Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Silva nagyon jó, de a 2. gól az övé volt, úgyhogy inkább maradjunk ma Mexesnél 😉 Ok, plusz Abbiati és akkor ők hárman Van Bommellel a top és egyből alattuk Silva és Abate szerintemHát néhány évet öregedtem, bár a Gervinho-Van Persie helyzeten kívül csak néhány beadást kellett kiütnie a második félidőben AbbiatinakMi?
Remélem valaki felvette az első meccset, mert valószínűleg az volt Ibra első és utolsó jó meccse BL-ben nagy csapat ellen
A meccs hőse pedig Van Bommel aki azok után, hogy az 5. percben kapott egy sárgát, a meccs hátralévő részében kb. egyedül (ok, Nocerino még ott volt, de a padon se volt más védekező középpályás) szűrte a támadásokat mintaszerűen szabálytalanság nélkülzolika26
Ibra az első félidőben egy használható lasztit sem kapott, a másodikban meg csak és kizárólag Ő jelentett veszélyt a kapura
lőhetett volna legalább két gólt is, nagyon összekapta magát és jól játszott, míg Robinho és Emanuelson fos-fos kategóriát alakítottak ma...
a meccs hőse pedig egyértelműen a Silva-Mexés védőduó, akik habár nem játszottak hibátlanul, de előbbinek az első félidőben volt egy tucat kulcsmentése, utóbbinak meg a második játékrészben
Nocerino meg vicc, amit kihagyott, van Bommel mikor milyen volt, szörnyű percei is voltak, főleg az első félidőben, amikor a középpályánk átjáróház is voltStez
Ibra pedig kapott 1-2 indítást az első félidőben csak éppen lesen volt az összesnél, nemtom hol van nála a két gól, az egyik az gondolom az éles lövés, ami tényleg nem volt rossz. A Robinho-Emanuelson párossal azért nem tartom helyén valónak a párhuzamot, mert ők nem mesterhármasokat lődöznek a hétvégén és nem beszélnek róluk az aranylabdával kapcsolatban
A többiben egyetértünk 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
sok dolgot szidhatnak az arsenal szurkolók, de igazából az egészet maguknak köszönhetik. igen lehet arra fogni, hogy Kassai szar volt, és igen mivel csak 1 gól volt a 2 csapat között ezért döntően belenyúlt a párharc alakulásába. igen lehetne arra is fogni, hogy nem volt 100%-os a San Siro gyepe, de a Milan is ugyanazon a pályán játszott. De szerintem ez értelmetlen, az első meccset nem lehet ennyire elrontani. Amúgy meg most a 2.ik félidőben is megvolt a lehetőség, hogy hosszabbításra mentse a meccset az Arsenal, de nem sikerült kihasználni. Ezt mint Arsenal szurkoló mondom, hogy ez a párharc sok apró tényező miatt alakult így, de a kiesést csakis saját magának köszönheti a csapat, mármint csakis a 3 héttel ezelőtti "produkciónak".Ezt a pálya szidását abszolút nem értem honnan vették... Amúgy akkor ha jól értem mind a két csapat nagyon gyenge csak az Arsenal még gyengébb, na mindegy...zolika26ez a raklap fos csapat oktatta két hete a kedvenc ágyúsaidat úgy, hogy 8-at lőhetett volna, ha nagyon erőltetija, most meg fordítva történt ugyanez, csak nem egy libalegelőn.lol
ilyen rossz félidőt meg nem fognak még egyszer lehozniStez
több mint 13 éve
De a lényeg, hogy 5 év után megint ott vagyunk a negyeddöntőben.te nem united-es vagy?
Arsenal, Real, MU, Real, Spurs, Barca, Arsenal... Most jöhetne valami egyszerűbb is.vassadi
több mint 13 éve
Hát néhány évet öregedtem, bár a Gervinho-Van Persie helyzeten kívül csak néhány beadást kellett kiütnie a második félidőben AbbiatinakMi?
Remélem valaki felvette az első meccset, mert valószínűleg az volt Ibra első és utolsó jó meccse BL-ben nagy csapat ellen
A meccs hőse pedig Van Bommel aki azok után, hogy az 5. percben kapott egy sárgát, a meccs hátralévő részében kb. egyedül (ok, Nocerino még ott volt, de a padon se volt más védekező középpályás) szűrte a támadásokat mintaszerűen szabálytalanság nélkülzolika26
Ibra az első félidőben egy használható lasztit sem kapott, a másodikban meg csak és kizárólag Ő jelentett veszélyt a kapura
lőhetett volna legalább két gólt is, nagyon összekapta magát és jól játszott, míg Robinho és Emanuelson fos-fos kategóriát alakítottak ma...
