Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
csak szerintem undorító dolog úgy elrúgni a szabadot, hogy a kapus még állítgatja a sorfalat? ráadásul ha a bírót közelebbről megnézitek akkor ő még biztatja is ezt a patkányt :o
http://www.youtube.com/watch?v=4uw7lwH_S_kLaki
ha dzsipsziánó rodánó csinálta volna akkor most Istenítenéd hogy hú mekkora gólt lőtt! de így hogy Messi rúgta így ez undorító dolog,és Lionel egy patkány.mintha tilos lenne elrúgni a szabadot az előtt mielőtt a védők felállítják és eligazítják a sorfalat.Joci
atletico szurkoló vagyok és valóban nem tilos ellőni de nekem kicsit szúrja a szemem :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
csak szerintem undorító dolog úgy elrúgni a szabadot, hogy a kapus még állítgatja a sorfalat? ráadásul ha a bírót közelebbről megnézitek akkor ő még biztatja is ezt a patkányt :o
http://www.youtube.com/watch?v=4uw7lwH_S_kLaki
ha dzsipsziánó rodánó csinálta volna akkor most Istenítenéd hogy hú mekkora gólt lőtt! de így hogy Messi rúgta így ez undorító dolog,és Lionel egy patkány.mintha tilos lenne elrúgni a szabadot az előtt mielőtt a védők felállítják és eligazítják a sorfalat.

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
http://www.youtube.com/watch?v=4uw7lwH_S_k

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sansztalan, a románt rühelljük 😀
Sneijder viszont jöhet, Patoért cserébe 😀Stez
vigyétek a pitsába, itt már csak alibizik....bár nem csak ő

|
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Jo akkor ugy irom, hogy sajnos eleg rossz a szurkoloi magatartas sok embernel itthon, es ez eleg szomoru, ezt akartam csak megirni a kep kapcsan. KIVETEL Fehervar, ahol sose volt ilyen es minden rendben van mar regota, barmilyen vendeg szurkolo barhova beulhet, kedelyesen elbeszelgethet sallal a nyakaban a stadion egesz teruleten, es azon kivul is. 😊zavi27
Akkor sorry, hogy belementem a vitába. Megvallom rég nem jártam Fehérváron kívül stadionban, így nem tudhattam, hogy csak itt élnek kultúrált szurkolók, mindenhol máshol megvertek volna már párszor 😊fetomy
😊
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 832 — Whoops, looks like something went wrong.
sansztalan, a románt rühelljük 😀
Sneijder viszont jöhet, Patoért cserébe 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jo akkor ugy irom, hogy sajnos eleg rossz a szurkoloi magatartas sok embernel itthon, es ez eleg szomoru, ezt akartam csak megirni a kep kapcsan. KIVETEL Fehervar, ahol sose volt ilyen es minden rendben van mar regota, barmilyen vendeg szurkolo barhova beulhet, kedelyesen elbeszelgethet sallal a nyakaban a stadion egesz teruleten, es azon kivul is. 😊zavi27
Akkor sorry, hogy belementem a vitába. Megvallom rég nem jártam Fehérváron kívül stadionban, így nem tudhattam, hogy csak itt élnek kultúrált szurkolók, mindenhol máshol megvertek volna már párszor 😊
több mint 13 éve
vigyétek helyette a románt, Nálatok úgyis beválnak a tőlünk átvett "sztárok"... 😀

|
több mint 13 éve
Hatalmas harc várható a nyáron Thiago Silváért. Spanyolországban a Real Madrid és a Barcelona is kész harcot indítani a világ talán legjobb védőjéért. A Milan eddig elutasított minden ajánlatot.

A milannews.it szerint a Real a nyáron egy mega-ajánlatot készül tenni a brazil játékosért. A spanyol klubtól származó információk szerint Silva 30 millió eurót és Ramos vagy Pepe játékjogát is megérné a fehérmezes gárda vezetőinek.

