Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom, ha bármelyik magyar csapat hasonlót érne el, pont leszarnám milyen nemzetiségűekkel sikerül 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Aztaqva Apoel 😀 😀 😀Double B
Faszák ezek a brazilok. 😀

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Aztaqva Apoel 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Következő Juve meccs előtt a döntetlenre 1,1-es szorzó lesz 😀
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
v túl sok dózsa meccset... 😀Divat
ott nem csak középpálya nincs 😂JC6
majd mingyá jön a dózsás Fake aztán kapsz... 😀Divat
Itt vagyok én is. 😀
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
A Juve megint ikszelt, pontelőnnyel maradtunk a tabella élén.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Csak én nézek sok Real/Barca meccset vagy tegnap tényleg nem nagyon voltak középpályák? :oJoeyPorter
ott nem csak középpálya nincs 😂JC6
majd mingyá jön a dózsás Fake aztán kapsz... 😀

|
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
szakkommentátor: "Szabó játékvezető időnként össze-vissza fújdogál" neeeeeee 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak én nézek sok Real/Barca meccset vagy tegnap tényleg nem nagyon voltak középpályák? :oJoeyPorter
ott nem csak középpálya nincs 😂
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Hál' istennek eddig megkímélt a sport tv őrbódééktól 😀

több mint 13 éve
ez kemény: http://www.youtube.com/watch?v=O4tVtfDTqJs

mi lenne szegény ifjú titánjainkkal...lehet székletfehérvárig vinné őket 😕

|
több mint 13 éve
v túl sok dózsa meccset... 😀

|
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Csak én nézek sok Real/Barca meccset vagy tegnap tényleg nem nagyon voltak középpályák? :o

több mint 13 éve
Mondjuk Prince kibaszottul jó játékossá is nőtte ki magát és nélküle ez a támadógépezet Serie A-ra elmegy talán, de nemzetközileg nagyon gyenge. Boa színt visz a támadójátékba, elképesztő lendületet ad és egy igazi playmaker. Egyedül is bármikor megindulni, villanni, helyzetbe kerülni, a semmiből.
Nem hiába mondom, hogy Ő a legjobb. 😛Stez
lófaszt, sztem Rósa Dini a legbesztebb! ő és Aquilani remekül kiegészítenék egymást...Divat
Aquilani? felőlem...
vihetitek, nektek adjuk 😀 aztán akár sInterbe megy, akár a Fradiba, azért kifizethetnétek a Poolnak az érte járó opciós pénzt. 😂Stez
én úgy gondoltam, h ti viszitek Dinit, mert az NB1-et már kinőtte... 😀

|
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Btw ennyit számít egy európai élcsapat ellen h nincs boa-boa-boa-teng-teng-teng...empty taxi
Mondjuk Prince kibaszottul jó játékossá is nőtte ki magát és nélküle ez a támadógépezet Serie A-ra elmegy talán, de nemzetközileg nagyon gyenge. Boa színt visz a támadójátékba, elképesztő lendületet ad és egy igazi playmaker. Egyedül is bármikor megindulni, villanni, helyzetbe kerülni, a semmiből.
lófaszt, sztem Rósa Dini a legbesztebb! ő és Aquilani remekül kiegészítenék egymást...Divat
Aquilani? felőlem...
vihetitek, nektek adjuk 😀 aztán akár sInterbe megy, akár a Fradiba, azért kifizethetnétek a Poolnak az érte járó opciós pénzt. 😂

több mint 13 éve
Btw ennyit számít egy európai élcsapat ellen h nincs boa-boa-boa-teng-teng-teng...empty taxi
lófaszt, sztem Rósa Dini a legbesztebb! ő és Aquilani remekül kiegészítenék egymást...

|
több mint 13 éve
Nem hiába mondom, hogy Ő a legjobb. 😛

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Btw ennyit számít egy európai élcsapat ellen h nincs boa-boa-boa-teng-teng-teng...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nem fos ez a Milan, csak rohadt jól tippmixelnek 😀JC6
itt a lényeg, vkiknek ezt biztos jól fizetett... NERC!!! 😀

|
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
De a lényeg, hogy 5 év után megint ott vagyunk a negyeddöntőben.

Arsenal, Real, MU, Real, Spurs, Barca, Arsenal... Most jöhetne valami egyszerűbb is.vassadi
te nem united-es vagy?lol
Is.