a meccs hőse pedig egyértelműen a Silva-Mexés védőduó, akik habár nem játszottak hibátlanul, de előbbinek az első félidőben volt egy tucat kulcsmentése, utóbbinak meg a második játékrészben
Nocerino meg vicc, amit kihagyott, van Bommel mikor milyen volt, szörnyű percei is voltak, főleg az első félidőben, amikor a középpályánk átjáróház is volt
több mint 13 éve
Ezt a pálya szidását abszolút nem értem honnan vették... Amúgy akkor ha jól értem mind a két csapat nagyon gyenge csak az Arsenal még gyengébb, na mindegy...ja, most meg fordítva történt ugyanez, csak nem egy libalegelőn.lolbüszkén estünk ki, rohadtul kitettek magukért a srácok..ez a raklap fos csapat oktatta két hete a kedvenc ágyúsaidat úgy, hogy 8-at lőhetett volna, ha nagyon erőlteti
ez a Milan meg egy raklap fos, az idegenben kapott 4 gól miatt még mindig verem a fejem a falba.
i love my gunners <3lol

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem fos ez a Milan, csak rohadt jól tippmixelnek 😀amíg idegenben így játszik az Arsenal egy BL-meccsen, mint tette azt Milánóban, addig ne számítsanak sok jóra. nem lehet mindig a hazai pályában bízni.
a Milan otthon tette oda magát, majd elmentek taktikázni Londonba. lehozták a 2. félidőt úgy, hogy a végeredmény 4-3 lehetett volna, 3-0-és félidő után.
sajnálom, hogy kiesett az Arsenal, mert ritka szimpatikus csapat, de kevés az 1 félidő, a 4-ből...
több mint 13 éve
Hát néhány évet öregedtem, bár a Gervinho-Van Persie helyzeten kívül csak néhány beadást kellett kiütnie a második félidőben AbbiatinakRemélem valaki felvette az első meccset, mert valószínűleg az volt Ibra első és utolsó jó meccse BL-ben nagy csapat ellen
A meccs hőse pedig Van Bommel aki azok után, hogy az 5. percben kapott egy sárgát, a meccs hátralévő részében kb. egyedül (ok, Nocerino még ott volt, de a padon se volt más védekező középpályás) szűrte a támadásokat mintaszerűen szabálytalanság nélkül

több mint 13 éve
De a lényeg, hogy 5 év után megint ott vagyunk a negyeddöntőben.Arsenal, Real, MU, Real, Spurs, Barca, Arsenal... Most jöhetne valami egyszerűbb is.
több mint 13 éve
ja, most meg fordítva történt ugyanez, csak nem egy libalegelőn.büszkén estünk ki, rohadtul kitettek magukért a srácok..ez a raklap fos csapat oktatta két hete a kedvenc ágyúsaidat úgy, hogy 8-at lőhetett volna, ha nagyon erőlteti
ez a Milan meg egy raklap fos, az idegenben kapott 4 gól miatt még mindig verem a fejem a falba.
i love my gunners <3lol
több mint 13 éve
nem visszavett az arsenal csak iszonyatosan elfáradt. az első félidőben kihajtották magukat, mert a 2 gól után nagyon vitte őket a lendület és mindenki mint a mérgezett egér futott. érdemes volt megnézni Gibbs-et aki asszem az 60.ik perc környékén egy becsúszás után alig bírt felkelni úgy lihegett, vagy AOC lecserélésekor volt az átlag 9 km-nél. Nagyon jó meccs volt, az első félidőt végig ordítoztam, aztán a második félidőben végig a kontráktól féltem, mert a kontrák védekezésénél talán csak a rögzített szituációk kivédekezésében rosszabb az Arsenal. Sajnálom, hogy kiestek, mert szerintem jobb csapat mint a Milan, és az idei BL szezon nem mondható iszonyat erősnek, de az első meccset nagyon elb*szták, és a BL erről szól, hogy ezen a 2 meccsen ki a jobb. Remélem a csapat összeszedi magát és a Newcastle elleni győzelemmel még 1 nagy lépést fognak tenni a 4.ik helyért.Abbiati évek óta remek kapus
Amúgy Abbiati mióta ilyen jó kapus? A meccsen csak 4 nagy RvP helyzetet fogott ki amit sztem egy átlag kapus 3-mat bekapott volnakisvanek4
csak félévente van egy ordas nagy potyája, egyébként tényleg kibaszott megbízható
több mint 13 éve
büszkén estünk ki, rohadtul kitettek magukért a srácok..ez a raklap fos csapat oktatta két hete a kedvenc ágyúsaidat úgy, hogy 8-at lőhetett volna, ha nagyon erőlteti
i love my gunners <3lol
ilyen rossz félidőt meg nem fognak még egyszer lehozni
több mint 13 éve
