Vagy urambátyám módjára, az "máááás"?Amadeus91

Ezek alapján tényleg nem lehet veled normálisan beszélni. (Zavinak ebben igaza is volt). Abba meg ne menjünk bele, hogy én hozzád sosem szóltam ezen a fórumon, te viszont eddig 2-3szor hozzám, mind a 2-3 a legalpáribb, legbunkóbb beugatás volt, úgy, hogy sosem volt előtte vitánk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
még szép, hogy vállalom. 😊Amadeus91
de te retard vagy nem,amadeus?Joci
mindenesetre nekem mar csak ennyi is eleg volt a nagy igazsagotokbol. ha zavi27 es te vmi nevtelenul fikazo seggarcuakkal azt mondjatok h velem nem lehet ertelmesen beszelni akkor abbol ket kovetkeztetest vagyok hajlando levonni. egyreszt veletek folottebb lehet masreszt ha ti mondjatok az minden bizonnyal ugy is van 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Mint kiderült már a bemelegítésnél gebasz volt a combjával, nem tudom lehet nem kellett volna kezdetnie Allegrinek így, de mind1 sajna ez már megtörtént...empty taxi
Gondolom Silva nem szólt, hogy combgondja van, azt hitte semmiség és játszhat.
Nem hinném, hogy ez Allegri hibája volt.Stez
Maga Allegri nyilatkozta h ő döntött úgy akkor h kockázat és játszatja Silvát, de én se akarom az ő nyakába varrni ezt. Ellenben a MilanLab mondjon le.empty taxi
Egy éve cseréltük le a full orvosi stábot, mert annyi volt a sérülés, hogy az már elfogadhatatlan volt. 😀

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Thiago Silva a 10. percben megsérült a Roma ellen, nem játszhat a Barca ellen.
0-5 otthon, az első meccsen ezzel kipipálva.Stez
Mint kiderült már a bemelegítésnél gebasz volt a combjával, nem tudom lehet nem kellett volna kezdetnie Allegrinek így, de mind1 sajna ez már megtörtént...empty taxi
Gondolom Silva nem szólt, hogy combgondja van, azt hitte semmiség és játszhat.
Nem hinném, hogy ez Allegri hibája volt.Stez
Maga Allegri nyilatkozta h ő döntött úgy akkor h kockázat és játszatja Silvát, de én se akarom az ő nyakába varrni ezt. Ellenben a MilanLab mondjon le.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...