Pár nappal korábban a a Marca arról számolt be, hogy a Barcelona a nyáron 50 millió eurót költhet átigazolásokra és a fő cél a védelem megerősítése lesz. Pep Guardiola állítólag Thiago Silvát szeretné a leginkább a Milanból, de Gareth Bale-t is örömmel látná. A Barcelona állítólag 30 millióig menne el Silváért. Amennyiben a Milan kitart amellett, hogy Silva nem eladó, akkor a Barcelona a 26 éves Adil Rami játékjogát szerezné meg.

Tavaly nyáron a 27 éves Silvát már meg akarta szerezni a katalán alakulat, akkor egy olyan opcióval álltak elő, hogy odaadják érte Zalatan Ibrahimovicot – aki addig csak kölcsönben szerepelt a piros-feketéknél – és ráfizetnek még 16 millió eurót, így nagyjából 40 millió eurót áldoztak volna a játékosra. Akkor Silva a következőket mondta: “A Barcelona mindig minden játékos számára csábító. Ebben a pillanatban ez a világ legjobb csapata. Viszont a Milan sincs messze tőle, évről évre jobbak vagyunk”.

Vicces lesz, a büdös zsidó tutira elcsábul, ha valaki 40-45 millióra emeli a licitet, onnantól meg baszhatjuk, nem lesz védelmünk. Patot kéne a Realra sózni.

több mint 13 éve
Jó, hát én nem annyira hiszem, hogy angliában pl. már nincsenek ilyenek, néhány őrült, aki verekedik, meg satöbbi. Sőt, szerintem ilyen mindenhol van, vannak helyek ahol még durvábban.

Egyébként zavi: ha azt mondtad volna, hogy durva világ van a fradi-újpestkor akkor nem írtam volna rá semmit, mert az van. De itt pont azért kezdődött az egész, merthogy ebben az esetben itt mi lett volna szegény idős emberrel, ami meg nevetséges túlreagálása az ittenieknek.

Amerikát meg hagyjuk ki ebből, mert totálisan más ott a szurkolói kultúra mint európában. Mintha a death metalt hasonlítanád a mittudomén reggaehez.
Egyébként hozzáteszem, hogy szvsz nincs olyan nagy baj ezekkel a bunyókkal, mert ettől is érződik a heves rivalizálás és nem merül ki egy áléó fa...opó xy-ban.fetomy
Mondjuk az tényleg a szurkolói mentalitást mutatja hogy ez a kettő van és semmi.
Alapjáva véve az a gond,hogy Mo-n az értelmiség nagyon kis hányada megy már meccsre, mert nincs kedve a 90 perc kurvaanyázást hallani vagy elmesélni a gyerekének, hogy a bácsi azért üti a másikat mert rajta zöld sál van... Ha az a réteg lenne kint és olyan biztonsággal olyan körülmények között mint Angliában akkor ugyanaz lenne itt is. Amíg viszont a kopaszok járnak ki egymással keménykedni addig az értelmi szint is ott lesz ahol az övék van.Toca
mikor járt az értelmiség nagy hányada meccsre?

több mint 13 éve
nincs olyan nagy baj ezekkel = dicsőítés? Ja jó.
Mint mondtam, nem tudom, hogy újpesten ti megveritek-e a bácsikat is,ha nem lilák, de Fehérváron elég gyakran előfordul, hogy vendégszurkoló a hazaiakhoz ül be. Nyilván nem hergel senkit, de nem is bántja senki. Kiskoromban pl. még fradi szurkolókéntis volt, hogy bementem vidi B-középbe fradi meccsen, mert ott volt minden haverom. Fradi mezben is voltam, nem bántott senki, és egyszer valamiért már vidistaként is voltam a vendégtáborban úgy, hogy sok vendég szurkoló volt, és vidis sállal meg melegítőben voltam, és akkor sem bántott senki, pedig még szurkoltam is ott a vidinek.

Persze, hogy van itt is balhé többször is, sosem mondtam, hogy nincs. Csak valahogy én nem éreztem még sosem azt a hatalmas veszélyt amiről itt beszélsz.