nem visszavett az arsenal csak iszonyatosan elfáradt. az első félidőben kihajtották magukat, mert a 2 gól után nagyon vitte őket a lendület és mindenki mint a mérgezett egér futott. érdemes volt megnézni Gibbs-et aki asszem az 60.ik perc környékén egy becsúszás után alig bírt felkelni úgy lihegett, vagy AOC lecserélésekor volt az átlag 9 km-nél. Nagyon jó meccs volt, az első félidőt végig ordítoztam, aztán a második félidőben végig a kontráktól féltem, mert a kontrák védekezésénél talán csak a rögzített szituációk kivédekezésében rosszabb az Arsenal. Sajnálom, hogy kiestek, mert szerintem jobb csapat mint a Milan, és az idei BL szezon nem mondható iszonyat erősnek, de az első meccset nagyon elb*szták, és a BL erről szól, hogy ezen a 2 meccsen ki a jobb. Remélem a csapat összeszedi magát és a Newcastle elleni győzelemmel még 1 nagy lépést fognak tenni a 4.ik helyért.Amúgy Abbiati mióta ilyen jó kapus? A meccsen csak 4 nagy RvP helyzetet fogott ki amit sztem egy átlag kapus 3-mat bekapott volna
több mint 13 éve
büszkén estünk ki, rohadtul kitettek magukért a srácok..ez a Milan meg egy raklap fos, az idegenben kapott 4 gól miatt még mindig verem a fejem a falba.
i love my gunners <3
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aquilaninak sörhas befigyelt. besírtam rajta 😀
több mint 13 éve
nem, ez a szokásos túltaktikázás, az edző szépen visszafogja a maximális fordulatszámon pörgő csapatát, mert már csak egy gól kell és nem szabad túl sokat kockáztatni, aminek mindig, kivétel nélkül a felsülés a végevagy csak a szünet a lehető legrosszabbkor jött az egyik csapatnak, míg a másiknak ugye volt ideje összekapnia magát, így egy unalmas második félidő lett a vége 😊Stezvicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgniannyira tipikus soccermeccs volt ez, hogy csak najjncaa
visszavettek teljes mértékig:Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
így van, itt mindent be kellett volna vetni, szerintem is inkább elfáradtak. ezért nem tudták beszorítani úgy a Milant mint kellett volna. Nem baj, az Arsenal mindig szépen hal meg, bár gondolom ezt elcserélnék már a szurkolóik egy izzadt kupagyőzelemért...Nagyon nem kedvelem a Milant, de ezzel a második félidővel az Arsenal nem érdemelt továbbjutást.zinedine5Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes:vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgni
Egy helyzetük volt a második félidőben.
Gyakorlatilag az utolsó 25 percben 75-25 lehet a labdabirtoklás a Milannak.zinedine5
visszavettek teljes mértékig
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
vagy csak a szünet a lehető legrosszabbkor jött az egyik csapatnak, míg a másiknak ugye volt ideje összekapnia magát, így egy unalmas második félidő lett a vége 😊vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgniannyira tipikus soccermeccs volt ez, hogy csak najjncaa
több mint 13 éve
Nagyon nem kedvelem a Milant, de ezzel a második félidővel az Arsenal nem érdemelt továbbjutást.Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes:vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgni
Gyakorlatilag az utolsó 25 percben 75-25 lehet a labdabirtoklás a Milannak.zinedine5
Stez
több mint 13 éve
vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgniannyira tipikus soccermeccs volt ez, hogy csak na

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes:vicces nézni, hogy 3-0 után kimentek egy félidőt úgy focizni, hogy látni sem lehetett rajtuk, hogy még egy gólt akarnának rúgni
Bonera bazdmeg, mikor bejött 😂
azt se tudta hol van, mint ha 3 órás alvásból keltették volna fel épp 😀
de komoly volt az a fej 😂
több mint 13 éve
Ez az Arsenal, hogyan rugott itt 3 gólt. :rolleyes: Egy helyzetük volt a második félidőben.
Gyakorlatilag az utolsó 25 percben 75-25 lehet a labdabirtoklás a Milannak.
több mint 13 éve
jó, ez a legaljaNocerino mit hagyott?
van Persie és Ő kapják a mai citrom díjat
vicc
és emiatt esünk majd ki
több mint 13 éve
Gervinho-t kellett volna levinni..
több mint 13 éve
Na nem hinném hogy mégegy gólt fog rúgni az Arsenal ma
több mint 13 éve
fárad az Arsenal, mi pedig ráálltunk a kontrákra, amit nem tolunk rosszul, de nem fogjuk kihúzni kapott gól/gólok nélkül a meccs végéigközben Aquilani be, Sharaawy le
kis szerkezeti átalakulás, ideje volt