Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Kabát melyik meccset nézte?
több mint 13 éve
eeeeeeeez aaaaaaaaaazzzzz!!!
több mint 13 éve
rofl, kicsit se elfogult a kommentátor.
több mint 13 éve
igen a szokásos fradi szopás a végére, hihetetlen, 1 kurva szögletet kell kivédekezni és nem megy...
több mint 13 éve
Orosz Márk :cool:
több mint 13 éve
Eddig kifejezetten tetszik a játékunk, jobbak vagyunk! Vermes, Szélesi, Iandoli stabil lehet hátul, ha összeszoknak, Crist végre valami irányítőféleség, csatár kéne még egy, bár Yaris sem reménytelen Kabáttal.
több mint 13 éve
ezt a Somáliát át kéne irányítani a Ferencváros atlétika szakosztályához, mert egy egyeneset nem bír rúgni a labdába + teljesen fogalmatlan a játékhoz. de azért jó, hogy többet fizettünk érte, mint Bödéért.mondjuk az a szomorú, hogy még így is a jobbak közé tartozik, ez a Csukics - Alempijevics félék egyszerűen hihetlen, hogy kerültek ide.
built for this shit
több mint 13 éve
Góóóól!!! lehet őrbódézni!!😊
több mint 13 éve
Nemes gesztus volt ez Újpesti részről.
több mint 13 éve
Dzsudzsák megszerezte a Dinamo Moszkva idei első bajnoki gólját(egyben ez az 1. gólja a Premjer ligában), de megint kikaptak a "powerhouse" Tyerek Groznijtól, ráadásul otthon. Most 18.(tökutolsó) a Dinamo - 5 meccs, 5 vereség - 1-11es gólkülönbségű mérleggel... Az oroszoknak már egész jól megy a nevének kiejtése.
több mint 13 éve
Ezt a McCarthy nevű parasztot is rég ki kellett volna már állítani. Elszoktam ezektől a Wigan-féle nagyon tahó csapatoktól.
több mint 13 éve
Én már a Derbyt várom!😊
több mint 13 éve
Jól kezdjük a szezont, 7. perc, 2-0. Persze ez csak egy Wigan, de akkor is 😊Dexxter TailorA Torreses dolog csak szerintem volt egyértelmű tizenegyes? Magyarázhatott a bíró, hogy váll, de teljesen egyértelműen izomból nekiment Torresnek a védő, a labdához persze semmi köze nem volt.
több mint 13 éve
a Lech Poznan elég faszán igazol az NB1-ből, Rudnevs után Lovrencsics a bajnokságban is jól mutatkozott be (EL selejtezőn már asszem lőtt gólt/adott gólpasszt), 4-0-ás meccsen 2 assist (az első zseniális volt), 1 gól, én szívesen megnézném a válogatottban Gyurcsó alternatívájaként is...Szerintem sokkal jobb, de minimum sokrétűbb játékos mint Gyurcsó. Iszonyat baromság volt amikor nem hosszabított vele a Matyi és elengedtük Pápára.Persze én nem vagyok mérvadó... 😉
kristof
Láttam, és a szerencsével is egyetértünk, mert már Nagy Olivér perdítése is bemehetett volna, ott nagyot védett Polekszics. A tizenegyes megadható volt, bár Rezes nagyon igyekezett elesni, a visszajátszásból látszott, hogy Uzoma már húzta vissza a lábát, Rezes rádőlt, aztán már tárta is szét a karját... Még földet sem ért, mát fújt a bíró. Dibusz nagyot hibázott, igen, de az már a koncentráció hiánya volt, kicsit elkényelmesedtek a fiúk. Kula bá meg nem az a kimondott Messi, most mégis összejött neki, és persze hogy befelé pattant.. 😀 Észben kellett volna tartani, hogy az aktuális bajnok az ellenfél, nem kis tapasztalattal, és ők a hátukkal is tudnak gólt szerezni.. Bíztató, hogy jó csapatunk van, de most már győzni is meg kell tanulni...apeszosIgaz.
Tavaly év elején szerencsések voltunk, most meg a fütykös másik oldalán vagyunk.