Szerk.: Most jut eszembe, kb. 2 évvel ezelőtt volt, hogy a vidi táborban volt 1-2 csávó, aki fikázta a vidit végig, és egyértelmű vendégszurkolók voltak. Kapták azrikát szépen, deannak ellenére, hogy végig nyomták a fasságaikat, és még csak öregek sem voltak, még sem bántotta őket senki.fetomy
Jo akkor ugy irom, hogy sajnos eleg rossz a szurkoloi magatartas sok embernel itthon, es ez eleg szomoru, ezt akartam csak megirni a kep kapcsan. KIVETEL Fehervar, ahol sose volt ilyen es minden rendben van mar regota, barmilyen vendeg szurkolo barhova beulhet, kedelyesen elbeszelgethet sallal a nyakaban a stadion egesz teruleten, es azon kivul is. 😊
több mint 13 éve
hát én 1000* inkább félek a szekusoktól, meg a "rend őreitől", mint az ellenfél ultráitól....

józsua konda ellen mész?Divat
alap hogy megyek,te gyüssz?
a szekusok és a rendőrök igazi arcát pedig tényleg meccsen lehet igazán megtapasztalni...
már előre várom idén hány hardcore mogyorózást kapok,"remélem" tcs-től is fogok kapni 😐Joci
lehet, de necces még h leszek, de akkor msn-n radírok majd ezügyben

meccsen? előbb juss át a sok buzerátoron a meccs előtt 5 perccel, többivel ráérsz utána foglalkozni... 😀Divat
úgy értettem,előtte,közben,utána 😀
all day long 😕

ezt a "nyugaton már megoldották" hülyeséget meg ne nyomassátok már,egyáltalán nem oldottak meg semmit,csak minket tömnek ezzel a hülyeséggel.

több mint 13 éve
hát én 1000* inkább félek a szekusoktól, meg a "rend őreitől", mint az ellenfél ultráitól....

a szekusok és a rendőrök igazi arcát pedig tényleg meccsen lehet igazán megtapasztalni...
már előre várom idén hány hardcore mogyorózást kapok,"remélem" tcs-től is fogok kapni 😐Joci
lehet, de necces még h leszek, de akkor msn-n radírok majd ezügyben

meccsen? előbb juss át a sok buzerátoron a meccs előtt 5 perccel, többivel ráérsz utána foglalkozni... 😀

|
több mint 13 éve

már előre várom idén hány hardcore mogyorózást kapok,"remélem" tcs-től is fogok kapni 😐

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg ezt más topikban is lehetne folytatni.
Az utolsó szó legyen a témában az, hogy minden egyes fórumozótárs, aki jár ki meccsekre ünnepélyesen esküt tesz JC6-nak, hogy ki fogja kísérni az öregeket a lelátóról, de még a stadion előtti zebrán is átsegíti.Stez
Ez alapvető dolog lenne minden normális, kulturált embernél, nem is kellene az eskü.
több mint 13 éve
nincs olyan nagy baj ezekkel = dicsőítés? Ja jó.
Mint mondtam, nem tudom, hogy újpesten ti megveritek-e a bácsikat is,ha nem lilák, de Fehérváron elég gyakran előfordul, hogy vendégszurkoló a hazaiakhoz ül be. Nyilván nem hergel senkit, de nem is bántja senki. Kiskoromban pl. még fradi szurkolókéntis volt, hogy bementem vidi B-középbe fradi meccsen, mert ott volt minden haverom. Fradi mezben is voltam, nem bántott senki, és egyszer valamiért már vidistaként is voltam a vendégtáborban úgy, hogy sok vendég szurkoló volt, és vidis sállal meg melegítőben voltam, és akkor sem bántott senki, pedig még szurkoltam is ott a vidinek.

Persze, hogy van itt is balhé többször is, sosem mondtam, hogy nincs. Csak valahogy én nem éreztem még sosem azt a hatalmas veszélyt amiről itt beszélsz.

Szerk.: Most jut eszembe, kb. 2 évvel ezelőtt volt, hogy a vidi táborban volt 1-2 csávó, aki fikázta a vidit végig, és egyértelmű vendégszurkolók voltak. Kapták azrikát szépen, deannak ellenére, hogy végig nyomták a fasságaikat, és még csak öregek sem voltak, még sem bántotta őket senki.
több mint 13 éve
Jó, hát én nem annyira hiszem, hogy angliában pl. már nincsenek ilyenek, néhány őrült, aki verekedik, meg satöbbi. Sőt, szerintem ilyen mindenhol van, vannak helyek ahol még durvábban.

