Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Fieszta showt latta valaki, mennyire volt ertelmes?zavi27Nekem tetszett,sok érdekes dolog volt már rögtön az első adásban.Mondjuk én elfogult vagyok kicsit az ilyen műsorokkal kapcsolatban,nekem a 3. félidő is egyik kedvencem 😊
több mint 13 éve
dehogyis, nálatok cukrostón semmi ilyen nincs, CSAAAAAK AAA FIIIIESSSZZZTAAAAA!!! 😉Van ilyen. Bebasztak útközben, megjött az önbizalom, nekikmentek, megcsúsztak.AsbeeDe csak nálunk 😉fetomy
|
több mint 13 éve
Fieszta showt latta valaki, mennyire volt ertelmes?
több mint 13 éve
érdekes érzés úgy felállni a stream elől újabban, hogy kurvára tudok örülni a holnapi zh anyagának is 😀 bár talán ez az elmúlt évek leggyalázatosabb szezonja, de emellett meg kb több örömöt okozott ez a csapat, mint az elmúlt 3 év során összesen..brkEzen gondolkoztam én is a meccs alatt. Sokan mondják, hogy az Arsenal már lassan 7 éve nem nyert semmit meg stb. De sztem, inkább egy ilyen szezonja legyen az Arsenalnak RvP csodáival, Henry visszatérésével, a Spurs elleni 5-2-vel, vagy a Chelsea elleni 3-5-tel, és remélhetőleg a végén a BL helyekre való odaéréssel, mint egy PL 7-8.ik hely, viszont egy nyögvenyelős FA vagy Carling Cup győzelem...
több mint 13 éve
érdekes érzés úgy felállni a stream elől újabban, hogy kurvára tudok örülni a holnapi zh anyagának is 😀 bár talán ez az elmúlt évek leggyalázatosabb szezonja, de emellett meg kb több örömöt okozott ez a csapat, mint az elmúlt 3 év során összesen.
több mint 13 éve
Newcastle is behúzva! Neccesen, de megvan a 3 pont. Ezzel pedig szerintem 2 csapat maradt a 4.ik helyért folyó csatában (vagy akár 3, ha a Spurs-öt is belevesszük) Ez a meccs pont a fordítottja volt a 'Poolinak, az utolsó percet leszámítva. Addig végig Arsenal dominancia, 30 helyzet, a Newcastle elvétve lépi át a térfelet, de csak nem születik meg az a második gól. Aztán 1 perccel a vége előtt jön Vermaelen és eldöntötte. 1 pontra a Spurstől 3mal a Chelsea előttWebb magához képest elfogadhatóan vezette a meccset, de még így is vállalhatatlan volt. Tényleg nem értem, hogy lehet ő még angol első osztályban bíró...
több mint 13 éve
zsinórban 5. győzelemwenger knows!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Balotelli megint alkotott 😀"-So Arsenal have signed Lukas Podolski? He's only 26. Why has he decided to end his career so early? "
több mint 13 éve
tehát ennyi lenne a Manchester legyőzésének titka? 😊Egyre szimpatikusabb nekem ez a csapat 😀 Csak Gronkot utánozzák... 😛
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/felnottfilmes-muvesznokkel-melegitettek-az-united-veresre-a-bilbao-fiataljai-kepek-2121314Habi

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Van ilyen. Bebasztak útközben, megjött az önbizalom, nekikmentek, megcsúsztak.AsbeeDe csak nálunk 😉
több mint 13 éve
Van ilyen. Bebasztak útközben, megjött az önbizalom, nekikmentek, megcsúsztak.
több mint 13 éve
Balhé a DVTK – Videoton meccs előttA tegnap 18.00-kor kezdődő záró mérkőzés előtti percek sem teltek esemény nélkül. 17:45 perckor a Diósgyőriek törzshelye (a Kata Espresso) előtti úton állt meg egy busz, amiből a Diósgyőrieket ócsároló rigmusok hallatszottak, majd másodpercek múlva a buszról kék-piros sí maszkban ugráltak le az emberek, akik a Diósgyőriekkel összecsaptak, nem volt kétséges, hogy melyik tábor fog rosszabbul kijönni ebből a párharcból. A pár perces ököl párbaj után a fehérváriak egy része a buszra szállt vissza (ahol nők is tartózkodtak), a másik része a vendégszektor felé vette az irányt. Ezek után a történések után 5-10 perc múlva érkeztek a helyszínre a rendőrök, akik már semmit sem tehettek, egyszerűen későn érkeztek. (érdekes, hogy egy kiemelt mérkőzés előtt nem biztosítják a rendőrök a vendégszurkolók beérkezését a stadionba, és a diósgyőriek törzshelyét is őrizetlenül hagyták).
Az általunk megkérdezett diósgyőriek azt mondták semmit sem tehettek, meg kellett védeni magukat, szerintük a piros-kékek egyértelműen balhézni mentek. A másik tábor azt mondja, hogy nem volt semmi ilyen céljuk, egyszerűen rossz irányba ment a buszuk, és a Diósgyőriek támadtak rájuk. Ezek szerint egyik fél sem szeretett volna összecsapni a másik táborral, de mégis megtörtént az eset, úgy látszik vége a két tábor közötti szimpatizálásnak.
több mint 13 éve
tehát ennyi lenne a Manchester legyőzésének titka? 😊http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/felnottfilmes-muvesznokkel-melegitettek-az-united-veresre-a-bilbao-fiataljai-kepek-2121314