több mint 13 éve
Jól kezdjük a szezont, 7. perc, 2-0. Persze ez csak egy Wigan, de akkor is 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Hazard bekezdett 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a Lech Poznan elég faszán igazol az NB1-ből, Rudnevs után Lovrencsics a bajnokságban is jól mutatkozott be (EL selejtezőn már asszem lőtt gólt/adott gólpasszt), 4-0-ás meccsen 2 assist (az első zseniális volt), 1 gól, én szívesen megnézném a válogatottban Gyurcsó alternatívájaként is...több mint 13 éve
Láttam, és a szerencsével is egyetértünk, mert már Nagy Olivér perdítése is bemehetett volna, ott nagyot védett Polekszics. A tizenegyes megadható volt, bár Rezes nagyon igyekezett elesni, a visszajátszásból látszott, hogy Uzoma már húzta vissza a lábát, Rezes rádőlt, aztán már tárta is szét a karját... Még földet sem ért, mát fújt a bíró. Dibusz nagyot hibázott, igen, de az már a koncentráció hiánya volt, kicsit elkényelmesedtek a fiúk. Kula bá meg nem az a kimondott Messi, most mégis összejött neki, és persze hogy befelé pattant.. 😀 Észben kellett volna tartani, hogy az aktuális bajnok az ellenfél, nem kis tapasztalattal, és ők a hátukkal is tudnak gólt szerezni.. Bíztató, hogy jó csapatunk van, de most már győzni is meg kell tanulni...Dühítő, mert a második félidő közepétől úgy döntött a csapat, hogy na, ezt a meccset megnyertük. És mindezt a bajnok ellen. A játékunk tényleg jó, de igazán faszás csak akkor lesz, ha minimum 90 percig tart...apeszosÉn ezt nem feltétlenül így láttam. Szerintem ez a meccs nekünk teljesen szerencsétlenül alakult. 2-0 után volt egy oriási ziccer, amikor az ötösre kippatanó labda Grumicsról pont Polekszics kezébe esett vissza, és jött pár perc múlva egy teljesen felesleges tizi (mert az a labda elpattant a deberecenitől, sose érte volna utol), majd egy olyan kapitális töketlenkedés, amit ritkán látunk. Dibusz minek lépett ki ods, bárhova máshova fejeli azon a 2-300 m2-en, akkor mi jövünk, de ő pont Coulibalyhoz bólintott, aki egyből visszaemelte és kapufáról befelé pattant. Ebből a pár feltételből, ha csak egy nem stimmel, akkor nincs gól.
És a harmadik góljuk után, még míndig volt egy Grumics kapufa. Szóval iszonyat szerencsétlenek voltunk, vagy a DVSC mákos, igazából mindegy.
Aki látta, lefociztuk a Debrecent tegnap és ez jó jel, így Mo-n a csapatok 90 %-t ütni lehet.zinedine5
több mint 13 éve
Dühítő, mert a második félidő közepétől úgy döntött a csapat, hogy na, ezt a meccset megnyertük. És mindezt a bajnok ellen. A játékunk tényleg jó, de igazán faszás csak akkor lesz, ha minimum 90 percig tart...apeszosÉn ezt nem feltétlenül így láttam. Szerintem ez a meccs nekünk teljesen szerencsétlenül alakult. 2-0 után volt egy oriási ziccer, amikor az ötösre kippatanó labda Grumicsról pont Polekszics kezébe esett vissza, és jött pár perc múlva egy teljesen felesleges tizi (mert az a labda elpattant a deberecenitől, sose érte volna utol), majd egy olyan kapitális töketlenkedés, amit ritkán látunk. Dibusz minek lépett ki ods, bárhova máshova fejeli azon a 2-300 m2-en, akkor mi jövünk, de ő pont Coulibalyhoz bólintott, aki egyből visszaemelte és kapufáról befelé pattant. Ebből a pár feltételből, ha csak egy nem stimmel, akkor nincs gól.
És a harmadik góljuk után, még míndig volt egy Grumics kapufa. Szóval iszonyat szerencsétlenek voltunk, vagy a DVSC mákos, igazából mindegy.
Aki látta, lefociztuk a Debrecent tegnap és ez jó jel, így Mo-n a csapatok 90 %-t ütni lehet.
több mint 13 éve
Elképesztö volt ez a tegnapi Pécs-Debrecen. Hogy a halál faszába vesztettük el ezt a meccset.Dühítő, mert a második félidő közepétől úgy döntött a csapat, hogy na, ezt a meccset megnyertük. És mindezt a bajnok ellen. A játékunk tényleg jó, de igazán faszás csak akkor lesz, ha minimum 90 percig tart...
A Debrecen helyzet nélkül rugott két gólt (,plusz a 3. egy kijátszott szép gól), főleg a másodikat érdemes megnézni, a Pécs meg kb 8 ziccerből kettőt.
Nem tudom, mikor láttam utoljára magyar pályán egy ennyire megnyert meccset elveszteni.
Dühítő, mert most már sokadszor vagyunk jobbak és mégsem nyerünk, ugyanakkor megnyugtató, hogy a játékunk elég faszás.zinedine5
több mint 13 éve
Elképesztö volt ez a tegnapi Pécs-Debrecen. Hogy a halál faszába vesztettük el ezt a meccset.A Debrecen helyzet nélkül rugott két gólt (,plusz a 3. egy kijátszott szép gól), főleg a másodikat érdemes megnézni, a Pécs meg kb 8 ziccerből kettőt.
Nem tudom, mikor láttam utoljára magyar pályán egy ennyire megnyert meccset elveszteni.
Dühítő, mert most már sokadszor vagyunk jobbak és mégsem nyerünk, ugyanakkor megnyugtató, hogy a játékunk elég faszás.
több mint 13 éve
Még mindig nem szólt neki senki, hogy vége az olimpiának??? 😀Csodálkozom h nem járt erre fetomy. Tegnap ugyanis gólt lőtt Dajics 😀empty taxifetomy Londonban van sztem.
Elég régóta nem írt ide.Bazzani

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Csodálkozom h nem járt erre fetomy. Tegnap ugyanis gólt lőtt Dajics 😀empty taxifetomy Londonban van sztem.
Elég régóta nem írt ide.
több mint 13 éve
Csodálkozom h nem járt erre fetomy. Tegnap ugyanis gólt lőtt Dajics 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...