Egyébként zavi: ha azt mondtad volna, hogy durva világ van a fradi-újpestkor akkor nem írtam volna rá semmit, mert az van. De itt pont azért kezdődött az egész, merthogy ebben az esetben itt mi lett volna szegény idős emberrel, ami meg nevetséges túlreagálása az ittenieknek.

Amerikát meg hagyjuk ki ebből, mert totálisan más ott a szurkolói kultúra mint európában. Mintha a death metalt hasonlítanád a mittudomén reggaehez.
Egyébként hozzáteszem, hogy szvsz nincs olyan nagy baj ezekkel a bunyókkal, mert ettől is érződik a heves rivalizálás és nem merül ki egy áléó fa...opó xy-ban.fetomy
Szerintem ez egyaltalan nem Fradi-Ujpest szindroma csak, mint irtam mar szinte barmelyik meccsen elofurdulnak ezek, meg ilyen gondolkodasuak. Azert ne ugy allitsd mar be mintha evente csak ezen a 2 meccsen, csak ennek a 2 csapatnak a szurkoloi kozt van ez, nalatok is volt, van szurkoloi balhek boven, megha nem is a stadionban mindig. Egyaltalan nem tulreagalas ez, kivancsi lennek ha egy Fradi szurkolo bacsika beulne a Vidi palyara egyedul, a "megfelelo" szektorba akkor bekesen elviccelodnenek vele? Nekem az a vicc, meg sok, hogy nalad belefernek verekedesek siman, sot meg dicsoited is, hogy ettol jok a rivalizalasok.
több mint 13 éve
Szerintem meg ezt más topikban is lehetne folytatni.
Az utolsó szó legyen a témában az, hogy minden egyes fórumozótárs, aki jár ki meccsekre ünnepélyesen esküt tesz JC6-nak, hogy ki fogja kísérni az öregeket a lelátóról, de még a stadion előtti zebrán is átsegíti.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Amíg 10-ből 9 ember a saját önös érdekét helyezi előtérbe, addig Magyarországon posvány, büdös állóvíz lesz.JC6
lájkoltam
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amíg 10-ből 9 ember a saját önös érdekét helyezi előtérbe, addig Magyarországon posvány, büdös állóvíz lesz.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Máshol is vannak kopaszok, máshol is vannak boxok a meccsek előtt-után. Foci kell a pályára és lesznek nézők.Mad
stadionok kellenének, olyan fizetések amelyekből fenn lehet tartani a jegy árakkal a már felhúzott normális létesítményeket. Hiába lesz 30 ezres über Aréna, ha a 10 ezres belépőt a csóró nem tudja a nettó 90ől (47...) kiperkálni. Meg persze futball.
több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Máshol is vannak kopaszok, máshol is vannak boxok a meccsek előtt-után. Foci kell a pályára és lesznek nézők.

@KJuraszik
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan

Mondjuk az tényleg a szurkolói mentalitást mutatja hogy ez a kettő van és semmi.
Alapjáva véve az a gond,hogy Mo-n az értelmiség nagyon kis hányada megy már meccsre, mert nincs kedve a 90 perc kurvaanyázást hallani vagy elmesélni a gyerekének, hogy a bácsi azért üti a másikat mert rajta zöld sál van... Ha az a réteg lenne kint és olyan biztonsággal olyan körülmények között mint Angliában akkor ugyanaz lenne itt is. Amíg viszont a kopaszok járnak ki egymással keménykedni addig az értelmi szint is ott lesz ahol az övék van.
több mint 13 éve

Egyébként hozzáteszem, hogy szvsz nincs olyan nagy baj ezekkel a bunyókkal, mert ettől is érződik a heves rivalizálás és nem merül ki egy áléó fa...opó xy-ban.
több mint 13 éve

Igen, az meg a masik fele.