JT Daniels fan
több mint 13 éve
nice, de ugye miskolc tiszta, L. Ákos is megmondta... 😀http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fogadasi-botrany-diosgyori-legiosok-is-gyanuba-kerultek-2121280
|
több mint 13 éve
fogalmam sincs mikor néztem utoljára spanyol focit, de a hétvégén becsúszott a Betis-Real és most az Osasuna-Bilbao is, hát egyik jobb volt, mint a másik 😊kristofBilbao nekem csütörtöktől egy nagyon szimpatikus csapat, kár, hogy most kikaptak

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fogalmam sincs mikor néztem utoljára spanyol focit, de a hétvégén becsúszott a Betis-Real és most az Osasuna-Bilbao is, hát egyik jobb volt, mint a másik 😊
több mint 13 éve
Kibaszott rossz meccs volt. Nem nagyon van jó formában a Pécs. Szezon elött játszottunk a Vasassal 0 gól, első forduló ZTE 0-0, most 0-2 és teljesen kilátástalan a támadójátékunk. Ki lehet kapni, de ez a Fradi kurva gyenge és még csak egy értelmes helyzetet sem alakítottunk ki ellenük. Szörnyű volt.Lehet, hogy jól fizetett a nulla hazai gól...GogoPMFC - FTC:Nem értettem ezt a Pécset...Kb úgy játszottak,mint ha megelégedtek volna azzal,hogy csak 1-0ra kapnak ki a Fraditól hazai pályán.Még ha így is lett volna,akkor nem jött be 😀JoeyPorter
"Mondjuk meg őszintén, egy igen gyenge találkozót láthattunk, még a mai magyar futball mércéje szerint is – reméljük, nem sokáig tart már a csapatoknál az idény eleji forma."JC6
több mint 13 éve
Kilencedik meccsen nem nyertünk meg lassan 400 perce nem rúgtunk gólt, így nem fog menni... 😐 Van pozitívum is: kezdenek fogyni a divatok és hatalmasat csúsztak a nagyképű fehérváriak. 😀 Kellett nekik keménykedni Miskolcon.
több mint 13 éve
Aztakurva Vaskó. Legutóbb mikor ilyenért sárgát kapni láttam valakit, a serdülővel játszottunk az Ikarus-al Bodajk ellen megye1 serdülőben, és 2 hétig ezen röhögtünk. Sosem hittem, hogy valaha ilyet még láthatok 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mi komolyan EL helyezésért megyünk? jelenleg csak a közönség van ezen a szinten...nyenyanyát a válogatottba!
több mint 13 éve
lolgeci 😀 NYENYANYA beáll, 2 perc alatt gólt lő. Komolyan beszarok ezen a fazonon. Utolsó 6 nb1-es meccsén 8 gólt lőtt (mindegyiken legalább 1-et) úgy, hogy ebből 2 alkalommal játszott 35 percnél többet... Ezen az uccsó 6 meccsen 35 percenként talál be átlagosan (egész idényre nézve 54 percenként). Belőle valami kurvanagy gólcsászár lehetne, ha több esélyt kapna...És halkan jegyzem meg, én azért átgondolnám azt a válogatott rencert is, nem tudnák-e mégis valami hasznát venni.
több mint 13 éve
Lehet, hogy jól fizetett a nulla hazai gól...PMFC - FTC:Nem értettem ezt a Pécset...Kb úgy játszottak,mint ha megelégedtek volna azzal,hogy csak 1-0ra kapnak ki a Fraditól hazai pályán.Még ha így is lett volna,akkor nem jött be 😀JoeyPorter
"Mondjuk meg őszintén, egy igen gyenge találkozót láthattunk, még a mai magyar futball mércéje szerint is – reméljük, nem sokáig tart már a csapatoknál az idény eleji forma."JC6
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi ez az NSO-n? 😀Ezt követően is a Videoton kezdeményezett, és már ekkor lehetett látni, hogy egy igen érdekes Torghelle, Budovinszky Krisztián szabadfogású, könyöklésekkel és vesén rúgásokkal ékített párharcra lesz kilátásunk. Kettejük között az első tömegjelenetbe torkollott lökdösődésre a 11. percre kellett várnunk, érdekes módon ez abból indult, hogy a magyar csatárt Youssef Sekour hátba térdelte, majd a biztonság kedvéért egy könnyed taslit is elhelyezett az arcán.
Rájárt a rúd egyébként is Torghellére, akire csapata 4–5–1-es hadrendje miatt jutott bőven védő, akik közül a 15. percben Nagy Tamás a szó szoros értelmében szemet szúrt neki.
Volt idő megfigyelni, ki gyakott le kit, mert a futball, mint olyan, igencsak esetleges volt az első félórában.
😀 😀 😀
több mint 13 éve
hehehe 😀nyertünk idegenben, gólt sem kaptunk...szokni kell még az érzést 😀Habiutánoztok minket... 😀Divat
jól mondod!
ez a félidei Budovinszky szösszenet is remek volt 😀

JT Daniels fan