Én mondjuk személy szerint örültem annak, hogy akkor a két kedvencem összekerült, de a Milannak nem jött jól a United.
több mint 13 éve
Én is azt hittem, hogy Pirlót visszavettük erre a meccsre, még a haja is hasonlítottzolika26
dehogy, még a pufi Ronaldora hasonlított leginkább 😂
nagyon aranyos volt, jókat röhögtem rajta, bár azért kicsit merésznek véltem a beállítását ezen a meccsen 😀Stez
Így is majdnem biztossá tette a továbbjutást az egyetlen emlékezetes megmozdulásával 😊zolika26
Az hatalmas laszti volt, nem is értem, hogy lehetett kihagyni.
De az biztos, hogy holnap van Persie és Nocerino ezek miatt elég sok osztást fognak kapni. 😀

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Aquilani volt nálam a meccs udvari bolondja. Amikor ment a labdáért olyan volt, mint egy jóllakott óvodás, és azt sem tudta mi van. 😀
És valami olyan elképesztően lelassult, hogy még én is lefutom kb. 😀Stez
Én is azt hittem, hogy Pirlót visszavettük erre a meccsre, még a haja is hasonlítottzolika26
nagyon aranyos volt, jókat röhögtem rajta, bár azért kicsit merésznek véltem a beállítását ezen a meccsen 😀Stez
Így is majdnem biztossá tette a továbbjutást az egyetlen emlékezetes megmozdulásával 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Aquilani volt nálam a meccs udvari bolondja. Amikor ment a labdáért olyan volt, mint egy jóllakott óvodás, és azt sem tudta mi van. 😀
nagyon aranyos volt, jókat röhögtem rajta, bár azért kicsit merésznek véltem a beállítását ezen a meccsen 😀

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Én is azt hittem, hogy Pirlót visszavettük erre a meccsre, még a haja is hasonlított

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Hát néhány évet öregedtem, bár a Gervinho-Van Persie helyzeten kívül csak néhány beadást kellett kiütnie a második félidőben Abbiatinak
Remélem valaki felvette az első meccset, mert valószínűleg az volt Ibra első és utolsó jó meccse BL-ben nagy csapat ellen
A meccs hőse pedig Van Bommel aki azok után, hogy az 5. percben kapott egy sárgát, a meccs hátralévő részében kb. egyedül (ok, Nocerino még ott volt, de a padon se volt más védekező középpályás) szűrte a támadásokat mintaszerűen szabálytalanság nélkülzolika26
Mi?
Ibra az első félidőben egy használható lasztit sem kapott, a másodikban meg csak és kizárólag Ő jelentett veszélyt a kapura
lőhetett volna legalább két gólt is, nagyon összekapta magát és jól játszott, míg Robinho és Emanuelson fos-fos kategóriát alakítottak ma...
a meccs hőse pedig egyértelműen a Silva-Mexés védőduó, akik habár nem játszottak hibátlanul, de előbbinek az első félidőben volt egy tucat kulcsmentése, utóbbinak meg a második játékrészben
Nocerino meg vicc, amit kihagyott, van Bommel mikor milyen volt, szörnyű percei is voltak, főleg az első félidőben, amikor a középpályánk átjáróház is voltStez
Silva nagyon jó, de a 2. gól az övé volt, úgyhogy inkább maradjunk ma Mexesnél 😉 Ok, plusz Abbiati és akkor ők hárman Van Bommellel a top és egyből alattuk Silva és Abate szerintem
Ibra pedig kapott 1-2 indítást az első félidőben csak éppen lesen volt az összesnél, nemtom hol van nála a két gól, az egyik az gondolom az éles lövés, ami tényleg nem volt rossz. A Robinho-Emanuelson párossal azért nem tartom helyén valónak a párhuzamot, mert ők nem mesterhármasokat lődöznek a hétvégén és nem beszélnek róluk az aranylabdával kapcsolatban
A többiben egyetértünk 😀zolika26
Pont ezért mondtam, hogy Silva nem játszott hibátlanul, mert egyet hibázott, amiből gól is lett, de amúgy vagy 4-5 gólt akadályozott meg és nagyot küzdött.
Ibra a második félidőben volt állat és amiatt mondom azt, hogy egy rossz szavunk sem lehet rá. Az elsőbe meg mindent felívelgettek rá, egy használható lasztit sem kapott, halott volt az egész első szekció. Semmi elképzelés, kritikkán aluli volt.
Emanuelson-Robinho: Kit izgat, kit emlegetnek aranylabdásként? Ibra kitett magáért, de Robinho és Emanuelson is kezdtek, elől nekik kellett volna megadni a lendületet a támadójátéknak, ehelyett leginkább csak akadály volt mindkettő. Azért, mert nem beszélnek róluk éls az aranylabdáról, még valamit nem árt alkotniuk. Ma nem tették, még a minimumot sem hozták kb. Az meg, hogy Robinho nem mesterhármasokat lődöz, az csak a saját hibája, mert használhatóbb labdákat kap Ibránál, vele konkrétan meglövetik a gólokat, de Ő meccsenként 1-2-3 ziccert hagy ki. Szóval de, neki végképp alkotnia kellene valamit most már, mert egy jó meccs édeskevés lesz, hogy ne adjuk el nyáron.
És valami olyan elképesztően lelassult, hogy még én is lefutom kb. 😀